dstilio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Και για άλλη μια φορά το ελληνικό κράτος δεν δείχνει καμία μέριμνα. Που είναι η πολιτική προστασία να ακυρώσει δουλειές για αύριο; 1 1
mordred Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, dstilio είπε Και για άλλη μια φορά το ελληνικό κράτος δεν δείχνει καμία μέριμνα. Που είναι η πολιτική προστασία να ακυρώσει δουλειές για αύριο; Αυτό σκεφτόμουν... Μήπως έπρεπε να πάρω άδεια έτσι δύο μερούλες
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Stavrakas13 είπε Παρουσιάζει καμιά δυσκολία το παιχνίδι στο endgame? Γιατί 2-3 streams που είδα τα σπέρνουν όλα με ευκολία. Ειναι σαν να βλεπεις τον Ronaldinio να κανει σουτακια με ευκολια. Δεν ειναι ευκολο να ντυθεις ετσι, δεν ειναι ευκολο να παιξεις τα cooldowns σου τελεια και το κυριοτερο δεν ειναι ευκολο να βγαλεις ενα build που θα κανει τα παντα clear.(αν δεν τους αντιγραψεις και πρεπει να το κανεις μονο σου) Ας φτασουμε πρωτα σε αυτο το επιπεδο και μετα βλεπουμε αν τελικα γινεται κατι λαθος. Εγω το βλεπω σαν "ανταμοιβη" για ολα τα παραπανω. 8 ώρες πριν, Brainkill4r είπε Ρίξε μια ματιά στο lore https://diablo.fandom.com/wiki/Inarius O Ιnarius ειναι Angel και οχι Archangel. Imperius Archangel of Valor Tyrael Archangel of Justice Auriel Archangel of Hope Itherael Archagel of Fate Malthael Archangel of Wisdom Angel Inarius Creator of the Sanctuary , served under Tyrael ,Council Advisor Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από BlurayMoviesGreece 1
vag.patrick Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Εγώ να πω μέχρι στιγμής ότι η ιστορία του είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από αυτή του 3. 2
nzeppos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 11 ώρες πριν, greekfragma είπε Όλα έτοιμα! Παρομοίως: Κάπου εκεί πρέπει να έχει κι ένα ποντίκι. Μόνο να βρω χώρο για να μπορεί να κουνιέται. Έλεγα να μην κυλήσω ακόμα αλλά δεν πιστεύω να καταφέρω να κρατηθώ πέρα από 1-2 μέρες. Τουλάχιστον να λυθούν τα προβλήματα με τα login κλπ.
mordred Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, nzeppos είπε Παρομοίως: Κάπου εκεί πρέπει να έχει κι ένα ποντίκι. Μόνο να βρω χώρο για να μπορεί να κουνιέται. Έλεγα να μην κυλήσω ακόμα αλλά δεν πιστεύω να καταφέρω να κρατηθώ πέρα από 1-2 μέρες. Τουλάχιστον να λυθούν τα προβλήματα με τα login κλπ. Μα τι γίνεται εκεί;! Ευτυχώς δεν υπάρχουν προβλήματα στο login... Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από mordred
firepc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, nzeppos είπε Παρομοίως: Κάπου εκεί πρέπει να έχει κι ένα ποντίκι. Μόνο να βρω χώρο για να μπορεί να κουνιέται. Έλεγα να μην κυλήσω ακόμα αλλά δεν πιστεύω να καταφέρω να κρατηθώ πέρα από 1-2 μέρες. Τουλάχιστον να λυθούν τα προβλήματα με τα login κλπ. FEAR OF THE DESK
andreas443 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Καλημέρα παίζει κανείς Rogue να μου προτείνει κάνα skill tree καλο?
ileos10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, andreas443 είπε Καλημέρα παίζει κανείς Rogue να μου προτείνει κάνα skill tree καλο? twisting blades με shadow imbuement ειναι OP 1
Georgram Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 43 λεπτά πριν, andreas443 είπε Καλημέρα παίζει κανείς Rogue να μου προτείνει κάνα skill tree καλο? Εγώ έχω rogue αλλά μόνο range με bow! Αν σε αρέσει χαρακτήρας τύπου archer αξίζει απλά θέλει λίγο και τα κατάλληλα items! Αλλιώς TB rogue είναι ακόμα προς το παρών OP 1
Sugizo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 μάλλον γιατί ήδη τρώει κραξιμο (όπως και το D3 στην αρχή) 1
mphxths Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 24 λεπτά πριν, Sugizo είπε μάλλον γιατί ήδη τρώει κραξιμο (όπως και το D3 στην αρχή) Reviewer που ξεκιναει με "campaign story...δεν βαθμολογησα...πατουσα skip οσο μπορουσα..ακουσα ομως..μου ειπαν"...δεν εμπνεει και πολυ σοβαροτητα.... Απλα κραζει για να κραζει ο τυπος... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Το παιχνίδι είναι πολύ δυνατό, story, gameplay, ατμόσφαιρα κλπ είναι top για το είδος του. Για τους fans δεν το συζητάμε, είναι για στεγνή αγορά. Για τους υπόλοιπους που απλά θα παίξουν το campaign και τέλος προφανώς περιμένουν γερή έκτπωση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση