Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, mphxths είπε

Tι εννοεις να μαθω ? :) Το dmg που κανει με το aoe spell δεν ειναι κατι που μπορω να επιβιωσω ως frost sorc. Δυο spells εχω για να αποφευγω dmg και το ενα εχει cooldown 3 μερες και το αλλο 2 χρονια :) Eπισης το dmg που του κανω δεν ειναι αρκετο ωστε να πω οτι θα τελειωσει η μαχη νωρις και δεν θα χρειαστει να φαω αυτο το aoe που κανει αρκετες φορες...

Mε Fire Sorceror πηγα, πανω κατω τα ιδια εχουμε απλα φανταζομαι οτι εσυ αντι να εχεις το Flame shield και teleport εχεις το Ice Armor και teleport.
Αν εχεις βαλει και το passive που λεει οτι οποτε χρησιμοποιεις cooldown skill σου δινει Barrier τοτε σιγουρα εχεις 2-3 Barriers για να μη ψοφας +το 30% reduction του teleport.
Aν φορας και το Amulet απο το Campaign με το Bubble η σου εχει πεσει καποιο αλλο να το βαλεις σε Item ,δεν γινεται να μη μπορεις να το φας :P

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για καποιο λογο το Discord Invite εχει ληξει αυτο ειναι το καινουριο:

https://discord.gg/bAcy8xH2

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμένα μέχρι τώρα με έχει χαλάσει ένα πράγμα στο παιχνίδι

Δεν έχει ουσία να θες να ανέβεις λέβελ γτ όσο και να πας, οι εχθροί θα είνα πάντα όσο και εσύ.

Δεν έχει ουσία να κάνεις οικονομία και να μαζεύεις χρυσό γτ το κάθετι θα κοστίζει το 80% των χρημάτων σου.

Είναι σαν να πας στη λαική με 10€ και αυτό που θα πάρεις κοστίζει 8€. Πας με 100€ και το ίδιο πράγμα πάλι κοστίζει 80€

Ημουνα στην αρχή με σάπιοgear και ένα μπούγιο με εχθρούς έβγαινε πχ. σε 20 δευτερόλεπτα. Είμαι τώρα τουμπανιασμένος με legenderies και είναι το ίδιο πράμα.

Δεν έχεις ποτέ το feeling οτι αγωνίστηκες σκληρά, κόπιασες και τώρα έγινες δυνατός

Οτι και να κάνεις IT ALWAYS FEELS THE SAME

• Like 2

Ναι αλλά όταν τα λέγαμε πριν βγει το game, μας λέγανε γραφικούς και ότι δεν έχουμε φράγκα  να πάρουμε το παιχνίδι(λολ). 
Και που να δείτε τι παίζει με το scaling μετά τα 85-90.. οι τύποι είναι επιστήμονες.

Βρωμαγε η δουλειά από πολύ νωρίς (θες το Immortal, Θες το Overwatch 2 που σφάξανε, θες τα τελευταία Expansion του WoW που είναι όλα τραγικά)
Απορώ τι περιμένατε, να βγάλει αξιόλογο game αυτή η Blizz;

Diablo 3,5 βγάλανε και σας κάνανε όλους beta testers για τους πρώτους μήνες.

Περα από τα γραφικά, αδιάφορο.

• Like 1

4 λεπτά πριν, Sugizo είπε

Ναι αλλά όταν τα λέγαμε πριν βγει το game, μας λέγανε γραφικούς και ότι δεν έχουμε φράγκα  να πάρουμε το παιχνίδι(λολ). 
Και που να δείτε τι παίζει με το scaling μετά τα 85-90.. οι τύποι είναι επιστήμονες.

Βρωμαγε η δουλειά από πολύ νωρίς (θες το Immortal, Θες το Overwatch 2 που σφάξανε, θες τα τελευταία Expansion του WoW που είναι όλα τραγικά)
Απορώ τι περιμένατε, να βγάλει αξιόλογο game αυτή η Blizz;

Diablo 3,5 βγάλανε και σας κάνανε όλους beta testers για τους πρώτους μήνες.

Περα από τα γραφικά, αδιάφορο.

Εγώ πάντως το Immortal μια χαρά μου άρεσε στο iPad, και το ow 2 ωραίο είναι με φίλους και το WoW αν και δεν παίζω το τελευταίο expansion είναι από τα καλύτερα από ότι έχω ακούσει.

1 ώρα πριν, firepc είπε

Εμένα μέχρι τώρα με έχει χαλάσει ένα πράγμα στο παιχνίδι

Δεν έχει ουσία να θες να ανέβεις λέβελ γτ όσο και να πας, οι εχθροί θα είνα πάντα όσο και εσύ.

Δεν έχει ουσία να κάνεις οικονομία και να μαζεύεις χρυσό γτ το κάθετι θα κοστίζει το 80% των χρημάτων σου.

Είναι σαν να πας στη λαική με 10€ και αυτό που θα πάρεις κοστίζει 8€. Πας με 100€ και το ίδιο πράγμα πάλι κοστίζει 80€

Ημουνα στην αρχή με σάπιοgear και ένα μπούγιο με εχθρούς έβγαινε πχ. σε 20 δευτερόλεπτα. Είμαι τώρα τουμπανιασμένος με legenderies και είναι το ίδιο πράμα.

Δεν έχεις ποτέ το feeling οτι αγωνίστηκες σκληρά, κόπιασες και τώρα έγινες δυνατός

Οτι και να κάνεις IT ALWAYS FEELS THE SAME

Εμένα παλι δεν με χαλάει το lvl scaling μέχρι στιγμής! Μέχρι τα 40 με σάπιο gear έτρωγα πολύ ξύλο! Μετά που βρήκα items με καλα aspects για το build τα τρώω πολύ ανετα μέχρις στιγμής στα 60lvl! Τώρα στο wt4 και στα τελευταία lvl τι θα γίνει δεν ξέρω,αλλά πιστεύω πάλι με τα σωστά items θα νιώθω τούμπανο όπως τώρα!

Το lvl scaling είναι από τα πιο έξυπνα mechanics σε όλα τα παιχνίδια. Ξεχωρίζει τους Κινέζους grinders που πιστεύουν ότι το πιο σημαντικό είναι να παίζεις 24h/day από τους παίκτες που κατανοούν πως πρέπει να παίζεται ένα game.

• Like 1

2 ώρες πριν, firepc είπε

Δηλαδη και στις 2 περιπτωσεις το μπουγιο βγαινει σε π.χ. 20 δευτερολεπτα ? Τοτε κατι κανεις λαθος. Δεν γινεται με σαπιο gear και με καλο gear να μην εχει διαφορα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, mphxths είπε

Δηλαδη και στις 2 περιπτωσεις το μπουγιο βγαινει σε π.χ. 20 δευτερολεπτα ? Τοτε κατι κανεις λαθος. Δεν γινεται με σαπιο gear και με καλο gear να μην εχει διαφορα. 

Τα 20 δευτερολεπτα είναι που λέει ο λόγος. Μην κολλάς με τα νούμερα.. ή με το ποσό για τα ψώνια στη λαική που γράφω.

Η ουσία είναι οτι δεν βλέπω διαφορά στο battlefield. Χώρις να λέω οτι με ζορίζει ιδιαίτερα σαν παιχνίδι

Θα ήθελα να έχει μια περιοχή να με ζορίσει όπου θα ηταν οι εχθροί 4, 5 λέβελ πάνω. Να σου λέει δλδ το παιχνίδι, "φίλε αν θες να το τρεχαντάρεις, θα τα βρεις σκούρα"

Και να έχει και περιοχές που θα γυρίζω πίσω και να τους τραμπουκίζω (να νιώθω την δυναμή μου δλδ)

Έτσι όπως το έκαναν, όλο το παιχνίδι είναι flat. Και ξαναλέω, οχι μονο με το λέβελ αλλα και με το χρυσό, με τα μουκαλάκια για την ενέργεια που το παιχνίδι σε βάζει να τα αναβαθμίζεις ανα 5 λέβελ. Γτ άραγε? Αφού πάλι την ίδια ποσότητα γεμίζει την γυάλα..

Ίσως αλλάξει αυτό απο την μέση και μετά? Δεν ξέρω..

Και όπως λέει και ο fulgore με τα legenderies. Βρίσκεις μετά απο τόσο κόπο κάποια legendaries τα οποία είναι χειρότερα απο τα αρκετά rare.

Επεξ/σία από firepc
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και πόκεμον να έπαιζες και να άνοιγες ένα φακελάκι με random κάρτες μπορεί να σου τύχαινε ένα legendary pokemon που να μην συνδυάζεται με τις υπόλοιπες κάρτες του deck σου και το άφηνες καβατζα στην συλλογή σου για μελλοντική ή και όχι, χρήση.

Η λογική του "εφόσον μου έτυχε ένα legendary" = "θα έπρεπε και να το αξιοποιήσω" είναι ένας λάθος συνειρμός για τα πάντα, όχι μόνο για το diablo.

Επεξ/σία από bushidocougar

Level 75 πλεον, αρκετο καψιμο μεχρι τωρα. Το παιχνιδι εχει μερικα πραγματα που δεν μου αρεσουν καθολου. Εχει ομως αρκετα γερα θεμελια και αν ακουσει λιγο το community η Blizzard σε μερικους μηνες το παιχνιδι θα εχει βελτιωθει σε πολλους τομεις.

Εγω προσωπικα ειμαι ενθουσιασμενος και ανυπομονω να δω τι εχει να μας προσφερει με τα Seasons/Expansions.

1 ώρα πριν, firepc είπε

Θα ήθελα να έχει μια περιοχή να με ζορίσει όπου θα ηταν οι εχθροί 4, 5 λέβελ πάνω. Να σου λέει δλδ το παιχνίδι, "φίλε αν θες να το τρεχαντάρεις, θα τα βρεις σκούρα"

To καταλαβαινεις οτι δεν εχει νοημα κατι τετοιο ? Δηλαδη πες οτι εισαι lvl 40 και υπαρχει μια περιοχη lvl 60 ή lvl 80 . Τι να τρεχανταρεις ? Δεν θα εχει καν νοημα. Τζαμπα τις ωρες που θα ξοδεψεις εκει.

1 ώρα πριν, firepc είπε

Και να έχει και περιοχές που θα γυρίζω πίσω και να τους τραμπουκίζω (να νιώθω την δυναμή μου δλδ)

Αυτο ειναι λιγο ψυχολογικο , κοιταξε το. Περα απο αυτο ομως , σε χαλαει να υπαρχουν mobs στο level σου παντου και να μπορεις να τσιμπας full xp οπου και αν εισαι ?

1 ώρα πριν, firepc είπε

με τα μουκαλάκια για την ενέργεια που το παιχνίδι σε βάζει να τα αναβαθμίζεις ανα 5 λέβελ. Γτ άραγε? Αφού πάλι την ίδια ποσότητα γεμίζει την γυάλα..

Τα health pots , γεμιζουν συγκεκριμενο ποσο health με την καθε χρηση. Αν εσυ τουμπανιασεις και ανεβασεις το health σου , τοτε το "μικρο" μπουκαλακι , δεν θα γεμιζει αρκετα την "γυαλα". Σκεψου να γεμιζει το μπουκαλακι 300 hp και συ να εχεις 5k health. Ελα μετα και πες μου οτι γεμιζει το ιδιο την "γυαλα" , το μικρο και το μεγαλο μπουκαλακι.

1 ώρα πριν, firepc είπε

Βρίσκεις μετά απο τόσο κόπο κάποια legendaries τα οποία είναι χειρότερα απο τα αρκετά rare.

Αυτο το εχουμε πει. Τα legendaries δεν θα εχουν πρωταρχικο σκοπο την χρηση , αλλα το passive τους που θα το κανεις extract. Σκεψου να θες ενα συγκεκριμενο passive που θες να το βαλεις σε ενα καλο rare. Το εβαλες , και μετα βρισκεις ενα καλυτερο rare. Για να αντικαταστησεις το παλιο rare πρεπει να βαλεις εκ νεου το passive. Που θα το βρεις ομως ? Ελα μου ντε. Για αυτο κρατας τα legendaries , ωστε αν χρειαστεις καποιο passive (πολλαπλες φορες) να εχεις να κανεις extract.

Σε αλλα νεα , αυτο που με χαλαει προς το παρον ειναι τα 4 tabs στο stash. Δεν μπορεις να παρεις αλλο και ηδη εχουν αρχισει και φουλαρουν αυτα τα τεσσερα. Κατι πρεπει να κανει η blizz...

1 ώρα πριν, firepc είπε

Και να έχει και περιοχές που θα γυρίζω πίσω και να τους τραμπουκίζω (να νιώθω την δυναμή).

Με συγχωρείς αλλά κάπου σε χάνω. Είμαι lvl38 με κάποια legendary items. Μπαίνω σε dungeon σε world tier II και τα καθαρίζω.

μετα πάω σε ένα stronghold που έχει μέσα στους πάγους με τρεις περιφερειακούς αρχηγούς, και τρώω το ξύλο της αρκούδας και πεθαίνω.

Αρα εγώ μια χαρά ζορίζομαι…

Βεβαια έχω και περίεργο build  (rogue + cold + flury) που δεν έχω βρει κανέναν Καμμένο YouTuber να έχει…. (Αρα κάτι κάμω λάθος χαχαχαχχα)

Παιδια μην τα ισοπεδωνουμε ολα , οτι με gear χωρις gear το ιδιο και το αυτο. Δηλαδη δεν τα υπολογισαν οι devs ? Τζαμπα βαλανε nightmare dungeons (διαφορων επιπεδων) , levels , attributes , paragon points , skills , healing pots διαφορων levels κλπ ? Αν ναι , τοτε μην κουραζομαστε να βρουμε gear , να βγουμε γυμνοι στο "sanctuary" να τελειωνει το θεμα ...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...