Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, mphxths είπε

Ε κοιτα , δεν διαφωνω αλλα δεν μπορει και να σου βαλει τα απειρα events. 

Mε το one-shot επιθεσεις δεν ξερω τι εννοεις. Οσες φορες πηγα σε world bosses , δεν πεθανε κανεις. 

O πρωταρχικος ρολος των legendaries ειναι να κανεις extract το passive τους. Οχι πως δεν θα υπαρξουν και καποια με καλα stats. Αλλα θες τα passives τους κατα κυριο λογο.

Υπερβολη αυτο που λες. Εκτος και αν απλα φοραγες ο,τι ναναι χωρις κατευθυνση για καποιο build...

Θεωρώ ότι θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερη ποικιλία στα events ανάλογα με το level σου πχ 15-20 διαφορετικά events πριν τελειώσεις το campaign/κάτω από level 50, και άλλα 15-20events αφού τελειώσεις το campaign/από 50 level και πάνω και μπεις στο end game.

Για τα δε world bosses, μια χαρά έχουν επιθέσεις που σε κάνουν one shot(από πλευράς dmg πάντα, ασχέτως αν έχεις skill να είσαι immune ή όχι),τουλάχιστον μέχρι και 49 level που δοκίμασα.

Αργότερα πιθανώς να μην έχεις τέτοιο θέμα φυσικα, δεν γνωρίζω. 

Για τα legendaries, υπάρχει λόγος που λέγονται Legendaries και ειναι τα πιο σπάνια και πιο δυνατά να πέσουν, ασχέτως που στο 4 τα θέλεις περισσότερο για να κάνεις extract το passive.

Για παράδειγμα έκανα πριν λιγο ένα world boss(Avarice)και μου πετάει ένα κίτρινο Sacred Wand level 50, 661 item power.

Και μου πετάει μετά στα καπάκια και ένα Sacred Legendary wand level 50 πάλι, 643 item power...... 

Ε δεν γίνεται το legendary ίδιου level να εχει χαμηλότερο item power απο κίτρινο. Αυτό είναι καθαρά κακό design/scale του παιχνιδιού.

Και για το τελευταίο που λές τα πρώτα Sacred αντικείμενα που σηκώνεις, είναι αρκετά πιο δυνατά από οτιδήποτε έχεις σηκώσει μέχρι τότε. Λογικό μιας και όλα είναι 50level και πάνω απο 600 item power.

Μέχρι και τα περίπου 50level, που στην ουσία δοκιμάζεις πράγματα + παίζεις και το campaign, δεν ασχολείσαι με κάποιο build συγκεκριμένα ούτως ή άλλως. Αυτό υποτίθεται το κάνεις από όταν ξεμπερδέψεις με αυτά και μπεις Tier 3 και μετά.

Από εκεί και πέρα απλά περιγράφω την άποψη μου στο για το παιχνίδι με το οποίο περνάω μεν καλά, αλλά δεν με ενθουσιάζει τόσο για τους διθυράμβους που διάβαζα δεξιά και αριστερά με βάση τι έχω δει μέχρι τώρα πάντα.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει το όλο live service, κοινώς παίζει τεράστιο ρόλο τι υλικό θα προσθέσουν μελλοντικά στο παιχνίδι, όπως και τα επόμενα expansions.

Επεξ/σία από Fulgore
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

41 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Θεωρώ ότι θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερη ποικιλία στα events ανάλογα με το level σου πχ 15-20 διαφορετικά events πριν τελειώσεις το campaign/κάτω από level 50, και άλλα 15-20events αφού τελειώσεις το campaign/από 50 level και πάνω και μπεις στο end game.

15-20 διαφορετικα events pre-50 και αλλα τοσα after-50 ? Το γαμησαμε και ψοφησε.. Kαι οταν λες 15-20 προφανως εννοεις διαφορετικης φυσης σωστα ? Δυσκολο πρακτικα να γινει. Εβαλαν ενα καλο σε διαρκεια campaign , side quests που ακομα δεν τα εχω τελειωσει να φανταστεις , nightmare dungeons , helltide areas , whisper of the tree quests , world events/bosses... αν θελει καποιος απασχολειται. Κανει μια μίξη ολων αυτων και διατηρει καποιο ενδιαφερον ...

43 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Για τα δε world bosses, μια χαρά έχουν επιθέσεις που σε κάνουν one shot(από πλευράς dmg πάντα, ασχέτως αν έχεις skill να είσαι immune ή όχι),τουλάχιστον μέχρι και 49 level που δοκίμασα.

Δεν ξερω τι γινεται στα melee class αλλα με την sorceress που παιζω δεν πεθανα ποτε. Βεβαια θελει και μια αλφα λογικη η φαση. Δεν πας να κατσεις μπροστα στα μουτρα του boss οπου ειναι το φυσιολογικο να φευγουν ολες οι επιθεσεις του απο εκεινο το σημειο.

45 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Για παράδειγμα έκανα πριν λιγο ένα world boss(Avarice)και μου πετάει ένα κίτρινο Sacred Wand level 50, 661 item power.

Και μου πετάει μετά στα καπάκια και ένα Sacred Legendary wand level 50 πάλι, 643 item power...... 

Κρινεις την αξια του αντικειμενου απο το power level του ? Σοβαρα τωρα ? Αν εγω σε ενα gear θελω cd reduction ή mana reduction ή crit hit chance (για να δουλεψει το build) , και καποιο gear δεν τα εχει , τοτε δεν παει να εχει και 1mil power level και να πετανε πυροτεχνηματα γυρω απο το ονομα του ? Δεν μου κανει. Τοσο απλα. Σταματηστε να φορατε οτιδηποτε πεφτει επειδη εχει μεγαλυτερο power level απο το προηγουμενο = αρα θα ειναι καλυτερο. Προφανως μπορειτε να παιξετε το παιχνιδι οπως γουσταρετε , αλλα οπως και να το κανουμε , τα skills + paragon points εχουν καποια λογικη απο πισω τους και καποια builds θα δουλεψουν καλυτερα απο καποια αλλα. 

49 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μέχρι και τα περίπου 50level, που στην ουσία δοκιμάζεις πράγματα + παίζεις και το campaign, δεν ασχολείσαι με κάποιο build συγκεκριμένα ούτως ή άλλως. Αυτό υποτίθεται το κάνεις από όταν ξεμπερδέψεις με αυτά και μπεις Tier 3 και μετά.

Ναι , αν παιζεις πρωτη φορα diablo ή action rpg παιχνιδι. Εγω απο την beta εψαχνα να βρω builds , δεν περιμενα καν το release. Δεν ηξερα λεπτομερειες , το fine tuning προφανως εγινε στην πορεια και συμφωνα και με τα drops , αλλα ηξερα οτι θα παιξω sorceress και καποιο frost build. Απο την αρχη πρεπει να εχεις κατευθυνση , γιατι πολυ απλα μπορει να πετας αντικειμενα που να νομιζεις οτι δεν σου κανουν , και μετα να λες.. ρε τι εκανα ο μαλακας , εκεινο το αντικειμενο που πεταξα , το χρειαζομουν τωρα...

51 λεπτά πριν, Fulgore είπε

αλλά δεν με ενθουσιάζει τόσο για τους διθυράμβους που διάβαζα δεξιά και αριστερά με βάση τι έχω δει μέχρι τώρα πάντα.

Κοιτα να δεις , μετα την ξενερα του D3 και του ακυρου immortal , ο κοσμος ηθελε να γυρισει στα παλια καλα diablo. Και , προσωπικη αποψη , το D4 το εκανε. Τεχνικα ειναι αρτιο , το campaign οκ , η ατμοσφαιρα πολυ καλη , ηχητικη επενδυση εξισου καλη , το endgame ειδωμεν. Προσωπικα δεν βρισκω λογο να ασχοληθω με τα παλιοτερα diablos. Δηλαδη το 4 , μου κραταει το ενδιαφερον.. για ποσο , θα δουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, mphxths είπε

Ναι , αν παιζεις πρωτη φορα diablo ή action rpg παιχνιδι. Εγω απο την beta εψαχνα να βρω builds , δεν περιμενα καν το release. 

Α δηλαδή όποιος δεν ψάχνεται με το καλημέρα για optimal builds/stats , είναι γιατί παίζει πρώτη φορά diablo ή action rpg παιχνίδι γενικά και αόριστα.

Αναφέρω πιο πάνω το κακο σχεδιαστικά looting του παιχνιδιού που ίσχυε από beta, και βγαίνει το συμπέρασμα ότι φοράμε απλά ότι έχει μεγαλύτερο item power ανεξαρτήτως υπολοίπων stats....

Α και συγνωμη που έχουμε το 2023 κάνουμε κριτική/περιμένουμε περισσότερα από Live service παιχνίδι των 70 και 80ευρώ.

Ολα μια χαρά με το Diablo 4. 10/10, goty...

Μάλλον θα ακολουθήσω και εγώ το παράδειγμα των υπολοίπων να απέχω από το εδώ θέμα.

Καλή συνέχεια.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Α δηλαδή όποιος δεν ψάχνεται με το καλημέρα για optimal builds/stats , είναι γιατί παίζει πρώτη φορά diablo ή action rpg παιχνίδι γενικά και αόριστα.

Οποιος δεν ψαχνεται με το καλημερα , ερχεται μετα και λεει οτι μεγαλυτερο power level item = καλυτερο απο το προηγουμενο. Και μετα κραζουμε το looting system.

Αναφέρω πιο πάνω το κακο σχεδιαστικά looting του παιχνιδιού που ίσχυε από beta, και βγαίνει το συμπέρασμα ότι φοράμε απλά ότι έχει μεγαλύτερο item power ανεξαρτήτως υπολοίπων stats....

Eσυ το εβγαλες αυτο το συμπερασμα οταν μου συγκρινεις rare με legendaries σε σχεση με το item power level. Δειχνει οτι δεν ασχολεισαι με τα passives , attributes , builds και τα σχετικα.

Α και συγνωμη που έχουμε το 2023 κάνουμε κριτική/περιμένουμε περισσότερα από Live service παιχνίδι των 70 και 80ευρώ.

Η πλακα ειναι οτι εβγαλε open beta , server slam και closed beta για οσους μπηκαν εκει. Δηλαδη ειδαμε ενα μεγαλο μερος του παιχνιδιου , τουλαχιστον στο τεχνικο κομματι , πριν τα σταξουμε. Αρα το επιχειρημα "περιμενα περισσοτερα απο παιχνιδι των 70 και 80 ευρω" ειναι ακυρο. Ασε δε , που αφου μιλαμε για "live service game" , το ενδεχομενο να προστεθουν ή/και αλλαξουν πραματα στο μελλον ειναι πολυ πιθανο. Αρα κραζουμε ενα παιχνιδι στο launch του επειδη ο καθενας θελει και κατι διαφορετικο απο αυτο. Καλη φαση.

Εγω προσωπικα δεν ειπα οτι ολα ειναι μια χαρα. Εχει και τα θετικα και τα αρνητικα. Παρολα αυτα , εγω διασκεδαζω.

Μάλλον θα ακολουθήσω και εγώ το παράδειγμα των υπολοίπων να απέχω από το εδώ θέμα.

Καλή συνέχεια.

Ναι , ο πολιτισμενος και με επιχειρηματα αντιλογος ειναι εκνευριστικος. 

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 2

1 ώρα πριν, mphxths είπε

Κοιτα να δεις , μετα την ξενερα του D3 και του ακυρου immortal , ο κοσμος ηθελε να γυρισει στα παλια καλα diablo. Και , προσωπικη αποψη , το D4 το εκανε. Τεχνικα ειναι αρτιο , το campaign οκ , η ατμοσφαιρα πολυ καλη , ηχητικη επενδυση εξισου καλη , το endgame ειδωμεν. Προσωπικα δεν βρισκω λογο να ασχοληθω με τα παλιοτερα diablos. Δηλαδη το 4 , μου κραταει το ενδιαφερον.. για ποσο , θα δουμε.

Μ’αρεσει που την λες στον άλλων για το ποσό καλό είναι χωρίς καν να έχεις δει το endgame, στο οποίο έχει φτάσει πολύς κόσμος ήδη και είναι μάπα ξεκάθαρα.

Ειναι επανάληψη του 3 ουσιαστικά, έχεις τα αντίστοιχα bounties, τα αντίστοιχα grifts, τα world boss της πλακας κλπ. Πιο lazy «συνέχεια» παιχνιδιού δεν θα μπορούσε να γίνει.

Δηλαδη οι τυποι σου έχουν scaling στα 85-90 χωρίς να μπορείς να κανείς τον χαρακτήρα δυνατότερο μιας κι έχεις τερματίσει τα παραγκον. Όπως είπα, επιστήμονες.

Για έναν casual σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον, για κάποιον που έχει λιώσει πέρα από τα 2-3 και το PoE, δύσκολα.

• Like 1

8 λεπτά πριν, Sugizo είπε

Μ’αρεσει που την λες στον άλλων για το ποσό καλό είναι χωρίς καν να έχεις δει το endgame

Που ξερεις οτι δεν εχω δει το endgame ? Oλη μερα κανω helltide areas , nightmare dungeons , whisper of the tree dungeons , world events. To "ειδωμεν" που εγραψα σε μπερδεψε ? Το ειδωμεν το εγραψα με την εννοια , ποσο γρηγορα θα το βαρεθουμε , τι αλλο θα προστεθει ή οχι  , τι θα αλλαξει στο μελλον ή οχι.

10 λεπτά πριν, Sugizo είπε

Δηλαδη οι τυποι σου έχουν scaling στα 85-90 χωρίς να μπορείς να κανείς τον χαρακτήρα δυνατότερο μιας κι έχεις τερματίσει τα παραγκον. Όπως είπα, επιστήμονες.

Δεν σε καταλαβα εδω... θες απειρο level ? Χωρις cap ? Που γινεται αυτο ? Στο PoE δεν εχει ταβανι ? Ειλικρινα ρωταω , δεν το εχω παιξει ποτε.

Μόλις τώρα, mphxths είπε

Δεν σε καταλαβα εδω... θες απειρο level ? Χωρις cap ? Που γινεται αυτο ? Στο PoE δεν εχει ταβανι ? Ειλικρινα ρωταω , δεν το εχω παιξει ποτε.

Δεν κατάλαβες, γι’αυτο είπα πως δεν έχεις ιδέα από το endgame. Στα 90, κάθε lvl που ανεβαίνεις σε κάνει πιο αδύναμο. Ανεβαίνοντας lvl κάνουν scale τα mobs προς τα πάνω, αλλά ο χαρακτήρας σου μένει στάσιμος, μιας και δεν έχεις να βάλεις αλλά «δυνατά» παραγκον.

Με τα bis να εισαι, πάλι οσο ανεβαίνεις, τόσο περισσότερες φάπες θα τρως, χωρίς να μπορείς να κανείς τίποτα. Σχεδιασμός game της λούτσας.

• Like 1

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Καλή συνέχεια.

Δεν ειναι κακο να μη ψαχνεις τα builds απο την αρχη, αλλα αν το κανεις θα εχεις και πολυ καλυτερο Progress γιατι θα κανεις καλυτερο clear και θα μαθεις και το πως θα παιζεις στη συνεχεια που ειναι σαφως καλυτερο απο το να περιμενεις να πας 60 για να μαθεις να παιζεις το build.

Το looting system ειναι μια χαρα και τα στατιστικα στο item εχουν πολυ μεγαλη σημασια.
Δεν ειναι απολυτο οτι το μεγαλο item power ειναι και καλυτερο item.
Tα στατιστικα και το Aspect ειναι πιο σημαντικα.
Για να αλλαξω boots περασαν 25 level και 2 Tiers.
Φοραγα Boots 45lev μεχρι το 70 γιατι δεν ειχα βρει να δινουν τα ιδια Skills και τα ιδια stats.

To μονα προβληματα που πρεπει να λυσουν μεχρι στιγμης ειναι το πολυ κακο Resistance στα Elements που δεν προφερει τιποτα και το πολυ μεγαλο damage απο τα Range Mobs.

Spoiler

Screenshot_4.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αλλα νεα , οποιος παιζει αυτη την στιγμη και το εχει το capstone dungeon 70 ευκολα , ας μου πει :)
Δεν το εχω με τιποτα , αλλα πρεπει να παω Τ4 διοτι στο Τ3 πλεον ολα ειναι ευκολα...

Επεξ/σία από mphxths

εφτασε σημερα η 4070 και μαζι μ'αυτο ο κωδικος για το παιχνιδι!

Κατεβαίνει και ελπίζω αύριο να παίξω! (σάπια σύνδεση)

• Like 4

Έχει κανείς προβλήματα με crashes? Εμένα στα ξαφνικά κάνει restart το pc εκεί που παίζω diablo 4, μου το έχει κάνει 4-5 φορές. Από θερμοκρασίες δεν έχω θέματα και συμβαίνει μόνο με το diablo κανένα άλλο παιχνίδι.

πολυ συχνα ενω παιζω ξαφνηκα με πεταει εξω απο το game και μου βγαζει αυτο το μηνυμα. Το κανει και σε κανεναν απο εσας? ξερετε τι ειναι?

Χωρππτίτλο.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...