mphxths Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, dream21 είπε Και να φανταστεις οτι ειναι build για lvling Ναι ξερω. Βασικα οτιδηποτε εχει arc lash , να ξερεις οτι υπονοει οτι εισαι "melee" sorc. Δηλ , για να το χρησιμοποιησεις για να ανεβασεις mana , πρεπει να βρεις κατι να βαρεσεις σε melee range. Η hydra οπως ειπα σε "καθαρο" dmg ειναι αδυναμη. Δηλαδη πρεπει να ενεργοποιηθουν πολλα synergies για να πεις οτι θα κανει την διαφορα πανω στην μαχη. Το serpent εχει 45secs cd. To leveling δεν ειναι μονο mobs ας τους πει καποιος Δεν γινεται να πας μεσα στα μουτρα του καθε boss και να βαρας με το arc lash να μαζεψεις mana. Ή να περιμενεις την hydra να καθαρισει το boss οσο εσυ τρεχεις τριγυρω... Με το cold build παραπανω τα πραγματα ειναι απλα. Μπαινεις μεσα στα mobs , ειτε περπατωντας ειτε με teleport , frost nova , ενα ice shard και τελος. Αν ψηνεσαι , ετσι για το εφε ή επειδη ερχονται και αλλα mobs παρακατω , σκας και ενα deep freeze , για να ριξει τα cooldowns στο μισο. Στα bosses προφανως δεν πιανει το frost απο το nova , αλλα τους κανει "vulnerable" για καποια δευτερολεπτα και εκει σπαμαρεις τα shards.. Eνα deep freeze οταν ειναι διαθεσιμο , τρεξιμο γυρω γυρω και ξανα το ιδιο. Το dmg που φευγει ειναι μακραν μεγαλυτερο απο το lightning + hydra... Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από mphxths 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, mphxths είπε Με το cold build παραπανω τα πραγματα ειναι απλα. Μπαινεις μεσα στα mobs , ειτε περπατωντας ειτε με teleport , frost nova , ενα ice shard και τελος. Αν ψηνεσαι , ετσι για το εφε ή επειδη ερχονται και αλλα mobs παρακατω , σκας και ενα deep freeze , για να ριξει τα cooldowns στο μισο. Στα bosses προφανως δεν πιανει το frost απο το nova , αλλα τους κανει "vulnerable" για καποια δευτερολεπτα και εκει σπαμαρεις τα shards.. Eνα deep freeze οταν ειναι διαθεσιμο , τρεξιμο γυρω γυρω και ξανα το ιδιο. Το dmg που φευγει ειναι μακραν μεγαλυτερο με το lightning + hydra... Θα δοκιμασω μολις θα ειμαι σπιτι βραδυ χα χα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tecton Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Το ξεκίνησα κι εγώ. Παρατήρησα ότι δεν υπάρχει μεγάλη ποσότητα αλλά κυρίως ποιότητα σε drop για αναβάθμιση. Έχω τελείωσε μερικά dungeon και public event και ότι έπεσε ήταν για salvage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 14 λεπτά πριν, Tecton είπε Το ξεκίνησα κι εγώ. Παρατήρησα ότι δεν υπάρχει μεγάλη ποσότητα αλλά κυρίως ποιότητα σε drop για αναβάθμιση. Έχω τελείωσε μερικά dungeon και public event και ότι έπεσε ήταν για salvage. Δηλαδη μολις ξεκινησες και δεν εχεις ηδη endgame GG gear? Απαραδεκτο 😄 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tecton Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 17 λεπτά πριν, starmanwarz είπε Δηλαδη μολις ξεκινησες και δεν εχεις ηδη endgame GG gear? Απαραδεκτο 😄 Δεν εννοώ αυτό 😁 , δεν αναφέρομαι σε legendary. Συνηθισμένος από το D3 ίσως μου φαίνεται περίεργο που έστω και τα rare, magic δεν μου προσφέρουν αναβάθμιση. Είναι και νωρίς ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstilio Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 14 ώρες πριν, Sartiv είπε το Path of Exile κλασεις ανωτερο. Για οσους το εχουν παιξει ξερουν τι εννοω. Για πες. Έχεις παίξει το D4 και το συγκρίνεις το oath of exile για κάποιο λόγο ως καλύτερο; Εννοείς το 1ή το 2; Για να μην πληρώσω τα 100 του Diablo, εγκατέστησα το path of exile (1) για προθέρμανση στο genre. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregpec2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, dstilio είπε Για πες. Έχεις παίξει το D4 και το συγκρίνεις το oath of exile για κάποιο λόγο ως καλύτερο; Εννοείς το 1ή το 2; Για να μην πληρώσω τα 100 του Diablo, εγκατέστησα το path of exile (1) για προθέρμανση στο genre. Πρόσεξε μην καείς γιατί το poe είναι φανταστικό παιχνίδι. Θεωρώ κακή κίνηση να το αρχίσεις τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgram Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Από legendary πως πάτε; Έφτασα τα 30 και έχω σηκώσει ακριβώς 0! Φιλαράκι στα λβλ μου είχε ήδη 4-5! Τόσο άτυχος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Kαι εμενα το 1ο μου επεσε lvl30,εχω δυο στο συνολο μεχρι στιγμης. 20 λεπτά πριν, Georgram είπε Από legendary πως πάτε; Έφτασα τα 30 και έχω σηκώσει ακριβώς 0! Φιλαράκι στα λβλ μου είχε ήδη 4-5! Τόσο άτυχος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 34 λεπτά πριν, Georgram είπε Από legendary πως πάτε; Έφτασα τα 30 και έχω σηκώσει ακριβώς 0! Φιλαράκι στα λβλ μου είχε ήδη 4-5! Τόσο άτυχος; Εχω 7 legs μεχρι τωρα... χρησιμοποιω τα 3... ειδωμεν πως θα εξελιχθει η κατασταση με αυτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porfyras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Ισως ειναι χαζη η ερωτηση που θα κανω,αλλα πως κανουμε swap τα οπλα στο pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstilio Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Ρε παιδιά: παίζει κανεις σε Xbox X? Αναρωτιέμαι να είναι οκ οι χειρισμοί για τέτοιο παιχνίδι. Πριν χρονια πολλά σε PC είχε παίξει να προηγούμενα. θα την παλέψω ή θα σκάσω κάνα 2 χιλιάρι για gaming PC? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shogo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, Porfyras είπε Ισως ειναι χαζη η ερωτηση που θα κανω,αλλα πως κανουμε swap τα οπλα στο pc? https://thenerdstash.com/how-to-switch-weapons-in-diablo-4/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, dstilio είπε Ρε παιδιά: παίζει κανεις σε Xbox X? Αναρωτιέμαι να είναι οκ οι χειρισμοί για τέτοιο παιχνίδι. Πριν χρονια πολλά σε PC είχε παίξει να προηγούμενα. θα την παλέψω ή θα σκάσω κάνα 2 χιλιάρι για gaming PC? Παιζει ενας φιλος στο series x,δεν τον εχω ακουσει να παραπονιεται.. Ουτε στο ps5 που το εχω εγω εχουν καποιο θεμα τα controls. To vibration feedback ομως ειναι φτωχο,σχεδον ανυπαρκτο. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Georgram είπε Από legendary πως πάτε; Έφτασα τα 30 και έχω σηκώσει ακριβώς 0! Φιλαράκι στα λβλ μου είχε ήδη 4-5! Τόσο άτυχος; Μολις διαβασα "εφτασα τα 30" πηγα να απαντησω οτι και εγω καπου τοσα εχω σηκωσει ισως και λιγο παραπανω μετα ειδα το 0 Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση