johnmayson Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δεν εχω παιξει κανενα diablo. αυτο που λεω ειναι οτι δε κανει αυτη η καμερα εν ετει 2012 θα πω απο το προηγουμενο παιχνιδι θα πρεπε να εχουν βαλει καμερα τυπου gw2.παντως και γνωστος μου που το δοκιμασε στη beta next gen δε τα λες ακριβως μου ειπε. Ηταν λαθος κυκλοφορια για προηγουμενες κονσολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 29 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Eπισης στην αλλαγη περιοχης μεσα στη πολη δεν ειχα κανενα θεμα με 12700k 64gb ddr4 3600 RTX 4080. Ε ναι με τόση RAM δε χρειάζεται να κάνει swap και να ξαναφορτώσει την περιοχή. Στα 16 GB υπάρχει το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, johnmayson είπε Δεν εχω παιξει κανενα diablo. αυτο που λεω ειναι οτι δε κανει αυτη η καμερα εν ετει 2012 θα πω απο το προηγουμενο παιχνιδι θα πρεπε να εχουν βαλει καμερα τυπου gw2.παντως και γνωστος μου που το δοκιμασε στη beta next gen δε τα λες ακριβως μου ειπε. Ηταν λαθος κυκλοφορια για προηγουμενες κονσολες. Δεν εχει καμια σχεση το GW2 με τα Diablo για να εχουν την ιδια καμερα. Ολα τα Ηack and Slash RPG ειναι με καμερα Diablo, ειναι μια κατηγορια μονο του. Πολλα games σε αυτο το ειδος λεγονται και Diablo Like. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 αυτο λεω οτι ολα τα παιχνιδια τυπου diablo με πρωτο το diablo θα πρεπε ν αλλαξουν καμερα διοτι αυτη ανηκει στο παρελθον. πρεπει να καταργηθει αφου το diablo πανε να το κανουν mmo. η γνωμη μου ειναι οτι προφανως δε εχουν καμια σχεση αλλα η καμερα αυτη δε κανει πλεον. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 αδερφέ το παραχ@ζεις λίγο. αν αλλάξει η κάμερα αλλάζει και η φιλοσοφία του παιχνιδιού. οι φανατικοί του Diablo αυτό θέλουν να παίζουν από το πρώτο παιχνίδι δεκαετίες πίσω. το Diablo είναι Diablo 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 δε νομιζω οτι θα υπηρχε προβλημα αν αλλαζε η καμερα νομιζω θ αρεσε και σε πολλους αυτη η εξελιξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε Για να σε κανουν add θελει battleTag αυτο που ειναι xxxx#xxxx Εχεις δικιο ναι,παντα το μπερδευω.. Megatron1981#2772 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, johnmayson είπε δε νομιζω οτι θα υπηρχε προβλημα αν αλλαζε η καμερα νομιζω θ αρεσε και σε πολλους αυτη η εξελιξη. Εγω θα ηθελα ενα WoW με γραφικα και καμερα Diablo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MarlonBr Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Ρε κάνα Πάλαντιν θα βγάλουν οι τύποι να τελειώνουμε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, johnmayson είπε δε νομιζω οτι θα υπηρχε προβλημα αν αλλαζε η καμερα νομιζω θ αρεσε και σε πολλους αυτη η εξελιξη. Ναι , ενω ετσι οπως ειναι τωρα δεν αρεσει σε κανεναν και θα πατωσει. Δεν σου αρεσει και δεν θα το παιξεις , το καταλαβαμε εδω και πολλες σελιδες πλεον. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω παντως εχω φτιαξει απο τωρα ατμοσφαιρα στο δωματιο.. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2023 από optimus prime 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3M3SiS Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 αν γινεται αντιληπτη η διαφορά απο τα 35 FPS στα 60; Ναι, αρκετά. Βεβαια playable ειναι και στα 35. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε αν γινεται αντιληπτη η διαφορά απο τα 35 FPS στα 60; Ναι, αρκετά. Βεβαια playable ειναι και στα 35. Αρκει να μην εχεις oled οθονη,γιατι πιστεψε με δεν ειναι καθολου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Battletag: LeRoi#21547 Κάντε με αδ, είμαι πλοκ. Επίσης είμαι νουμπάς, από diablo μόνο το 3. WoW κάτι κάναμε παλιά, ειδικά σε PvP. 1 ώρα πριν, optimus prime είπε Εχεις δικιο ναι,παντα το μπερδευω.. Megatron1981#2772 Added. Είσαι και σειρούλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 25 λεπτά πριν, Zus είπε Added. Είσαι και σειρούλα! Nαι ειμαστε παλιοσειρες οι ατιμοι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση