Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mordred είπε

Αν θέλει κάποιος πιο φτηνά collectors edition μπαίνει στο uk shop και κανει από εκεί παραγγελία και όχι από EU. Αν είσαι uk είναι 23€ το shipping. Αν βάλεις Ελλάδα από uk βγαίνει 41,95€

image.png.1777e6ab4971d2310de37ca165a363ed.png

γκουχτελωνειογκουχ

Δημοσ.

Θεωρητικα θα κυκλοφορησουν και demo?

Οσοι παιξατε στη beta δε σβηνετε τα αρχεια και απλως τη μερα της κυκλοφοριας θα κατεβασει καποια αρχεια ακομα σωστα;

Δημοσ.

Τέλος τα beta, μια χαρά πήγαν στο PS5.

Aντε υπομονή τώρα και καλό ψάξιμο για καλύτερη τιμή αφού περάσει το καλοκαίρι (γιατί πιο πριν , είναι απαγορευτική)

Δημοσ.

Με δεδομένο ότι Diablo βγαίνει κάθε 10 χρόνια περίπου και με δεδομένο ότι αν καείς θα ξεπεράσεις για πλάκα τις 100-200 ώρες, τα 70 ευρώ δεν τα λες πολλά.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Με δεδομένο ότι Diablo βγαίνει κάθε 10 χρόνια περίπου και με δεδομένο ότι αν καείς θα ξεπεράσεις για πλάκα τις 100-200 ώρες, τα 70 ευρώ δεν τα λες πολλά.

Δεν είναι καθόλου πολλά, λογικά μιλάμε για πολύ περισσότερες ώρες (ίσως χιλιάδες) αλλα όπως και με το D3, το πρώτο εξάμηνο θα είναι beta testing.

Δημοσ.

Πάντως το τεστ πήγε μια χαρά, ούτε σημαντικά κολλήματα ούτε disconnects είχα στο xbox. 

Εγω το σκέφτομαι πάντως για αγορά. Ενώ φαίνεται ότι το παιχνίδι είναι άψογο, δεν ξέρω αν μπορώ να καώ στα 40 μου με ελάχιστες ώρες διαθέσιμες.

Ναι θα τις μαζέψεις τις 100 ώρες για πλακα και θα τα βγάλει τα λεφτά του αλλά αυτό το σκ μου θύμησε ότι μάλλον πλέον δεν είμαι για αυτά και δεν θα πλησιάσω 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, imr είπε

Πάντως το τεστ πήγε μια χαρά, ούτε σημαντικά κολλήματα ούτε disconnects είχα στο xbox. 

Εγω το σκέφτομαι πάντως για αγορά. Ενώ φαίνεται ότι το παιχνίδι είναι άψογο, δεν ξέρω αν μπορώ να καώ στα 40 μου με ελάχιστες ώρες διαθέσιμες.

Ναι θα τις μαζέψεις τις 100 ώρες για πλακα και θα τα βγάλει τα λεφτά του αλλά αυτό το σκ μου θύμησε ότι μάλλον πλέον δεν είμαι για αυτά και δεν θα πλησιάσω 

Μα αυτό είναι το καλό , τα δίνεις , μετά δεν έχεις συνδρομές κτλ. , μπαίνεις χαλαρά και φαρμάρεις μόνος σου χωρίς άγχος

Εγώ και το D3 το είχα σε κάποια φάση σαν αγχολυτικό , ένα run με barb whirlwind σαν να μην υπάρχει αύριο για χαλάρωμα :D

Εγώ θα το πάρω πάντως γιατί εκτός απο Hots δεν παίζω τίποτα τα τελευταία χρόνια και κλασικά πήρα PC για ένα game. Τουλάχιστον να παίζω και ένα 2ο , ας κάνεις leveling με όλους , τα λεφτά του τα έχει βγάλει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, imr είπε

Aging Lethal Weapon GIF

Εντάξει και για casual μία στο τόσο. Ακόμα και στο 3 ένα 20 λεπτο μπορούσες να παίξις

Επεξ/σία από mordred
  • Like 1
Δημοσ.

Μετα την αποτυχια του 3 ειναι λαθος το κοινο να εμπιστευτει πρωτη μερα το νεο παιχνιδι.70 ευρια ειναι πολλα.Η καλυτερη λυση ειναι μετα τους 7 μηνες που θα υπαρχει ολοκληρωμενη αποψη και ισως μειωμενη τιμη.Αυτα τα παιχνιδια ταιριαζουν καλυτερα σε υπολογιστη 80 ευρια και κονσολα θα ελεγα οχι.Τελικα demo θα εχει;;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnmayson είπε

Μετα την αποτυχια του 3 ειναι λαθος το κοινο να εμπιστευτει πρωτη μερα το νεο παιχνιδι.70 ευρια ειναι πολλα.Η καλυτερη λυση ειναι μετα τους 7 μηνες που θα υπαρχει ολοκληρωμενη αποψη και ισως μειωμενη τιμη.Αυτα τα παιχνιδια ταιριαζουν καλυτερα σε υπολογιστη 80 ευρια και κονσολα θα ελεγα οχι.Τελικα demo θα εχει;;

Δεν πιστεύω οτι υπάρχει κάποιος fun boy εδω μέσα που θα κλάψει τα 70€.
Σιγουρα ειναι αρκετά για 1game,  αλλα εδω μιλάμε για ένα 6μηνο κάψιμο στην ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.
ΤΟ να περιμένεις 7μήνες δεν νομίζω να ειναι επιλογή για τον κόσμο που έχει τόσο hype.

Για αυτούς που δεν έχουν hype, ας περιμένουν το PoE 2.0.

Εγω προσωπικά θα καώ δίχως αύριο στο DIV και όταν με το καλό βγει το PoE , εαν το Div δν αναπτύξει σοβαρούς μηχανισμούς endgame, θα παω εκεί.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, johnmayson είπε

Εντάξει κι εγώ δε το λάτρεψα το 3 αλλά δε ξέρω κι εγώ πόσες ώρες είχα στο παιχνίδι οπότε τι παράπονο μπορεί να έχω. Και γενικά πολύς κόσμος, που τον ρωτούσα τότε, έλεγε μ@κια το d3 και είχαν παίξει 500ώρες...

Εγώ το τσίμπησα. 2-3 παιχνίδια να πάρω σε 3 χρόνια. Και ξέρω ότι θα παίξω. Και χωρίς να παίξω τη beta θα το έπαιρνα. Fanboyισμός ναι το ξέρω αλλά οκ. Η beta μου άρεσε πολύ. Ειδικά στο server slam δεν είχα κανένα θέμα. Νομίζω θα έχουμε καλό launch

Επεξ/σία από mordred
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, johnmayson είπε

Τελικα demo θα εχει;;

Τι demo ακριβως να εχει ? Ειχε closed beta , open beta , server slam ... τι αλλο να δωσει δηλ ?

Δημοσ.

η διαφορα με το D3 είναι ότι σε αυτό έχεις Battle Pass, οκ, μπορεί να μην έχει pay2win (λένε), αλλά εάν κοτσάρουν QoL πραγματάκια μέσα (όπως στο PoE το stash πχ) θα είναι μεγάλοι λαμακες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...