Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Βαλε και εσυ DLDSR,πανε αψρηστα τοσα frames..

Tο resolution scale δεν ειναι αυτό που λές; Επειδή δεν θυμάμαι να το είδα σαν επιλογή στα settings

αυτό βασικά

Untitled.jpg

Επεξ/σία από Shogo
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Shogo είπε

Ναι κατάλαβα, ειναι το ίδιο βασικά με το resolution percentage μέσα απτο game,δεν χρειάζεται να το κάνω απτα settings της nvidia

Δεν ειναι το ιδιο Bασιλη,της Nvidia χρησιμοποιει machine learning..

Βαλτο σε κανα αλλο game,πειραματισου με τις 2 αναλυσεις για να το δεις πως φαινεται..

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Δεν ειναι το ιδιο Bασιλη,της Nvidia χρησιμοποιει machine learning..

Α οκ θα το δοκιμάσω τότε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Shogo είπε

Με 4090 και 64gb ram δεν φοβόμαστε τπτ :P

εμένα μου έδινε στα ultra settings 4k με raw power 260fps περίπου και με dlss 300+ 

θα κάνω την Lilith να τρέμει 😂

Δεν εχεις κανενα λογο να το τρεχεις σε τοσα FPS.
Προσφατα υπηρχε θεμα με GPU που καηκαν γιατι ετρεχαν σε πολλα FPS χωρις λογο.
Kαταναλωση, θερμοκρασιες ενω το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
Bαλε GSync ON, VSync ON και Frame Cap 2-3 FPS κατω απο οσα μπορει το Monitor στο Nvidia Control Panel.
Eμενα ηταν 144 και το εβαλα στο 141, τα 141 δεν ειναι το max που βγαζω ειναι τα FPS που το περιορισα να βγαζει.
Οταν βγαζεις 200-300 FPS και η οθονη σου μπορει να δειξει 144 προκυπτουν διαφορα που χαλανε το αποτελεσμα αντι να το φτιαχνουν.
Συντομα θα μπει και το Ray Tracing και θα πεσουν τα FPS.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Και σε 4k να μην παιζεις τα textures θα τα περασεις,κανουν διαφορα..

Ισχύει. Αλλιώς αφήνει μέχρι medium texture resolution και φαίνεται ότι δεν είναι στα max για π.χ. 1080p.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε

Ισχύει. Αλλιώς αφήνει μέχρι medium texture resolution και φαίνεται ότι δεν είναι στα max για π.χ. 1080p.

Ε λογικό τι να κάνεις 4k texture resolution σε μη 4k ανάλυση

• Moderators
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mordred είπε

Καλά, κυρίως τα βλέπεις στο έδαφος και στα cutscenes, αλλά η διαφορά είναι αισθητή.

Δημοσ.

Κανετε μαλακιες τωρα... θα με βαλετε να παρω κανα 4k monitor και θα εχουμε αλλα μετα :) Βασικα θα το εκανα , αλλα αμφιβαλλω οτι θα αντεξει ο συνδυασμος i7-7700hq/gtx 1050 σε 4k gaming...

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, mordred είπε

Αυτό το λάθος το κάνετε πολλοί και το έχω ξαναπεί πολλές φορές. Η ανάλυση στις υφές δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το output resolution του monitor.

Στα textures όσο πιο κοντά πας(Σε έναν τοίχο πχ) τόσο μεγαλύτερης ανάλυσης textures θες για να βλέπεις λεπτομέρειες και όχι θολούρα. Από μακριά φαίνονται καλά και τα μικρότερης ανάλυσης, όσο πλησιάζεις όμως..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mphxths είπε

Κανετε μαλακιες τωρα... θα με βαλετε να παρω κανα 4k monitor και θα εχουμε αλλα μετα :) Βασικα θα το εκανα , αλλα αμφιβαλλω οτι θα αντεξει ο συνδυασμος i7-7700hq/gtx 1050 σε 4k gaming...

Με τα χρηματα που θα εδινες για 4κ monitor μπορεις να παρεις ενα 27" 1440p και μια 3060 12gb.
Με τη 1050 παλι καλα να λες που παιζει.

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Αυτό το λάθος το κάνετε πολλοί και το έχω ξαναπεί πολλές φορές. Η ανάλυση στις υφές δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το output resolution του monitor.

Στα textures όσο πιο κοντά πας(Σε έναν τοίχο πχ) τόσο μεγαλύτερης ανάλυσης textures θες για να βλέπεις λεπτομέρειες και όχι θολούρα. Από μακριά φαίνονται καλά και τα μικρότερης ανάλυσης, όσο πλησιάζεις όμως..

Καποιος που παιζει 1080p σε 24" monitor ή καποιος που παιζει απο laptop εχει καποιο λογο να βαλει High Texture Pack θα δει διαφορα;
Tι επιβαρυνση θα εχει στο συστημα του τρεχοντας Ηigh Texture Pack καποιος που βγαζει με το ζορι 60FPS ή παιζει με GPU με 2-4gb Vram;
Tωρα αν καποιος εχει 13600κ 32gb ram και 4080 αλλα παιζει 1440p οκ δεν εχει τιποτα να χασει να το δοκιμασει.
Η Blizzard παντως ελεγε οτι η εγκατασταση του εχει νοημα μονο σε αυτους που παιζουν 4Κ.
Δεν νομιζω να ηθελε αυτοι που παιζουν 1440p να παιζουν με κατωτερα γραφικα απο οτι μπορουν.
Εκτος αν το High Texture Pack προυποθετει να εχεις 32gb ram και 12+ Vram οποτε αυτα τα εχουν συνηθως συστηματα για 4Κ και με αυτη την ενοια το ειπε.

Screenshot_3.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Με τα χρηματα που θα εδινες για 4κ monitor μπορεις να παρεις ενα 27" 1440p και μια 3060 12gb.
Με τη 1050 παλι καλα να λες που παιζει.

Ισως το οτι εγραψα "να παρω μονιτορ" να μπερδεψε καποιους και να νομισανε οτι εχω desktop. Εχω λαπτοπ και παιζω σε εξωτερικη οθονη. Αρα η προταση σου ειναι ανεφικτη , αν και η ιδεα να επαιρνα ενα 1440p μονιτορ και οχι 4k και να παιζω στα 1440p ισως να εχει καποιο ενδιαφερον.

Απο την αλλη , τσεκαρισα videos στο ΥΤ με την 1050 και ολες τις ρυθμισεις των γραφικων (d4 - low/medium/high/κλπ) σε 1080p και 1440p και παιζει αξιοπρεπως... παλι καλα να λεμε :) 

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, mphxths είπε

Ισως το οτι εγραψα "να παρω μονιτορ" να μπερδεψε καποιους και να νομισανε οτι εχω desktop. Εχω λαπτοπ και παιζω σε εξωτερικη οθονη. Αρα η προταση σου ειναι ανεφικτη , αν και η ιδεα να επαιρνα ενα 1440p μονιτορ και οχι 4k και να παιζω στα 1440p ισως να εχει καποιο ενδιαφερον.

Απο την αλλη , τσεκαρισα videos στο ΥΤμε την 1050 και ολες τις ρυθμισεις των γραφικων (d4 - low/medium/high/κλπ) σε 1080p και 1440p και παιζει αξιοπρεπως... παλι καλα να λεμε :) 

Αν εισαι με laptop τοτε παιξε με οτι εχεις μη δωσεις χρηματα για monitor.
H 1050 ειναι οριακη για 1080p ουτε σε 1440p θα παιξεις ποσο μαλλον σε 4Κ.

Φιλος με Ryzen 2600 16gb και 1060 6gb ψαχνει να αγορασει GPU γιατι δεν του παιζει οπως θα ηθελε ή τουλαχιστον οπως του επαιζε το Diablo 2 Ressurected και το Diablo 3 σε 1080p.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xωρις το texture pack ειναι σαν την εκδοση της κονσολας..

Και στο ps5 ετσι ειναι τα textures που το δοκιμασα,χαμηλοτερης αναλυσης.

Επεξ/σία από optimus prime
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...