Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πως ξεκλειδωνει το Nightmare level? απλα τερματιζεις το campaign? εχω κανει τουμπανο τον Barb δεν νιωθει τιποτα και χαραμιζεται στα μουντρουμια ο κακομοιρης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 λεπτά πριν, Agmourk είπε

Γενικά πάντως στο wt1 μου φαίνεται πολύ εύκολο. 

Ποιος ο λογος να παιξει καποιος στο WT1 ? Στο 2 δινει περισσοτερο XP...

4 λεπτά πριν, Odyss3us είπε

πως ξεκλειδωνει το Nightmare level? απλα τερματιζεις το campaign? εχω κανει τουμπανο τον Barb δεν νιωθει τιποτα και χαραμιζεται στα μουντρουμια ο κακομοιρης

Nαι και βγαζεις το capstone dungeon και σου ξεκλειδωνει το επομενο επιπεδο δυσκολιας.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερα να παίξετε στο WT1,τσάμπα παιδεύεται το εαυτό σας.Είναι πολύ μικρή η διαφορά με το WT2 για αρχή.

Μετά τα 50lvl που ανοίγει το WT3 θα δείτε διαφορά και σε loot.Το scaling που κάνει το παιχνίδι με το lvl μας είναι που δεν καταλαβαίνουμε μεγάλη διαφορά στο dmg.

Είμαι 46lvl και στο act3 ακόμη, με έχει παρασύρει όλο το υπόλοιπο υλικό του χάρτη, όποια τρύπα δω μπαίνω μέσα 😁

Επεξ/σία από Tecton
  • Like 1

Καλησπέρα, ξεκίνησα και εγώ το game με μια σκαρτη 1 ώρα. Έχω βγάλει το πρώτο quest.

Με μια πρώτη μάτια μπορώ να πω, οτι σίγουρα έπιασε αρκετές προσδοκίες η blizzard. Τα ξέρετε καλύτερα απο εμένα.

Έχω τις εξής ερωτήσεις.

1)παίζεται κάπου οργανωμένα; Το discord link που είναι καρφιτσωμενο δεν δουλεύει. Εγώ παίζω από xbox πλεον αλλά πιστεύω δεν υπάρχει περιορισμός στα guilds κτλ, ισχύει;

2)το να είσαι σε guild έχει νόημα μόνο στο end game ή προσφέρει και κάτι νωρίτερα; end game ειναι αν τερματίσεις το story 1 φορά;

22 λεπτά πριν, firepc είπε

Διαφημιστικό της Blizzard για τα mac?

Πάρε ένα PC κυρά Whoopi

Salary: $8 Million Per Year

Καλά τα λέει η κυρά Γούπι. Εγώ έχω PC και ένα MacBook Pro 14". Γιατί κύριε δεν μου επιτρέπεις να παίξω στη δουλειά μου; Ξέρεις ότι καθημερινά ρισκάρω τη ζωή μου όταν σχολάω και πηγαίνω τρένο στη Βουλιαγμένης για να μη χάσω λεπτό από lvling; 

2 ώρες πριν, comfuzio είπε

Και σήμερα παίζω μια χαρά! Δεν πρόσεξα αν είχε κάποιο update γιατί το έχω στο auto και σήμερα μετά το ξενύχτι με τους NW σηκώθηκα αργά, άνοιξα pc και πήγα να κάνω καφέ. Αν είχε update, δεν το είδα..αλλά παίζω κομπλέ!

Μπράβο ρε φίλε και σε είχα έγνοια. Σκεφτόμουν χθες βράδυ ότι είναι κρίμα τέτοια παιχνιδάρα να μην μπορεί να την απολαύσει κάποιος και να ζητάει refund. Καλοτάξιδος λοιπόν.

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, Zus είπε

Καλά τα λέει η κυρά Γούπι. Εγώ έχω PC και ένα MacBook Pro 14". Γιατί κύριε δεν μου επιτρέπεις να παίξω στη δουλειά μου; Ξέρεις ότι καθημερινά ρισκάρω τη ζωή μου όταν σχολάω και πηγαίνω τρένο στη Βουλιαγμένης για να μη χάσω λεπτό από lvling; 

Aς δώσει ένα τάληρο η κυρά Γούπι να πάρει ένα PC και ας έχει το mac για άλλες δουλειές

PC Gaming = Windows 🤘

• Like 1

13 λεπτά πριν, Odyss3us είπε

επισης το The Gathering Legions Event ποιος το οργανωνει βγαινει αυτοματα απτο συστημα και καθε ποτε?

Tα world events , βγαινουν ανα καποιες ωρες απο το συστημα προφανως. Βγαζει σχετικη ενδειξη στον χαρτη.

6 λεπτά πριν, Hawk_K είπε

2)το να είσαι σε guild έχει νόημα μόνο στο end game ή προσφέρει και κάτι νωρίτερα; end game ειναι αν τερματίσεις το story 1 φορά;

Προσωπικα παιζω σολο , οποτε δεν ξερω τι ακριβως προσφερει το guild. Σιγουρα βρισκεις πιο ευκολα ατομα να πατε παρεα σε dungeons και να τσιμπατε περισσοτερο XP. Απαξ και τελειωσεις το main quest (campaign) , βγαινουν διαφορα πραγματα που μπορεις να κανεις. Helltide περιοχες , whisper of the tree quests , world events , nightmare dungeons κλπ. Ολα αυτα , υποτιθεται ειναι το endgame content.

18 λεπτά πριν, Zus είπε

Μπράβο ρε φίλε και σε είχα έγνοια. Σκεφτόμουν χθες βράδυ ότι είναι κρίμα τέτοια παιχνιδάρα να μην μπορεί να την απολαύσει κάποιος και να ζητάει refund. Καλοτάξιδος λοιπόν.

Θενξ!
Απλά βλέπω και πάλι ότι δεν είχε να κάνει κάτι από την δική μου πλευρά και ότι όντως κάτι είχαν κάνει αυτοί λάθος!
Βέβαια στο refund που έστειλα, απάντησαν μετά από 2 μέρες αρνητικά. Ευτυχώς που έφτιαξε αλλιώς θα το τραβούσα με το paypal και την τράπεζα για το γαμώτο και μόνο.
Είπα να αρχίσω necromancer, τώρα λέει ότι μπορώ να κάνω skip το campaign αν θέλω σε όποιον char. Καλό αυτό!
Και αρχίζω με άλογο από lvl 1. Να υποθέσω leveling με sidequests και το glitch που είχα ποστάρει πριν λίγες σελίδες μόνο ε;

40 minutes ago, mphxths said:

Ποιος ο λογος να παιξει καποιος στο WT1 ? Στο 2 δινει περισσοτερο XP...

Για να φύγει το campaign σφαίρα. Το xp το βρίσκεις εύκολα και μετα. Έχει πολυυυυυ υλικοοο.. 

Τα αντικείμενα είναι θέμα, αλλά έχω τερματίσει hell d2 με ancients pledge σε barb, θα κολλήσουμε σε αυτό.. 😋😋😋😋

38 λεπτά πριν, firepc είπε

Aς δώσει ένα τάληρο η κυρά Γούπι να πάρει ένα PC και ας έχει το mac για άλλες δουλειές

PC Gaming = Windows 🤘

Μια χαρά έτρεχε το 3. Να στρώσει τον κώλο της κάτω και να φέρει και το 4 η Blizzard.

1 ώρα πριν, Hawk_K είπε

Καλησπέρα, ξεκίνησα και εγώ το game με μια σκαρτη 1 ώρα. Έχω βγάλει το πρώτο quest.

Με μια πρώτη μάτια μπορώ να πω, οτι σίγουρα έπιασε αρκετές προσδοκίες η blizzard. Τα ξέρετε καλύτερα απο εμένα.

Έχω τις εξής ερωτήσεις.

1)παίζεται κάπου οργανωμένα; Το discord link που είναι καρφιτσωμενο δεν δουλεύει. Εγώ παίζω από xbox πλεον αλλά πιστεύω δεν υπάρχει περιορισμός στα guilds κτλ, ισχύει;

Δοκιμασε παλι το link για το Discord δεν εχει αλλαξει κατι ολοι εκει ειμαστε.
Με το Clan μπορεις να βρεις party και να κανεις καποια quests,strongholds,dungeons παρεα με αλλους.

1 ώρα πριν, Agmourk είπε

Το xp το βρίσκεις εύκολα και μετα. Έχει πολυυυυυ υλικοοο.. 

Καθολου ευκολα. Μετα το lvl 60 , ιδρωνεις για ενα lvl. Σημερα ολη μερα , ζητημα να πηρα 1,5 level. Και παιζω με ενεργο elixir που δινει +5% xp. Εκτος και αν καποιος παιζει σε party... τοτε αλλαζουν τα δεδομενα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...