optimus prime Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει κανενα προβαδισμα,να το παιξω πιο νωρις θελω και μεσα στο Σ/Κ γιατι δεν μπορω να περιμενω.. Ακομα και αυτες οι 4 ημερες εμενα μου φαινονται σαν μηνας.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, optimus prime είπε Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει κανενα προβαδισμα,να το παιξω πιο νωρις θελω και μεσα στο Σ/Κ γιατι δεν μπορω να περιμενω.. Ακομα και αυτες οι 4 ημερες εμενα μου φαινονται σαν μηνας.. Και εγω το ιδιο αν και εχω παιξει 4 φορες Beta. Με βλεπω για 48ωρο μολις ανοιξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MarlonBr Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Μια χαρά λεφτά θα βγάλει η Blizzard από cosmetics κτλπ. Η διαφορά του Diablo 4 με τα άλλα είναι ότι θα έχει seasons οπότε δεν βγάζουν απλά το παιχνίδι και μετά από κάνα χρόνο σου δίνουν και κανα expansion, θα ξεσκιστούν να βγάζουν skins για τα πάντα. Ο κόσμος μια χαρά θα τα αγοράσει με λίγο μόνο marketing και απ' ότι βλέπω έχει ρίξει αρκετό η Blizzard. Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι εφόσον θα έχει seasons αν θα βγάλουν και καινούριους champions πέρα από τους γνωστούς για να αρμέξουν κι άλλο αλλά και για content. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Και εγω το ιδιο αν και εχω παιξει 4 φορες Beta. Με βλεπω για 48ωρο μολις ανοιξει. Eγω θα φροντισω να εχω μια κασα μπιρες και ενα ουισκι στην καβα μου εκεινες τις ημερες για τις ολονυχτιες.. Οσο θα περιμενουμε στο queue να εχουμε κατι να πινουμε.. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, MarlonBr είπε Μια χαρά λεφτά θα βγάλει η Blizzard από cosmetics κτλπ. Η διαφορά του Diablo 4 με τα άλλα είναι ότι θα έχει seasons οπότε δεν βγάζουν απλά το παιχνίδι και μετά από κάνα χρόνο σου δίνουν και κανα expansion, θα ξεσκιστούν να βγάζουν skins για τα πάντα. Ο κόσμος μια χαρά θα τα αγοράσει με λίγο μόνο marketing και απ' ότι βλέπω έχει ρίξει αρκετό η Blizzard. Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι εφόσον θα έχει seasons αν θα βγάλουν και καινούριους champions πέρα από τους γνωστούς για να αρμέξουν κι άλλο αλλά και για content. Eκτος απο το Diablo 1 , ολα τα Diablo εχουν Seasons με νεα items,events, balance changes κτλ Diablo 3 Spoiler Diablo 2 Resurrected Spoiler Diablo Immortal Spoiler Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MarlonBr Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Updates είχαν, όχι όμως seasons, τουλάχιστον για d2 και d3 χωρίς να ξέρω για ressurected. Το d3 είχε seasons από την αρχή γιατί έχει περάσει και μια δεκαετία από τότε ή μήπως βγήκαν πιο μετά και δεν θυμάμαι? Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από MarlonBr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, MarlonBr είπε Updates είχαν, όχι όμως seasons, τουλάχιστον για d2 και d3 χωρίς να ξέρω για ressurected. Season ειχαν και καθε νεα Season ειχαν και καποια updates. Σε καθε νεα Season το Ladder γινοταν Reset. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από BlurayMoviesGreece 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MarlonBr Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Τότε my bad γιατί είχα αντέξει τον πρώτο χρόνο μόνο στο D3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, MarlonBr είπε Τότε my bad γιατί είχα αντέξει τον πρώτο χρόνο μόνο στο D3 Στο λεω 100% γιατι εχω παιξει ολες τις Seasons απο το 2000 μεχρι και τωρα σε D2 D2R D3. D2 1.08 1.09 ειχα 1st Europe. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από BlurayMoviesGreece 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bushidocougar Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Έχουν υποσχεθεί μέσω του developer report μία διαφορά στα seasons του D4 σε σχέση με των προηγουμένων, ότι εκτός από rewards σε νέα items, θα προσθέτουν επιπλέον content σε questlines. Τρέχα γύρευε τι εννοεί ο κάθε ποιητής σε questlines βέβαια. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από bushidocougar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MarlonBr Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, BlurayMoviesGreece είπε Στο λεω 100% γιατι εχω παιξει ολες τις Seasons απο το 2000 μεχρι και τωρα σε D2 D2R D3. D2 1.08 1.09 ειχα 1st Europe. Χαρά στην υπομονή σου στο D3, δεν ξέρω κανα χρόνο μετά αφού βγήκε όμως στην αρχή δεν παλευόταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Λοιπον , δεν κρατηθηκα ... Eνταξει , δεν θα φαω για καμμια βδομαδα , θα ερθει στα ισα του ο προυπολογισμος. Τωρα για μια μερα πριν , μια μερα μετα , τοσο καιρο περιμεναμε , παιξαμε και στις beta , προσωπικα δεν θα παθω και κατι ... Περασαν οι εποχες που πηγαιναμε 12 η ωρα το βραδυ στο eshop (Μενιδι) για να παρουμε μια μερα πριν τα expansions του WoW λες και κατι θα γλυτωναμε ... Ωραιες εποχες δεν λεω ... Αυτο με τα ladders/seasons ποτε δεν το καταλαβα. Ειδικα στο D3 , τα seasons τα μισησα ασχημα. Εκει που εχεις επενδυσει στους αγαπημενους chars , να σου ενα season με διαφορα buffs και μαλακιες για το δελεαρ , items/gems/κερατα μονο για τους seasonal chars , και λεβελιαζε απο την αρχη chars , που αν δεν σε κουβαλησει κανας αγνωστος , μπορει και να φας μερες να τον μαξαρεις ... Δεν καταλαβαινω τον λογο υπαρξης ολων αυτων. Για να κραταει το ενδιαφερον και το hype ? Το player base σταθερο ? Ας βαλει dlc/expansions. Να ψαχνεις ατομα να παιξεις και να παιζουν ολοι season. Και αρχιζεις νεους chars και καταληγεις να εχεις 50 chars μετα , να μεταφερεις items δεξια και αριστερα , να σβηνεις chars κλπ... ΥΓ : Ο πολιτικος που θα δωσει δωρο ΧΧΧ αριθμο D4 στον λαο , εχει παρει τις εκλογες περπατωντας ... Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, MarlonBr είπε Χαρά στην υπομονή σου στο D3, δεν ξέρω κανα χρόνο μετά αφού βγήκε όμως στην αρχή δεν παλευόταν. Ισα ισα εμενα στην αρχη μου αρεσε που ηταν δυσκολο και επρεπε να παιξεις με συγκεκριμενα builds και συνεργασια. Μετα εγινε παιδικη χαρα γιατι κλαιγονταν οτι εχουν κολλησει στο act3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MarlonBr Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, BlurayMoviesGreece είπε Ισα ισα εμενα στην αρχη μου αρεσε που ηταν δυσκολο και επρεπε να παιξεις με συγκεκριμενα builds και συνεργασια. Μετα εγινε παιδικη χαρα γιατι κλαιγονταν οτι εχουν κολλησει στο act3. Δεν ξέρω ρε συ, γούστα είναι αυτά.. Αλλά βάλε λίγο το ότι έβγαζε καμιά κατοσταριά errors κάθε μέρα και δεν μπορούσες να παίξεις γιατί οι σέρβερς κλατάρανε, ήταν τόσο δύσκολο να περάσεις κάτι κάποιες φορές που είναι σα να σου έλεγαν pay to win my friend. Ήταν τόσο τραγικό για μένα θυμάμαι που ο πρώτος viewer στο twitch αγόραζε καμιά 500 echoing fury για να τα κάνει identify και τον έβλεπαν μόνο και μόνο γι' αυτό, φαντάσου δηλαδή πόσο ''fun'' ήταν για πολλούς το gameplay. Τι να πω, φαντάζομαι θα μας εκπλήξει ευχάριστα το 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω αν και μου φαίνεται ακριβό, δεν έχω δώσει 70 ευρώ για παιχνίδι μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση