Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Εγω παντως εχω φτιαξει απο τωρα ατμοσφαιρα στο δωματιο..

20230529_232917.jpg

20230529_233004.jpg

20230529_2329491.jpg

Πολύ ωραία, αλλά εγώ θα φοβόμουνα λιγουλάκι να παίξω εκει πέρα μόνος μου. 

Spoiler

Θα μπορούσα βέβαια να έχω την πεθερά μαζί μου για bodyguard αλλά εκεί ελοχεύουν άλλοι κίνδυνοι 😁

Επεξ/σία από gregpec2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, gregpec2 είπε

Πολύ ωραία, αλλά εγώ θα φοβόμουνα λιγουλάκι να παίξω εκει πέρα μόνος μου. 

Απόκρυψη περιεχομένων

Θα μπορούσα βέβαια να έχω την πεθερά μαζί μου αλλά εκεί ελοχεύουν άλλοι κίνδυνοι 😁

Ε δεν εχω και τπτ αλυσιδες να κρεμονται απο το ταβανι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα έχει trading μέσω του interaction wheel (θα είναι δηλαδή player to player), σε πολύ συγκεκριμένα items (common,magic,rare αντικείμενα, gems, χρυσό, ελιξήρια). Τα υπόλοιπα items θα είναι non-tradeable.

Επεξ/σία από bushidocougar
  • Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, bushidocougar είπε

Θα έχει trading μέσω του interaction wheel (θα είναι δηλαδή player to player), σε πολύ συγκεκριμένα items (common,magic,rare αντικείμενα, gems, χρυσό, ελιξήρια). Τα υπόλοιπα items θα είναι non-tradeable.

Ενδιαφέρον, αυτό δεν το ήξερα. Ουσιαστικά μπορείς να εμπορεύεσαι μόνο crafting material και για να βρεις αντικείμενα της προκοπής (set, legendary) που δεν προκύπτουν από crafting θα πρέπει να farmάρεις - έχω καταλάβει καλά?. Είναι κάτι διαφορετικό και είμαι περίεργος να ακούσω εντυπώσεις. Θα χρειαστεί αρκετή ρύθμιση λογικά ώστε οι χρηματικές εκροές να είναι αρκετές στο crafting αλλά έχει λογική σαν ιδέα, σε αντίθεση με το auction house στο launch.

Τελείως στον αέρα, μου άρεσαν πολύ κάποιες πλευρές του trading στο Path of Exile που σχετίζονταν πάλι με crafting, αλλά μου την έδινε πολύ η κατάσταση με τα legacy items ή όσα ήταν σπανιότατα και απαραίτητα για το εκάστοτε meta που δεν τα έβρισκες ποτέ (η Headhunter's Belt εδώ μου είχε καθίσει). Θέλω να δω αν αυτό θα λειτουργήσει καλύτερα από πλευράς meta και gameplay, πάντα μου άρεσε περισσότερο να βρίσκω από το να είμαι μπακάλης.

Δε θα ασχοληθώ πάντως.

Μπορείς να εμπορεύεσαι γενικά items που σπάνε για crafting materials ή/και gems. Δεν θα μπορείς όμως να εμπορεύεσαι (προς το παρόν ίσως;;) τα crafting materials που μαζευεις από gathering, δηλαδή τα διάφορα herbs, stones, που υπάρχουν στο open world area.

• Like 2

3 ώρες πριν, imr είπε

Με trading τι θα γίνεται? 

Διαβάζω δεν θα έχει auction house, οπότε δεν θα παίζει και καθόλου trading? 

Auction House προς το παρον δεν υπαρχει ουτε ειναι στα σχεδια για να μπει.
Τrade μπορεις να κανεις common,magic, rare, gems .gold, elixirs αλλα οχι Legentary,Unique.
Oλο το παιχνιδι του trade θα γινει στα rare.
Eφοσον μπορεις να σπασεις το Legentary και να παρεις το special ability, θα ψαξεις να βρεις ενα πολυ καλο rare για να το βαλεις.
Πχ gloves με +3 Hydra  +3 Firewall ενω το Legentary που βρηκες αρχικα ειχε primary και secondary stats που δεν σου εκαναν.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...