BlurayMoviesGreece Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Ελα παμε ενας ενας ετοιμαστειτε η μερα πλησιαζει και θα γινουν πολλα Party. Μπειτε σε Discord, Fb και σε λιγες μερες και στη Clan. Στις 24/5/2023 στις 7:09 ΜΜ, BlurayMoviesGreece είπε Discord Server https://discord.gg/V8W6PMcp FaceBook Group https://www.facebook.com/groups/991017478367916 Επεξ/σία 26 Μαΐου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hydra7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Θα με σύρει η γυναίκα Πάτρα τις μέρες του release... Σκέφτομαι μήπως πάω τότε σε κάνα ίντερνετ καφέ (έχω να πατήσω 10+ χρόνια σε τέτοια)... Ξέρετε ποιό ίντερνετ καφέ αξίζει στην πάτρα? θα το έχουν εγκατεστημένο άραγε ή θα φάω 100 ώρες τελευταία στιγμή... Άλλη λύση είναι να κατεβάσω λάπτοπ αλλά πάλι πρέπει να βρω κάπου μια καφετέρια ή βιβλιοθήκη ξερωγω γιατί στο σπίτι που θα βρισκόμαστε δύσκολο... και εδώ αν έχετε να προτείνετε κάτι θα ήμουν ευγνώμων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, hydra7 είπε αν έχετε να προτείνετε κάτι θα ήμουν ευγνώμων... 6 λεπτά πριν, hydra7 είπε Θα με σύρει η γυναίκα Eλπιζω να εγινα κατανοητος Καπου ωπα δηλ , να εχουμε σωστες προτεραιοτητες στην ζωη μας ... Επεξ/σία 26 Μαΐου 2023 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, hydra7 είπε Θα με σύρει η γυναίκα Πάτρα τις μέρες του release... Σκέφτομαι μήπως πάω τότε σε κάνα ίντερνετ καφέ (έχω να πατήσω 10+ χρόνια σε τέτοια)... Ξέρετε ποιό ίντερνετ καφέ αξίζει στην πάτρα? θα το έχουν εγκατεστημένο άραγε ή θα φάω 100 ώρες τελευταία στιγμή... Άλλη λύση είναι να κατεβάσω λάπτοπ αλλά πάλι πρέπει να βρω κάπου μια καφετέρια ή βιβλιοθήκη ξερωγω γιατί στο σπίτι που θα βρισκόμαστε δύσκολο... και εδώ αν έχετε να προτείνετε κάτι θα ήμουν ευγνώμων... Μην μπεις κανα στον κοπο να το παιξεις σε καφε.. Οταν γυρισεις σπιτι ξεκινα το να το ευχαριστηθεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 29 λεπτά πριν, hydra7 είπε Θα με σύρει η γυναίκα Πάτρα τις μέρες του release... Σκέφτομαι μήπως πάω τότε σε κάνα ίντερνετ καφέ (έχω να πατήσω 10+ χρόνια σε τέτοια)... Ξέρετε ποιό ίντερνετ καφέ αξίζει στην πάτρα? θα το έχουν εγκατεστημένο άραγε ή θα φάω 100 ώρες τελευταία στιγμή... Άλλη λύση είναι να κατεβάσω λάπτοπ αλλά πάλι πρέπει να βρω κάπου μια καφετέρια ή βιβλιοθήκη ξερωγω γιατί στο σπίτι που θα βρισκόμαστε δύσκολο... και εδώ αν έχετε να προτείνετε κάτι θα ήμουν ευγνώμων... Δες απο google ποια cafe υπαρχουν , παρε τηλ να στο κατεβασουν και θα πας κυριος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, hydra7 είπε Σκέφτομαι μήπως πάω τότε σε κάνα ίντερνετ καφέ Υπάρχουν ακόμα? (σοβαρά ρωτάω) Αρχές 2000 πήγαινα φου και φου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, firepc είπε Υπάρχουν ακόμα? (σοβαρά ρωτάω) Αρχές 2000 πήγαινα φου και φου Ναι υπαρχουν,εχω εγω 2 τετραγωνα πιο πανω απο το σπιτι ενα που μαλιστα απο εξω εχει και skroutz point Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, hydra7 είπε Θα με σύρει η γυναίκα Πάτρα τις μέρες του release... Σκέφτομαι μήπως πάω τότε σε κάνα ίντερνετ καφέ (έχω να πατήσω 10+ χρόνια σε τέτοια)... Ξέρετε ποιό ίντερνετ καφέ αξίζει στην πάτρα? θα το έχουν εγκατεστημένο άραγε ή θα φάω 100 ώρες τελευταία στιγμή... Άλλη λύση είναι να κατεβάσω λάπτοπ αλλά πάλι πρέπει να βρω κάπου μια καφετέρια ή βιβλιοθήκη ξερωγω γιατί στο σπίτι που θα βρισκόμαστε δύσκολο... και εδώ αν έχετε να προτείνετε κάτι θα ήμουν ευγνώμων... Αγαπάς τη γυναίκα σου και φαίνεται! Μη πας τώρα σε ημίμετρα. Θέλει ησυχία απομόνωση ακουστικά κλπ. Θα στο χαλάσει. Καλύτερα να περιμένεις να μπεις και πιο... ορεξάτος, να το θέσω έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Αυτα τα βιντεακια book of lorath ωραια.Τελικα ποιοι πηρατε απλη εκδοση και ποιοι digital deluxe? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Εγω πηρα την Deluxe στο ps5 και την Ultimate στο pc παντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 ωραιο τραγουδι αυτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 10 ώρες πριν, optimus prime είπε Εγω πηρα την Deluxe στο ps5 και την Ultimate στο pc παντως.. Μπορείς να σταματάς στο PC και να συνεχίζεις στο ps5 ή αντίστροφα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 33 λεπτά πριν, user2163 είπε Μπορείς να σταματάς στο PC και να συνεχίζεις στο ps5 ή αντίστροφα; Nαι εχει cross save.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bushidocougar Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Έχει καταλάβει κανείς αν σε couch coop μπορούν να συνδεθούν δύο διαφορετικά bnet accounts; Ή μόνο ένα bnet account και το άλλο local; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση