Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnmayson είπε

Καλημερα ρωτησα σε 2 αλλες αλυσιδες ειχαν blizzard cards ( το ενα 50 το αλλο 20).Στο παιχνιδι στα low settings εχει νοημα να το παιξει καποιος;; Στα video δε βλεπω διαφορα απο low σε medium ακουω τις γνωμες σας.Εχω gtx 950 γ αυτο το λεω οσο αφορα τα fps μας νοιαζουν τα fps σ αυτο το παιχνιδι;; γινεται αντιληπτο η διαφορα 35 με 60 ;;

Διαφορά θα έχει σίγουρα, που δε θα τη δεις σε youtube video (γενικά αυτό που βλέπεις στο youtube και στο actual game έχει διαφορά). Για δες εδώ

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, johnmayson είπε

Καλημερα ρωτησα σε 2 αλλες αλυσιδες ειχαν blizzard cards ( το ενα 50 το αλλο 20).Στο παιχνιδι στα low settings εχει νοημα να το παιξει καποιος;; Στα video δε βλεπω διαφορα απο low σε medium ακουω τις γνωμες σας.Εχω gtx 950 γ αυτο το λεω οσο αφορα τα fps μας νοιαζουν τα fps σ αυτο το παιχνιδι;; γινεται αντιληπτο η διαφορα 35 με 60 ;;

To gameplay ως εμπειρια δεν αλλαζει αν παιξεις low medium high 1080p η 4Κ και απο το να μη παιξεις καθολου, παιξε οπως μπορεις.
Mπορεις να χρησιμοποιησεις το Fidelity FX σε performance ή quality που θα κερδισεις μερικα FPS ωστε να ανεβεις λιγο απο Low σε Medium.
Iσως αργοτερα βρεις απο τις αγγελιες μια καλυτερη καρτα και να συνεχισει σε High(πχ 2060 160-170€).

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.

Σε συζητηση μ ενα γνωστο μου που επαιξε και τo server slam και αυτος και ενας φιλος του το συμπερασμα που εβγαλαν ηταν οτι low η medium δε καταλαβαινεις τη διαφορα κατι που συμφωνω και γω βλεποντας διαφορα βιντεο.Στο βιντεο που εβαλες εχει επεξεργαστη 13600κ και 32gb ram ποιο απο τα 2 συμβαλλει στα περισσοτερα fps??λογικα ο επεξεργαστης αν το σκεφτομαι σωστα.Εγω εχω ι3 10100 με 16 gb.

13 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

To gameplay ως εμπειρια δεν αλλαζει αν παιξεις low medium high 1080p η 4Κ και απο το να μη παιξεις καθολου, παιξε οπως μπορεις.
Mπορεις να χρησιμοποιησεις το Fidelity FX σε performance ή quality που θα κερδισεις μερικα FPS ωστε να ανεβεις λιγο απο Low σε Medium.
Iσως αργοτερα βρεις απο τις αγγελιες μια καλυτερη καρτα και να συνεχισει σε High.

Δε αγοραζω μεταχειρισμενες καρτες αλλα δε εχω πειστει οτι το παιχνιδι οτι ειναι στη κατηγορια πρεπει να παιχτει οπωσδηποτε για πολλους λογους.Επειδη ομως πρεπει να υπαρχει μια βαση μ ενα i3 10100 λογικα με μια rx 6600( και ας ειναι pci ex 4 η καρτα ενω ο επεξεργαστης ειναι μεχρι ex3 και σε μητρικη πρεπει να βαλεις ι5 11 σειρα για να ενεργοποιηθει η express 4 της μητρικης )μπορουμε να πουμε οτι ειναι ενας συνδυασμος για ενα medium full στο παιχνιδι;;;

Υγ θεωρω οτι τα fps 35 η 60 δε νομιζω οτι μπορεις να το καταλαβεις παιζοντας αυτο το παιχνιδι και στους 10 η 3 θα το παρουν χαμπαρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, johnmayson είπε

Σε συζητηση μ ενα γνωστο μου που επαιξε και τo server slam και αυτος και ενας φιλος του το συμπερασμα που εβγαλαν ηταν οτι low η medium δε καταλαβαινεις τη διαφορα κατι που συμφωνω και γω βλεποντας διαφορα βιντεο.Στο βιντεο που εβαλες εχει επεξεργαστη 13600κ και 32gb ram ποιο απο τα 2 συμβαλλει στα περισσοτερα fps??λογικα ο επεξεργαστης αν το σκεφτομαι σωστα.Εγω εχω ι3 10100 με 16 gb.

Δε αγοραζω μεταχειρισμενες καρτες αλλα δε εχω πειστει οτι το παιχνιδι οτι ειναι στη κατηγορια πρεπει να παιχτει οπωσδηποτε για πολλους λογους.Επειδη ομως πρεπει να υπαρχει μια βαση μ ενα i3 10100 λογικα με μια rx 6600( και ας ειναι pci ex 4 η καρτα ενω ο επεξεργαστης ειναι μεχρι ex3 και σε μητρικη πρεπει να βαλεις ι5 11 σειρα για να ενεργοποιηθει η express 4 της μητρικης )μπορουμε να πουμε οτι ειναι ενας συνδυασμος για ενα medium full στο παιχνιδι;;;

Aν δεν καιγεσαι να παιξεις τοτε παρε πρωτα gpu και μετα παιξε.
Το game κοστιζει περιπου το 1/3 της gpu και αυτο αν παρεις τη βασικη εκδοση.
Με i7 3770 και 1060 6gb 16gb ram το beta επαιζε μια χαρα σε High.
O 13600k βοηθησε αρκετα στο video αλλα δεν ειναι απαραιτητο να αλλαξεις και επεξεργαστη.
Τα 32gb απο οτι καταλαβα θα βοηθισουν μονο οταν η Vram φτασει ταβανι.

Δημοσ.

Ποιο πιθανό είναι να κυκλοφορήσει το Diablo 5 πριν το Diablo 4 παρα να έχουμε holy class στο launch. 

Σίγουρα  όμως έρχεται με το πρώτο dlc/expansion. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, starmanwarz είπε

Ποιο πιθανό είναι να κυκλοφορήσει το Diablo 5 πριν το Diablo 4 παρα να έχουμε holy class στο launch. 

Σίγουρα  όμως έρχεται με το πρώτο dlc/expansion. 

Screenshot_4.jpg

Δημοσ.

Στην RX 580 που δοκίμασα την beta έτρεχε πολύ ικανοποιητικά στο high settings. Το παιχνίδι δεν είναι και τόσο απαιτητικό, θέλει λαό η Bliz στους σερβερ της. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Vlad27 είπε

Στην RX 580 που δοκίμασα την beta έτρεχε πολύ ικανοποιητικά στο high settings. Το παιχνίδι δεν είναι και τόσο απαιτητικό, θέλει λαό η Bliz στους σερβερ της. 

Παντα ετσι εκανε η Blizzard, προτιμουσε να εχει κοσμο λογο requirements απο το να σου δωσει top γραφικα.
Το WoW επρεπε να εχει αλλαξει γραφικα εδω χρονια δεν βλεπεται.
Παρολα αυτα το D4 εχει παρα πολυ καλα γραφικα για τις απαιτησεις του.
Οταν επαιξα τη 1η Private Beta που εγινε με επιλογη της Blizzard με email invite, τα requirements δεν ειχαν βγει επισημα.
Περιμενα να δω minimum requirements 9900k 3060 16gb και Recommended 12600k 3080 32gb. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Vlad27 είπε

Ναι ναι ετσι ειναι. Φαντασου το D3 επαιζε σε low ακομα και στο λευκο macbook του 2009 που ειχα 😆

Παίζουν τα diablo στο Macbook; Σκεφτόμουν να αγοράσω το D2 Resurrected αλλά διαβάζω ότι δεν παίζει σε Mac…

3 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Το WoW επρεπε να εχει αλλαξει γραφικα εδω χρονια δεν βλεπεται.

Δεν παίζει να συμβεί ποτέ, δυστυχώς. Μπήκε ταφόπλακα σε αυτό το όνειρο με την ταφόπλακα που έβαλαν τότε στο Titan project. 

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Zus είπε

Παίζουν τα diablo στο Macbook; Σκεφτόμουν να αγοράσω το D2 Resurrected αλλά διαβάζω ότι δεν παίζει σε Mac…

Δεν παίζει να συμβεί ποτέ, δυστυχώς. Μπήκε ταφόπλακα σε αυτό το όνειρο με την ταφόπλακα που έβαλαν τότε στο Titan project. 

Oσο υπαρχουν κοροιδα που πληρωνουν 15€ μηνιατικο για να παιζουν με γραφικα 2000 γιατι να το κανει;
Aν χασει ενα μεγαλο ποσοστο του κοσμου που θα παει πχ στο Throne and Liberty, θα δεις πως θα γινει Remaster ή θα βγει κανενα WoW 2.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...