Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, Tobajara είπε

Ε μη βάλεις next day delivery κι εσύ, βάλε απλό ταχυδρομείο :P

Έχω δει διάφορα κουλά τα τελευταία χρόνια με ταχυδρομικές αποστολές από το εξωτερικό αλλά αυτό παίρνει το βραβείο.

Δε κατάλαβες αυτή είναι η φτηνή αποστολή. 

image.png.56cd099a3fb4898093976b0a174a2570.png

UK λέει είναι πιο φτηνά δε ξέρω πόσο όμως... Και δεν έχω κανέναν UK

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, dalan2007 said:

Τι ώρα θα ζήσουμε πάλι αυτά τα μαγικά εεεεε τι ώρα θα παιξουΧΑΧΑΧΑΧΑ??

do-streamers-have-priority-in-beta-testing-queues.jpg

Ότι πρέπει, σαν να σου λέει να βάλεις να δες καμιά ταινία δηλαδή όσο περιμένεις 😆

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι και εγω μπηκα κατευθειαν...το εχουν βελτιωσει σαν αποδοση τουλαχιστον επειδη εχω τοστιερα το βλεπω πιο smooth..ελπιζω η μικρη επαναστατρια να παει νωρις για υπνο να παιξω λιγο ακομα...

Επεξ/σία από dalan2007
  • Like 3

necromancer ειναι για τα μπάζα πάντως. Το άλλο άκρο(προς το χειρότερο)σε σχέση με την πρώτη beta,και πέφτει τρελό κράξιμο και στο reddit, ειδικά για τους σκελετούς που ψοφάνε για πλάκα.

Επίσης τίγκα στα μπλεδάκια και μόνο 1 legendary. Τέρμα άθλιο drop rate.

Wizard που επαιξα , το μονο προβλημα μου ειναι αν θα θυμηθω την εμφανιση της να την ξαναφτιαξω στο κανονικο παιχνιδι :) Περα απο την πλακα , το παιχνιδι ειναι τεχνικα αρτιο και προβλεπω να λιωνουμε για αρκετο καιρο.

Το drop rate δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο , αλλα νταξ , open beta παιζουμε ουσιαστικα και ενα μικρο μερος της αρχης του παιχνιδιου... φανταζομαι οτι σε μεγαλυτερη δυσκολια και σε αλλα πιο προχωρημενα σημεια του παιχνιδιου θα ειναι και διαφορετικο. Μου αρκει μια ισορροπια μεταξυ diablo 1 drop rate (επαιζες χρονια για να δεις προκοπη) και diablo 3 , που η εννοια των drops ειχε ξεφτιλιστει...

Σε αλλα νεα , εκει που ημουν σε ενα dungeon-ακι και εκανα ενα side quest και περπατουσα με επαρση μιας και σκοτωνα για πλακα ο,τι κινουνταν , ακουω απο μακρυα μια γνωριμη φωνη... Το αιμα παγωσε μεσα στις φλεβες μου  , το βρακι καφετιασε και απο εκει που ενοιωθα οτι βρισκομαι στην κορυφη της τροφικης αλυσιδας , βρεθηκα στον πατο. Ε ναι λοιπον , απο το πουθενα , σκαει μυτη ο BUTCHER !! Aκυρη φαση τελειως. Και λεω ακυρη γιατι αφου πεθανα (προφανως) και εκανα respawn , πηγα στο ιδιο σημειο που εμφανιστηκε και δεν ηταν πουθενα. Εψαξα ολο το μερος , τιποτα. Η πλακα ειναι οτι εκανα teleport στην πολη για τα διαδικαστικα , και αφου γυρισα , το dungeon ειχε κανει reset (ακυρο και αυτο τελειως) , και αφου το ξαναπερασα μια βολτα ολο απο την αρχη , butcher δεν ξαναειδα ...

Μπορει να ηταν random spawn μονο για το beta , ετσι να μας θυμησει τι μας περιμενει :)

Πολυ crafting , materials , upgrades και τα σχετικα ... Θα φαμε την ζωη μας με αυτα. Επισης με τα side quests μπορεις να πλατιασεις για πλακα. Ξεκινας για το σημειο που ειναι το main quest , πετυχαινεις random event , πετυχαινεις σημειο απο side quest και στο main quest τελικα δεν πας ποτε :) 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, alan2 είπε

η αναλυση δεν αλλάζει;  με 1920 επι 1080 έχω χαμηλά fps.

Μπορείς να την αλλάξεις. Αλλά αν όντως το τρέχεις με το pc της υπογραφής σου μη περιμένεις και πολλά...

15 ώρες πριν, Fulgore είπε

necromancer ειναι για τα μπάζα πάντως. Το άλλο άκρο(προς το χειρότερο)σε σχέση με την πρώτη beta,και πέφτει τρελό κράξιμο και στο reddit, ειδικά για τους σκελετούς που ψοφάνε για πλάκα.

Επίσης τίγκα στα μπλεδάκια και μόνο 1 legendary. Τέρμα άθλιο drop rate.

Καλά έκαναν. Ο Necromancer ήταν πολύ op στην προηγούμενη beta και κράζανε που ήταν περπάτημα. Ο Barb στα ίδια επίπεδα με beta. Τα dungeons bosses σου φεύγει λίγο η μαγκιά για να τα βγάλεις.

Drop rate καλά κάνουν να το κρατήσουν λίγο σε αυτά τα επίπεδα μην έχουμε την ίδια ιστορία με d3 που έπεφταν με το τσουβάλι και δεν είχε και κανέναν ενθουσιασμό όταν έπεφταν. Στο επίπεδο του d2 θεωρώ ότι πρέπει να είναι

Επεξ/σία από mordred

Δεν βλέπω ο περισσότερος κόσμος να συμφωνεί με αυτό το σχόλιο, κυρίως στο κομμάτι των σκελετών οι οποίοι πέφτουν για πλάκα, ειδικά στα bosses.

Τα top σχόλια σε reddit αφορούν αυτό ακριβώς το πράγμα 

https://www.reddit.com/r/diablo4/top/

D2 LoD δεν ειναι πάντως, αλλά το πλησιάζει έστω και απο μακριά. Τα drops πρεπει να ειναι ελαχιστα οπως στο LoD. Μια σοβαρή ένσταση, είναι οτι μου πειράξανε τη Javazon. Αντικατέστησαν το Javelin / Spear με daggeraki και playstyle τυπου assasin . Αι στα διαλα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...