BlurayMoviesGreece Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε By the way...πού είναι ο Knight/Crusader/Holy Warrior που θα έμπαινε on launch και το έλεγαν "όλοι στο Youtube"; Aυτα που ειχαν διαpρευσει τελικα ηταν ο Blood Knight που θα μπει στο Immortal να δοκιμαστει και μετα ισως μπει στο 4. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Μπραβο στη Blizzard απο μένα! Πολύ καλή ιστορία, με εξαιρετικό voice casting χωρίς μονοδιάστατους χαρακτήρες. Εντυπωσιακή villain η Lilith! Αν ήταν RPG με επιλογές θα είχες πολύ δύσκολες αποφάσεις να πάρεις. Τρομερή μουσική ανάλογη με το θρυλικό Diablo 2. Πολύ καλά γραφικά και τρομερή ατμόσφαιρα με εξαιρετική απόδοση χωρίς lag και κολλήματα σε όλες τις πλατφόρμες κάτι που είναι σπάνιο τελευταία. Επίσης 1-2 cutscene μπήκαν κατευθείαν στο τοπ 5 όλων των εποχών. Το arpg gameplay και QoL έπιασε κορυφή νομίζω. Ελπίζω το PoE να αντιγράψει κάποια πράγματα στο PoE 2.(Skip campaign και καποιο trade συστημα ρε παιδιά ελεος). To endgame προφανώς δεν συγκρίνεται με το PoE των 45 σεζόν αλλά όταν έχεις όλα τα άλλα έτοιμα να δουλεύουν στην εντέλεια το μόνο που σου μένει είναι να το φορτώνεις με content και mechanics κάθε 2-3 μήνες. Ακόμα και οι πιο καμένοι PoE players έχουν παραδεχθεί ότι ο σκελετός του Diablo 4 είναι τέλεια φτιαγμένος και έτοιμος για φοβερά πράγματα. Τώρα τα ακριβά cosmetics και τα λοιπά ούτε που με απασχολούν. Εφόσον δεν υπάρχουν pay to win τρόποι δεν με νοιάζει. Αν βγάζει χρήματα απο ηλίθιους η Blizzard τότε καλά τους κάνει. Παίζω τόσα χρόνια PoE, έχω 1000 ώρες στο παιχνίδι δηλαδή σαν να έχω παίξει 15-20 AAA παιχνίδια και το μόνο που έχω αγοράσει είναι κάποια must have stashes(45-60e). Αν είσαι fan του είδους για την τιμή του και την τιμή των μελλοντικών expansions το Diablo 4 παρααξίζει τα λεφτά του για τις 100αδες ώρες που θα το παίξεις ανα τα χρόνια. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Είναι ναρκωτικό το ρημάδι. 15 lvl μονορούφι με druidάρα με landslide και storm strike. Χώνεται στα dungeons και κατεβάζει ορδές από mobs. Μύρισε παλιά, καλή Blizzard, σαν το παλιό καλό κρασί. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Που να μην είχε φάει τρελό κράξιμο τα τελευταία χρόνια, πόσο καλύτερα θα τα πήγαινε. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από Fulgore 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, psof said: Τώρα τα ακριβά cosmetics και τα λοιπά ούτε που με απασχολούν. Εφόσον δεν υπάρχουν pay to win τρόποι δεν με νοιάζει. Αν βγάζει χρήματα απο ηλίθιους η Blizzard τότε καλά τους κάνει. Τα cosmetics μόνο καλό κάνουν και δεν έχω καταλάβει γιατί να ενοχλούν κάποιον, μόνο έσοδα φέρνουν στο παιχνίδι, άρα μακροχρόνια υποστήριξη. Πχ στο CSGO ένα skin για το μαχαίρι κάνει το λιγότερο 100€ και κανείς δεν νοιάζεται γιατί πολύ απλά είτε έχεις πολύχρωμο όπλο είτε το απλό δεν έχει καμία σημασία στο gameplay που είναι το Α και το Ω Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από Hacker?pcs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) επαθα πλακα εξω απο το Alabaster Monastery οπου στεκεσαι σε ενα συγκεκριμενο σημειο, η καμερα κατεβαινει, γινεται 3rd person και βλεπεις ολο το σκηνικο σε 3D! τα γραφικα του 4 σε σχεση με του 3 ειναι λες και ολο το 3 ειναι ενα μεγαλο pony level, λογικα οπως το πανε στα επομενα diablo θα ειναι σα να συμμετεχεις σε ταινια Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από Odyss3us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Το παιχνίδι τα σπάει ....πολύ ατμοσφαιρικό και πραγματικά σε κρατάει να γράψεις ώρες.....πολύ καλό.Από το 2 έχω να ασχοληθώ επί pentium που είχα τότε...θυμίζει παλιές καλές εποχές.δυνατό μέχρι στιγμής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Odyss3us είπε επαθα πλακα εξω απο το Alabaster Monastery οπου στεκεσαι σε ενα συγκεκριμενο σημειο, η καμερα κατεβαινει, γινεται 3rd person και βλεπεις ολο το σκηνικο σε 3D! τα γραφικα του 4 σε σχεση με του 3 ειναι λες και ολο το 3 ειναι ενα μεγαλο pony level, λογικα οπως το πανε στα επομενα diablo θα ειναι σα να συμμετεχεις σε ταινια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 10 ώρες πριν, mphxths είπε Σε αλλα νεα , ειπα να παω στο capstone dungeon για Τ4. Oυτε καν.. τουλαχιστον πηρα καλο XP και μεγαλυτερου level gems... Επειδη εχω αρχισει να το σκεφτομαι και εγω, για πες πως πηγες? Lvl?Items,paragon κτλπ? Εγω ειμαι σε μια φαση lvl 60 με 2 boards στο paragon και glyphs lvl 2-3. Όλα τα Items Sacred Leg η Rare. Ελεγα να περιμενω μεχρι τα 65-70 να ανεβασω και αλλο τα glyphs/paragons Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά πως τα πάτε απο lag , stuttering ? Εχθές ήμουν μία χαρά , σήμερα μου έχει σπάσει τα νεύρα , κολλάει ο χαρακτήρας , με επιστρέφει πίσω κάτι μέτρα , πατάω ένα ability και μέχρι να νιώσει έχει μεγάλη καθυστέρηση . Κοινώς απλά σου σπάει τα νεύρα , μέχρι και refund σκέφτομαι Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από tsofras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgram Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 10 λεπτά πριν, tsofras είπε Ρε παιδιά πως τα πάτε απο lag , stuttering ? Εχθές ήμουν μία χαρά , σήμερα μου έχει σπάσει τα νεύρα , κολλάει ο χαρακτήρας , με επιστρέφει πίσω κάτι μέτρα , πατάω ένα ability και μέχρι να νιώσει έχει μεγάλη καθυστέρηση . Κοινώς απλά σου σπάει τα νεύρα , μέχρι και refund σκέφτομαι Που και που το κάνει και σε μενα αλλά στρώνει μετά από λίγα λεπτά η restart! Αλλά σε γενικές γραμμές πολύ smooth τρέχει! Δεν νομίζω ότι είναι λόγος αυτός για refund,απλά τώρα στην αρχή τραβάνε λίγο ζόρι οι σερβερς όπως είναι λογικό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Georgram είπε Που και που το κάνει και σε μενα αλλά στρώνει μετά από λίγα λεπτά η restart! Αλλά σε γενικές γραμμές πολύ smooth τρέχει! Δεν νομίζω ότι είναι λόγος αυτός για refund,απλά τώρα στην αρχή τραβάνε λίγο ζόρι οι σερβερς όπως είναι λογικό! Την τελευταία ώρα παίζω έτσι , χαλάει όλη η εμπειρία του παιχνιδιού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laserjesus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε μέχρι και refund σκέφτομαι Εάν έχεις παίξει τουλάχιστον 2 ωρες , no refund. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, laserjesus είπε Εάν έχεις παίξει τουλάχιστον 2 ωρες , no refund. Ναι το είδα , άνοιξα ticket μήπως και μου το κάνουν , συνήθως είναι ελαστικοί και με άλλα refunds που έχω κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Επειδη εχω αρχισει να το σκεφτομαι και εγω, για πες πως πηγες? Ε πως πηγα...με το αλογο καβαλα Πηγα lvl 56 αν θυμαμαι καλα , με ενα paragon table , και απλα legendaries και το build υπο κατασκευη . Επεφτε αρκετο ξυλο. Δηλαδη , ενω μπορουσα να σκοτωνω σχετικα ευκολα τα mobs (frost sorc) , τα mobs μου σκαγανε καλο dmg. Ηθελε καλλιτεχνικο τρεξιμο δεξια και αριστερα και να αποφευγω και το παραμικρο χτυπημα. Δεν ημουν ετοιμος Πηγαινε και εσυ μια βολτα , και δες αν σε παιρνει ... τζαμπα ειναι 2 ώρες πριν, tsofras είπε Ρε παιδιά πως τα πάτε απο lag , stuttering ? Παρα πολυ σε μενα , σε σημειο πολλες φορες να ειναι unplayable. Δεν εχω high end μηχανημα και ψαχνω καποια λυση. Σαν τελευταια κινηση χτες , αφαιρεσα τα high res textures μηπως φταιει αυτο μιας και απο ο,τι ειδα φουλαρε η vram της καρτας. Λιγο που τεσταρα μετα , πηγαινε ομαλα ... θα δω και σημερα με περισσοτερο παιξιμο... Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από mphxths 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση