optimus prime Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Eγω με εναν φιλο σμρ φαγαμε ενα 6ωρακι χωρις να το καταλαβουμε.. Και καταφεραμε να βγαλουμε μονο το 1/8 του χαρτη... Προλαβαμε και ενα spawn του world boss αλλα πηραμε απο τα τρια το μακρυτερο γιατι ειχαμε μαζευτει μονο 6 ατομα.. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2023 από optimus prime
Georgram Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, Zus είπε Ναι. Ε γιαυτο το λες! Δεν θυμάμαι να έχει υπάρξει κάποιο παιχνιδι που να μετάφερε το content σου στο launch
Zus Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, Georgram είπε Ε γιαυτο το λες! Δεν θυμάμαι να έχει υπάρξει κάποιο παιχνιδι που να μετάφερε το content σου στο launch Αλητεία. Εμ δοκιμάζεις τους servers τους, εμ δεν σε ανταμείβουν κιόλας! 😛 8 λεπτά πριν, optimus prime είπε Eγω με εναν φιλο σμρ φαγαμε ενα 6ωρακι χωρις να το καταλαβουμε.. Και καταφεραμε να βγαλουμε μονο το 1/8 του χαρτη... Προλαβαμε και ενα spawn του world boss αλλα πηραμε απο τα τρια το μακρυτερο γιατι ειχαμε μαζευτει μονο 6 ατομα.. Είναι αχανές. Ευτυχώς θα έχουμε mount. Χώρια που όπου βρεις κελάρι ή σπηλιά χώνεσαι χωρίς δεύτερη σκέψη, πάει το καλοκαιράκι... Στα dungeons πάντως, όταν το καθαρίζεις δεν θα έπρεπε να έχει ένα portal να σε βγάζει στην αρχή του; Σε αρκετά quest έπρεπε να τρέξω πίσω ποδαράτα.
Georgram Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Zus είπε Αλητεία. Εμ δοκιμάζεις τους servers τους, εμ δεν σε ανταμείβουν κιόλας! 😛 Και όμως άμα έφτανες 20lvl και έτρωγες το world boss έπαιρνες κάποια cosmetics για το άλογο! Όχι τίποτα σημαντικό αλλά κάτι είναι και αυτό! Όπως και στην προηγούμενη μπετα πρέπει να δώσανε κάτι
optimus prime Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Zus είπε Στα dungeons πάντως, όταν το καθαρίζεις δεν θα έπρεπε να έχει ένα portal να σε βγάζει στην αρχή του; Μπορεις να κανεις exit dungeon απο το emote wheel,σου εχει επιλογη. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2023 από optimus prime
mordred Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Zus είπε Στα dungeons πάντως, όταν το καθαρίζεις δεν θα έπρεπε να έχει ένα portal να σε βγάζει στην αρχή του; Μπορείς να βγεις. Πατάς "E" που βγάζει τη ροδέλα -> leave dungeon Εμένα για κάποιο λόγο δε μου παίζει το town portal... Μάλλον, επειδή έληξε η φασουλα... Αυτό ήταν... 6/6 πάλι Επεξ/σία 15 Μαΐου 2023 από mordred 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Επίσης βγαίνεις από dungeon από το minimap. Πας το mouse στην πόρτα και "leave dungeon". 1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Ευτυχώς ήμουν τυχερός σήμερα, άρχισα να παίζω (World Tier 2) κατά τις 15:00-15:30, πήγε lvl20 (Sorcerer) κατά τις 18:00-18:30 και στις 19:00 πρόλαβα το World Boss. Κάτι μου λέει πάντως ότι είχε nerfed drop rate σε σύγκριση με την προηγούμενη Open Beta, με το ζόρι 3-4 legendaries.
mordred Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Αν θέλει κάποιος πιο φτηνά collectors edition μπαίνει στο uk shop και κανει από εκεί παραγγελία και όχι από EU. Αν είσαι uk είναι 23€ το shipping. Αν βάλεις Ελλάδα από uk βγαίνει 41,95€
johnmayson Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Παντα για υπολογιστη ποια εκδοση θα παρετε;; Εχετε παραγγειλει η οχι ακομα;; Σε καταστηματα που ρωτησα ουτε εχουν ουτε θα φερουν καρτες blizzard.Τωρα βλεπω παλι βιντεακι και προβληματιζομαι για το αν πρεπει να το παρω η οχι. Λυστε μου μια απορια αν καποιος κολλησει σε ενα σημειο μπορει να κανει party για να προχωρησει η πρεπει να το περασεις αποκλειστικα μονος σου;;
mphxths Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Το server slamming τελειωσε. Κανουμε uninstall ή θα χρειαστει η εγκατασταση για τιποτα στο μελλον ? 5 λεπτά πριν, johnmayson είπε Λυστε μου μια απορια αν καποιος κολλησει σε ενα σημειο μπορει να κανει party για να προχωρησει η πρεπει να το περασεις αποκλειστικα μονος σου;; Δεν ειναι υποχρεωτικο να παιζεις με party. Ουτε νομιζω οτι μπορεις να κολλησεις καπου. Αν δεν σε παιρνει για ενα quest/dungeon/boss , φαρμαρε λιγο παραπανω και ξαναπηγαινε. Γενικοτερα ομως τα diablo ευνοουν το παιξιμο με party. Δινουν παραπανω xp. Στο diablo 4 παρατηρησα οτι ακομα και διπλα σε καποιον να εισαι , χωρις να εισαι σε party μαζι του , σου δινει extra xp ... 5 λεπτά πριν, johnmayson είπε Παντα για υπολογιστη ποια εκδοση θα παρετε;; Εχετε παραγγειλει η οχι ακομα;; Eγω την απλη θα παρω. Μεχρι εκει φτανει το πορτοφολι μου. Δεν εχω παραγγειλει ακομα , αλλα θα το κανω μεχρι το launch date. Πρεπει να βρω σε ποιο σημειο να κανω την τομη για να βγαλω το νεφρο μου , χωρις να αφησουν εμφανη σημαδια τα ραμματα. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2023 από mphxths
tsofras Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Thresh είπε Ευτυχώς ήμουν τυχερός σήμερα, άρχισα να παίζω (World Tier 2) κατά τις 15:00-15:30, πήγε lvl20 (Sorcerer) κατά τις 18:00-18:30 και στις 19:00 πρόλαβα το World Boss. Κάτι μου λέει πάντως ότι είχε nerfed drop rate σε σύγκριση με την προηγούμενη Open Beta, με το ζόρι 3-4 legendaries. Περίμενα από τις 17.00 και στις 19.00 το έριξα και εγώ στο τελευταίο spawn. Έφαγα τόσο ξύλο από το boss που το βαραγα ουσιαστικά γυμνός 🤣 Τελείωσα, λουταρα, πήγα town και αντί για repair έκανα salvage όλα τα items. Ok ευτυχώς την γλύτωσε ένα legendary necklace, για το mount έπαιξα αλλά κρίμα ούτε που είδα τι λουταρα από το boss Ωραίο με εξαίρεση κάτι μικρά bugs και delay στα abilities
optimus prime Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Eγω το έχω πάρει και στο PC και στο ps5.. Δεν περίμενα να έχουν κάνει τόσο καλή δουλειά γιατί δεν είχα μπει σε προηγούμενη beta. Aυτοι πήγαν το Diablo σε άλλο επιπεδο..
mordred Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε Περίμενα από τις 17.00 και στις 19.00 το έριξα και εγώ στο τελευταίο spawn. Έφαγα τόσο ξύλο από το boss που το βαραγα ουσιαστικά γυμνός 🤣 Τελείωσα, λουταρα, πήγα town και αντί για repair έκανα salvage όλα τα items. Ok ευτυχώς την γλύτωσε ένα legendary necklace, για το mount έπαιξα αλλά κρίμα ούτε που είδα τι λουταρα από το boss Η αλήθεια είναι και στη beta και τώρα δεν έκανα bossακι. Δε πειράζει ας μεινει και κατι για το release 1
Zus Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, optimus prime είπε Eγω το έχω πάρει και στο PC και στο ps5.. Γιατί;;; 🤨
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση