greekfragma Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 1 minute ago, mphxths said: Ρε φιλε εχει ξεφτιλιστει η φαση με το D2R. Εχω pala για τα ubers , εχω sorceress που καθαριζει hell για πλακα , οποτε εχω κανει απειρα boss-rush-runs με το teleport να πηγαινει συννεφο. Εχω και την αλλη με το δορυ δεν θυμαμαι πως λεγεται το class τωρα και αυτη σε καλο επιπεδο. Τα stashes τιγκα με items μπας και πουλησουμε τπτ , τα inventories τιγκα στα charms και ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι τα tremors... περιοχες με mobs που δινουν παραπανω xp ? Παπαρια xp δινουν... Ασε που εχει ξεκινησει η φαση με τα ladders που σιχαινομαι προσωπικα. Γενικως δεν βρισκω καποιο ενδιαφερον να ασχοληθω... προχωρημένα βαριά περίπτωση. δεν υπάρχει ελπίδα 2 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Ναι ο Lama ξεκιναει με δεδομενο οτι εχεις 10 Ber και αρχιζει να σου δειχνει πως παιζεται Σοβαρα τωρα αν θες να σε περασω Normal Νightmare Hell στο Ladder μου λες. Εγω δεν εχω σταματησει να παιζω D2R. Θα ήταν γαμάτη φάση να μαζευτούμε και στο 4 για τέτοια καψίματα αλλά πραγματικά θα πάω τη φάση casual και όταν επιτρέπει το πρόγραμμα. Πέρασε η χρυσή εποχή του 2 χωρίς υποχρεώσεις. Φορτώναμε 17άρα crt κανονικό πύργο σιδερένιο και πληκτρολόγιο ποντίκι με φίλο στο λεωφορείο και το πηγαίναμε στο άλλο σπίτι Παρασκευή απόγευμα και ξεμπερδεύαμε Δευτέρα ξημέρωμα. 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, greekfragma είπε προχωρημένα βαριά περίπτωση. δεν υπάρχει ελπίδα Θα ήταν γαμάτη φάση να μαζευτούμε και στο 4 για τέτοια καψίματα αλλά πραγματικά θα πάω τη φάση casual και όταν επιτρέπει το πρόγραμμα. Πέρασε η χρυσή εποχή του 2 χωρίς υποχρεώσεις. Φορτώναμε 17άρα crt κανονικό πύργο σιδερένιο και πληκτρολόγιο ποντίκι με φίλο στο λεωφορείο και το πηγαίναμε στο άλλο σπίτι Παρασκευή απόγευμα και ξεμπερδεύαμε Δευτέρα ξημέρωμα. Μπες στο Discord channel που εχουμε μαζευτει και οποτε μπορεις να παιξεις θα βρεις party. Ειναι και αλλοι που δεν θα το τρεξουν με 1000 οπως και πολλοι που θα κανουμε και 2ο χαρακτηρα οποτε παλι θα βρεις party. Στη τελικη το party κανει scale level ακομα και αν καποιος ειναι πολυ μεγαλυτερο level ,μπορει να ερθει να βοηθισει. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από BlurayMoviesGreece 1
mphxths Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 16 λεπτά πριν, greekfragma είπε προχωρημένα βαριά περίπτωση. δεν υπάρχει ελπίδα Τραβηξα ενα baal run μολις τωρα , παιζει και να μπηκα μεσα χρηματικως (=gold). Πετυχα εναν μαλακα με 2 immunities και ψοφησε ο follower ισα με 5-6 φορες... 50k το καθε res. Τουλαχιστον ο baal εριξε essence of destruction... κατι εγινε. 18 λεπτά πριν, greekfragma είπε Πέρασε η χρυσή εποχή του 2 χωρίς υποχρεώσεις. Φορτώναμε 17άρα crt κανονικό πύργο σιδερένιο και πληκτρολόγιο ποντίκι με φίλο στο λεωφορείο και το πηγαίναμε στο άλλο σπίτι Παρασκευή απόγευμα και ξεμπερδεύαμε Δευτέρα ξημέρωμα. Eχω φωτος , καπου το 2004 πρεπει να ηταν , απο λαν παρτυ που ειχαμε κανει. Crt οθονες και κιτσιαρια πυργους με πολυχρωμα πανελς και μαλακιες. Ειχαμε αυτοκινητα τοτε αλλα και παλι το κουβαλημα ηταν ενα θεμα. Οι crt οθονες ηταν σαν τα μενιρ του οβελιξ σε βαρος. Στο λαν παρτυ αυτο βεβαια παιζαμε κυριως strategy games , π.χ. AoE , battle for middle earth κλπ. Το μοναδικο local network παιξιμο diablo που θυμαμαι ηταν στο Diablo 1 , που αποφασισαμε με εναν φιλο μου να παιξουμε δικτυακο σε τοπικο δικτυο , 2 μηχανηματα στον ιδιο χωρο για να δουμε ποσο καλα θα "ντυθουμε" πριν φτασουμε στον Diablo. Μιλαμε εποχες , τελη του '90. Δεν υπηρχαν (ή εμεις δεν ειχαμε τελοσπαντων) switches/hubs κλπ , και συνδεσαμε τα δυο πισι με λαν καλωδιο απευθειας το ενα με το αλλο και επειδη επρεπε να αλλαξουμε την καλωδιωση του για να δουλεψει , και δεν ειχαμε πρεσες , κλιπσακια και τετοια , το ειχαμε "ανοιξει" στην μεση και καλωδιωσαμε τα καλωδια με το χερι με κολλητικη ταινια κλπ. Τραγικες καταστασεις. Εν κατακλειδι , φαγαμε πολυ ξυλο. Το Diablo , ειδικα το 1 , θελει πολλες επαναληψεις και φαρμαρισμα για να ντυθεις αξιοπρεπως (προφανως) και με μια και εξω δεν προχωρας πολυ. 1
greekfragma Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 νομίζω το θρεντ θα χρειαστεί και γιατρό. όχι witch doctor. Κανονικό
ilos Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, greekfragma είπε νομίζω το θρεντ θα χρειαστεί και γιατρό. όχι witch doctor. Κανονικό Με νιούβη προπονητή του χρόνου θα τον χρειαστούμε και εμείς.🤣 1
greekfragma Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 1 minute ago, ilos said: Με νιούβη προπονητή του χρόνου θα τον χρειαστούμε και εμείς.🤣 σους άπιστε! όλα θα φανούν στο γήπεδο. κανόνισε να μπούμε κάνα discord στο 4 και να μιλάμε για Bucks Butler και ταβερνιάρη
Agmourk Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 5 hours ago, BlurayMoviesGreece said: Ο σωστος ο Gamer εχει αγορασει 2 accounts και στο 2ο εχει βαλει τη γυναικα του να παιζει support. Ετσι περνατε αρκετες ωρες μαζι οπως παντα ηθελε και της δειχνεις εμπρακτα με διαφορα κοπλιμεντα ποσο καλη ειναι Πετας και ενα δεν πειραζει αγαπη μου μη μαγειρεψεις θα παραγγειλουμε και ολα πανε τρενο. Της αγόρασα το sims..! 😛 3 hours ago, BlurayMoviesGreece said: Μπες στο Discord channel που εχουμε μαζευτει και οποτε μπορεις να παιξεις θα βρεις party. Ειναι και αλλοι που δεν θα το τρεξουν με 1000 οπως και πολλοι που θα κανουμε και 2ο χαρακτηρα οποτε παλι θα βρεις party. Στη τελικη το party κανει scale level ακομα και αν καποιος ειναι πολυ μεγαλυτερο level ,μπορει να ερθει να βοηθισει. Μπορεί κάποιος admin να το κάνει pin το comment σχετικά με το discord και το fb group?
optimus prime Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Eγω θα ελεγα να γραψουμε και το username μας εδω για να μπορουμε να γινουμε φιλαρακια στο Battle net.. Megatron1981 το δικο μου..
johnmayson Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Γνωριζουμε αν το παιχνιδι θα παιζει καλυτερα σε nvidia h amd καρτες;; Γι ολους το predownload ξεκιναει στις 30 may 16:00 pdt. Εγω δε ξερω ακομα.Δε θα ηταν ωραιο πριν ξοδεψεις τους ποντους σε καποιο skill να μπορουσες να το δοκιμασεις για να μη πανε χανενοι οι ποντοι..
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Αλλάζεις εύκολα spec..Λογικά σε NVIDIA θα τρέχει καλύτερα μιας και είναι sponsored από NVIDIA..
ilos Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 24 λεπτά πριν, johnmayson είπε Γνωριζουμε αν το παιχνιδι θα παιζει καλυτερα σε nvidia h amd καρτες;; Γι ολους το predownload ξεκιναει στις 30 may 16:00 pdt. Εγω δε ξερω ακομα.Δε θα ηταν ωραιο πριν ξοδεψεις τους ποντους σε καποιο skill να μπορουσες να το δοκιμασεις για να μη πανε χανενοι οι ποντοι.. Το game τρέχει αρκετά καλά σε μια ευρεία γκάμα από hardware.Το μόνο που χρειάζεται είναι να χαμηλώσεις μια σκάλα τα shadows αν δεν έχεις top spec όπως και τα 4k textures αν είσαι με 8 gb VRAM ή lower. Τα main slowdowns που παρατήρησα εγώ στην open beta ήταν τα traversal stutters που κάνει για 1-2 δευτερόλεπτα όταν φεύγεις από την πόλη και φορτώνει κάθε φορά την περιοχή. Εκεί ίσως με 13900k/7800x3d να είναι λίγο πιο ανεπαίσθητα,
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Agmourk είπε Της αγόρασα το sims..! 😛 Μπορεί κάποιος admin να το κάνει pin το comment σχετικά με το discord και το fb group? Discord https://discord.gg/V8W6PMcp Facebook https://www.facebook.com/groups/991017478367916 1 ώρα πριν, optimus prime είπε Eγω θα ελεγα να γραψουμε και το username μας εδω για να μπορουμε να γινουμε φιλαρακια στο Battle net.. Megatron1981 το δικο μου.. Για να σε κανουν add θελει battleTag αυτο που ειναι xxxx#xxxx 46 λεπτά πριν, johnmayson είπε Γνωριζουμε αν το παιχνιδι θα παιζει καλυτερα σε nvidia h amd καρτες;; Γι ολους το predownload ξεκιναει στις 30 may 16:00 pdt. Εγω δε ξερω ακομα.Δε θα ηταν ωραιο πριν ξοδεψεις τους ποντους σε καποιο skill να μπορουσες να το δοκιμασεις για να μη πανε χανενοι οι ποντοι.. Eχει respec αλλα οι 3-4 Beta που βγηκαν σου εδιναν τη δυνατοτητα να τα δοκιμασεις και να δεις τι σου αρεσει. Οσον αφορα τα skill points και τα Paragon Points αν θες να κανεις δοκιμες για να δεις αν σου φτανουν και που θα τα βαλεις υπαρχει αυτο: https://d4builds.gg/ 17 λεπτά πριν, ilos είπε Το game τρέχει αρκετά καλά σε μια ευρεία γκάμα από hardware.Το μόνο που χρειάζεται είναι να χαμηλώσεις μια σκάλα τα shadows αν δεν έχεις top spec όπως και τα 4k textures αν είσαι με 8 gb VRAM ή lower. Τα main slowdowns που παρατήρησα εγώ στην open beta ήταν τα traversal stutters που κάνει για 1-2 δευτερόλεπτα όταν φεύγεις από την πόλη και φορτώνει κάθε φορά την περιοχή. Εκεί ίσως με 13900k/7800x3d να είναι λίγο πιο ανεπαίσθητα, Σε 1080p 60FPS με High Texture Pack τα πηγε μια χαρα η Asus Strix 1060 OC 6gb. Eπισης στην αλλαγη περιοχης μεσα στη πολη δεν ειχα κανενα θεμα με 12700k 64gb ddr4 3600 RTX 4080.
johnmayson Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 τι ειναι το respec;;; εγω εννοω δυνατοτητα του παιχνιδιου θα ηταν ενδιαφερων για να το δεις και το γραφικο του αν σ αρεσει η οχι. Νομιζω οτι ειναι λαθος που το κυκλοφορουν και σε προηγουμενη γενιας κονσολες τα δε γραφικα δε με ενθουσιαζουν και η καμερα ειναι νο 1 αρνητικο που μαλλον δε θα το παιξω.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, johnmayson είπε τι ειναι το respec;;; εγω εννοω δυνατοτητα του παιχνιδιου θα ηταν ενδιαφερων για να το δεις και το γραφικο του αν σ αρεσει η οχι. Νομιζω οτι ειναι λαθος που το κυκλοφορουν και σε προηγουμενη γενιας κονσολες τα δε γραφικα δε με ενθουσιαζουν και η καμερα ειναι νο 1 αρνητικο που μαλλον δε θα το παιξω. Re-spec ειναι οταν μπορεις να κανεις reset τα talents. Τα γραφικα πρεπει να τα δεις σε Ultra Settings στο PC σου δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που βλεπεις youtube χανουν παρα πολυ.
greekfragma Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 5 minutes ago, johnmayson said: τι ειναι το respec;;; εγω εννοω δυνατοτητα του παιχνιδιου θα ηταν ενδιαφερων για να το δεις και το γραφικο του αν σ αρεσει η οχι. Νομιζω οτι ειναι λαθος που το κυκλοφορουν και σε προηγουμενη γενιας κονσολες τα δε γραφικα δε με ενθουσιαζουν και η καμερα ειναι νο 1 αρνητικο που μαλλον δε θα το παιξω. respec reset skill tree stat points για να τα ορίσεις ξανά από την αρχή. μπορεί να υπάρχει 1 free και μετά να πρέπει να πληρώσεις. τα γραφικά είναι άψογα και όσο σκοτεινά πρέπει. η κάμερα πάλι άριστη. δε ξέρω τι ακριβώς εμπειρία έχεις από diablo2 που να σε ξενίζει στο 4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση