mphxths Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, myst77 είπε υπαρχει καποιο "αξιοπιστο" site με οδηγους/builds κτλ; Ξεκινα απο εδω και βλεπουμε. Εντωμεταξυ εχει σκασει queue 12 λεπτων. Τι διαολο κανατε ρε σεις ? Μπηκατε ολοι μαζι ? Ελα να βγαινετε σιγα σιγα , εχουμε δουλιτσα να κανουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tecton Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Με πέταξε ξαφνικά πάνω σε μάχη με boss, τώρα σε queue 10 λεπτά για να μπω 😡 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexoudaS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 μου πεταξε error στα καλα καθουμενα και τωρα για πιο λογο εχει queue 9 λεπτα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tecton Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μάλλον καήκαν οι servers 😁 Δεν βλέπω να μπαίνουμε σύντομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sjtak Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Και εμένα queue 10 λεπτά που πήγα να μπω τώρα και μόλις τελείωσαν καπάκι error και ξανά από την αρχή queue 10λεπτο και ξανά error .... Αυτή την φορά 5λεπτο queue και ελπίζω να μπει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstilio Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 14 λεπτά πριν, mphxths είπε Ξεκινα απο εδω και βλεπουμε. Εντωμεταξυ εχει σκασει queue 12 λεπτων. Τι διαολο κανατε ρε σεις ? Μπηκατε ολοι μαζι ? Ελα να βγαινετε σιγα σιγα , εχουμε δουλιτσα να κανουμε Την κάνω εκτός. Μετά από 6 ώρες σήμερα καλά ήταν, αν και θα προτιμούσα να με πετάξει εξω αφού καθάριζα το dungeon… τσάμπα τόση δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Ευτυχώς με πέταξε 2-3 secs αφού έκανα upgrade το glyph Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billvwrulez Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Και μενα το ιδιο error με πεταξε queue 8 λεπτα περνανε τα 8 λεπτα και μετα queue 25 λεπτα περνανε 25 λεπτα και μετα error και με πεταξε φανταζομαι τι θα γινει αυριο δηλ Παρασκευη ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silenoz66 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Νομίζω ήταν κατάλληλη στιγμή να πέσουν μπας και πάμε για ύπνο. Εχει παει το κάψιμο γόνατο, σήμερα μπήκα Τ4 και ειναι πολυυυυυ FUN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Thresh είπε Ευτυχώς με πέταξε 2-3 secs αφού έκανα upgrade το glyph Eχεις παρει γραμμη οτι τα glyphs φτανουν μεχρι lvl 21 ? Εχουμε να λιωσουμε στα nightmare dungeons για χρονια Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 2 minutes ago, mphxths said: Eχεις παρει γραμμη οτι τα glyphs φτανουν μεχρι lvl 21 ? Εχουμε να λιωσουμε στα nightmare dungeons για χρονια Yeah, αλλά ένιωσα λες κι άκουσα το διαιτητή του baseball να μου φωνάζει SAFE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, mphxths είπε Eχεις παρει γραμμη οτι τα glyphs φτανουν μεχρι lvl 21 ? Εχουμε να λιωσουμε στα nightmare dungeons για χρονια Για αρχη κανε τα 3 πρωτα Glyph που θες για το build σου Level 10, τελειωσε τα exploration(WP,Strongholds,Lilith statues) να παρεις τα extra Potions, skill points,paragon points και μετα σιγα σιγα θα φαρμαρεις T4. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, BlurayMoviesGreece είπε Για αρχη κανε τα 3 πρωτα Glyph που θες για το build σου Level 10, τελειωσε τα exploration(WP,Strongholds,Lilith statutes) να παρεις τα extra Potions, skill points,paragon points και μετα σιγα σιγα θα φαρμαρεις T4. Δεν ξερω τι level εχεις φτασει και ποσα paragon boards εχεις , εγω ειμαι ακομα στα δυο Το θεμα ειναι , οτι τα xp για το leveling των glyphs αυξανουν εκθετικα με καθε level , οποτε με nightmare dungeons "tier 1" δεν γινεται δουλεια. Δεν ξερω πως βρισκουμε/φτιαχνουμε εκεινα τα αντικειμενα που "φτιαχνουν" nightmare dungeons αλλα μεγαλυτερου level... Aπο κει και περα , τρελο xp farming να ανεβασω level για τα paragon points και βλεπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Westbaum Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 O BLU φταίει σίγουρα😡 Παίζει 20 ώρες τη μέρα και μπούκωσαν τα υδραυλικά😭 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, mphxths είπε Δεν ξερω τι level εχεις φτασει και ποσα paragon boards εχεις , εγω ειμαι ακομα στα δυο Το θεμα ειναι , οτι τα xp για το leveling των glyphs αυξανουν εκθετικα με καθε level , οποτε με nightmare dungeons "tier 1" δεν γινεται δουλεια. Δεν ξερω πως βρισκουμε/φτιαχνουμε εκεινα τα αντικειμενα που "φτιαχνουν" nightmare dungeons αλλα μεγαλυτερου level... Aπο κει και περα , τρελο xp farming να ανεβασω level για τα paragon points και βλεπουμε... O Forsaken ειμαι 70 lev. Tα Glyph τα εκανα level up σε Νightmare Τ3 lev20 Sigils. Paragon board ειμαι στο 3ο. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση