Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω με εναν φιλο σμρ φαγαμε ενα 6ωρακι χωρις να το καταλαβουμε..

Και καταφεραμε να βγαλουμε μονο το 1/8 του χαρτη...

Προλαβαμε και ενα spawn του world boss αλλα πηραμε απο τα τρια το μακρυτερο γιατι ειχαμε μαζευτει μονο 6 ατομα..

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Zus είπε

Ναι.

Ε γιαυτο το λες! Δεν θυμάμαι να έχει υπάρξει κάποιο παιχνιδι που να μετάφερε το content σου στο launch 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Georgram είπε

Ε γιαυτο το λες! Δεν θυμάμαι να έχει υπάρξει κάποιο παιχνιδι που να μετάφερε το content σου στο launch 

Αλητεία. Εμ δοκιμάζεις τους servers τους, εμ δεν σε ανταμείβουν κιόλας! 😛

8 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Eγω με εναν φιλο σμρ φαγαμε ενα 6ωρακι χωρις να το καταλαβουμε..

Και καταφεραμε να βγαλουμε μονο το 1/8 του χαρτη...

Προλαβαμε και ενα spawn του world boss αλλα πηραμε απο τα τρια το μακρυτερο γιατι ειχαμε μαζευτει μονο 6 ατομα..

Είναι αχανές. Ευτυχώς θα έχουμε mount. Χώρια που όπου βρεις κελάρι ή σπηλιά χώνεσαι χωρίς δεύτερη σκέψη, πάει το καλοκαιράκι... 

Στα dungeons πάντως, όταν το καθαρίζεις δεν θα έπρεπε να έχει ένα portal να σε βγάζει στην αρχή του;

Σε αρκετά quest έπρεπε να τρέξω πίσω ποδαράτα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zus είπε

Αλητεία. Εμ δοκιμάζεις τους servers τους, εμ δεν σε ανταμείβουν κιόλας! 😛

Και όμως άμα έφτανες 20lvl και έτρωγες το world boss έπαιρνες κάποια cosmetics για το άλογο! Όχι τίποτα σημαντικό αλλά κάτι είναι και αυτό! Όπως και στην προηγούμενη μπετα πρέπει να δώσανε κάτι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Zus είπε

Στα dungeons πάντως, όταν το καθαρίζεις δεν θα έπρεπε να έχει ένα portal να σε βγάζει στην αρχή του;

Μπορεις να κανεις exit dungeon απο το emote wheel,σου εχει επιλογη.

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Zus είπε

Μπορείς να βγεις. Πατάς "E" που βγάζει τη ροδέλα -> leave dungeon

Εμένα για κάποιο λόγο δε μου παίζει το town portal... Μάλλον, επειδή έληξε η φασουλα...

Αυτό ήταν... 6/6 πάλι

Επεξ/σία από mordred
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ευτυχώς ήμουν τυχερός σήμερα, άρχισα να παίζω (World Tier 2) κατά τις 15:00-15:30, πήγε lvl20 (Sorcerer) κατά τις 18:00-18:30 και στις 19:00 πρόλαβα το World Boss.

Κάτι μου λέει πάντως ότι είχε nerfed drop rate σε σύγκριση με την προηγούμενη Open Beta, με το ζόρι 3-4 legendaries.

Δημοσ.

Αν θέλει κάποιος πιο φτηνά collectors edition μπαίνει στο uk shop και κανει από εκεί παραγγελία και όχι από EU. Αν είσαι uk είναι 23€ το shipping. Αν βάλεις Ελλάδα από uk βγαίνει 41,95€

image.png.1777e6ab4971d2310de37ca165a363ed.png

Δημοσ.

Παντα για υπολογιστη ποια εκδοση θα παρετε;; Εχετε παραγγειλει η οχι ακομα;; Σε καταστηματα που ρωτησα ουτε εχουν ουτε θα φερουν καρτες blizzard.Τωρα βλεπω παλι βιντεακι και προβληματιζομαι για το αν πρεπει να το παρω η οχι.

Λυστε μου μια απορια αν καποιος κολλησει σε ενα σημειο μπορει να κανει party για να προχωρησει η πρεπει να το περασεις αποκλειστικα μονος σου;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το server slamming τελειωσε. Κανουμε uninstall ή θα χρειαστει η εγκατασταση για τιποτα στο μελλον ?

5 λεπτά πριν, johnmayson είπε

Λυστε μου μια απορια αν καποιος κολλησει σε ενα σημειο μπορει να κανει party για να προχωρησει η πρεπει να το περασεις αποκλειστικα μονος σου;;

Δεν ειναι υποχρεωτικο να παιζεις με party. Ουτε νομιζω οτι μπορεις να κολλησεις καπου. Αν δεν σε παιρνει για ενα quest/dungeon/boss , φαρμαρε λιγο παραπανω και ξαναπηγαινε. Γενικοτερα ομως τα diablo ευνοουν το παιξιμο με party. Δινουν παραπανω xp. Στο diablo 4 παρατηρησα οτι ακομα και διπλα σε καποιον να εισαι , χωρις να εισαι σε party μαζι του , σου δινει extra xp ...

5 λεπτά πριν, johnmayson είπε

Παντα για υπολογιστη ποια εκδοση θα παρετε;; Εχετε παραγγειλει η οχι ακομα;;

Eγω την απλη θα παρω. Μεχρι εκει φτανει το πορτοφολι μου. Δεν εχω παραγγειλει ακομα , αλλα θα το κανω μεχρι το launch date. Πρεπει να βρω σε ποιο σημειο να κανω την τομη για να βγαλω το νεφρο μου , χωρις να αφησουν εμφανη σημαδια τα ραμματα. :) 

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Ευτυχώς ήμουν τυχερός σήμερα, άρχισα να παίζω (World Tier 2) κατά τις 15:00-15:30, πήγε lvl20 (Sorcerer) κατά τις 18:00-18:30 και στις 19:00 πρόλαβα το World Boss.

Κάτι μου λέει πάντως ότι είχε nerfed drop rate σε σύγκριση με την προηγούμενη Open Beta, με το ζόρι 3-4 legendaries.

Περίμενα από τις 17.00 και στις 19.00 το έριξα και εγώ στο τελευταίο spawn.

Έφαγα τόσο ξύλο από το boss που το βαραγα ουσιαστικά γυμνός 🤣

Τελείωσα, λουταρα, πήγα town και αντί για repair έκανα salvage όλα τα items.

Ok ευτυχώς την γλύτωσε ένα legendary necklace, για το mount έπαιξα αλλά κρίμα ούτε που είδα τι λουταρα από το boss

Ωραίο με εξαίρεση κάτι μικρά bugs και delay στα abilities

Δημοσ.

Eγω το έχω πάρει και στο PC και στο ps5..

Δεν περίμενα να έχουν κάνει τόσο καλή δουλειά γιατί δεν είχα μπει σε προηγούμενη beta.

Aυτοι πήγαν το Diablo σε άλλο επιπεδο..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Περίμενα από τις 17.00 και στις 19.00 το έριξα και εγώ στο τελευταίο spawn.

Έφαγα τόσο ξύλο από το boss που το βαραγα ουσιαστικά γυμνός 🤣

Τελείωσα, λουταρα, πήγα town και αντί για repair έκανα salvage όλα τα items.

Ok ευτυχώς την γλύτωσε ένα legendary necklace, για το mount έπαιξα αλλά κρίμα ούτε που είδα τι λουταρα από το boss

Η αλήθεια είναι και στη beta και τώρα δεν έκανα bossακι. Δε πειράζει ας μεινει και κατι για το release

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Eγω το έχω πάρει και στο PC και στο ps5..

Γιατί;;; 🤨

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...