Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 hours ago, BlurayMoviesGreece said:

Αυτα τα δουλευεις απο την αρχη της σχεσης δεν περιμενεις να ερθει η Lilith για να αρχισουν οι ερωτησεις "ποια ειναι αυτη η Lilith και γιατι δεν μου δινεις σημασια".

Φτιάχνεις χαρακτήρα με το όνομα της, και της λες "Αγάπη μου, πολεμάς με την Lilith και την έχεις κάνει του αλατιού". 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Agmourk είπε

Φτιάχνεις χαρακτήρα με το όνομα της, και της λες "Αγάπη μου, πολεμάς με την Lilith και την έχεις κάνει του αλατιού". 

Ο σωστος ο Gamer εχει αγορασει 2 accounts και στο 2ο εχει βαλει τη γυναικα του να παιζει support.
Ετσι περνατε αρκετες ωρες μαζι οπως παντα ηθελε και της δειχνεις εμπρακτα με διαφορα κοπλιμεντα ποσο καλη ειναι  :P
Πετας και ενα δεν πειραζει αγαπη μου μη μαγειρεψεις θα παραγγειλουμε και ολα πανε τρενο.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.

Eμεις που ειμαστε bachelors εχουμε παρει ηδη αδεια απο την σημαια...

Καλο ειναι να κανετε και ενα δωρακι εκεινες τις ημερες στις γυναικες,να εχετε ετσι και μια ελπιδα να ελαττωσετε την κρεβατομουρμουρα..

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Αυτα τα δουλευεις απο την αρχη της σχεσης δεν περιμενεις να ερθει η Lilith για να αρχισουν οι ερωτησεις "ποια ειναι αυτη η Lilith και γιατι δεν μου δινεις σημασια".

συμφωνώ και επαυξάνω!

Μάλιστα για να εχει την ησυχία της η γυναίκα μου αγοράζει και τα παιχνίδια!

(ισως βεβαια το κάνει, γιατι εινια το πιο φτηνο χόμπι μου, ανάμεσα στα υπόλοιπα!)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Καλο ειναι να κανετε και ενα δωρακι εκεινες τις ημερες στις γυναικες

Απο το blizzard shop προφανως ... :) 

Δημοσ.

Το θεμα μας ειναι αλλο τωρα ... 4 μερες πως περνανε ? Εχω πηξει στην μαλακια το diablo immortal και ματωνουν τα ματια μου με τα γραφικα καθε φορα που παιζω. Και ελπιζω να ξεκινησουν τα downloads καναδυο μερες νωριτερα γιατι δεν εχουμε ολοι 1000αρες γραμμες ... την θελει την ωριτσα του !!

Δημοσ.
5 minutes ago, mphxths said:

Το θεμα μας ειναι αλλο τωρα ... 4 μερες πως περνανε ? Εχω πηξει στην μαλακια το diablo immortal και ματωνουν τα ματια μου με τα γραφικα καθε φορα που παιζω. Και ελπιζω να ξεκινησουν τα downloads καναδυο μερες νωριτερα γιατι δεν εχουμε ολοι 1000αρες γραμμες ... την θελει την ωριτσα του !!

Diablo2 Resurrected.

γραφικάρες και κάνεις και ένα φρεσκάρισμα στην ιστορία

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mphxths είπε

Ξημερωματα Τεταρτης 02:00 ειναι για download

1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

Diablo2 Resurrected.

Αν θες Rush μου λες :P

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, greekfragma said:

Diablo2 Resurrected.

Ώστε μετά να πας κατευθείαν στο D4, να δεις πως είναι ο Tyrael και να πεις:

untitled_1-e15432178316392.jpg.144b075ca0b033321f25a337c905c7c9.jpg

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Αν θες Rush μου λες :P

I am too old for dis shiet.

Θυμάμαι κάτι Llama guides για barbarian frenzy και που δεν έβγαινε με τίποτα με τα σάπια drops. Όλοι οι youtubers τα παρουσιάζουν τόσο εύκολα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, mphxths είπε

Απο το blizzard shop προφανως ... :) 

Απο εκει θα κανεις ενα στον εαυτο σου,οι γυναικες θελουν κανα δωρακι απο τα body shop η απο τα Mac..

Η Tupperware εαν ειναι νοικοκυρα..

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Diablo2 Resurrected.

Ρε φιλε εχει ξεφτιλιστει η φαση με το D2R. Εχω pala για τα ubers , εχω sorceress που καθαριζει hell για πλακα , οποτε εχω κανει απειρα boss-rush-runs με το teleport να πηγαινει συννεφο. Εχω και την αλλη με το δορυ δεν θυμαμαι πως λεγεται το class τωρα και αυτη σε καλο επιπεδο. Τα stashes τιγκα με items μπας και πουλησουμε τπτ , τα inventories τιγκα στα charms και ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι τα tremors...  περιοχες με mobs που δινουν παραπανω xp ? Παπαρια xp δινουν...
 Ασε που εχει ξεκινησει η φαση με τα ladders που σιχαινομαι προσωπικα. Γενικως δεν βρισκω καποιο ενδιαφερον να ασχοληθω...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mphxths είπε

Nαι θα εχει pre load νωριτερα καμμια μερα νμζ για εμας εδω στο Ελλαντα..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

I am too old for dis shiet.

Θυμάμαι κάτι Llama guides για barbarian frenzy και που δεν έβγαινε με τίποτα με τα σάπια drops. Όλοι οι youtubers τα παρουσιάζουν τόσο εύκολα.

Ναι ο Lama ξεκιναει με δεδομενο οτι εχεις 10 Ber και αρχιζει να σου δειχνει πως παιζεται :P
Σοβαρα τωρα αν θες να σε περασω Normal Νightmare Hell στο Ladder μου λες.
Εγω δεν εχω σταματησει να παιζω D2R.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...