Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, myst77 είπε

υπαρχει καποιο "αξιοπιστο" site με οδηγους/builds κτλ;

Ξεκινα απο εδω και βλεπουμε. Εντωμεταξυ εχει σκασει queue 12 λεπτων. Τι διαολο κανατε ρε σεις ? Μπηκατε ολοι μαζι ? Ελα να βγαινετε σιγα σιγα , εχουμε δουλιτσα να κανουμε :) 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και εμένα queue 10 λεπτά που πήγα να μπω τώρα και μόλις τελείωσαν καπάκι error και ξανά από την αρχή queue 10λεπτο και ξανά error ....  Αυτή την φορά 5λεπτο queue και ελπίζω να μπει...

14 λεπτά πριν, mphxths είπε

Ξεκινα απο εδω και βλεπουμε. Εντωμεταξυ εχει σκασει queue 12 λεπτων. Τι διαολο κανατε ρε σεις ? Μπηκατε ολοι μαζι ? Ελα να βγαινετε σιγα σιγα , εχουμε δουλιτσα να κανουμε :) 

Την κάνω εκτός. Μετά από 6 ώρες σήμερα καλά ήταν, αν και θα προτιμούσα να με πετάξει εξω αφού καθάριζα το dungeon… τσάμπα τόση δουλειά.

Και μενα το ιδιο error με πεταξε queue 8 λεπτα περνανε τα 8 λεπτα και μετα queue 25 λεπτα περνανε 25 λεπτα και μετα error και με πεταξε φανταζομαι τι θα γινει αυριο δηλ Παρασκευη ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Thresh είπε

Ευτυχώς με πέταξε 2-3 secs αφού έκανα upgrade το glyph :D

Eχεις παρει γραμμη οτι τα glyphs φτανουν μεχρι lvl 21 ? :) Εχουμε να λιωσουμε στα nightmare dungeons για χρονια :) 

Επεξ/σία από mphxths

• Super Moderators
2 minutes ago, mphxths said:

Eχεις παρει γραμμη οτι τα glyphs φτανουν μεχρι lvl 21 ? :) Εχουμε να λιωσουμε στα nightmare dungeons για χρονια :) 

Yeah, αλλά ένιωσα λες κι άκουσα το διαιτητή του baseball να μου φωνάζει SAFE.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, mphxths είπε

Για αρχη κανε τα 3 πρωτα Glyph που θες για το build σου Level 10, τελειωσε τα exploration(WP,Strongholds,Lilith statues) να παρεις τα extra Potions, skill points,paragon points και μετα σιγα σιγα θα φαρμαρεις T4.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece

Μόλις τώρα, BlurayMoviesGreece είπε

Για αρχη κανε τα 3 πρωτα Glyph που θες για το build σου Level 10, τελειωσε τα exploration(WP,Strongholds,Lilith statutes) να παρεις τα extra Potions, skill points,paragon points και μετα σιγα σιγα θα φαρμαρεις T4.

Δεν ξερω τι level εχεις φτασει και ποσα paragon boards εχεις , εγω ειμαι ακομα στα δυο :) Το θεμα ειναι , οτι τα xp για το leveling των glyphs αυξανουν εκθετικα με καθε level , οποτε με nightmare dungeons "tier 1" δεν γινεται δουλεια. Δεν ξερω πως βρισκουμε/φτιαχνουμε εκεινα τα αντικειμενα που "φτιαχνουν" nightmare dungeons αλλα μεγαλυτερου level...

Aπο κει και περα , τρελο xp farming να ανεβασω level για τα paragon points και βλεπουμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, mphxths είπε

Δεν ξερω τι level εχεις φτασει και ποσα paragon boards εχεις , εγω ειμαι ακομα στα δυο :) Το θεμα ειναι , οτι τα xp για το leveling των glyphs αυξανουν εκθετικα με καθε level , οποτε με nightmare dungeons "tier 1" δεν γινεται δουλεια. Δεν ξερω πως βρισκουμε/φτιαχνουμε εκεινα τα αντικειμενα που "φτιαχνουν" nightmare dungeons αλλα μεγαλυτερου level...

Aπο κει και περα , τρελο xp farming να ανεβασω level για τα paragon points και βλεπουμε...

O Forsaken ειμαι 70 lev.
Tα Glyph τα εκανα level up σε Νightmare Τ3 lev20 Sigils.
Paragon board ειμαι στο 3ο.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...