Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σίγουρα έχω πολύ ψωμί μπροστά μου. Μόνο 8 ώρες έχω ρίξει μέχρι στιγμής (παίρνω το χρόνο μου μιας και δεν έχω χρόνο!!!).

Θα δοκιμάσω διάφορους συνδυασμούς skill, αλλά το survival ability μου είναι λίγο χαμηλό. Άρχισα side quests για να πάρω πιο πολύ εξοπλισμό.

Η μόνη αλλαγή που ίσως κάνω κάποια στιγμή θα είναι να το γυρίσω σε ranged μήπως βοηθήσει στο leveling.

Μόνο rogue για αρχή και ας είναι πιο δύσκολο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με βάρβαρο τσουλάω εγώ. Καλά πάει το build (για stun τον παω) . Αλλά είναι ένα dungeon με μποσάκι την αράχνη μέσα και μου ρίχνει στα αυτιά... Μάλλον πρέπει να ψιλοανέβω

Επεξ/σία από mordred

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, δυστηχώς πλέον στο pc, με όλα τα διαφορετικά configurations που παίζουν σε hardware, δεν γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι ποιότητας από τις εταιρίες για τα τελικά προιόντα τους. Αυτό συνεπάγεται σε patches και hotfixes. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα pc games πλέον. Αυτό δεν είναι η άποψη μου, είναι οι επίσημες δηλώσεις που κάνουν πλέον οι developers και αφορούν ιδιαίτερα όλα τα ports που γίνονται από κονσόλες σε pc και τα προβλήματα που έχουν να διαχειριστούν.

Στο diablo4 υπάρχει καλό support, δεν θα απογοητεύσουν.

Επεξ/σία από bushidocougar

44 λεπτά πριν, ababapanos είπε

Ποια κλαση προτείνετε για αρχάριο να ανεβαινει πιο γρηγορα? sorcerer?

ναι ειναι αρκετα ευκολο. Οπως και necromancer με minions. Απλα θελει λιγο παραπανω διαβασμα για συνδυασμο skills κτλπ. 

44 λεπτά πριν, ababapanos είπε

Ποια κλαση προτείνετε για αρχάριο να ανεβαινει πιο γρηγορα? sorcerer?

Οτιδηποτε ranged θα σε γλυτωσει απο αρκετο κλαμα και δραμα :) Sorcerer παει τρενο ...

Εμφανιστηκε ο Butcher για να με τραμπουκισει ακομα μια φορα. Σου λεει , θα αρχισει να τρεχει ο φλωρος , θα κλαιει και θα παρακαλαει να του χαρισω την ζωη , αλλα εγω θα τον σκοτωσω και θα φυγω. Αμ δε ! Το θυμα εγινε θυτης !! Τον εφαγα και εριξε και ενα legendary :P 

• Like 1

Υπάρχει κανένας οδηγός για το που πάω και τί κάνω; Υποπτεύομαι ότι έχω χάσει σημαντικά σημεία γιατί δεν έχω πάει σε stronghold ακόμα και το dps παρά το αξιοπρεπές gear έχει γίνει πολύ χαμηλό.

Είμαι lvl 35, ολοκλήρωσα ACT I, χώνομαι σε όποιο μπουντρούμι βρω και από ένα σημείο και μετά έχω αρχίσει να τρώω πολύ ξύλο. Wipe fest στον Blood Bishop είναι ένα καλό παράδειγμα της κατάντιας στην οποία έχω περιέλθει.

Και σήμερα παίζω μια χαρά! Δεν πρόσεξα αν είχε κάποιο update γιατί το έχω στο auto και σήμερα μετά το ξενύχτι με τους NW σηκώθηκα αργά, άνοιξα pc και πήγα να κάνω καφέ. Αν είχε update, δεν το είδα..αλλά παίζω κομπλέ!

• Like 5

27 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Και σήμερα παίζω μια χαρά! Δεν πρόσεξα αν είχε κάποιο update γιατί το έχω στο auto και σήμερα μετά το ξενύχτι με τους NW σηκώθηκα αργά, άνοιξα pc και πήγα να κάνω καφέ. Αν είχε update, δεν το είδα..αλλά παίζω κομπλέ!

https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/hotfix-6-7-june-8-2023-–-102/24656

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Zus είπε

Υπάρχει κανένας οδηγός για το που πάω και τί κάνω; Υποπτεύομαι ότι έχω χάσει σημαντικά σημεία γιατί δεν έχω πάει σε stronghold ακόμα και το dps παρά το αξιοπρεπές gear έχει γίνει πολύ χαμηλό.

Είμαι lvl 35, ολοκλήρωσα ACT I, χώνομαι σε όποιο μπουντρούμι βρω και από ένα σημείο και μετά έχω αρχίσει να τρώω πολύ ξύλο. Wipe fest στον Blood Bishop είναι ένα καλό παράδειγμα της κατάντιας στην οποία έχω περιέλθει.

Απλα κανεις τα αυτονοητα. Main quests , side quests. Αναβαθμιζεις gear συμφωνα με το build που εχεις επιλεξει να παιξεις. Κανεις dungeons για να παιρνεις τα codexes. Tα strongholds στην αρχη ειναι λιγο μανικι , αν δεν εισαι καλα "ντυμενος". Δεν ξεχναμε τα "enchantment slots" καθως και κανα codex (Y) στο gear.

Επεξ/σία από mphxths

Μπορεί να αναφέρθηκε αλλά δεν έχω χρόνο να κοιτάξω όλο το thread. Υπάρχει τρόπος να γλιτώσουμε το 70αρι; Π.χ με αγορά από Τουρκία κλπ;

1 λεπτό πριν, thodoris20s είπε

Μπορεί να αναφέρθηκε αλλά δεν έχω χρόνο να κοιτάξω όλο το thread. Υπάρχει τρόπος να γλιτώσουμε το 70αρι; Π.χ με αγορά από Τουρκία κλπ;

Απο Τουρκία έχει 58 ευρώ . Προσωπικά για 12 ευρώ δεν ασχολήθηκα να φτιάξω νέο blizzard account και να μπλέξω με vpn και προπληρωμένες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, mphxths said:

Tα strongholds στην αρχη ειναι λιγο μανικι.

Με earth druid, level 20 έβγαλα το stronghold και έκανα και το class quest πολύ εύκολα. Για τα δεδομένα μου θεωρω ότι δεν είμαι καλά ντυμένος. 

Γενικά πάντως στο wt1 μου φαίνεται πολύ εύκολο. 

Επεξ/σία από Agmourk

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...