Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Για μένα δεν είναι τόσο το θέμα τα 70ευρώ(μέγα fail ομως που κόψανε τις κουτάτες εκδόσεις, και ανεβάσανε και την τιμή από το 3) Επειδή όμως η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα βγάλει expansions(άρα τουλάχιστον 2-3), θα βγει πολύ ακριβότερα συνολικά το παιχνίδι μαζι με αυτά. Επίσης σε αντίθεση με το 3, ούτε η παρέα μου ψήνεται για αυτό day one.... Για όποιον δηλαδή είναι σίγουρος ότι θα ασχοληθεί για αρκετό διάστημα και ειδικά αν είναι και με παρέα, είναι πιο εύκολη η αγορά. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2023 από Fulgore 1
silenoz66 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Συμφωνώ 100% με @Fulgore . Εμένα θα παίξουν σίγουρα 4-5 φίλου μου day1. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγάλουμε τα λεφτά μας σε βάθος 6μηνου. Μιλάμε για πολλές ώρες. Οταν τα δίνουμε για 10-20ωρα games είναι καλύτερα? Για εμένα πάει καθαρά €/hour όταν κάνω επενδυση σε παιχνίδια. 1
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Ετσι ακριβώς. Και η beta σε γενικά ήταν ψιλο σταθερή, αν και φυσικά όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να περιμένει τις πρώτες ημέρες να δεις πως θα είναι οι servers(υπάρχει early access για οποιους αγοράσουν τις ακριβότερες Deluxe/Ultimate εκδόσεις). Τέλος μιας και μιλάμε για battle net παιχνίδι, μην περιμένετε και χαμηλότερες τιμές σε σύντομο διάστημα, παρά μόνο όποτε βάζει εκπτώσεις το bnet. 1
mordred Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, Fulgore είπε Για μένα δεν είναι τόσο το θέμα τα 70ευρώ(μέγα fail ομως που κόψανε τις κουτάτες εκδόσεις, και ανεβάσανε και την τιμή από το 3) Συμφωνώ. Δε καταλαβαίνω το λόγο που το έκαναν να μη βγάλουν Physical εκδοση για PC και Collectors οπως D3. Θα βγάζανε αρκετά περισσότερα απο τους ελάχιστους που θα πάρουν από το store με τις αστείες χρεώσεις shipping...
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Ακριβώς αυτό, αν σκεφτείς ότι €/hour τα αξίζει με 1000 τα 70 ευρώ ΕΚΤΟΣ κι αν θες να παίξεις απλά το story στο easy mode και uninstall. Αυτή η κατηγορία καλά θα κάνει να περιμένει γερή έκπτωση σε κάνα sale. Οι υπόλοιποι που θα το λιώσουν θα τα βγάλουν τα 70 ευρώ και με το παραπάνω. 1
Sugizo Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Το θέμα είναι να μην ζητάνε παραπάνω (μέσο shop/battle pass) για να μπορείς να παίξεις σαν άνθρωπος.
Vlad27 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Μετά το 70άρι για το TotK δύσκολα να δώσω ακόμα ένα τόσο σύντομα. Θα το πάρω αργότερα μέσα στο καλοκαίρι και θα δω πως θα πάει με δεδομένο τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Ελπίζω να το λιώσω όπως και το 3 βέβαια που ακόμα είναι εγκατεστημένο και κάνω αραιά και που κάποιο run, εναλλάσσοντάς το με το resurrected. Μεγάλο λάθος που δε θα βγει μια κουτάτη έκδοση για το pc. Τόσο που σκέφτομαι την επιλογή για το Χ1.
imr Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, firepc είπε Άμα περάσει η εξαγορά και μπεί όλη η πλέμπα του τζιπί, αστο.. Θα μας γονατίσει Σιγά μη το βάλουν gamepass. Καλά θα ηταν
firepc Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, imr είπε Σιγά μη το βάλουν gamepass. Καλά θα ηταν Εγώ το έκανα pre-order οπότε δεν με απασχολεί Απλά αν μπεί δεν ξέρω αν αντέξουν οι servers
fytotech Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Αγόρασα Day1 την Ultimate έκδοση για PC και ψήνομαι να το αγοράσω ήδη και για το PS5. Είναι το αγαπημένο μου genre στα παιχνίδια (Diablo 2-3-2R, Titan Quest, Grim Dawn, Torchlight 1-2, PoE κλπ), οπότε θεωρώ πως τα λεφτά που έχω δώσει θα τα βγάλω (Grim Dawn έχω κοντά 3.000 ώρες παιχνιδιου, κοντά και το PoE). Έπαιξα και στις 2 beta κι ελάχιστα και στο Server Slam λόγω υποχρεώσεων. Προφανώς τα πάντα θα εξαρτηθούν από το Endgame αλλά μέχρι τώρα θεωρώ πως είναι το καλύτερο παιχνίδι του είδους. Κι εξηγούμαι. Έχει βρει τη χρυσή ισορροπία του casual με το (επιθυμητό) χάος που μπορεί να έχει ένα παιχνίδι του είδους. Δηλαδή μπορείς να ευχαριστηθείς το παιχνίδι κι ως casual και (μέχρι ενός ορίου γιατί σε καθοδηγεί αρκετά στις επιλογές) ως πιο hardcore gamer. Production value στον Θεό. Οι voice actors κάνουν εκπληκτικά πράγματα. Σκοτεινό και με αίμα παντού αλλά και σημεία εντελώς διαφορετικά. Άλλο ένα πολύ βολικό είναι το cross play αλλά κυρίως το cross progression. Ναι μεν πρέπει να το αγοράσεις όπου θες να το παίξεις (τραγικό) αλλά μόλις βαρεθείς στον υπολογιστή, πας και συνεχίζεις στην τηλεόραση χαλαρό grinding. Να πω εδώ πως παρόλο που όλη μου τη ζωή παίζω με ποντίκι και πληκτρολόγιο, το παιχνίδι είναι optimised για κονσόλες ξεκάθαρα. Ούτε ικανοποιητικό zoom out ούτε πολλά skills στην μπάρα (μόνο όσα χωράνε στα κουμπιά ενός χειριστηρίου). Περιμένω με αγωνία τις 2 Ιουνίου για να λιώσω! 3 1
johnmayson Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Ναι αλλα δε εχει καλη καμερα και προσπαθει να γινει mmorpg το οποιο δε χρειαζεται.Θεωρω λαθος να επιβραβευουμε μια εταιρεια που κυκλοφορησε κακο παιχνιδι με το να αγορασεις το επομενο παιχνιδι της day one. Τ Οτι καποιος θα παιξει πολλες ωρες το παιχνιδι παντα σαν casual παικτης ειναι μια πιθανοτητα εφοσον ειναι καλο το παιχνιδι διοτι αν δε ειναι καλο τοτε δε θα βγει η επενδυση διοτι το παιχνιδι θα χει φυγει απο το παραθυρο (ξεχασα δ εχουμε φυσικη μορφη αρα unistall) εγω παλι πιστευω οτι θα κυκλοφορησει και demo.
Zus Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Ερώτηση κρίσεως: Το παιχνίδι το κρατάμε εγκατεστημένο έως τις 6/6; Θα μας χρειαστούν κάπου τα αρχεία εννοώ για θα πρέπει να το κατεβάσουμε από την αρχή;
virginkiller Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 17 λεπτά πριν, Zus είπε Ερώτηση κρίσεως: Το παιχνίδι το κρατάμε εγκατεστημένο έως τις 6/6; Θα μας χρειαστούν κάπου τα αρχεία εννοώ για θα πρέπει να το κατεβάσουμε από την αρχή; μόνο αν βγει και άλλη beta θα χρειαστούν
mphxths Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, johnmayson είπε εγω παλι πιστευω οτι θα κυκλοφορησει και demo. Nαι γιατι ως γνωστο εχει βγαλει demo και για τα προηγουμενα diablo ... Επεξ/σία 16 Μαΐου 2023 από mphxths
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση