gregpec2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, vag.patrick είπε Από ότι κατάλαβα πρέπει να παραμείνουμε άεργοι και να μην έχουμε καμία υποχρέωση και το παιχνίδι να απαιτεί το 80% της ημέρας για να αξίζει. Οτιδήποτε άλλο για τους πλέον Casual ή άτομα με ελάχιστο χρόνο δεν πρέπει να κυκλοφορεί... Εγώ αφού είχα λιώσει το 3 μια 10ετία, πήρα το 2 το resurrected και δεν μπόρεσα να πάιξω καθόλου. Θες γεροντάματα, θες οτι συνήθισα στα εύκολα του 3, δεν ξέρω, πάντως μου φάνηκε αλλο παιχνίδι σε σχέση μ'αυτό που έπαιξα το 2000. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από gregpec2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bushidocougar Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Κι εγώ έτσι την πάτησα @gregpec2 όταν πήρα το remaster στο ps5.... δυστυχώς η νοσταλγία μου δεν ήταν αρκετή για να το ξεψαχνίσω πάλι από την αρχή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Σε αλλα νεα , μου επεσε χτες "mount cosmetic". Oπτικα ηταν χειροτερα απο αυτα που μου ειχε δωσει ηδη το παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agmourk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 3 hours ago, Sugizo said: μάλλον γιατί ήδη τρώει κραξιμο (όπως και το D3 στην αρχή) Το είδα πριν λίγο. Σε κάποια διαφωνώ, σε κάποια όχι. Παρόλαυτα το κριτήριο είναι λάθος. Είναι game as a service, οπότε θα γίνεται συνεχώς update και θα φτιάχνουν πράγματα. Η προϊστορία με D3 και D2R αυτό έχει δείξει. Τις beta που έπαιξα μου άρεσε, αν και καταλαβαίνω αυτό που λέει για τα items (το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμένα). Το λέει ότι θα βελτιωθεί στο τέλος, αν και το 6/10 είναι λίγο για μένα. Γενικά λέει την γνωμή του, είναι D2 lover, οπότε αναμενόμενη η κριτική. Ο Rhykker απο την άλλη, είναι D3 lover, και θα έβαζε 9/10. Ο Rax είναι D3 lover, ποαράτησε το D3 και παίζει φουλ D4. Μια σημείωση να κάνω. ΤΟ D3 έχει "πεθάνει", ενώ το D2R θα συνεχίσει να υποστήριζεται. Για αυτό πιστεύω ότι με το πρώτο expansion το παιχνίδι θα εκτοξευτεί, για να φέρουν και τους D2 fans (εκτός και αν πουν ότι σταματάει το support στο D2 γιατί.. Blizzard). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, mphxths είπε Σε αλλα νεα , μου επεσε χτες "mount cosmetic". Oπτικα ηταν χειροτερα απο αυτα που μου ειχε δωσει ηδη το παιχνιδι Και εγω το βρηκα. Πλακα εχει. Απο το να δωσω 3m σε αυτο που εχει ο σταβλος καλυτερα το τζαμπα xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laserjesus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, vag.patrick είπε Ring of mana? η Life? πως λεγόταν γμτ.... και τα ITH που τα καναμε duplicate κλπ? τα soj καναμε πρωτα dupa μετα τα 40/15 poison charms και πολύ μετα τα 6 socket ITH για WW και buriza armor σε XBOW. Ειχα βγαλει καλά λεφτά τότε πριν μπει το patch που εσβηνε τα dupes με ιδιο number οταν εβγαινες απο το party. Στο θεμα μας , μετά το σημερινό patch επιτέλους μπορώ και παιζω χωρίς reboot ή crash. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από laserjesus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 22 λεπτά πριν, laserjesus είπε Στο θεμα μας , μετά το σημερινό patch επιτέλους μπορώ και παιζω χωρίς reboot ή crash. Μην λες τέτοια! Τι το φτιάξανε επιτέλους; Από την Κυριακή το πρωί που το patcharαν, εγώ στην ουσία δεν μπορώ να παίξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Λοιπον , εχουμε και λεμε απο "endgame". 1. World events - Ειχα παει οσο επαιζα "veteran" (T2). Δεν μπορω να πω οτι αξιζε ο κοπος απο θεμα loot. Ισως σε μεγαλυτερα επιπεδα δυσκολιας , να ριχνει πραμα. 2. Helltide Areas - Εχει καποιο ενδιαφερον. Η χαρα του AoE. Μαζευεις καλο XP και τσιμπας και το loot σου. To κακο ειναι οτι αμα πεθανεις σε αυτες τις περιοχες χανεις τα μισα απο αυτα που μαζευεις και εξαργυρωνεις σε loot. Θελει προσοχη δηλ. Μαζεψες 75αρια , πας για καταθεση. Εισαι yolo και πας για 125αρι , γρηγορα καταθεση. Το event της καθε περιοχης κραταει μια ωρα και μπορεις ευκολα να μαζεψεις 2x 125αρια και καναδυο 75αρια. 3. Whispers of blablah - Ουσιαστικα κάνεις dungeons και μαζευεις κατι μαλακιτσες που τις πας στο Δεντρο για το loot σου. Ευκολη φαση. Θελεις 10 για το loot , οποτε κανεις 2 5αρια και καθαρισες. Προσοχη στον εναπομειναντα χρονο του dungeon. Αμα το ολοκληρωσεις αφου εχει γινει expire , δεν παιρνεις τις αναλογουντες μαλακιτσες για το Δεντρο. Θα δειξει ο χρονος ποσο θα κουρασει η επαναληψη ολων αυτων. Επισης ενα αλλο ζητουμενο ειναι τα glyphs για τα paragons. Αυτα ειναι απο οσο εχω καταλαβει world drops , μιας και μου εχουν πεσει σε διαφορα σημεια , αλλα κυριως μου πεφτουν σε dungeons. Θελει καλο φαρμαρισμα , γιατι καλλιστα μπορει να σου ριχνει glyphs που δεν χρειαζεσαι... Απο legendaries δεν εχω παραπονο , ριχνει αρκετα. Εχω φουλαρει ενα stash tab , σκεφτομαι να αγορασω και αλλο tab και το μισο inventory ειναι τιγκα legendaries. Το θεμα ειναι , οτι δεν ειναι παρτο φορα το. Δεν εχουν καλα rolls σε γενικες γραμμες και απλα πρεπει να κοιτας ποια εχουν roll-αρει καλα νουμερα στα passives να πανε για extract... Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από mphxths 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, laserjesus είπε τα soj καναμε πρωτα dupa μετα τα 40/15 poison charms και πολύ μετα τα 6 socket ITH για WW και buriza armor σε XBOW. Ειχα βγαλει καλά λεφτά τότε πριν μπει το patch που εσβηνε τα dupes με ιδιο number οταν εβγαινες απο το party. Στο θεμα μας , μετά το σημερινό patch επιτέλους μπορώ και παιζω χωρίς reboot ή crash. 1 ώρα πριν, comfuzio είπε Μην λες τέτοια! Τι το φτιάξανε επιτέλους; Από την Κυριακή το πρωί που το patcharαν, εγώ στην ουσία δεν μπορώ να παίξω Eγω απο 2/6 εως και τωρα δεν ειχα κανενα θεμα και παιζω αρκετες ωρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Σε όλο το pre-release έμπαινα κατευθείαν... 3 προσπάθεια τώρα... και η βλακεία είναι ότι με το που πατάς οκ σε πετάει τελείως από το παιχνίδι και πρέπει να το ξανατρέξεις... το always online σας μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Σε λιγο θα βγαζει στασου στην ουρα και περιμενε ..... ζητω το game as a service Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Με έχει ξεσκίσει στο lag μέσα στο Kyovashad... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mphxths είπε . Επισης ενα αλλο ζητουμενο ειναι τα glyphs για τα paragons. Αυτα ειναι απο οσο εχω καταλαβει world drops πεφτουν και σε dungeon Κανονικα. Ειδικα nightmares. Απο world bosses δεν μου εχουν πεσει εμενα. τωρα ειδα οτι το λες πιο κατω. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από Αλεξανδρος A.92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε πεφτουν και σε dungeon Κανονικα. Ειδικα nightmares. Στα nightmare dungeons , το ουσιαστικο ειναι οτι κανεις level up τα glyphs... Οποτε συνετο ειναι να εχει καποιος τα glyphs που θελει να χρησιμοποιησει και μετα να κανει nightmare dungeons. Σε αλλα νεα , ειπα να παω στο capstone dungeon για Τ4. Oυτε καν.. τουλαχιστον πηρα καλο XP και μεγαλυτερου level gems... YΓ : Οποιος πετυχει αυτο το side quest , μην το κανει. Thank me later Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 By the way...πού είναι ο Knight/Crusader/Holy Warrior που θα έμπαινε on launch και το έλεγαν "όλοι στο Youtube"; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση