Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

@BlurayMoviesGreece

Μπορεί να έχει ειπωθεί κάπου αλλά δε το βρήκα και γούγλαρα και επίσης δε κατάλαβα.

η διαφορά του standard-premium season pass (αγορά δηλαδή απλής vs deluxe) στα tiers τι ακριβώς σημαίνει;

Καλα , εγω δεν εχω καταλαβει καν τι ειναι τα battle passes :)

1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Αντιο ζωη θα πεις οταν θα δεις τα paragons και θα πρεπει να αποφασισεις path :P

Οντως ρε φιλε , εκει θα φαμε πακετο :) 

Επεξ/σία από mphxths
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mphxths είπε

Καλα , εγω δεν εγω δεν εχω καταλαβει καν τι ειναι τα battle passes :)

Οντως ρε φιλε , εκει θα φαμε πακετο :) 

Eχω χασει τη μπαλα τελικα 3 tables μου φτανουν δεν παω να ανοιξω τα αλλα :P

Screenshot_9.jpg

• Sad 1
Δημοσ.
10 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Δε νομίζω οτι λύθηκε η απορία μου. Έχω παίξει Path of Exile και οκ αυτά με τα season content τα έχω εμπεδώσει πως δουλεύουν. τα cosmetics επίσης μου είναι αδιάφορα. Το βίντεο δεν αναφέρει τίποτα για το Tier system και τι έξτρα δίνει το premium pass από το standard.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Δε νομίζω οτι λύθηκε η απορία μου. Έχω παίξει Path of Exile και οκ αυτά με τα season content τα έχω εμπεδώσει πως δουλεύουν. τα cosmetics επίσης μου είναι αδιάφορα. Το βίντεο δεν αναφέρει τίποτα για το Tier system και τι έξτρα δίνει το premium pass από το standard.

Αν δεν σε ενδιαφερουν τα cosmetics δεν χανεις τιποτα.
Τα premium Tiers σου δινουν "premium" cosmetics που δεν τα παιρνουν οι αλλοι με το απλο.

Screenshot_10.jpg

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 1
Δημοσ.

θενκς για την επιβεβαίωση γιατί τα διάβαζα παράξενα. έξτρα 29tiers και λεω τι σκ@τα είναι τα έξτρα tiers. σκεφτόμουν με όρους paragon.

άρα για να το ξεκαθαρίζουμε.

όποιος θέλει απλά να παίξει το game ολόκληρο δε τον ενδιαφέρουν τα ακριβότερα πακέτα. θα μπορεί να δει ΟΛΟ το content και με το standard edition και να απολαύσει πλήρως και τα season passes ΕΚΤΟΣ των cosmetic rewards (άντε και κανα mount)

σωστά;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, greekfragma είπε

θενκς για την επιβεβαίωση γιατί τα διάβαζα παράξενα. έξτρα 29tiers και λεω τι σκ@τα είναι τα έξτρα tiers. σκεφτόμουν με όρους paragon.

άρα για να το ξεκαθαρίζουμε.

όποιος θέλει απλά να παίξει το game ολόκληρο δε τον ενδιαφέρουν τα ακριβότερα πακέτα. θα μπορεί να δει ΟΛΟ το content και με το standard edition και να απολαύσει πλήρως και τα season passes ΕΚΤΟΣ των cosmetic rewards (άντε και κανα mount)

σωστά;

Σωστα

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, bonorov είπε

Πόσοι έχετε γυναίκα;

Ξέρω έναν καλό δικηγόρο ειδικό στα διαζύγια. 

Αυτα τα δουλευεις απο την αρχη της σχεσης δεν περιμενεις να ερθει η Lilith για να αρχισουν οι ερωτησεις "ποια ειναι αυτη η Lilith και γιατι δεν μου δινεις σημασια".

Δημοσ.
4 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Αυτα τα δουλευεις απο την αρχη της σχεσης δεν περιμενεις να ερθει η Lilith για να αρχισουν οι ερωτησεις "ποια ειναι αυτη η Lilith και γιατι δεν μου δινεις σημασια".

Επικό χαχαχαχαχα

Δημοσ.

Οι πρωτοι 1000 , που θα φθασουν 100 lvl σε hardcore mode , θα χαραχθει το ονομα  τους σε αγαλματιδιο της Lilith.

👀👀👀💅💅💅     slay

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αγαλμα της Lilith θα στηθει επισης στο Συνταγμα ωστε  ολοι οι καμμενοι hardcorαδες να αποτιουν φορο τιμης στο αισθημα της καρδιας τους. 🥰😍

Fmti7PNXoAQ20Tf.jpg:large

Επεξ/σία από Damianus
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Για πολύ αγχωμένους/καμμένους..Και αυστηρά για μη-Barbarian, lol.

Kαποτε τα records ηταν οντως για καμμενους.
Πλεον και καμμενος να εισαι, οσο καλος και να εισαι δεν μπορεις να το κυνηγησεις.
Υπαρχουν youtubers που εχουν μια ομαδα απο 20-30 ατομα απο πισω και δουλευουν για αυτους.
Κανουν create games και σου εχουν portal το boss με το xp σε party με ολα τα bonus xp, παιζουν το χαρακτηρα οταν κοιμασαι, φαρμαρουν για να σε ντυσουν,κανουν τα trade σου κτλ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...