optimus prime Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Φτου, παραλίγο να προλάβω. Eχω βαλει καμπανακι στο καναλι τους..😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asotos33 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Εχω να δωσω λεφτα στην Μπλιζαρντοακτιβισιον,δε ξερω και εγω απο ποτε(και δικαιως).....αλλα τα εσκασα για το Diablo 4....επαιξα στο πρωτο beta και μου αρεσε αρκετα...εχοντας παιξει τα 2 εκπληκτικα πρωτα(και ειδικα το Diablo 2) και κανοντας εμετο με το Diablo 3,ηρθε η ωρα για επιστροφη....δε ξερω τι θα παιξει με τους servers...αλλα ελπιζω να τα πουμε in game οσοι το παρουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shogo Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, Asotos33 είπε Εχω να δωσω λεφτα στην Μπλιζαρντοακτιβισιον,δε ξερω και εγω απο ποτε(και δικαιως).....αλλα τα εσκασα για το Diablo 4....επαιξα στο πρωτο beta και μου αρεσε αρκετα...εχοντας παιξει τα 2 εκπληκτικα πρωτα(και ειδικα το Diablo 2) και κανοντας εμετο με το Diablo 3,ηρθε η ωρα για επιστροφη....δε ξερω τι θα παιξει με τους servers...αλλα ελπιζω να τα πουμε in game οσοι το παρουμε. Το 3 γάμησε,το τερμάτισα 2 φορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, Shogo είπε Το 3 γάμησε,το τερμάτισα 2 φορές Μεσα σε 11 χρονια , 2 φορες μονο ? Μαλλον δεν γαμησε πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Shogo είπε Το 3 γάμησε,το τερμάτισα 2 φορές Tα Diablo δεν ειναι games που παιζεις για να τα τερματισεις. Εχουν τοσο μεγαλο βαθος σε Builds και Itemization που παιζοντας μονο το Campaign εχεις δει ενα 20% του παιχνιδιου. Αν ασχοληθεις και με Trades, PvP, Umbers, Dclone,Rifts, Grifts τοτε θα καταλαβεις τι εννοω. 2 ώρες πριν, mphxths είπε Μεσα σε 11 χρονια , 2 φορες μονο ? Μαλλον δεν γαμησε πολυ Kαποτε ειχε ενα Baba στο GRC με το ονομα Mphxths καπου το 2000. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Κοιταχτε να δειτε τι γινεται... 1. Diablo 1 - Πλεον περασε η εποχη του. Τα γραφικα δεν ... τα drop rates προοριζονταν για τα εγγονια μας. Eχουν βγει κλωνοι με QoL fixes , αλλα πλεον μην κοροιδευομαστε ... δεν ειναι το ιδιο. Μονο ενα remake θα το σωζε. 2. Diablo 2(R) - Ενταξει , ωραιο δεν λεω , αλλα εχει καταντησει εμποριο. Πρεπει να φτιαξεις συγκεκριμενα classes/builds για τα ubers , σε φαση καποιοι να πουλανε "uber service" , να πηξεις στο φαρμαρισμα , να κανεις απειρο trading , μεχρι και σελιδες εχουν φτιαξει που δημοπρατουνται items. Φτιαχνεις account , μπαινεις στην σελιδα , ψαχνεις το αντικειμενο που θες , ψωνιζεις το πιο φθηνο , επικοινωνεις με τον πωλητη και του δινεις στοιχεια και σερβερ , βρισκεστε , γινεται το trade και τελος. Kαπου χαθηκε η ουσια ... 3. Diablo 3 - Το βασικο κακο , το οποιο εμεινε αναλοιωτο ειναι η ευκολια με την οποια μαζευεις loot. Φτιαχνεις ενα νεο char , κανεις party με εναν μαξαρισμενο , σε τρεχει σε μερικα rifts/grifts , ο,τι item δεν σου πεσε το φτιαχνεις στον κυβο και μεχρι το τελος της ημερας εισαι ευπρεπως ντυμενος. Το ακριβως αντιθετο με ο,τι γινοταν στο D1. To endgame ποιο ηταν/ειναι ? Bounties / rifts / grifts ? Με εχει παρει ο υπνος την ωρα που ετρεχα μαζεμενα rifts... Τα bounties βαρεμαρα μεγαλη... Ας ελπισουμε το D4 , να εχει καλα στοιχεια , που απο ο,τι εδειξε εχει , και να μας κρατησει απασχολημενους για την επομενη 10ετια 12 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Kαποτε ειχε ενα Baba στο GRC με το ονομα Mphxths καπου το 2000. Aν το GRC ειναι καποιο παιχνιδι , δεν νομιζω να το εχω παιξει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, mphxths είπε Aν το GRC ειναι καποιο παιχνιδι , δεν νομιζω να το εχω παιξει. To GRC ηταν το GReek Channel στο Europe Realm του Diablo 2 για οσους επαιζαν Online. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε To GRC ηταν το GReek Channel στο Europe Realm του Diablo 2 για οσους επαιζαν Online. A ! Oχι δεν ημουν εγω. Επαιζα D2 , αλλα δεν ειχα μπει σε τετοια channels. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω αν εχει γραφτει στις προηγουμενες σελιδες. Για οσους δεν γνωριζουν κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης υπαρχει μια επιλογη που λεγεται Modify Install. Eκει μεσα υπαρχει ενα High Textures Pack που μπορειτε να το αφαιρεσετε οσοι δεν παιζετε 4Κ και θα γλιτωσετε 40gb. Η Blizzard το προτεινει μονο σε αυτους που παιζουν 4Κ. Κατα τη διαρκεια των Beta οσοι το ετρεξαν χωρις να παιζουν 4Κ ειχαν διαφορα θεματακια. Σε καποιους που δεν ειχαν 32gb ram δεν τους αφηνε να το επιλεξουν και απο τα options. Σε γενικες γραμμες το Game παιζει μια χαρα ακομα και σε Mid Range καρτες και παλιους επεξεργαστες με τη προυποθεση να εχουν minimum 16gb ram και recomended 32gb. Στο παλιο pc με i7 3770 Asus Stix 1060 6gb OC 16ram επαιζε μια χαρα 1080p 60FPS. Με i7 12700k RTX 4080 64gb ram σε 4Κ Max Settings ειχα Frame cap 141FPS . Επεξ/σία 21 Μαΐου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Για οσους δεν γνωριζουν κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης υπαρχει μια επιλογη που λεγεται Modify Install. Eκει μεσα υπαρχει ενα High Textures Pack που μπορειτε να το αφαιρεσετε οσοι δεν παιζετε 4Κ και θα γλιτωσετε 40gb. Oι Blizzard το προτεινει μονο σε αυτους που παιζουν 4Κ. Κατα τη διαρκεια των Beta οσοι το ετρεξαν χωρις να παιζουν 4Κ ειχαν διαφορα θεματακια. Σε καποιους που δεν ειχαν 32gb ram δεν τους αφηνε να το επιλεξουν και απο τα options. Σε γενικες γραμμες το Game παιζει μια χαρα ακομα και σε Mid Range καρτες και παλιους επεξεργαστες με τη προυποθεση να εχουν minimum 16gb ram και recomended 32gb. Στο παλιο pc με i7 3770 Asus Stix 1060 6gb OC 16ram επαιζε μια χαρα 1080p 60FPS. Με i7 12700k RTX 4080 64gb ram σε 4Κ Max Settings ειχα Frame cap 141FPS . Το εξτρα πακετακι με τα 4k textures τα πηρα χαμπαρι στο τελευταιο beta , το server slam. Πρεπει να πατησα modify install ετσι για πλακα. Το εγκατεστησα αν και δεν το χρειαζομουν , γιατι ειμαι μαζοχας μαλλον , δεν υπαρχει αλλη λογικη εξηγηση. Στο φορητο εχω 32γιγα ραμ , οποτε δεν ξερω τι θα γινοταν , τι επιλογες θα μου εβγαζε ή οχι , αν δεν ειχα τοση ραμ. Παντως το επελεγα και το ξε-επελεγα κανονικα. Οσο για την αποδοση του παιχνιδιου , το ειχα γραψει και απο το πρωτο open beta. Παει πολυ καλα ακομα και σε οχι τοσο καλα μηχανηματα. Στο δικο μου (i7-7700HQ / 32gb ram / ssd sata (εκει που βρισκεται το παιχνιδι δηλ) / gtx 1050 4g) , παιζει πολυ καλα , στα 1080p προφανως. Δεν θυμαμαι ποσα fps επιανα , δεν ειχα τσεκαρει. Στο πρωτο open beta , πηγαινε τοσο καλα που πηγα στα settings περιμενοντας να δω τιποτα high , και με ειχε βαλει στα low Παρολα αυτα , οπτικα το παιχνιδι ηταν πολυ καλο , επαιζε νερακι και δεν μπηκα καν στην διαδικασια να ανεβασω τα γραφικα να δω πως θα πηγαινει ή ποσο διαφορετικα θα εδειχνε. Δεν με χαλουσε καθολου οπως ηταν ... Επεξ/σία 21 Μαΐου 2023 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Και σε 4k να μην παιζεις τα textures θα τα περασεις,κανουν διαφορα.. Εγω το server slam στο ultrawide το επαιξα κυριως με τα textures περασμενα και ηταν μπομπα.. Kαι στο launch εκει θα το βαλω με Super Resolution γιατι τα fps ειναι αφθονα και με παιρνει να το κανω render σε μεγαλυτερη αναλυση.. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2023 από optimus prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, optimus prime είπε Και σε 4k να μην παιζεις τα textures θα τα περασεις,κανουν διαφορα.. Εγω το server slam στο ultrawide το επαιξα κυριως με τα textures περασμενα και ηταν μπομπα.. Kαι στο launch εκει θα το βαλω με Super Resolution γιατι τα fps ειναι αφθονα και με παιρνει να το κανω render σε μεγαλυτερη αναλυση.. Ναι αν σε παιρνει το βαζεις το σημαντικοτερο ειναι να το ξερεις ,να το δοκιμασεις και να πραξεις αναλογα. Στις πρωτες Beta πολλοι επιβαρυνθηκαν χωρις λογο ειδικα οσοι ειναι σε 1080p ή κατω απο 28" γιατι το οπτικο αποτελεσμα δεν ηταν τοσο ορατο. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2023 από BlurayMoviesGreece 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Ενταξει σε 1080p τι να δεις,ολη η λεπτομερεια ειναι χαμενη.. Οχι μονο στο Diablo με τα textures του αλλα σε οτι παιχνιδι και να τρεξεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shogo Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Με 4090 και 64gb ram δεν φοβόμαστε τπτ εμένα μου έδινε στα ultra settings 4k με raw power 260fps περίπου και με dlss 300+ θα κάνω την Lilith να τρέμει 😂 Επεξ/σία 21 Μαΐου 2023 από Shogo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Shogo είπε Με 4090 και 64gb ram δεν φοβόμαστε τπτ εμένα μου έδινε στα ultra settings 4k με raw power 260fps περίπου και με dlss 300+ θα κάνω την Lilith να τρέμει 😂 Βαλε και εσυ DLDSR,πανε αxρηστα τοσα frames.. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2023 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση