tsofras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, mphxths είπε Ε πως πηγα...με το αλογο καβαλα Πηγα lvl 56 αν θυμαμαι καλα , με ενα paragon table , και απλα legendaries και το build υπο κατασκευη . Επεφτε αρκετο ξυλο. Δηλαδη , ενω μπορουσα να σκοτωνω σχετικα ευκολα τα mobs (frost sorc) , τα mobs μου σκαγανε καλο dmg. Ηθελε καλλιτεχνικο τρεξιμο δεξια και αριστερα και να αποφευγω και το παραμικρο χτυπημα. Δεν ημουν ετοιμος Πηγαινε και εσυ μια βολτα , και δες αν σε παιρνει ... τζαμπα ειναι Παρα πολυ σε μενα , σε σημειο πολλες φορες να ειναι unplayable. Δεν εχω high end μηχανημα και ψαχνω καποια λυση. Σαν τελευταια κινηση χτες , αφαιρεσα τα high res textures μηπως φταιει αυτο μιας και απο ο,τι ειδα φουλαρε η vram της καρτας. Λιγο που τεσταρα μετα , πηγαινει ομαλα ... θα δω και σημερα με περισσοτερο παιξιμο... Εγώ είμαι με amd 5600 και radeon 6700 και έπαιζα ultra εχθές κομπλέ . Σήμερα που είχα θέμα το έριξα σε high , τα FPS σταθερά είναι φαίνεται ότι είναι θέμα του server όταν σε πηγαίνει πίσω κάτι μέτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Χθες εγώ ένα 4 ωρο πήγε νερό. θα έχει σκαμπανεβάσματα λογικά μέχρι να στρώσει. Προσωπικά θεωρώ ότι πήγε μια χαρά το launch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 και εγω εχθες ειχα κολληματα αλλα θεωρω πως ηταν το launch day για πολυ κοσμο και ετσι ειναι λογικο. Εφαγα και μια διακοπη ρευματος στο πουθενα..... το ρευμα ηρθε απο τις 00:50 στις 4:00 το πρωι. Οποτε δεν ξερω καν τι εχει γινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, tsofras είπε Εγώ είμαι με amd 5600 και radeon 6700 και έπαιζα ultra εχθές κομπλέ . Σήμερα που είχα θέμα το έριξα σε high , τα FPS σταθερά είναι φαίνεται ότι είναι θέμα του server όταν σε πηγαίνει πίσω κάτι μέτρα Eμενα δεν ειναι οτι με παει πισω. Ειναι σαν να κανει fps freeze. Δηλαδη λαγκαρει/κολαει για μερικα δευτερολεπτα και μετα συνεχιζει κανονικα... Δεν με γυρναει πισω ή δεν με ρολαρει μπροστα σαν fast forward. Διαβασα διαφορες λυσεις , γιατι το εχουν και αλλοι το προβλημα , αλλα δεν δουλεψε κατι. Εβγαλα τα high res textures μπας και γινει δουλεια , θα δω σε λιγη ωρα που θα παιξω. Παιζω σε λαπτοπ , σε εξωτερικη οθονη. Παρατηρησα οτι οταν λαγκαρει , αν παω το ποντικι στην αλλη οθονη , κλικαρω 1-2 φορες και μετα το ξαναφερω στο παιχνιδι , ξεκολαει λιγο πιο γρηγορα... (i7 7700HQ - GTX 1050 / 4G - ssd sata (το παιχνιδι) - 32gb ram) - Το παιχνιδι με βγαζει στα low settings (παιζω στα 1080p) και προσωπικα δεν εχω προβλημα με την οπτικη ποιοτητα του παιχνιδιου σε αυτο το setting. Οποτε θα δουμε τι γινεται και χωρις τα high res textures , που λιγο που επαιξα χτες οπτικα στα δικα μου ματια δεν ειχε διαφορα το παιχνιδι. Σε αλλα νεα , πηγα σε world boss χτες. Καλη φαση ηταν...επεσε ξυλο καλο. Αυτο που μου εμεινε ομως ηταν η μουσικη την ωρα της μαχης. Λες και ημουν σε καμμια κινηματογραφικη ταινια... πολυ καλη και πολυ ατμοσφαιρικη... Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 22 λεπτά πριν, mphxths είπε Eμενα δεν ειναι οτι με παει πισω. Ειναι σαν να κανει fps freeze. Δηλαδη λαγκαρει/κολαει για μερικα δευτερολεπτα και μετα συνεχιζει κανονικα... Δεν με γυρναει πισω ή δεν με ρολαρει μπροστα σαν fast forward. Διαβασα διαφορες λυσεις , γιατι το εχουν και αλλοι το προβλημα , αλλα δεν δουλεψε κατι. Εβγαλα τα high res textures μπας και γινει δουλεια , θα δω σε λιγη ωρα που θα παιξω. Παιζω σε λαπτοπ , σε εξωτερικη οθονη. Παρατηρησα οτι οταν λαγκαρει , αν παω το ποντικι στην αλλη οθονη , κλικαρω 1-2 φορες και μετα το ξαναφερω στο παιχνιδι , ξεκολαει λιγο πιο γρηγορα... (i7 7700HQ - GTX 1050 / 4G - ssd sata (το παιχνιδι) - 32gb ram) - Το παιχνιδι με βγαζει στα low settings (παιζω στα 1080p) και προσωπικα δεν εχω προβλημα με την οπτικη ποιοτητα του παιχνιδιου σε αυτο το setting. Οποτε θα δουμε τι γινεται και χωρις τα high res textures , που λιγο που επαιξα χτες οπτικα στα δικα μου ματια δεν ειχε διαφορα το παιχνιδι. Σε αλλα νεα , πηγα σε world boss χτες. Καλη φαση ηταν...επεσε ξυλο καλο. Αυτο που μου εμεινε ομως ηταν η μουσικη την ωρα της μαχης. Λες και ημουν σε καμμια κινηματογραφικη ταινια... πολυ καλη και πολυ ατμοσφαιρικη... Φίλος πάντως που έχει 2700 και 1050 αγόρασε τώρα την 6700 για να παίξει γιατί του έκανε κολλήματα με την 1050 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Εδώ εγώ με 3080ti και 5900x και από την Κυριακή είναι unplayable, χαρά στο κουράγιο όσων προσπαθούν με 1050 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 16 λεπτά πριν, comfuzio είπε Εδώ εγώ με 3080ti και 5900x και από την Κυριακή είναι unplayable, χαρά στο κουράγιο όσων προσπαθούν με 1050 Κάτι δε πάει καλά με το μηχάνημά σου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, comfuzio είπε Εδώ εγώ με 3080ti και 5900x και από την Κυριακή είναι unplayable, χαρά στο κουράγιο όσων προσπαθούν με 1050 Kατι αλλο πρεπει να φταιει, κανονικα θα επρεπε να παιζεις ακομα και 4Κ60. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από BlurayMoviesGreece 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, mordred είπε Κάτι δε πάει καλά με το μηχάνημά σου ότι άλλο τρέξω τρέχει μπόμπα. Και ως Σάββατο έπαιζα κομπλέ. Την Κυριακή που έκανε ένα update και μετά δεν μπορώ να παίξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ρε παίδες είναι δυνατόν; Μήπως το έχετε περασμένο το παιχνίδι σε μηχανικό δίσκο; τι 3080ti και κολλάει σε 2k. Εγώ με 6700xt 2k+ 3440x1440 kai πρέπει να πιάνω 90+ εχθές από τις 21:30 μέχρι τις 2:00. Άντε να είχα κανα δύο rubberbanding Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από mordred Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 24 λεπτά πριν, mordred είπε Ρε παίδες είναι δυνατόν; Μήπως το έχετε περασμένο το παιχνίδι σε μηχανικό δίσκο; τι 3080ti και κολλάει σε 2k. Εγώ με 6700xt 2k+ 3440x1440 kai πρέπει να πιάνω 90+ εχθές από τις 21:30 μέχρι τις 2:00. Άντε να είχα κανα δύο rubberbanding Αφού είπαμε εχθές σε εμένα έπαιζε μπόμπα , σήμερα χάλια το έκλεισα και ούτε ξαναμπήκα . Μου το είχε κάνει και στην beta αυτό αλλά οκ είπα beta είναι , έχει μπει λαός σε server μη παραγωγικό . Είναι ξεκάθαρα πρόβλημα δικτυακό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 28 λεπτά πριν, comfuzio είπε ότι άλλο τρέξω τρέχει μπόμπα. Και ως Σάββατο έπαιζα κομπλέ. Την Κυριακή που έκανε ένα update και μετά δεν μπορώ να παίξω Και εγω μια απο τα ιδια. Μετα το patch frame drops και stuttering παει συννεφο. Ειδικα οταν ανοιγω inventory/map εχω drops στα 50-60 για μερικα δευτερολεπτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 26 λεπτά πριν, mordred είπε Ρε παίδες είναι δυνατόν; Μήπως το έχετε περασμένο το παιχνίδι σε μηχανικό δίσκο; τι 3080ti και κολλάει σε 2k. Εγώ με 6700xt 2k+ 3440x1440 kai πρέπει να πιάνω 90+ εχθές από τις 21:30 μέχρι τις 2:00. Άντε να είχα κανα δύο rubberbanding Ρε συ σοβαρά τώρα, λες κάποιος να έχει 5900x + 3080 ti και να το έχει σε μηχανικό δίσκο; Που και έτσι να ήταν, αυτό το πράγμα δεν το δικαιολογεί. Έχω και άλλα παιχνίδια σε HDD και πέραν του αρχικού loading που παίρνει ώρα, τρέχουν καλά μετά. Αυτό εδώ το έχω στον 970 evo plus 1tb (τον παλιό καλό) και από την Κυριακή και μετά δεν μπορώ να παίξω και δεν μπορώ να ζητήσω και refund αφού έφαγα πολλές ώρες Παρασκευή και Σάββατο. Στην ουσία έσκασα 100€ απλά για να το κοιτάω στον launcher Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, comfuzio είπε Ρε συ σοβαρά τώρα, λες κάποιος να έχει 5900x + 3080 ti και να το έχει σε μηχανικό δίσκο; Που και έτσι να ήταν, αυτό το πράγμα δεν το δικαιολογεί. Έχω και άλλα παιχνίδια σε HDD και πέραν του αρχικού loading που παίρνει ώρα, τρέχουν καλά μετά. Αυτό εδώ το έχω στον 970 evo plus 1tb (τον παλιό καλό) και από την Κυριακή και μετά δεν μπορώ να παίξω και δεν μπορώ να ζητήσω και refund αφού έφαγα πολλές ώρες Παρασκευή και Σάββατο. Στην ουσία έσκασα 100€ απλά για να το κοιτάω στον launcher κάνε ένα scan and repair στο installation, καθάρησε και τα shaders. απο την Παρασκευή με 4070 και 7600χ δεν έχω δει σχεδόν καμία διακύμανση Diablo IV PC Performance: 36 GPUs Benchmarked Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από Daredevil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Daredevil είπε κάνε ένα scan and repair στο installation, καθάρησε και τα shaders. απο την Παρασκευή με 4070 και 7600χ δεν έχω δει σχεδόν καμία διακύμανση Τα έκανα όλα αυτά, το έβγαλα εντελώς και το ξανακατέβασα μπας και...το πήγα και σε άλλο nvme αλλά δεν είχε διαφορά. Θα δεχόμουν ότι είναι κάτι στο pc μου μόνο ΑΝ είχα κάποιο πρόβλημα και κάπου αλλού, σε κάποιο άλλο παιχνίδι ή εφαρμογή αλλά όλα τα άλλα που κάνω τρέχουν πένα! Και δεν έκανα κάτι διαφορετικό την Παρασκευή ή το Σάββατο με την Κυριακή. Η μόνο παράμετρος που άλλαξε πέραν της μέρας είναι ότι έκανε ένα update το πρωί της Κυριακής. Από αυτό και μετά μόνο προβλήματα. Και όχι τίποτα, έλεγα και μερικές σελίδες πιο πίσω ότι θα ανέβαζα και 2ο char μέχρι να αρχίσουν τα παιδιά χθες...αμ δε! Άνοιξα τίκετ για refund δίνοντας τους ιστορικό και logs και μια πλήρη ανάλυση του τι έκανα για επίλυση. Δεν είμαι χθεσινός στον χώρο των PC και του PC gaming για να μην ξέρω τι μου γίνεται ή το τι μπορεί να φταίει. Πριν γενικά γράψω για το πρόβλημα, έχω κάνει τα άπαντα από troubleshooting και δεν είχε αποτέλεσμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση