Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Κανονίστε.. Μέχρι τώρα παίζουμε κομπλέ :D

18 λεπτά πριν, greekfragma είπε

όσο παίξατε παίξατε μέχρι και σήμερα. αύριο βράδυ σας ρίχνουμε τους σερβερ :P❤️ 

Εστω και για early access launch, μπορω να πω οτι ειναι απο τα πιο απροβληματιστα που εχω δει ποτε. Ελπιζω να μην χαλασει αυτη η εικονα με το κανονικο release του παιχνιδιου.

2 ώρες πριν, bushidocougar είπε

Διαβάζω έτσι αραιά και που στα διάφορα posts για p2w για το Diablo 4 και αναρωτιέμαι...

αναρωτιεμαι που τα διαβαζεις αυτα, αφου δεν εχει items να αγορασεις... 😅 Μονο cosmetics

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, greekfragma είπε

όσο παίξατε παίξατε μέχρι και σήμερα. αύριο βράδυ σας ρίχνουμε τους σερβερ :P❤️ 

Τώρα το τερμάτισα το main story, μέχρι να μπείτε θα το έχω τελειώσει 2η φορά με άλλο class

Δημοσ.
15 hours ago, GRIFFIN23 said:

Με αφορμή το Diablo 4 πριν μερικούς μήνες έψαχνα να βρω κάποιο βίντεο μέσω youtube για να θυμηθώ το story καθώς είχα να παίξω τα games αρκετά χρόνια.

Υπάρχουν αρκετά είναι η αλήθεια αλλά έπεσα πάνω στον Rhykker ( ίσως οι πιο hardcore fanboys να τον ξέρουν, εγώ πρώτη φορά τον πέτυχα ). Mετά από πολύ ψάξιμο έχει ίσως την πιο σωστή σειρά βίντεο που εξηγεί το Diablo από το μηδέν. Είναι αρκετά τα βίντεο περίπου 15 λεπτών αλλά αφού τα είδα θυμήθηκα και επιτέλους κατάλαβα πολλά πράγματα στο story που καθώς έπαιζα δεν καταλάβαινα που κολλάνε τότε. Οπότε αν κάποιος θέλει να φρεσκάρει την μνήμη του πριν παίξει το Diablo 4 αξίζει να τα δει. Εγώ πάντως έκατσα και τερμάτισα ξανά το Diablo 2 remaster, Diablo 3  και τώρα τελειώνω Reaper of souls οπότε μεθάυριο ξεκινάω Diablo 4 αν και έπαιξα ήδη ένα 4ωρακι και το game κατα την άποψη μου τα σπάει. Με το μόνο που δεν έχω ασχοληθεί είναι το Immortal αν και δεν ξέρω αν αξίζει με βάση αυτά που έχω διαβάσει. Λύνει αρκετές απορίες για τα games αλλά δεν είναι diablo walkthrough έχει να κάνει με το story.όποιος έχει όρεξη παρακάτω είναι τα link :

Reveal hidden contents

Είναι το πιο ολοκληρωμένο αφού έχει διαβάσει και τα σχετικά βιβλία και τα έχει φτιάξει με υποτυπώδη χρονολογική σειρά.. ο Rhykker είναι εξαιρετικός και τον παρακολουθώ αρκετά.. 

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, mphxths είπε

Κοιτα να δεις τι γινεται. Και εγω με ice shard sorc δυσκολευομαι στα bosses. Αλλα ολως τυχαιως παρατηρησα το εξης. Κατω απο το health bar του boss , εχει μια λεπτη μπαρα την λεγομενη stagger bar. Αυτη η μπαρα γεμιζει οταν χτυπας το boss με attack που εχει crowd control effect π.χ. frost bolt. Οταν φουλαρει , το boss μενει ακινητο και για 12 secs τρωει τρελο dmg. Μπορεις να του φας για πλακα την μιση ζωη.

Αρα , βαρας το κλασικο σκηνικο frost nova -> ice shards και χωνεις και στο ενδιαμεσο και frost bolts για να φουλαρεις την stagger bar. Οταν ειναι ετοιμη να φουλαρει , εχεις προνοησει να εισαι φουλ mana. Μολις φουλαρει λοιπον , σπαμαρεις ο,τι εχεις και δεν εχεις. Αν τα συγχρονισεις ολα αυτα σωστα , με 2 full stagger bars max μπορεις να καθαρισεις το boss.

Πάνω σε αυτό τώρα με το class να πω ότι όλα μα όλα τα bosses στο τέλος και το τελικό boss τα έβγαλα για πλάκα με το class αυτό και μπήκα φαντάσου μέσα 42 level και όλα εκεί μέσα ήταν 45

Κάποιο exploit που μου στείλανε, δεν το δοκίμασα. Με κάθε επιφύλαξη

Spoiler

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, comfuzio είπε

Κάποιο exploit που μου στείλανε, δεν το δοκίμασα. Με κάθε επιφύλαξη

Το μερος υπαρχει , τα mobs υπαρχουν , στις ποσοτητες που φαινονται στο βιντεο. Το θεμα ειναι αν ειναι αρκετα για να πεις οτι θα φαρμαρεις XP διχως αυριο. Μια βολτα που πηγα πριν λιγο οντας lvl 50+ , δεν μπορω να πω οτι ενοιωσε η xp bar. Ισως σε χαμηλοτερα levels να εχει καποιο νοημα.

Σε αλλα νεα , ακομα δεν εφαγα lilith , παιζω main quest + side quests παραλληλα. Πρεπει να σενιαρω και λιγο το gear πριν παω lilith. Λιγο τα gems , λιγο τα enchantments , και τα σχετικα..μην παω ξεβρακωτος στα αγγουρια :)

Σε τεχνικο επιπεδο το παιχνιδι ειναι πολυ καλο. Και οταν λεω τεχνικο επιπεδο εννοω τις λεπτομερειες στους NPC ,  quests , μερη κλπ. Ακομα και η προσθηκη του αλογου , δεν εγινε ετσι απλα για να μπει και διευκολυνει στις μετακινησεις. Οταν πας να μπεις σε κτιριο ή να μιλησεις σε NPC σε κανει dismount αυτοματα και καλα οπως θα γινοταν στην πραγματικοτητα. Δεν θα εμπαινες σε κτιριο με αλογο. Οταν σε ακολουθουν NPC για καποιο quest , και ανεβεις αλογο , ανεβαινουν και αυτοι , με την λογικη οτι σε ακολουθουν με την ιδια ταχυτητα , αρα ανεβαινουν και αυτοι σε αλογο και δεν τρεχουν ποδαρατα που δεν θα ηταν πιστευτο.
Πολλες φορες οι NPC σε κατευθυνουν για το μερος που ειναι το quest. Σου λεει το quest βρες το ταδε αντικειμενο στην ταδε περιοχη και η περιοχη δεν ειναι και μικρη και πρεπει να ψαχνεις στα τυφλα. Ε πολλες φορες ο NPC θα πει μια κουβεντα οταν εισαι κοντα στο αντικειμενο. Σε εκεινο το quest που εισαι σε μια περιοχη που ειναι περιφραγμενη απο ενα ... φιδι ! πηγαινα αναποδα και κατι ειπε η NPC για να μου δωσει να καταλαβω οτι παω στην αντιθετη κατευθυνση απο αυτη που επρεπε να πηγαινω. Σε μια αλλη φαση μιλουσα με δυο NPC γυρω απο μια φωτια και οταν ηταν να φυγουμε , ο ενας εκ των NPC εσβησε την φωτια ! :) 

ΥΓ : Αυτος ο Elias καπου ειχε αρχισει να κουραζει. Δηλαδη πιο πολυ ηθελα να πεθανει αυτος παρα το μωρακι η Lilith :) 

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Την γλέντησε έχθες την Lilith και τωρα απλα στο 50lvl φτιαχνω το gear μου Legendary  😁. Το βραδυ ξανα lvling

Επεξ/σία από dream21
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mordred είπε

Άρα end boss έχει lilith? Μπράβο ρε spoilarετε κι άλλο... 😁

Εμας περιμενες να το μαθεις δηλ ? Εχει βουιξει ο τοπος απο τοτε που ανακοινωθηκε η release date :)

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mordred είπε

Άρα end boss έχει lilith? Μπράβο ρε spoilarετε κι άλλο... 😁

τι κανει νιαου νιαου στα κεραμίδια 😂

Δημοσ.

Παίδες δεν ξέρω για' σας αλλά έχουν πρηστεί τα πόδια μου από το καθισιό, τέτοιο κάψιμο έχει να πέσει από εποχές lord of destr. Με το ζόρι πάω στη πόρτα να πάρω το ντελίβερι, έρχεται αυτός μέσα για να μη καίμε και πολλές θερμίδες, εν ολίγοις θα πεθάνουμε χοντροί αν συνεχίσει έτσι.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, MarlonBr είπε

Παίδες δεν ξέρω για' σας αλλά έχουν πρηστεί τα πόδια μου από το καθισιό, τέτοιο κάψιμο έχει να πέσει από εποχές lord of destr. Με το ζόρι πάω στη πόρτα να πάρω το ντελίβερι, έρχεται αυτός μέσα για να μη καίμε και πολλές θερμίδες, εν ολίγοις θα πεθάνουμε χοντροί αν συνεχίσει έτσι.

Αστα να πανε. Εγω εκανα την υπερβαση και πηγα s/m να παρω junk food να εχω την ωρα που παιζω. Μολις εκλεισα το παιχνιδι , ηταν σαν να μεταφερθηκα στο παραλληλο συμπαν της πραγματικοτητας. Δεν ειχα καμμια επαφη οσο επαιζα :)

Σε αλλα νεα , απο την στιγμη που μου εβαλαν Andariel να ειναι 20 μετρα ψηλη και να πελεκαει και οχι εμφανιση κακομοιρας μεσα σε νεκροταφειο οπως στα προηγουμενα Diablo , χαλαλι το 100αρικο :) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...