optimus prime Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, user2163 είπε Σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω αν και μου φαίνεται ακριβό, δεν έχω δώσει 70 ευρώ για παιχνίδι μέχρι τώρα. Aφου θα το παρεις γιατι καθεσαι και τυρανιεσαι και περνανε και οι ημερες,πατα το Pre order να ξενοιασεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, optimus prime είπε Aφου θα το παρεις γιατι καθεσαι και τυρανιεσαι και περνανε και οι ημερες,πατα το Pre order να ξενοιασεις.. Ισχύει θα το πάρω, λες και θα πέσει η τιμή, δεν πρόκειται. Το άλλο θέμα είναι πλατφόρμα, PC ή PS5; Beta δεν έχω παίξει στο ps5 μόνο στο PC και δεν ξέρω πως θα είναι με controller 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, user2163 είπε Ισχύει θα το πάρω, λες και θα πέσει η τιμή, δεν πρόκειται. Το άλλο θέμα είναι πλατφόρμα, PC ή PS5; Beta δεν έχω παίξει στο ps5 μόνο στο PC και δεν ξέρω πως θα είναι με controller PC ειναι αλλη εμπειρια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, user2163 είπε Ισχύει θα το πάρω, λες και θα πέσει η τιμή, δεν πρόκειται. Το άλλο θέμα είναι πλατφόρμα, PC ή PS5; Beta δεν έχω παίξει στο ps5 μόνο στο PC και δεν ξέρω πως θα είναι με controller Παρτο στο pc εχει καλυτερα textures και πιο πολλα fps εαν βεβαια το σηκωνει το μπρικι σου.. Με το κοντρολακι παιζει αψογα και στις 2 πλατφορμες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bushidocougar Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Αν έχεις καλή κάρτα γραφικών πάρε το στο pc, αν όχι πάρε το στο ps5. Το μόνο που χρειάζεται λίγο "μάζεμα" μέχρι σήμερα για τις κονσόλες είναι ο χειρισμός του teleport της sorceress, όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε. Εμένα στην beta δεν με προβλημάτισε πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Με 7900X και 7900 XT είμαι και 32 GB RAM και αν είναι για pc με ενδιαφέρει 4k, στη beta δεν είχα θέμα και με τα high res textures. Τερμάτιζε τα 20 GB VRAM βέβαια αυτό βέβαια είδα κάτι πρόβλημα είχε με memory leaks, λογικά θα το έχουν διορθώσει τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 ^^ και μου άρεσε και δε μου άρεσε...δε ξέρω. μάλλον προς το μου άρεσε κλείνω. ευτυχώς δε βάλανε καμιά Gaga για μουσική πάλι ή τίποτα Weeknd να ξεράσουμε ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shogo Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 19 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Εχει πάρει φόρα η Blizzard 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δυνατο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 17 ώρες πριν, optimus prime είπε Aφου θα το παρεις γιατι καθεσαι και τυρανιεσαι και περνανε και οι ημερες,πατα το Pre order να ξενοιασεις.. μετα την φολα που εφαγα με το diablo 3, δεν ξανακανω τιποτα preorder η day 1 αγορα θα περιμενω τουλαχιστον ενα 2μηνο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Και εναν χρονο να περιμενεις,εμενα δεν με ενδιαφερει καθολου.. Η τελευταια φορα που επαιξα τοσο σταθερη beta ηταν του Destiny 1,εγω Day 0 θα ειμαι μεσα και θα θεριζω.. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bushidocougar Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Με την blizzard δεν έχει και νόημα να περιμένεις κάτι γιατί δεν κάνει σχεδόν ποτέ εκπτώσεις στα παιχνίδια της. Δεν είναι steam φαση να περιμένεις τα sales.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση