Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, Georgram είπε Από legendary πως πάτε; Έφτασα τα 30 και έχω σηκώσει ακριβώς 0! Φιλαράκι στα λβλ μου είχε ήδη 4-5! Τόσο άτυχος; στα lvl 39 ειμαι full legendary. Αλλα οντως αργησε να πεσει το πρωτο. Μετα σκανε σχετικα συχνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Θα επιχειρησω να συγκρινω τα παιχνιδια Path of Exile vs Diablo4. Campaign: To Path of Exile εχει μαλλον αδιαφορο Campaign, πιο πολυ ειναι μια "εισαγωγη" στους μηχανισμους του παιχνιδιου. Το παιχνιδι αρχιζει οταν τελειωσεις το campaign. Το Diablo 4 απ την αλλη ομως φαινεται πιο ενδιαφερον το campaign. Tο Path of Exile εχει ΣΑΦΩΣ πολυ ψηλοτερο ταβανι απ αποψη skills και μεγαλυτερη, πολυ μεγαλυτερη θα ελεγα στα builds. To D4 φυσικα ισως επειδη ειναι αρχη ακομα, εχει πολυ μικροτερη διασπορα Το Path of Exile για να το μαθεις, ειναι πολυ προχωρημενο σε δυσκολια, εχει απειρα πραγματα, και σιγουρα θα θες πολυ διαβασμα στα guides. 2000 ωρες και ακομα ανακαλυπτω νεα πραγματα πχ στο crafting. Πιο πλουσιο content πεθαινεις. Απ την αλλη το D4 ειναι ακομα στην αρχη , ισως ειναι αδικο να το συγκρινουμε, θελει λιγο χρονο ακομα να δουμε πως θα εξελιχθει σε βαθος χρονου. Oι παιχτες του Path of Exile, θα βρουν "ευκολο" και σχετικα προχειρο το Diablo4, και θα το παιξουν ευχαριστα, ενω αν μεταπηδησεις στο Path of Exile (χωρις εμπειρια εννοω) απ το Diablo 4, θα τα βρεις σκουρα, ειναι οπως ειπμε πολυ πιο προχωρημενο το επιπεδο. Για το end game, καλα δε το συζητω, στο Path of Exile ειναι απειρα και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πραγματα για να κανεις, maps, delve, heist κτλ.. Ενω το D4 σαφως φτωχοτερο endgame, προς το παρον. Ομως η ουσια παραμενει ιδια και το πιο σημαντικο για μενα: Να ευχαριστηθουμε ολοι τα παιχνιδια που παιζουμε, ειτε D4 ειτε Path of exile ειτε κατι αλλο. Δεν εχει σημασια ποιο "ειναι το καλυτερο" αλλα να ευχαριστηθεις με το τροπο που θες ο ιδιος, αυτο μονο. Αυτος ειναι ο σκοπος του παιχνιδιου. 3 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 13 λεπτά πριν, Sartiv είπε Θα επιχειρησω να συγκρινω τα παιχνιδια Path of Exile vs Diablo4. [...] Ομως η ουσια παραμενει ιδια και το πιο σημαντικο για μενα: Να ευχαριστηθουμε ολοι τα παιχνιδια που παιζουμε, ειτε D4 ειτε Path of exile ειτε κατι αλλο. Δεν εχει σημασια ποιο "ειναι το καλυτερο" αλλα να ευχαριστηθεις με το τροπο που θες ο ιδιος, αυτο μονο. Αυτος ειναι ο σκοπος του παιχνιδιου. Νομίζω πως θα συμφωνήσεις ότι είναι άδικο να συγκρίνουμε ένα παιχνίδι με μηχανισμούς που εξελίσσονται εδώ και 12+ περίπου χρόνια με ένα που μόλις κυκλοφόρησε, εκτός και το κάνουμε στη βάση του beta Path of Exile (στην 1.0 ήταν ήδη αρκετά ανεπτυγμένο). Όσα δάνεια να πάρει το Diablo 4 από το Path of Exile, αν δεν μπει κανείς στο endgame content και το trading/ meta δε μπορεί να βγάλει συμπέρασμα. Όταν το άφησα, το Path of Exile πήγαινε σαν τον κάβουρα από πλευράς meta και μηχανισμών, κάπου υπήρχε ένα τέλμα και σαφές χάσμα ανάμεσα στους παίκτες με μεγάλη, μεσαία και λίγη εμπειρία. Τώρα - θα ήθελα πολύ το Diablo 4 να έχει ωραίο σενάριο, σε αντίθεση με την αδιάφορη σούπα του 3. Πρέπει να είναι από τους ελάχιστους που του campaign και το lore του Path of Exile τους άρεσε, και μάλιστα δε βαριόμουν να παίζω χαλαρά το campaign και να διαβάζω κείμενα. Για το meta και το endgame, αν (ΑΝ) η Blizzard διδάχτηκε κάτι από τα λάθη της στο Diablo 3 τότε θα αξίζει τον κόπο το 4, αλλά κρατάω μικρό καλάθι. Τα base mechanics δε με προϊδεάζουν για κάτι καλό ή βαθύ στο theoryrafting. Θυμάμαι πως όταν είχε βγει το 3 υπήρχαν πολλά αρνητικά σχόλια από κόσμο που είχε αφήσει το PoE για το D3 και επέστρεψε. Εννοείται ότι προσυπογράφω τα bold. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laserjesus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Εγώ ένα θέμα με το gaming PC μου , ενώ σε laptops τρέχει κανονικά σε desktop με 11700kf/64gb 3080 ή 3070 το παιχνίδι είτε κρασαρει είτε κάνει reboot κάθε 20 με 30 λεπτά. Εννοείτε πως έχω κάνει format και ότι έχω βρει σε reddit/forums ( no nvme , low settings disable τα πάντα κτλπ) και το PC το έχω μόνο για WoW με το οποίο θέμα έχω κανένα θέμα. Έχεις κανένας καμία ιδέα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MarlonBr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Εγώ είμαι κοντά στα 10 legendaries στα 36 lvl, αλλά με τα rare έχω χάσει τη μπάλα με τα στατς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Tobajara είπε Νομίζω πως θα συμφωνήσεις ότι είναι άδικο να συγκρίνουμε ένα παιχνίδι με μηχανισμούς που εξελίσσονται εδώ και 12+ περίπου χρόνια με ένα που μόλις κυκλοφόρησε, εκτός και το κάνουμε στη βάση του beta Path of Exile (στην 1.0 ήταν ήδη αρκετά ανεπτυγμένο). Καλα, και το d3 δεν ειναι οτι ειχε τρομερο content. Εχει γραφει ηδη αρκετες φορες εδω μεσα. Θεωρω οτι το d4 θα εχει κατι παραπανω, αλλα και παλι.... Τωρα το ΣΚ θα αραξω να δω streams κτλ, αλλα η αγορα θα παει για πιο μετα ετσι και αλλιως Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από SabotazNic 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 20 λεπτά πριν, MarlonBr είπε Εγώ είμαι κοντά στα 10 legendaries στα 36 lvl, αλλά με τα rare έχω χάσει τη μπάλα με τα στατς υπαρχουν 2 Options στα gameplay settings, που σου δινουν πιο πολλες λεπτομερειες για τα comparison των items. Και λενε και συνολικα τι χανεις τι κερδιζεις με το καθενα. Δοκιμασε το. Με βοηθησε καπως. Παντως στο lvling μην αγχωνεσαι, θεωρητικα οτι εχει καλυτερο dps/armor φορα το και προχωρα. Τσεκαρε και κανα build/guide για καποιο stat που πρεπει να του δωσεις βαση και συνεχισε. Στο end game θα χρειαστεις σχεδον ολα τα stat ενος item να ειναι οπως τα θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstilio Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, laserjesus είπε Εγώ ένα θέμα με το gaming PC μου , ενώ σε laptops τρέχει κανονικά σε desktop με 11700kf/64gb 3080 ή 3070 το παιχνίδι είτε κρασαρει είτε κάνει reboot κάθε 20 με 30 λεπτά. Εννοείτε πως έχω κάνει format και ότι έχω βρει σε reddit/forums ( no nvme , low settings disable τα πάντα κτλπ) και το PC το έχω μόνο για WoW με το οποίο θέμα έχω κανένα θέμα. Έχεις κανένας καμία ιδέα ? Τσέκαρε θερμοκρασίες, βαλε logs για να δεις το error πριν το κρασάρισμα κτλ. Μπορεί να ανεβάζει θερμοκρασία η κάρτα η το CPU και να πέφτει. Το wow δεν το ζορίζει αρκετά ώστε να φανούν προβλήματα. 2 ώρες πριν, Sartiv είπε Θα επιχειρησω να συγκρινω τα παιχνιδια Path of Exile vs Diablo4. Campaign: To Path of Exile εχει μαλλον αδιαφορο Campaign, πιο πολυ ειναι μια "εισαγωγη" στους μηχανισμους του παιχνιδιου. Το παιχνιδι αρχιζει οταν τελειωσεις το campaign. Το Diablo 4 απ την αλλη ομως φαινεται πιο ενδιαφερον το campaign. Tο Path of Exile εχει ΣΑΦΩΣ πολυ ψηλοτερο ταβανι απ αποψη skills και μεγαλυτερη, πολυ μεγαλυτερη θα ελεγα στα builds. To D4 φυσικα ισως επειδη ειναι αρχη ακομα, εχει πολυ μικροτερη διασπορα Το Path of Exile για να το μαθεις, ειναι πολυ προχωρημενο σε δυσκολια, εχει απειρα πραγματα, και σιγουρα θα θες πολυ διαβασμα στα guides. 2000 ωρες και ακομα ανακαλυπτω νεα πραγματα πχ στο crafting. Πιο πλουσιο content πεθαινεις. Απ την αλλη το D4 ειναι ακομα στην αρχη , ισως ειναι αδικο να το συγκρινουμε, θελει λιγο χρονο ακομα να δουμε πως θα εξελιχθει σε βαθος χρονου. Oι παιχτες του Path of Exile, θα βρουν "ευκολο" και σχετικα προχειρο το Diablo4, και θα το παιξουν ευχαριστα, ενω αν μεταπηδησεις στο Path of Exile (χωρις εμπειρια εννοω) απ το Diablo 4, θα τα βρεις σκουρα, ειναι οπως ειπμε πολυ πιο προχωρημενο το επιπεδο. Για το end game, καλα δε το συζητω, στο Path of Exile ειναι απειρα και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πραγματα για να κανεις, maps, delve, heist κτλ.. Ενω το D4 σαφως φτωχοτερο endgame, προς το παρον. Ομως η ουσια παραμενει ιδια και το πιο σημαντικο για μενα: Να ευχαριστηθουμε ολοι τα παιχνιδια που παιζουμε, ειτε D4 ειτε Path of exile ειτε κατι αλλο. Δεν εχει σημασια ποιο "ειναι το καλυτερο" αλλα να ευχαριστηθεις με το τροπο που θες ο ιδιος, αυτο μονο. Αυτος ειναι ο σκοπος του παιχνιδιου. Σε ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tecton Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Σε τι επίπεδο δυσκολίας ξεκινήσατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, dstilio είπε Ρε παιδιά: παίζει κανεις σε Xbox X? Αναρωτιέμαι να είναι οκ οι χειρισμοί για τέτοιο παιχνίδι. Πριν χρονια πολλά σε PC είχε παίξει να προηγούμενα. θα την παλέψω ή θα σκάσω κάνα 2 χιλιάρι για gaming PC? 2.000 ευρω PC για να παιζεις Diablo? Γιατι? Εκτος και αν θες να παιζεις σε καθαρο 4K. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από ardi21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Tecton είπε Σε τι επίπεδο δυσκολίας ξεκινήσατε; Το "Veteran" , δινει περισσοτερο xp. Mερικες παρατηρησεις. 1. Ενας ακομα λογος για να μην παρεκλλινει καποιος απο το main quest ειναι το γεγονος οτι το quest για το αλογο ξεκιναει αφου μπεις στο "act 4" του main quest. 2. Μπορεις να κανεις reroll ενα stat σε αντικειμενο , με το αζημιωτο , οπως καναμε στο D3. Το θεμα ειναι οτι απο οσο εψαξα , δεν μπορεις να δεις τα πιθανα stats που θα προκυψουν. Και κοστιζει αρκετα η φαση , δηλαδη το πρωτο reroll εκανε περιπου 10k gold , το δευτερο πηγε στα 100k. Αν υπολογισεις οτι δεν βλεπεις καπου τα πιθανα stats , ειναι λιγο μαλακια φαση. Θα το ξαναψαξω , δεν γινεται να μην σου δειχνει τα stats. Bottom line που λενε και στο χωριο μου , αν σας πεσει αντικειμενο με καλα stats αλλα κατι σας χαλαει ... reroll. 3. Kανεις extract το "passive" των legs και μπορεις να το βαλεις σε rare/leg και να αντικαταστησει αυτο που εχουν. Οποτε αν σας κατσει leg/rare με μαλακια passive , βαλτε του καποιο αλλο , απο καποιο passive που εχετε κανει extract. Mε την ιδια διαδικασια , βαζετε σε items τα codexes που ξεκλειδωνετε απο τα dungeons. Οσο επαιζα σημερα ειχα freezes αρκετα συχνα. Δεν ξερω αν ειναι προβλημα του παιχνιδιου ή του μηχανηματος μου... Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από mphxths 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Aρα ο κανονας ειναι να παιξεις το main quest αρχικα ετσι ωστα να ανεβεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shogo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, ardi21 είπε Aρα ο κανονας ειναι να παιξεις το main quest αρχικα ετσι ωστα να ανεβεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα? Εγώ side quests παίζω πρώτα και μετά το main το game είναι τούμπανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ardi21 είπε Aρα ο κανονας ειναι να παιξεις το main quest αρχικα ετσι ωστα να ανεβεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα? Σε γενικες γραμμες ναι. Ειναι το πιο βελτιστο. Και περισσοτερα XP μαζευεις και φτανεις και πιο γρηγορα στο Act 4 , για να ξεκινησεις το quest για το αλογο. Ειδα παιχτη lvl 20κατι και ειχε αλογο και εγω 40κατι ακομα να το παρω... Ετσι και αλλιως , υπαρχουν πολεις με teleport σε καιρια σημεια του χαρτη , οποτε μπορεις ευκολα να γυρισεις σε προηγουμενες περιοχες να πεταχτεις να κανεις τα side quests. Ειμαι και λιγο ψυχαναγκαστικος προσωπικα. Βλεπω περιοχη απο side quest , παω και το κανω... ΥΓ : Το περπατημα ειναι αμειλικτο λεμε... Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από mphxths 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 12 λεπτά πριν, Shogo είπε Εγώ side quests παίζω πρώτα και μετά το main το game είναι τούμπανο Kαι εγω ετσι το παω,ειμαι ακομα στο Act 1 στην ιστορια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση