Shogo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, optimus prime είπε Kαι εγω ετσι το παω,ειμαι ακομα στο Act 1 στην ιστορια.. Και γω ψυχαναγκαστικά θα ξεκοκκαλησω πρώτα το act 1 και μετά θα προχωρήσω,δεν βιάζομαι να το τερματίσω,λαου λαου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Γιατί γκρινιάζετε για τα legendaries? Τι θέλετε να τα βρέχει σαν το 3? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tecton Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Έναν συνδυασμό κάνω κι εγώ, παίρνω ότι βλέπω από side quest μήπως είναι στο δρόμο μου για το main και αν είναι το κάνω. Έχει πολύ περπάτημα, οπότε γιατί όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MarlonBr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Νομίζω το drop στα legendaries είναι οκέυ, τουλάχιστον σε' μένα. Μου έχει ρίξει καμιά 15-20 και πριν λίγο σκότωσα λίλιθ στα 42 λέβελ, η αλήθεια είναι ότι στο τέλος πριν φάω λίθιθ μου πετούσε μόνο upgrades, βέβαια έχω βρει και πολλά rare που ήταν καλύτερα από πολλά legendaries Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2023 από MarlonBr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Εχω καμμια 10-15αρια legs και ενα inventory γεματο rares που ακομα δεν εχω αποφασισει τι θα φορεσω , τι θα σπασω , τι θα κανω extract... μεγαλο πακετωμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 3 hours ago, ardi21 said: Aρα ο κανονας ειναι να παιξεις το main quest αρχικα ετσι ωστα να ανεβεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα? Το θέμα είναι ότι πρέπει να πας ACT IV για να ξεκλειδώσει το quest για το mount ώστε να σταματήσει το ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ποδαράτο. Μετά το lvling θα πηγαίνει νερό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Είναι τόσο ακριβά? Diablo IV: Διέρρευσαν οι υψηλές τιμές των microtransactions Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Παιδια μην κοροιδευομαστε. Ουτε legendaries θελουμε , ουτε world bosses , ουτε περιεργα dungeons ουτε τιποτα. Αυτο που θελουμε βρισκεται στην φωτο που ακολουθει !! Spoiler Η αποκτηση του ειναι αυτοσκοπος. Το πραγματικο endgame content. Oποιος το παρει , μπορει καλλιστα να πει οτι ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ το diablo 4. Ναι , ενα παιχνιδι που ουσιαστικα δεν τερματιζει... τερματισε με το ακριβοθωρητο endgame item !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Eγω ξεκινησα να κανω clear το map(Lilith statue,Quests,Dungeons,Strongholds) και οποτε εχω παρεα κανω το Campaign. Κερδιζεις extra skill ponts, extra potions, xp και gold. Δεν εχω καταληξει αν ειναι καλυτερο να τελιωσεις πρωτα το Campaign και μετα τα υπολοιπα αλλα ειναι πολυ σπαστικο να ανοιγεις τεραστιο μερος του χαρτη και να ψαχνεις τι εχεις κανει και τι οχι για να κανεις τα υπολοιπα. Επισης κανοντας τα Dungeons και τα Quests σηκωνεις αρκετα Legentaries που μετα κανουν το Campaign παιδικη χαρα απο θεμα speed και clear γιατι εχεις τα waypoints και δεν περπατας ολη την ωρα σε undiscovered map. Tα waypoints ειναι κοντα οποτε κανοντας τα quests και τα dungeons δεν εχεις πολυ περπατημα για να πας στο Campaign, πας κανοντας click το map. Aν ομως πας full Campaign ναι ισως να φαινεται ατελιωτο το περπατημα. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 1 και σήμερα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laserjesus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 10 ώρες πριν, dstilio είπε Τσέκαρε θερμοκρασίες, βαλε logs για να δεις το error πριν το κρασάρισμα κτλ. Μπορεί να ανεβάζει θερμοκρασία η κάρτα η το CPU και να πέφτει. Το wow δεν το ζορίζει αρκετά ώστε να φανούν προβλήματα. Προς το παρών καταφερα και παιζω με ενα συνδιασμο downgrade se 532 drivers + DisableChromaEffects (1) στο LocalPrefs.txt + Low quality + μηχανικό δίσκο. Στο WoW με το ιδιο setup επαιζα raids 144fps σε ultra 10 1440p. Καποιο χαζό bug ειναι τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Μια χαρά παίζει γενικά 0 προβλήματα . Πολύ περπάτημα στην αρχή αλλα καλύτερα με τα waypoints . Σημαντικά τα aspects για ευκολότερο πέρασμα του main campaign . Λίγα legendaries σε γενικές γραμμές . Οπωσδήποτε upgrade τα healing potions , side quests για extra healing potion slots . Ξεκίνησα με lightning sorcerer αλλά δεν μου άρεσε και το γυρισα σε ice shards και πάει αέρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstilio Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 50€ καινούργιο χειριστήριο, 100 ευρώ ανανέωση game pass, 70 € street fighter 6 για με γεμίσει ο χρόνος μέχρι να βγει η standard σε δυο μέρες, 80€ Diablo…. αέρας το 250αρι… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, dstilio είπε 100 ευρώ ανανέωση game pass 100€ ανανέωσες για αυτά? 5 λεπτά πριν, dstilio είπε αέρας Ε ναι, αμα δεν θα τα παίξεις, αέρας είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, greekfragma είπε 1 και σήμερα Δεν έπρεπε αύριο να το πεις αυτό? 6/6 δεν κυκλοφορεί κανονικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση