Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, mphxths είπε

Nαι γιατι ως γνωστο εχει βγαλει demo και για τα προηγουμενα diablo ...

Αδιάβαστος.

Το demo του 1 το τερμάτιζα επί εβδομάδες κάθε μέρα που γύριζα από το σχολείο (λύκειο), ξανά και ξανά το χασάπη.

• Like 4
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Αδιάβαστος.

Το demo του 1 το τερμάτιζα επί εβδομάδες κάθε μέρα που γύριζα από το σχολείο (λύκειο), ξανά και ξανά το χασάπη.

Fresh meat

• Like 3
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Αδιάβαστος.

"that is forbidden in the demo" και άντε ξανά νέο game

• Like 1
Δημοσ.

Και γω το έκανα preorder στο pc έπαιξα την beta και μου άρεσε φουλ, τώρα που έβαλα και την 4090 δεν θα δω φως ήλιου για πολύ καιρό 😂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Αδιάβαστος.

Μιλας για πριν 28 χρονια οπου η δομη των παιχνιδιων της blizzard ηταν διαφορετικη καθως και οι καιροι. To να μοιραζεις demo ηταν σύνηθη τακτικη των εταιριων τοτε.  Εν ετει 2023 , που εχει βγαλει closed/open/server slam beta , δεν προκειται να σου δωσει και αλλο demo.

YΓ : Επαιξα diablo1/2 day one :) 

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mphxths είπε

Μιλας για πριν 28 χρονια οπου η δομη των παιχνιδιων της blizzard ηταν διαφορετικη καθως και οι καιροι. To να μοιραζεις demo ηταν σύνηθη τακτικη των εταιριων τοτε.  Εν ετει 2023 , που εχει βγαλει closed/open/server slam beta , δεν προκειται να σου δωσει και αλλο demo.

YΓ : Επαιξα diablo1/2 day one :) 

Δεν διαφώνησε κανεις σε αυτά.

Άλλο έγραψες, εκεί απάντησα.

Ps, μην αναφέρεις τα χρόνια που πέρασαν έτσι απότομα...πονάω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Shogo είπε

Και γω το έκανα preorder στο pc έπαιξα την beta και μου άρεσε φουλ, τώρα που έβαλα και την 4090 δεν θα δω φως ήλιου για πολύ καιρό 😂

Βασιλη ολο αναβαθμισεις εισαι...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Shogo είπε

This is the way.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Βασιλη ολο αναβαθμισεις εισαι...

Τι να κάνουμε η φτώχεια θέλει καλοπέραση :P 

Δημοσ.

Τώρα που είπατε butcher , τον πέτυχε κανείς στο Slam ? Τον πέτυχα ξεκάρφωτα σε ένα dungeon ως mob , με έκανε one shot και εξαφανίστηκε :D

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, tsofras είπε

Τώρα που είπατε butcher , τον πέτυχε κανείς στο Slam ? Τον πέτυχα ξεκάρφωτα σε ένα dungeon ως mob , με έκανε one shot και εξαφανίστηκε :D

Και τι, τον ψάχνεις να του ζητήσεις τα ρέστα? :D :D :D

Από περιέργεια είδα ένα βίντεο με την εμφάνισή του στο 4. Δεν είναι κακή δουλειά, σίγουρα καλύτερος από την καρικατούρα του 3, αλλά δε φτάνει στο παραμικρό το Butcher του 1 ή τον τρόμο που σου προκαλούσε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Τον πετυχα εγω. Το ειχα γραψει σε ενα ποστ μου μια - δυο σελιδες πισω. Ακυρη φαση τελειως. Ακουσα αυτο το "fresh meat" και λεω ... καλως τα δεχτηκαμε ... :) 

37 λεπτά πριν, Tobajara είπε

Από περιέργεια είδα ένα βίντεο με την εμφάνισή του στο 4. Δεν είναι κακή δουλειά, σίγουρα καλύτερος από την καρικατούρα του 3, αλλά δε φτάνει στο παραμικρό το Butcher του 1 ή τον τρόμο που σου προκαλούσε.

Γενικως στο 1 , υπηρχε ενα θεμα με τους θανατους , που επεφταν golds και αντικειμενα στο εδαφος. Ηταν ενα θεμα να πας να τα μαζεψεις γιατι περπατουσες "γυμνος" μεχρι τον τοπο του εγκληματος και αν στο μερος ειχε μαζευτει η σαρα και η μαρα , η υποθεση γαμιοταν αρκετα :) Θυμαμαι εκεινες τις succubus , να εχουν στηθει στα 3 μετρα απο το πτωμα μου και να με περιμενουν , δηλ καπου ξεκινουσες και εκλαιγες :) 

Το θεμα με τον butcher ηταν οτι τον συναντουσες πολυ νωρις , συνηθως δεν ησουν "ντυμενος" για να τον αντιμετωπισεις , αν θυμαμαι καλα , ετρεχε σαν διαολος και αν επαιζες melee char , υπεφερες , νομιζω εκανε interrupt τα χτυπηματα σου οσο σε βαρουσε. Θυμαμαι οτι λογω του butcher επαιρνα παντα ranged chars. Ετρεχες εβρισκες καποια "πορτα" , κρυβοσουν απο πισω της και βαραγες τον butcher. Επισης ετρεχες κλειστα στις γωνιες γυρω γυρω απο τετραγωνα , για να τον "κολλησεις" λιγο και να παρεις αποσταση και να φτασεις με ανεση στην πορτα για να υλοποιησεις το παραπανω πλανο. Αν τυχαινε και πεθαινες λοιπον , και συνυπολογισεις αυτα που εγραψα για τα "θανατικα" , η υποθεση γινοταν ... foobar :P 

YΓ : Τωρα που το σκεφτομαι , αν τα αντικειμενα σου ηταν στο εδαφος και εκανες save & quit και εκανες νεο παιχνιδι στα εμφανιζε στην πολη. Υπηρχαν ομως περιπτωσεις που ετρεχες να παρεις τα αντικειμενα σου , κλικαριζες οπου εβρισκες στο εδαφος για να τα παρεις και να κανεις save & quit , κλικαριζες καποιο ακυρο αντικειμενο και οχι το "πτωμα" σου , εκανες save & quit , εκανες νεο παιχνιδι και εχανες τα αντικειμενα σου για παντα μιας και το παιχνιδι θεωρουσε οτι ειχες φορεσει τα αντικειμενα σου οποτε δεν σου "εφερνε" κατι στην πολη.:) 

ΥΓ2 : Αν επαιζες δικτυακο (lan)  παιχνιδι , δεν ειχε save & quit. Ειτε θα επαιρνες τα αντικειμενα σου με καποιον τροπο (και μετα quit) , ειτε τα εχανες.

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Shogo είπε

σε νιώθω, πήρα και εγώ 4090 και αποτι κυκλοφορεί τώρα, με ενδιαφέρει μόνο η ώρα του D4  :D

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι ψιλο ακριβοπληρωσα 3070τι τα κριστμας και θα τρελαθώ αν δε παίζει τουλάχιστον ανεκτά το παιχνίδι και πρέπει να ξαναμπούμε σε έξοδα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, cyberguy είπε

σε νιώθω, πήρα και εγώ 4090 και αποτι κυκλοφορεί τώρα, με ενδιαφέρει μόνο η ώρα του D4  :D

Όχι εντάξει εγώ παίζω κιαλλα παιχνιδάκια,δεν γίνεται να μην το εκμεταλλευτώ αυτό το τέρας

14 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

Εγώ ξέρω ότι ψιλο ακριβοπληρωσα 3070τι τα κριστμας και θα τρελαθώ αν δε παίζει τουλάχιστον ανεκτά το παιχνίδι και πρέπει να ξαναμπούμε σε έξοδα!

Μια χαρά θα παίζει τέσταρε το και με dlss για να δεις πόσα fps θα σου δώσει,με την 3080 εμένα μου έπαιζε τούμπανα

10 λεπτά πριν, Shogo είπε

δες και αυτό:

Επεξ/σία από Shogo
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...