Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Zus είπε

Παίζουν τα diablo στο Macbook; Σκεφτόμουν να αγοράσω το D2 Resurrected αλλά διαβάζω ότι δεν παίζει σε Mac…

Ανάλογα σε ποιο αναφέρεσαι. To D2R δεν παίζει και από οτι βλέπω ούτε το 4 θα τρέχει σε mac. Τελικά, μάλλον μόνο το 3 παίζει εγγενώς σε win και mac χωρίς να χρειάζεται να τρέξεις bootcamp.   

Επεξ/σία από Vlad27
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά μία ηλίθια ερώτηση. Με μία αγορά μπορώ να το παίξω crossplatform; (δηλαδή σε pc & xbox, με ένα battlenet account)
Ή πρέπει να αποφασίσω που θα θέλω να το παίξω;

8 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Παιδιά μία ηλίθια ερώτηση. Με μία αγορά μπορώ να το παίξω crossplatform; (δηλαδή σε pc & xbox, με ένα battlenet account)
Ή πρέπει να αποφασίσω που θα θέλω να το παίξω;

Με ολες τις εκδοσεις θα εχεις cross platform..

6 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Με ολες τις εκδοσεις θα εχεις cross platform..

Βασικά το έθεσα λάθος, με συγχωρείς. Εννοώ ότι με μία αγορά αν μπορώ να το παίξω και στο PC και στο Xbox.

Μόλις τώρα, thodoris20s είπε

Βασικά το έθεσα λάθος, με συγχωρείς. Εννοώ ότι με μία αγορά αν μπορώ να το παίξω και στο PC και στο Xbox.

Oχι βεβαια,πρεπει να το αγορασεις σε ολες τις πλατφορμες που θες να το παιξεις..

• Thanks 1

10 ώρες πριν, bonorov είπε

Έχει βγει ήδη το wow 2.

Diablo iv λέγεται. 

Kαμια σχεση το ενα με το αλλο, αν και δεν θα με χαλαγε ενα WoW με καμερα και γραφικα D4 θα ηταν πολυ πιο ενδιαφερον απο το "Μinecraft"(Wow) υπαρχει τωρα. 

• Confused 1

Θα μπορούσαν να βγάλουν Warcraft 4 να συνεχίσουν το story και να μετά να σκάσει ένα WoW 2 και να γίνει χαμός. Άντε τώρα με την εξαγορά υπάρχει ελπίδα..

• Like 2

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Θα μπορούσαν να βγάλουν Warcraft 4

Δεν θέλουν να μας ξαναδώσουν την δεκαετία του 2000 γτ θα καλομάθουμε πάλι 😄

• Like 1

14 λεπτά πριν, firepc είπε

Η αλήθεια είναι ότι μάλλον δεν μπορούν μιας και όλοι οι τότε devs την έχουν κάνει..

• Like 3

1 minute ago, Psycho_Warhead said:

Η αλήθεια είναι ότι μάλλον δεν μπορούν μιας και όλοι οι τότε devs την έχουν κάνει..

16 minutes ago, firepc said:

οι τότε devs κοίταζαν να ικανοποιήσουν το user experience και να μεταδώσουν τη δημιουργία στο κοινό.

οι τώρα devs (κατόπιν εντολών) κοιτάζουν να ικανοποιήσουν πρωτίστως το money revenue της εταιρίας που τους πληρώνει ώστε να μην ψάχνουν για δουλειά μόλις τελειώσει το project.

• Like 1

Καλησπέρα στην παρέα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν έχω καταλάβει τι ισχύει.

Θα αγοράσω το παιχνδίσι στο PS5. Για να παίξεις το παιχνίδι χρειάζεται συνδρομή PS Plus; Εγώ απλά θέλω να πάιξω σε single player mode όλη την ιστορία, δε με ενδιαφέρει να πάιξω multiplayer με άλλους. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή πρέπει οπωσδήποτε να κάνω συνδρομή PS Plus;

Ευχαριστώ

14 λεπτά πριν, kostakis1978nov είπε

Καλησπέρα στην παρέα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν έχω καταλάβει τι ισχύει.

Θα αγοράσω το παιχνδίσι στο PS5. Για να παίξεις το παιχνίδι χρειάζεται συνδρομή PS Plus; Εγώ απλά θέλω να πάιξω σε single player mode όλη την ιστορία, δε με ενδιαφέρει να πάιξω multiplayer με άλλους. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή πρέπει οπωσδήποτε να κάνω συνδρομή PS Plus;

Ευχαριστώ

Δεν υπαρχει επιλογη για Single Player/ Offline Mode.
Αλλα δεν ειναι υποχρεωτικο να κανεις party/trade με αλλους.
Παιζεις οπως θες και τους γραφεις ολους.

15 λεπτά πριν, johnmayson είπε

Μια απορια αν φτοιαξει καποιος λογαριασμο στο battle net τωρα να βαλει gmail η microsoft λογω της πιθανης εξαγορας εννοω.

Δεν εχει σημασια οτι θες βαζεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...