dalan2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 να πω και εγω την αποψη μου..μηπως λουζει το ιντερνετ σου και φαινεται σαν να γονατιζει το παιχνιδι?το ειχα παθει στην μπετα.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, comfuzio είπε Που και έτσι να ήταν, αυτό το πράγμα δεν το δικαιολογεί. Και ομως , ειχα το ιδιο προβλημα με το Grim Dawn και εφταιγε ο μηχανικος δισκος. Επαιξα εκατονταδες ωρες στο συγκεκριμενο παιχνιδι , εριξα τα απειρα βρισιδια και οταν για αλλο λογο αλλαξα τον μηχανικο με SSD , διαπιστωσα οτι αυτος ηταν η αιτια του προβληματος του παιχνιδιου. Πλεον παιχνιδια σε μηχανικους δισκους ειναι no-go που λενε και στο χωριο μου. Το θεμα με το D4 δεν ξερω ποιο ειναι. Το παιχνιδι ειναι σε SSD και δεν ειχα τετοια προβληματα στην beta / server slam. Θα δω σε λιγο που θα παιξω αν εκανε διαφορα η αφαιρεση των high res textures. Μόλις τώρα, dalan2007 είπε να πω και εγω την αποψη μου..μηπως λουζει το ιντερνετ σου και φαινεται σαν να γονατιζει το παιχνιδι?το ειχα παθει στην μπετα.... Προσωπικα εχω 100αρα , σχεδον τερματισμενος ο συγχρονισμος οποτε λιγο χλωμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregpec2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δώστε λίγο χρόνο ρε παιδιά να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με servers κλπ. Λογικό είναι, πρώτες μέρες, και έχει μπει όλος ο ντουνιάς μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Eσκασε update χτες αργα , αλλα δεν το βλεπω στα patch notes... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, comfuzio είπε από την Κυριακή και μετά δεν μπορώ να παίξω και δεν μπορώ να ζητήσω και refund αφού έφαγα πολλές ώρες Παρασκευή και Σάββατο. 8 λεπτά πριν, comfuzio είπε Άνοιξα τίκετ για refund δίνοντας τους ιστορικό και logs και μια πλήρη ανάλυση του τι έκανα για επίλυση. Αφού δεν είσαι χθεσινός στον χώρο του pc gaming και γνωρίζεις τι γίνεται τον πρώτο καιρό σε δημοφιλή παιχνίδια, ποιο ακριβώς το point του refund, ειδικά μιας και παραδέχεσαι ότι ήδη έχεις φάει αρκετές ώρες τις προηγούμενες ημέρες??? Δεν ξέρω γιατί δεν σου τρέχει όπως λές το παιχνίδι,και θα καταλάβαινα να μίλαγες με το support για τεχνικά θέματα. Το Refund που κολλάει, δεν καταλαβαίνω. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, dalan2007 είπε να πω και εγω την αποψη μου..μηπως λουζει το ιντερνετ σου και φαινεται σαν να γονατιζει το παιχνιδι?το ειχα παθει στην μπετα.... 6 λεπτά πριν, comfuzio είπε Πριν γενικά γράψω για το πρόβλημα, έχω κάνει τα άπαντα από troubleshooting και δεν είχε αποτέλεσμα. Μου φαίνεται πολύ πιο πιθανό να είναι κάτι στο netcode τους ή στη γραμμή σου, όπως λέει κι ο από πάνω, παρά στο παιχνίδι. Δε θα το έκανα refund, λογικά θα φτιαχτεί σύντομα. Πάρε κι ένα τηλέφωνο στον provider για καθαρισμό, αποσυγχρονισμό ή δεν ξέρω τι άλλο. Τα έχει αυτά η μπάλα του always online, (πολύ) δυστυχώς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, mphxths είπε Ε πως πηγα...με το αλογο καβαλα Πηγα lvl 56 αν θυμαμαι καλα , με ενα paragon table , και απλα legendaries και το build υπο κατασκευη . Επεφτε αρκετο ξυλο. Δηλαδη , ενω μπορουσα να σκοτωνω σχετικα ευκολα τα mobs (frost sorc) , τα mobs μου σκαγανε καλο dmg. Ηθελε καλλιτεχνικο τρεξιμο δεξια και αριστερα και να αποφευγω και το παραμικρο χτυπημα. Δεν ημουν ετοιμος Πηγαινε και εσυ μια βολτα , και δες αν σε παιρνει ... τζαμπα ειναι αααα πηγες αρκετα ξεβρακωτος στα αγγουρια εσυ...θα δοκιμασω ναι μολις κλεισω και το τελευταιο map σημερα αυριο και θα πω εντυπωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, comfuzio είπε Τα έκανα όλα αυτά, το έβγαλα εντελώς και το ξανακατέβασα μπας και...το πήγα και σε άλλο nvme αλλά δεν είχε διαφορά. Θα δεχόμουν ότι είναι κάτι στο pc μου μόνο ΑΝ είχα κάποιο πρόβλημα και κάπου αλλού, σε κάποιο άλλο παιχνίδι ή εφαρμογή αλλά όλα τα άλλα που κάνω τρέχουν πένα! Και δεν έκανα κάτι διαφορετικό την Παρασκευή ή το Σάββατο με την Κυριακή. Η μόνο παράμετρος που άλλαξε πέραν της μέρας είναι ότι έκανε ένα update το πρωί της Κυριακής. Από αυτό και μετά μόνο προβλήματα. Και όχι τίποτα, έλεγα και μερικές σελίδες πιο πίσω ότι θα ανέβαζα και 2ο char μέχρι να αρχίσουν τα παιδιά χθες...αμ δε! Άνοιξα τίκετ για refund δίνοντας τους ιστορικό και logs και μια πλήρη ανάλυση του τι έκανα για επίλυση. Δεν είμαι χθεσινός στον χώρο των PC και του PC gaming για να μην ξέρω τι μου γίνεται ή το τι μπορεί να φταίει. Πριν γενικά γράψω για το πρόβλημα, έχω κάνει τα άπαντα από troubleshooting και δεν είχε αποτέλεσμα. επειδή στην open beta υπήρχε όντως θέμα με τις 3080ti, τι θερμοκρασίες και utilization έχεις? Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από Daredevil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 18 λεπτά πριν, dalan2007 είπε να πω και εγω την αποψη μου..μηπως λουζει το ιντερνετ σου και φαινεται σαν να γονατιζει το παιχνιδι?το ειχα παθει στην μπετα.... 1000άρα FTTH οπότε δεν είναι αυτό, παίζω και άλλα παιχνίδια online και είναι όλα πένα. 17 λεπτά πριν, mphxths είπε Και ομως , ειχα το ιδιο προβλημα με το Grim Dawn και εφταιγε ο μηχανικος δισκος. Επαιξα εκατονταδες ωρες στο συγκεκριμενο παιχνιδι , εριξα τα απειρα βρισιδια και οταν για αλλο λογο αλλαξα τον μηχανικο με SSD , διαπιστωσα οτι αυτος ηταν η αιτια του προβληματος του παιχνιδιου. Πλεον παιχνιδια σε μηχανικους δισκους ειναι no-go που λενε και στο χωριο μου. Και έτσι να είναι, ΔΕΝ το έχω σε μηχανικό δίσκο αλλά σε NVMe 970 evo plus 1TB από την πρώτη μέρα. 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αφού δεν είσαι χθεσινός στον χώρο του pc gaming και γνωρίζεις τι γίνεται τον πρώτο καιρό σε δημοφιλή παιχνίδια, ποιο ακριβώς το point του refund, ειδικά μιας και παραδέχεσαι ότι ήδη έχεις φάει αρκετές ώρες τις προηγούμενες ημέρες??? Δεν ξέρω γιατί δεν σου τρέχει όπως λές το παιχνίδι,και θα καταλάβαινα να μίλαγες με το support για τεχνικά θέματα. Το Refund που κολλάει, δεν καταλαβαίνω. Δηλαδή αν αγοράσεις κάτι και παίζει την πρώτη μέρα και την δεύτερη οκ και μετά δεν μπορείς να παίξεις καθόλου δεν πρέπει να κάνεις τίποτα; εσύ θα το άφηνες έτσι; Εγώ δοκίμασα τα πάντα για να το λύσω και να μπορέσω να παίξω, ας κολλάει λίγο ρε συ δεν θα έλεγα τίποτα, αλλά μιλάμε απλά δεν μπορώ να παίξω. Βήμα και frame. Άνοιξα και εκεί τίκετ το οποίο και έκλεισαν σήμερα το πρωί αφού μου δώσαν link για το forum όπου αναφέρουν και άλλοι χρήστες πρόβληματα. Το refund κολλάει στο ότι πήρα κάτι που ΔΕΝ λειτουργεί μετά από δική τους ενέργεια, αν το λύσουν και παίζει έστω και 20fps αλλά να μπορώ να κινηθώ χωρίς να κάνω teleports στο χάρτη (όχι από το skill), το κρατάω και αναμένω patches για επίλυση. Αλλά έχουμε: Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη που απλά το κοιτάω στην συλλογή μου Προτιμώ να ζητήσω τα 100€ πίσω από το να τα κοιτάω. 4 λεπτά πριν, Daredevil είπε επειδή στην open beta υπήρχε όντως θέμα με τις 3080ti, τι θερμοκρασίες και utilization έχεις? 65c και Util πάει από 30% ως και 100% αλλά όχι κάτι σταθερό. Αλλά ξέρεις τι άλλο κάνει; Μιλάω στο discord με την παρέα, έχω βάλει το rtx voice (nvidia broadcaster) να περνάει από εκεί το mic. Μετά από 5-6 λεπτά απλά σταματάει να παίζει το mic! Αν αλλάξω στο discord το mic στο real hardware αντί του nvidia broadcaster, παίζει μια χαρά το mic! Το παιχνίδι βέβαια κολλάει είτε είμαι στο discord είτε όχι. Το δοκίμασα και αυτό μην και το πειράζει που κάνω χρήση των RT Cores αλλά ούτε με κλειστό εντελώς το discord + nvidia broadcaster αλλάζει κάτι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 22 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε αααα πηγες αρκετα ξεβρακωτος στα αγγουρια εσυ...θα δοκιμασω ναι μολις κλεισω και το τελευταιο map σημερα αυριο και θα πω εντυπωσεις. Ε ναι , ειπα μπας και ... Σε αλλα νεα , δυο πραγματα με ξενερωνουν. 1. Δεν μπορεις στο reroll stat να δει τι πιθανα stats μπορουν να προκυψουν. Το εχω ξαναγραψει. Ειναι λιγο μαλακια απο την στιγμη που κοστιζει αρκετα. 2. Δεν βλεπω τροπο να κανεις upgrade τα gems. Δηλαδη ανα δυσκολια θα πεφτουν συγκεκριμενου επιπεδου gems ? Αν ανεβει lvl ο char , θα πεφτουν διαφορετικα ? Δεν ξερω τι ισχυει. Παντως στο capstone dungeon για Τ4 επεφταν gems μεγαλυτερου lvl απο οσα μου επεφταν οπουδηποτε αλλου στο Τ3 επιπεδο δυσκολιας. Παντως με το gear γινεται του μακελειου. Διακοσια διαφορετικα stats / attributes / passives / κερατα. Εχω τιγκαρει 2 stash tabs με legendaries και δεν ξερω τι ειναι upgrade , τι παει για σπασιμο , τι παει για extract... ενα κανονικο χαος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 16 λεπτά πριν, comfuzio είπε 65c και Util πάει από 30% ως και 100% αλλά όχι κάτι σταθερό. Αλλά ξέρεις τι άλλο κάνει; Μιλάω στο discord με την παρέα, έχω βάλει το rtx voice (nvidia broadcaster) να περνάει από εκεί το mic. Μετά από 5-6 λεπτά απλά σταματάει να παίζει το mic! Αν αλλάξω στο discord το mic στο real hardware αντί του nvidia broadcaster, παίζει μια χαρά το mic! Το παιχνίδι βέβαια κολλάει είτε είμαι στο discord είτε όχι. Το δοκίμασα και αυτό μην και το πειράζει που κάνω χρήση των RT Cores αλλά ούτε με κλειστό εντελώς το discord + nvidia broadcaster αλλάζει κάτι άσχετο αλλά εμένα το nvidia broadcaster μου έχανε τα video/web cam inputs και κολλούσε το σύμπαν, είτε το είχα ανοιχτό είτε κλειστό το ξήλωσα και λύθηκαν όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, comfuzio είπε Δηλαδή αν αγοράσεις κάτι και παίζει την πρώτη μέρα και την δεύτερη οκ και μετά δεν μπορείς να παίξεις καθόλου δεν πρέπει να κάνεις τίποτα; εσύ θα το άφηνες έτσι; Θα έκανα ότι πέρναγε από το χέρι μου για να σιγουρευτώ ότι δεν είναι δικό μου θέμα προβληματικού hardware/εγκατάστασης. Μετά θα έψαχνα να δω, γενικά αν η πλειοψηφία του κόσμου είναι στην ίδια μοίρα με εμένα ή αν απλά είναι από τα διάφορα προβλήματα που παρουσιάζονται τον πρώτο καιρό. Αφου όπως λές δεν είσαι χθεσινός στον χώρο του PC gaming, θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι πάντα τον πρώτο καιρό υπάρχουν διάφορα θέματα στις κυκλοφορίες δημοφιλέστερων παιχνιδιών. Με λίγα λόγια τον πρώτο καιρό γενικά είναι της υπομονής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Θα έκανα ότι πέρναγε από το χέρι μου για να σιγουρευτώ ότι δεν είναι δικό μου θέμα προβληματικού hardware/εγκατάστασης. Μετά θα έψαχνα να δω, γενικά αν η πλειοψηφία του κόσμου είναι στην ίδια μοίρα με εμένα ή αν απλά είναι από τα διάφορα προβλήματα που παρουσιάζονται τον πρώτο καιρό. Αφου όπως λές δεν είσαι χθεσινός στον χώρο του PC gaming, θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι πάντα τον πρώτο καιρό υπάρχουν διάφορα θέματα στις κυκλοφορίες δημοφιλέστερων παιχνιδιών. Με λίγα λόγια τον πρώτο καιρό γενικά είναι της υπομονής. Νομίζω το είπα ήδη αρκετές φορές αλλά ας το πω άλλη μια, πριν καν γράψω εδώ έκανα ότι troubleshoot υπάρχει αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Οπότε τι να συζητάμε από εδώ και πέρα; Αν ήταν κάτι από εμένα θα είχε παίξει με ότι δοκίμασα ή έστω θα είχε μια μικρή διαφορά από το ένα βήμα του troubleshoot στο άλλο. Ότι, μα ότι και να έκανα ήταν το ίδιο, καμία δική μου ενέργεια δεν είχε επίπτωση στο παιχνίδι είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο. Έχω κάνει pre-order και pre-order, να έχει προβλήματα κάποιος τίτλος στην αρχή; ΝΑΙ! ΌΛΟΙ! Να παίζει οκ και να χαλάει μετά από 2 μέρες; πρώτη φορά που γίνεται αυτό σε μένα. Μπορεί να είναι το στανταρ για άλλους αλλά όχι σε μένα. Και θα πω για το TLOU, την πρώτη μέρα είχα shader compile πολύ γρήγορο, μετά το πρώτο patch και για μερικά ακόμα, είχα πολύ αργά shader compiles, αλλά άλλο να γίνει αργό το shader compile και άλλο το να μην μπορείς καν να παίξεις! 13 λεπτά πριν, Daredevil είπε άσχετο αλλά εμένα το nvidia broadcaster μου έχανε τα video/web cam inputs και κολλούσε το σύμπαν, είτε το είχα ανοιχτό είτε κλειστό το ξήλωσα και λύθηκαν όλα. Το έχω από τον Ιανουάριο του 2022 που πήρα την 3080 ti, φυσικά το κρατάω updated. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με το NVBως τώρα. Αλλά ακόμα και αυτό να φταίει, να πω την αλήθεια ότι δεν το έκανα uninstall, απλά το έκλεισα, τότε πέφτω ανάμεσα στο δίλημμα nvb ή d4 και το έχω πιο εύκολο να σουτάρω το d4. Με το nvb κάνω δουλειά και είναι αναπόσπαστο μέρος του workflow μου. Βέβαια θα το στείλω και αυτό που λες στο τίκετ νούμερο 2 που θα κάνω, μπορεί όντως να είναι κάτι από το VNB αλλά γιατί να το κάνει σε αυτό το 1 και μόνο παιχνίδι και όχι γενικά; Και γιατί από το update της Κυριακής και όχι πιο πριν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχει auction house στο 4; Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από ababapanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 10 λεπτά πριν, comfuzio είπε Νομίζω το είπα ήδη αρκετές φορές αλλά ας το πω άλλη μια, πριν καν γράψω εδώ έκανα ότι troubleshoot υπάρχει αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Οπότε τι να συζητάμε από εδώ και πέρα; Αν ήταν κάτι από εμένα θα είχε παίξει με ότι δοκίμασα ή έστω θα είχε μια μικρή διαφορά από το ένα βήμα του troubleshoot στο άλλο. Ότι, μα ότι και να έκανα ήταν το ίδιο, καμία δική μου ενέργεια δεν είχε επίπτωση στο παιχνίδι είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο. Έχω κάνει pre-order και pre-order, να έχει προβλήματα κάποιος τίτλος στην αρχή; ΝΑΙ! ΌΛΟΙ! Να παίζει οκ και να χαλάει μετά από 2 μέρες; πρώτη φορά που γίνεται αυτό σε μένα. Μπορεί να είναι το στανταρ για άλλους αλλά όχι σε μένα. Και θα πω για το TLOU, την πρώτη μέρα είχα shader compile πολύ γρήγορο, μετά το πρώτο patch και για μερικά ακόμα, είχα πολύ αργά shader compiles, αλλά άλλο να γίνει αργό το shader compile και άλλο το να μην μπορείς καν να παίξεις! Το έχω από τον Ιανουάριο του 2022 που πήρα την 3080 ti, φυσικά το κρατάω updated. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με το NVBως τώρα. Αλλά ακόμα και αυτό να φταίει, να πω την αλήθεια ότι δεν το έκανα uninstall, απλά το έκλεισα, τότε πέφτω ανάμεσα στο δίλημμα nvb ή d4 και το έχω πιο εύκολο να σουτάρω το d4. Με το nvb κάνω δουλειά και είναι αναπόσπαστο μέρος του workflow μου. Βέβαια θα το στείλω και αυτό που λες στο τίκετ νούμερο 2 που θα κάνω, μπορεί όντως να είναι κάτι από το VNB αλλά γιατί να το κάνει σε αυτό το 1 και μόνο παιχνίδι και όχι γενικά; Και γιατί από το update της Κυριακής και όχι πιο πριν; κάπου πήρε το μάτι μου ότι έγινε updated to nvngx_dlssg στις 5/06, ίσως να δημιουργεί το πρόβλημα στο setup σου με το nvd. Δοκίμασε μία να το βγάλεις. https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/nvidia-broadcast-keeps-being-crashed-by-diablo-4/26955/2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση