mphxths Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 40 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Φιλος με Ryzen 2600 16gb και 1060 6gb ψαχνει να αγορασει GPU γιατι δεν του παιζει οπως θα ηθελε ή τουλαχιστον οπως του επαιζε το Diablo 2 Ressurected και το Diablo 3 σε 1080p. Κατι κανει λαθος ή μαλλον ειναι πολυ απαιτητικος. Αν εγω με i7 7700hq / 1050 παιζω εστω και στα low πολυ περισσοτερο απο ικανοποιητικα (πολυ πιθανον και στα medium) και ειμαι και ευχαριστημενος με αυτο που βλεπω , θα επρεπε και ο φιλος σου να εχει αν οχι την ιδια αποδοση με εμενα , ισως και λιγο καλυτερη. Μηπως με τα 16γιγα δεν του εδωσε την δυνατοτητα να περασει το 4k texture pack με ο,τι οπτικη βελτιωση εφερνε αυτο ή μηπως εβαζε τιποτα high/ultra settings και περιμενε να παιζει ανθρωπινα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, mphxths είπε Κατι κανει λαθος ή μαλλον ειναι πολυ απαιτητικος. Αν εγω με i7 7700hq / 1050 παιζω εστω και στα low πολυ περισσοτερο απο ικανοποιητικα (πολυ πιθανον και στα medium) και ειμαι και ευχαριστημενος με αυτο που βλεπω , θα επρεπε και ο φιλος σου να εχει αν οχι την ιδια αποδοση με εμενα , ισως και λιγο καλυτερη. Μηπως με τα 16γιγα δεν του εδωσε την δυνατοτητα να περασει το 4k texture pack με ο,τι οπτικη βελτιωση εφερνε αυτο ή μηπως εβαζε τιποτα high/ultra settings και περιμενε να παιζει ανθρωπινα ? Eβαζε οτι τον αφηνε να βαλει οσο πιο High γινεται. Δεν θελει να ριξει details και που παιζει 1080p ξενερωνει γιατι το monitor ειναι 32" 1440p 144hz. Γι 'αυτο κοιταει για 4070. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Καποιος που παιζει 1080p σε 24" monitor ή καποιος που παιζει απο laptop εχει καποιο λογο να βαλει High Texture Pack θα δει διαφορα; Tι επιβαρυνση θα εχει στο συστημα του τρεχοντας Ηigh Texture Pack καποιος που βγαζει με το ζορι 60FPS ή παιζει με GPU με 2-4gb Vram; Tωρα αν καποιος εχει 13600κ 32gb ram και 4080 αλλα παιζει 1440p οκ δεν εχει τιποτα να χασει να το δοκιμασει. Η Blizzard παντως ελεγε οτι η εγκατασταση του εχει νοημα μονο σε αυτους που παιζουν 4Κ. Δεν νομιζω να ηθελε αυτοι που παιζουν 1440p να παιζουν με κατωτερα γραφικα απο οτι μπορουν. Εκτος αν το High Texture Pack προυποθετει να εχεις 32gb ram και 12+ Vram οποτε αυτα τα εχουν συνηθως συστηματα για 4Κ και με αυτη την ενοια το ειπε. Εγώ δεν μίλησα για τις απαιτήσεις αλλά για το αν έχει διαφορά σε οποιαδήποτε ανάλυση και ναι έχει, ακόμα κι αν παίζεις σε 1080P. Το ότι τα 4Κ textures θέλουν 4Κ ανάλυση monitor είναι εντελώς λανθασμένη άποψη. Όταν το HW σηκώνει, ανεβάζουμε ανάλυση στα textures για καλύτερη συνολική ποιότητα γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Γι 'αυτο κοιταει για 4070. Παίζει να φάει και κανένα άσχημο μπουκάλι και να έχει άσχημη εμπειρία λόγω πνιξίματος, όσο ελαφρύ κι αν είναι σε cpu το D, να το έχει κατά νου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Εγώ δεν μίλησα για τις απαιτήσεις αλλά για το αν έχει διαφορά σε οποιαδήποτε ανάλυση και ναι έχει, ακόμα κι αν παίζεις σε 1080P. Το ότι τα 4Κ textures θέλουν 4Κ ανάλυση monitor είναι εντελώς λανθασμένη άποψη. Όταν το HW σηκώνει, ανεβάζουμε ανάλυση στα textures για καλύτερη συνολική ποιότητα γραφικών. Καλά αυτό μη το λες συνέχεια δεν ισχύει πάντα. Εφόσον το game δεν έχει zoom ή να πηγαίνεις κοντά σε αντικείμενα και επιφάνειες (όπως ισως να γινόταν σε ένα fps) και είναι ώς επι το πλείστων στατικό δε νομίζω να παίζει κανένα ρόλο. Στο D4 τώρα ίσως όταν ζουμάρεις στο χαρακτήρα εκεί ίσως στα textures του εδάφους να έχεις μικρή θολούρα. Από την άλλη δε το έχω δοκιμάσει οπότε μπορεί να έχεις και δίκιο. Με 6700xt σε 2k+ πάντως ήταν smooth as fck οπότε αναμένουμε 2 βδομαδούλες. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2023 από mordred Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Παίζει να φάει και κανένα άσχημο μπουκάλι και να έχει άσχημη εμπειρία λόγω πνιξίματος, όσο ελαφρύ κι αν είναι σε cpu το D, να το έχει κατά νου. Tου ειπα να παρει και κανενα 5700x ή 5800x3d αλλα δεν ξερω τι θα κανει. Παντως οσο μπουκαλι και να φαει σιγουρα θα ειναι καλυτερα απο πριν. 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Εγώ δεν μίλησα για τις απαιτήσεις αλλά για το αν έχει διαφορά σε οποιαδήποτε ανάλυση και ναι έχει, ακόμα κι αν παίζεις σε 1080P. Το ότι τα 4Κ textures θέλουν 4Κ ανάλυση monitor είναι εντελώς λανθασμένη άποψη. Όταν το HW σηκώνει, ανεβάζουμε ανάλυση στα textures για καλύτερη συνολική ποιότητα γραφικών. Εγω παντως που το δοκιμασα σε 1080p και 27" δεν ειδα καμια ουσιαστικη διαφορα. Ισως παιζει ρολο και η καμερα οπως λεει και ο mordered που ειναι μακρια και δεν μπορεις να κολλησεις σε τοιχο για να τα ξεχωρισεις. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 28 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Tου ειπα να παρει και κανενα 5700x ή 5800x3d αλλα δεν ξερω τι θα κανει. Παντως οσο μπουκαλι και να φαει σιγουρα θα ειναι καλυτερα απο πριν. Επειδή φαίνεται πανάλαφρο σε cpu (μέχρι εκεί που το έφτασα, δεν ξέρω σε full online καταστάσεις με μεγάλα ντου κλπ), αποκλειστικά εκεί με ένα cap στα 90-120fps θα είναι οκ. Το θέμα δεν είναι να μην αποδίδει στο τέρμα η κάρτα, το θέμα είναι να στέλνει τόσα requests στον επεξεργαστή επειδή θα είναι άνετη, που η cpu να μπλοκάρει εντελώς (για αυτό γράφω για πνίξιμο) και τελικά να έχει άσχημο συνολικό αποτέλεσμα με τρελά ασταθές framerate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Στα cutscenes που δείχνει κοντινά λογικά έχει αισθητή διαφορά με τα textures, στο gameplay λόγω απόστασης σίγουρα θα φαίνεται πιο λίγο. Γενικά δεν είναι game changer σίγουρα σε τέτοιο παιχνιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Μα τι να δειτε ρε παιδια σε 1080p αφου η αναλυση και μονο δεν επιτρεπει να φανουν οι λεπτομερειες στις υφες.. Εαν ηταν ετσι δεν θα πηγαιναμε να περναμε μονιτορ και τηλεορασεις 2κ και 4κ,θα μεναμε ολοι στα 1080p που μας βγαινει και πιο οικονομικα.. Εγω σε 3440χ1440 που επεξα κυριως την beta η διαφορα ηταν αισθητη παντως.. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2023 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Moderators Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, optimus prime είπε Μα τι να δειτε ρε παιδια σε 1080p αφου η αναλυση και μονο δεν επιτρεπει να φανουν οι λεπτομερειες στις υφες.. Από medium που έχει χωρίς το hi-res pack, φαίνεται κι ας μην είναι 4k. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Από medium που έχει χωρίς το hi-res pack, φαίνεται κι ας μην είναι 4k. Δεν εχω 1080p μονιτορ σπιτι και δεν μπορω να σου πω κατα ποσο φαινεται η διαφορα,θεωρω οτι το δοκιμασες εσυ. Σε 2κ σιγουρα παντως οι λεπτομερειες φαινονται πιο καθαρα.. Αυτος που εχει 1080p μονιτορ ομως και εχει περισσεια σε fps μπορει να ανεβασει λιγο την αναλυση in game,να ξεστραβωθει και να περασει τα textures να δει την διαφορα καλυτερα. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2023 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Τα Uniques σε αντιθεση με τα Legentary items βγαινουν παντα στο ιδιο slot. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Πολύ αργεί όμως... Γιατί ξηγιέται έτσι; Επεξ/σία 22 Μαΐου 2023 από mordred Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Αλλες 10 μερες κουραγιο συντροφοι το καψιμο ειναι κοντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση