Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάλι βρωμόξυλο τρώω με τον βάρβαρο, πάντως.

Νταξ', πήγα κι εγώ να το παίξω μάγκας, ούτε 10ρης σε υπόγα, με τα μικρά φίλτρα...καλά με έσαξε ο μεγάλος στο τέλος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οσα bosses εχω πετυχει , πουλησαν το τομαρι τους ακριβα. Παιζω wizard και το τρεξιμο παει συννεφο. Τωρα στο lvl 20 , που παιζω με 3 διαφορετικα skills για dmg , μπορω να πω οτι μπαινω καπως ανετα στις μαχες ... 

Θελει μελετη λιγο με τα builds ... μια ζωη χωρις mana ειμαι ... σκας 3 skills και απλα τρεχεις γυρω γυρω για να ανεβει το mana :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα με αρέσει.

Παίζω druid και το έχω καταευχαριστηθεί. Δεν λείπει βέβαια το τρέξιμο αλλά και τα heals μου έχω και τα aoe μου έχω και τα shapeshift μου έχω και περνάω όμορφα.

Καμία σχέση με το 3 που το τερμάτισα μία φορά και δεν ξανασχολήθηκα ποτέ.

Επεξ/σία από Zus
  • Like 1

7 ώρες πριν, Fulgore είπε

Δεν βλέπω ο περισσότερος κόσμος να συμφωνεί με αυτό το σχόλιο, κυρίως στο κομμάτι των σκελετών οι οποίοι πέφτουν για πλάκα, ειδικά στα bosses.

Τα top σχόλια σε reddit αφορούν αυτό ακριβώς το πράγμα 

https://www.reddit.com/r/diablo4/top/

Επεσε τοσο νερφ ε;

Έπαιξα ένα τρίωρο χτες στο xbox και είναι πολλά υποσχόμενο! 

Τρομερή ατμόσφαιρα, λίγο με ξένισε το gamepad αλλά συνηθιζετε. 

Γενικά έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά, είναι πολύ σκοτεινό, τα boss είναι αρκετά challenging (στο heroic) 

Μάλλον θα το πάρω day one

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά εδώ που ταλέμε στην πρώτη beta οι σκελετοί είχαν τον άψοφο με τα σωστά skills - άντε να τους έκανα raise ξανά καμια 10ριά φορές σύνολο. Συν ότι με το skill με τα αυτόματα corpse explode ήταν σπασμένος ο necro. Για μένα η μεγαλύτερη χαζομάρα είναι το world boss που αναγκάζει όλο το team να έχει sorceress hydras γιατί αλλιώς δεν έχουν το dps ή ψοφάνε αν είναι κοντά. Ο necro είναι σχεδόν άχρηστος εκεί (και είχα και ranged bone spear build), ακόμα και το golem πάει 1 shot ποιοι σκελετοί lol και δεν υπάρχουν corpses για να τους ξανακάνεις raise. Θα πρέπει να του μειώσουν λίγο το range στο aoe ή να το κάνουν κάποιος πιο αργό όταν το γυρίζει γύρω γύρω και οπωσδήποτε να του δώσουν και ants για να είναι χρήσιμες και οι άλλες κλάσεις και να μη παρακαλάνε όλοι για sorceress.

Επεξ/σία από ilos

Σήμερα κακή εμπειρία.

Κολλήματα, πάρα πολύ αργό φόρτωμα στις υπόγες, δύο φορές μου έριξε disconnect, και τις δύο εν τω μεταξύ πριν τον τελικό κακό υπόγας (έστειλα μπόλικους της acti στον τίτλο του παιγνιδιού), με όλα αυτά πάλι 15-16 θα προλάβω να φτάσω, κι αυτό με το ζόρι, σε ένα μόνο χαρακτήρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, virginkiller είπε

Αν βάλω ultra γραφικά ενώ τα fps είναι 100+ έχω απαλευτα micro stutter. 

Ακόμα και με high/medium textures που δοκίμασα ή/και με fsr, με 1660 super έχω drops εδώ και κει. 6gb vram δεν είναι αρκετά μάλλον για το παιχνίδι στα 1080p...

Επεξ/σία από sjtak

Έχω σταθερά 138 με απίθανα γρήγορο φόρτωμα των dungeons και ελάχιστες φορές stutter.

Όλα Ultra σε 2k ανάλυση με DLSS.

Πρώτον αίσχος που δεν μεταφέρουμε το progress.

Δεύτερον δεν πρόλαβα world boss...

Τρίτον, έχουν εισχωρήσει Ρώσοι στο production; Όλοι μιλάνε αγγλικά με ρωσική προφορά και η βασική πόλη λέγεται Kyavoshad...

2 λεπτά πριν, Zus είπε

Τρίτον, έχουν εισχωρήσει Ρώσοι στο production; Όλοι μιλάνε αγγλικά με ρωσική προφορά και η βασική πόλη λέγεται Kyavoshad...

Πρώτη φορά παίζεις μπετα σε παιχνίδι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Zus είπε

Έχω σταθερά 138 με απίθανα γρήγορο φόρτωμα των dungeons και ελάχιστες φορές stutter.

Όλα Ultra σε 2k ανάλυση με DLSS.

Αυτό έλειπε με το μηχάνημα της υπογραφής σου!

5 ώρες πριν, sjtak είπε

Ακόμα και με high/medium textures που δοκίμασα ή/και με fsr, με 1660 super έχω drops εδώ και κει. 6gb vram δεν είναι αρκετά μάλλον για το παιχνίδι στα 1080p...

Δε νομίζω να φταίει το setup. Λίγο σιδέρωμα θέλει το πράγμα νομίζω. Εγώ σε 2k+ με 6700xt είμαι στα 75 με 100 (το έχω caped στα 100). Έχω κι εγώ κάποια drops παντως αλλα χωρίς να χάνει σε smoothness

36 λεπτά πριν, Zus είπε

Λογικό το βρίσκω για το progression. Σπαστικό αλλά οκ δε θα με χαλάσει να το αρχίσω για 3η φορά. Εδώ θα φάμε τα "νιάτα" μας εκεί θα κολλήσουμε;

Οι προφορές είναι ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεσαι, κάτι που βρίσκω λογικό. Τώρα μπορεί να είναι και Ουκρανοί μη χαλιέσαι

Επεξ/σία από mordred

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...