JiovanniGeorgeo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Ρε συ. Πήγαινα σιγά σιγά να τερματίσω 3 παίκτες ταυτόχρονα. Solo και μέχρι NM diff 8 με 4 players multiplier. Έκανα Upgrade από W7 -> W10 και ενώ είχα κρατήσει τα πάντα σχολαστικά. Πήγα και πρώτο Character και bootαρα ένα άλλο, που ήταν κατεβασμένο φαντάσου. Αυτό όρισε το SHARED STASH του PLUGY και ουσιαστικά είναι σαν να έχασα προσπάθειες ετών να μαζέψω αντικείμενα. Ε, έχασα την υπομονή μου.. ίσως με reinstall κάτι γινόταν bootαρωντας με άλλο character. Μιας και έγινε που έγινε λέω, και επειδή έπαιζα κυριολεκτικά μέχρι χθες και οι φίλοι κόβανε φλέβα να το βλέπουν γιατί είχε μικρή / σκατένια ανάλυση, είπα ευκαιρία είναι αφού βγαίνει remastered και εφόσον εκεί ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα μπορώ να μεταφέρω αντικείμενο.. είπα η μια η άλλη είναι. Επίσης, εκεί θα πάω online, άρα ότι κάνω σε drops θα έχει και μεγαλύτερη αξία. Ας αναμένω το D2 Remastered, και ξαναμαζεύω από την αρχή. Λες και έχει νόημα, κυρίως το gameplay του με ευχαριστεί όπως και να 'χει. Όχι ο τερματισμός. Αν κάτι γνωρίζεις πάντως, θα με ενδιέφερε να το σώσω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Στις 20/2/2021 στις 12:44 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Demon Hunter δηλαδή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 5 minutes ago, starmanwarz said: Εχεις δει πολλους melee Demon Hunters? Τον Illidan. 😛 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Τα περισσότερα skills που κάνει είναι range.
Xorxhs! Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 τσιμπησε κανεις κλειδι για diablo ii ressurectes tech alpha ?
geo4sar Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Εγώ δυστυχώς δεν πηρα τπτ. Αλλά 16 Απρίλιου βγαινει το Path of exile 2 οποτε καπως θα βολευτουμε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, geo4sar είπε Εγώ δυστυχώς δεν πηρα τπτ. Αλλά 16 Απρίλιου βγαινει το Path of exile 2 οποτε καπως θα βολευτουμε. Spoiler 16 Απριλίου βγαίνει το Ultimatum expansion, POE2 δεν θα βγει φέτος. 1 1
Hawk_K Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Καλησπέρα, Λόγω δουλειάς που μου αφήνε λίγο χρόνο και παλιού Pc παλαιότερα, δεν είχα καταφέρει ποτέ νβα ασχοληθώ με το τρίτο παιχνίδι. Αξίζει να το δοκιμάσω; Κυρίως με έπιασε μια νοσταλγία παίζοντας βλέποντας το remastered του ΙΙ, αλλά είπα μήπως δοκιμάασω το ΙΙΙ ενόψι και του ΙV.
dalan2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 το 4 θα βγει το 22 οποτε εχεις χρονο για οτι διαλεξεις...γνωμη μου παιξε με το 3 μεχρι να βγει το ριμαστερ και μετα καλο καψιμο!!!
Πέτρος Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 20 ώρες πριν, Xorxhs! είπε τσιμπησε κανεις κλειδι για diablo ii ressurectes tech alpha ? Α, βγήκαν? 10 ώρες πριν, sleepychris είπε εγω! Same here. 6 ώρες πριν, geo4sar είπε Εγώ δυστυχώς δεν πηρα τπτ. Αλλά 16 Απρίλιου βγαινει το Path of exile 2 οποτε καπως θα βολευτουμε. Προτρέχεις
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Old Blizzard is dead, οπότε χλωμό να βγει καλό το 4. Ας κοιτάξουν να μην fail-άρουν το performance στο Diablo 2 Resurrected όπως στο W3 Deforged για αρχή και βλέπουμε.. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση