Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Kαι εγω ετσι το παω,ειμαι ακομα στο Act 1 στην ιστορια..

Και γω ψυχαναγκαστικά θα ξεκοκκαλησω πρώτα το act 1 και μετά θα προχωρήσω,δεν βιάζομαι να το τερματίσω,λαου λαου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έναν συνδυασμό κάνω κι εγώ, παίρνω ότι βλέπω από side quest μήπως είναι στο δρόμο μου για το main και αν είναι το κάνω.

Έχει πολύ περπάτημα, οπότε γιατί όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω το drop στα legendaries είναι οκέυ, τουλάχιστον σε' μένα. Μου έχει ρίξει καμιά 15-20 και πριν λίγο σκότωσα λίλιθ στα 42 λέβελ, η αλήθεια είναι ότι στο τέλος πριν φάω λίθιθ μου πετούσε μόνο upgrades, βέβαια έχω βρει και πολλά rare που ήταν καλύτερα από πολλά legendaries

Επεξ/σία από MarlonBr

Εχω καμμια 10-15αρια legs και ενα inventory γεματο rares που ακομα δεν εχω αποφασισει τι θα φορεσω , τι θα σπασω , τι θα κανω extract... μεγαλο πακετωμα...

• Super Moderators
3 hours ago, ardi21 said:

Aρα ο κανονας ειναι να παιξεις το main quest αρχικα ετσι ωστα να ανεβεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα?

Το θέμα είναι ότι πρέπει να πας ACT IV για να ξεκλειδώσει το quest για το mount ώστε να σταματήσει το ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ποδαράτο.

Μετά το lvling θα πηγαίνει νερό.

• Like 1

Παιδια μην κοροιδευομαστε. Ουτε legendaries θελουμε , ουτε world bosses , ουτε περιεργα dungeons ουτε τιποτα. Αυτο που θελουμε βρισκεται στην φωτο που ακολουθει !!

Spoiler

spacer.png

Η αποκτηση του ειναι αυτοσκοπος. Το πραγματικο endgame content. Oποιος το παρει , μπορει καλλιστα να πει οτι ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ το diablo 4. Ναι , ενα παιχνιδι που ουσιαστικα δεν τερματιζει... τερματισε με το ακριβοθωρητο endgame item !! :)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω ξεκινησα να κανω clear το map(Lilith statue,Quests,Dungeons,Strongholds) και οποτε εχω παρεα κανω το Campaign.
Κερδιζεις extra skill ponts, extra potions, xp και gold.
Δεν εχω καταληξει αν ειναι καλυτερο να τελιωσεις πρωτα το Campaign και μετα τα υπολοιπα αλλα ειναι πολυ σπαστικο να ανοιγεις τεραστιο μερος του χαρτη και να ψαχνεις τι εχεις κανει και τι οχι για να κανεις τα υπολοιπα.
Επισης κανοντας τα Dungeons και τα Quests σηκωνεις αρκετα Legentaries που μετα κανουν το Campaign παιδικη χαρα απο θεμα speed και clear γιατι εχεις τα waypoints και δεν περπατας ολη την ωρα σε undiscovered map.
Tα waypoints ειναι κοντα οποτε κανοντας τα quests και τα dungeons δεν εχεις πολυ περπατημα για να πας στο Campaign, πας κανοντας click το map.
Aν ομως πας full Campaign ναι ισως να φαινεται ατελιωτο το περπατημα.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece

10 ώρες πριν, dstilio είπε

Τσέκαρε θερμοκρασίες, βαλε logs για να δεις το error πριν το κρασάρισμα κτλ. Μπορεί να ανεβάζει θερμοκρασία η κάρτα η το CPU και να πέφτει. Το wow δεν το ζορίζει αρκετά ώστε να φανούν προβλήματα.

Προς το παρών καταφερα και παιζω με ενα συνδιασμο downgrade se 532 drivers +  DisableChromaEffects (1)  στο LocalPrefs.txt + Low quality + μηχανικό δίσκο.

Στο WoW με το ιδιο setup επαιζα raids 144fps σε ultra 10 1440p.  Καποιο χαζό bug ειναι τωρα. 

Μια χαρά παίζει γενικά 0 προβλήματα . Πολύ περπάτημα στην αρχή αλλα καλύτερα με τα waypoints . Σημαντικά τα aspects για ευκολότερο πέρασμα του main campaign . Λίγα legendaries σε γενικές γραμμές . Οπωσδήποτε upgrade τα healing potions , side quests για extra healing potion slots . Ξεκίνησα με lightning sorcerer αλλά δεν μου άρεσε και το γυρισα σε ice shards και πάει αέρα . 

50€ καινούργιο χειριστήριο, 100 ευρώ ανανέωση game pass, 70 € street fighter 6 για με γεμίσει ο χρόνος μέχρι να βγει η standard σε δυο μέρες, 80€ Diablo….

αέρας το 250αρι…

Coming to Xbox Game Pass: Redfall, The Last Case of Benedict Fox, BlazBlue:  Cross Tag Battle, and More - Xbox Wire

Coming Soon to Xbox Game Pass: Ravenlok, Fuga: Melodies of Steel 2, and  More - Xbox Wire

4 λεπτά πριν, dstilio είπε

100 ευρώ ανανέωση game pass

100€ ανανέωσες για αυτά?

5 λεπτά πριν, dstilio είπε

αέρας

Ε ναι, αμα δεν θα τα παίξεις, αέρας είναι

• Confused 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...