bonorov Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Από ότι έχω καταλάβει το diablo δεν θα έχει μηνιαία συνδρομή όπως το wow. Με τι τρόπους θα καταφέρει η blizzard να αρμεξει τον κόσμο άραγε; Γιατί blizzard χωρίς άρμεγμα δεν παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 15 λεπτά πριν, bonorov είπε Από ότι έχω καταλάβει το diablo δεν θα έχει μηνιαία συνδρομή όπως το wow. Με τι τρόπους θα καταφέρει η blizzard να αρμεξει τον κόσμο άραγε; Γιατί blizzard χωρίς άρμεγμα δεν παίζει. Όπως δηλώνουν δε θα υπάρχει p2w μόνο cosmetics. Και το diablo δεν ειναι wow. Και στο d3 δεν είχε άρμεγμα οπότε δε νομίζω να γίνει κι εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, mordred είπε Όπως δηλώνουν δε θα υπάρχει p2w μόνο cosmetics. Και το diablo δεν ειναι wow. Και στο d3 δεν είχε άρμεγμα οπότε δε νομίζω να γίνει κι εδώ Κάτι θα σκαρφιστεί η πανουργα η blizzard. Καλά αν γίνει p2w θα πάει άπατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bushidocougar Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 23 λεπτά πριν, bonorov είπε Από ότι έχω καταλάβει το diablo δεν θα έχει μηνιαία συνδρομή όπως το wow. Με τι τρόπους θα καταφέρει η blizzard να αρμεξει τον κόσμο άραγε; Γιατί blizzard χωρίς άρμεγμα δεν παίζει. Με τα battle pass. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Α και το open world με open world bosses φέρνει σιγά σιγά σε wow. 2 λεπτά πριν, bushidocougar είπε Με τα battle pass. Νομίζω μόνο cosmetics θα δίνει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bushidocougar Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δεν χρειάζεται να δίνει κατι επιπλέον για να το πάρει κάποιος. Δες πόσα λεφτά χαλάνε οι παίκτες σε αντίστοιχα games με skins (cs, dota, κλπ κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cospan Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 30 λεπτά πριν, bonorov είπε Από ότι έχω καταλάβει το diablo δεν θα έχει μηνιαία συνδρομή όπως το wow. Με τι τρόπους θα καταφέρει η blizzard να αρμεξει τον κόσμο άραγε; Γιατί blizzard χωρίς άρμεγμα δεν παίζει. Κανένα Diablo δεν είχε ποτέ συνδρομή. Βέβαια ούτε το Warcraft είχε, μέχρι που βγήκε το WOW. Είναι παιχνίδια που τα αγοράζεις και παιχνίδια που τα έχεις με συνδρομή. Προσωπικά προτιμώ να αγοράσω κάτι ακριβά και να το έχω για πάντα παρά να με αρμέγει κάθε μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, bonorov είπε Α και το open world με open world bosses φέρνει σιγά σιγά σε wow. Νομίζω μόνο cosmetics θα δίνει αυτό. Kαι το Destiny 2 μονο cosmetics εχει και απο τα τοσα λεφτα που βγαζουν το εκαναν f2p.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Ρε παίδες το έχουν δηλώσει. Τώρα αν κάνουν κωλοτούμπα θα φάνε τόσο κράξιμο που θα το πάρουν πίσω. Μόνο cosmetics θα έχει. Και για να βγάλεις με cosmetics θα πρέπει να έχει πολύ μεγάλο player base, κάτι που θα πάει στράφι αν βάλουν συνδρομή. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από mordred Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Μια χαρα μπορει να βγαλει απο Cosmetics,Battle pass και Expansions. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 51 λεπτά πριν, bonorov είπε Με τι τρόπους θα καταφέρει η blizzard να αρμεξει τον κόσμο άραγε; Τι εννοείς με τι τρόπους? Εχουν ήδη ανακοινώσει ότι το παιχνιδι θα έχει battle pass με cosmetics(πιθανώς και shop για αυτά) και επισης ότι το παιχνιδι θα έχει expansions. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Το προβλημα στα Diablo δεν ηταν ποτε το πως θα βγαλει λεφτα η Blizzard. Παντα ηταν τα bot που χαλαγαν το Market, τα trades και την "ιεραρχια" ενος καλου gamer και του nooba που πληρωσε και παραμενει noobας. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 34 λεπτά πριν, Fulgore είπε Τι εννοείς με τι τρόπους? Εχουν ήδη ανακοινώσει ότι το παιχνιδι θα έχει battle pass με cosmetics(πιθανώς και shop για αυτά) και επισης ότι το παιχνιδι θα έχει expansions. Expansions έχουν όλα τα παιχνίδια. Συνήθως η blizzard πάει ένα βήμα παραπέρα όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, bonorov είπε Από ότι έχω καταλάβει το diablo δεν θα έχει μηνιαία συνδρομή όπως το wow. Με τι τρόπους θα καταφέρει η blizzard να αρμεξει τον κόσμο άραγε; Γιατί blizzard χωρίς άρμεγμα δεν παίζει. Χρεώνει 90/100 ευρώ για να παίξεις 4 μερες πριν(Πολλοί θα τα δώσουν γιατί δίνει μεγάλο προβάδισμα), 70 για την απλή έκδοση και θα βγάλει τουλάχιστον άλλα 2 DLC/Expansion με τόσα λεφτά συν τα Battlepass.. Πόσο ακόμα να αρμέξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Χρεώνει 90/100 ευρώ για να παίξεις 4 μερες πριν(Πολλοί θα τα δώσουν γιατί δίνει μεγάλο προβάδισμα), 70 για την απλή έκδοση και θα βγάλει τουλάχιστον άλλα 2 DLC/Expansion με τόσα λεφτά συν τα Battlepass.. Πόσο ακόμα να αρμέξει? Εγω το πηρα γιατι παντα επαιρνα τη top εκδοση σε ολα τα Diablo. Tωρα για το προβασισμα αυτο ειναι το τυρακι που θα τη πατησουν πολλοι. Στην ουσια δεν εχεις κανενα προβαδισμα γιατι το Ladder θα ξεκινησει σε 2-3 μηνες και οχι αμεσα. Στο Non- Ladder εχεις δεν εχεις προβαδισμα ειναι μια τρυπα στο νερο γιατι δεν υπαρχει Ranking/Leaderboard. Προβαδισμα παντα σου δινει το ποσες ωρες παιζεις και το ποσο efficient παιζεις. Μπορει πχ καποιος να ξεκινησει 2 Ιουνιου και παιζοντας 3 ωρες τη μερα τελος του μηνα να εχει παιξει 84 ωρες και να ειναι 50 lev. Και καποιος αλλος να μπει 6 Ιουνιου και παιζοντας 8 ωρες τη μερα τελος του μηνα να εχει παιξει 192 ωρες και να ειναι 90lev. Kαποιος αλλος να μπει 6 Ιουνιου με 6 ωρες τη μερα να ειναι 80 lev αλλα να ειναι top ντυμενος και με 5 billion gold ενω οι αλλοι 2 δεν εχουν ουτε για Repair. Aν καποιος δεν το εχει παρει και σκεφτεται για την Ultimate για το προβαδισμα πραγματικα μη το κανετε. Δωστε τα 30€ διαφορα και βαλτε αλλα 16gb ram Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από BlurayMoviesGreece 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση