Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, johnmayson είπε

Στο account χρειαζεται να φτοιαξω με πραγματικο ονομα η οχι;; Καποιος που θα παιξει το demo αλλα δε θα αγορασει το παιχνιδι ποιο το νοημα να εχει ενα account που δε θα το χρησιμοποιησει ποτε.Κανονικα θα πρεπε να μπορεις να δοκιμασεις το παιχνιδι και χωρις να φτοιαξεις λογαριασμο.

Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να δηλωσεις πραγματικο ονομα. Απο κει και περα τα παιχνιδια της blizzard ειναι επι τω πλειστω online παιχνιδια , τα οποια λογω αυτης της φυσης πρεπει να τα αγορασεις για να τα παιξεις. Αρα εχεις το account , οπου σε αυτο ειναι "συνδεδεμενα" τα παιχνιδια που εχεις αγορασει. Ειναι ενας ειδος steam/gog της blizzard για τα παιχνιδια της. Επισης οποιος φτιαχνει account καλο ειναι να βαζει τροπους ανακτησης αυτου , για παν ενδεχομενο. Σκεψου να εχεις σκασει λεφτα για τα παιχνιδια και να ξεχασεις κωδικους κλπ. Το ολο συστημα λοιπον εχει στηθει με την λογικη οτι οποιος φτιαξει account το φτιαχνει για να παιξει τα παιχνιδια , θα τα αγορασει δηλ. Οχι για αυτους που θελουν να κανουν μια αρπαχτη με καποιο open beta / demo / whatever ;) Δεν ζουμε εποχες DOS/windows 95 , που παιρναμε το σιντι απο το περιοδικο και παιζαμε κατι demo/sharewares/freewares. Εχουν αλλαξει τα πραγματα !!

To τι θες εσυ "κανονικα" να ισχυει για να βολευεσαι ειναι δικο σου θεμα. Το κανονικο για την blizzard ειναι αυτο που ισχυει αυτη την στιγμη. Και αυτο που εχει υλοποιησει , δουλευει αρκετα καλα σε μεγαλο βαθμο. Ενιαιος launcher για ολα τα παιχνιδια , updates μεσω αυτου , δεν υπαρχουν φαινομενα cheating , κλπ κλπ.

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, johnmayson είπε

Στο account χρειαζεται να φτοιαξω με πραγματικο ονομα η οχι;; Καποιος που θα παιξει το demo αλλα δε θα αγορασει το παιχνιδι ποιο το νοημα να εχει ενα account που δε θα το χρησιμοποιησει ποτε.Κανονικα θα πρεπε να μπορεις να δοκιμασεις το παιχνιδι και χωρις να φτοιαξεις λογαριασμο.

To account το φτιάχνεις για την πλατφόρμα (battlenet, steam κλπ) όχι για το παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.

Το account το φτοιαχνεις για να συνδεθεις στη πλατφορμα για να παιξεις το συγκεκριμενο παιχνιδι.Απο τη στιγμη που καποιος δοκιμασει το συγκεκριμενο παιχνιδι και δε θελει να παιξει αλλο παιχνιδι η να αγορασει το συγκεκριμενο παιχνιδι εχει ενα account που δε το χρειαζεται τοσο απλα.Τελοσπαντων μπορεις να κανεις διαγραφη του account απ οτι ειδα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnmayson είπε

Το account το φτοιαχνεις για να συνδεθεις στη πλατφορμα για να παιξεις το συγκεκριμενο παιχνιδι.Απο τη στιγμη που καποιος δοκιμασει το συγκεκριμενο παιχνιδι και δε θελει να παιξει αλλο παιχνιδι η να αγορασει το συγκεκριμενο παιχνιδι εχει ενα account που δε το χρειαζεται τοσο απλα.Τελοσπαντων μπορεις να κανεις διαγραφη του account απ οτι ειδα.

Το account το φτιάχνεις στο battlenet και όχι μόνο για να παίξεις το Diablo 4. Η πλατφόρμες εφόσον προσφέρουν αγοραπωλησίες δε γίνεται να μην έχουν πιστοποίηση χρηστών. 

Δημοσ.

καλησπέρα στην ομάδα.

Εγω προσωπικά έχοντας αρκετά k ώρες σε d2&3 και μετά φουλ PoE ,
έχω να πω ότι έιμαι full hyped για το 4.

Δεν ξέρω εαν θα τα κάνουν όλα σωστά, αλλα πιστεύω ότι θα έχουμε κάποιους μήνες full fun gaming μπροστά μας.

Δλδη χτες ξεκίνησα πάλι PoE στο HC στο νεο λιγκ, και ήμουν ''' οκ , πάλια μια απο τα ίδια για χιλιοστή φορά''...

Μονο και μονο το διαφορετικό και το αρτwork θα με κρατήσει για κάποιους μήνες.

Μακάρι να έχει ενδιαφέρον endgame να παιζουμε χρόνια...

Δεν έχω δει επίτηδες πολλά βίντεο, γιατι θέλω να είναι όλα μια νέα εμπειρία !
(οπότε μπορεί να έχω τέρμα λάθος εικόνα)

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, silenoz66 είπε

καλησπέρα στην ομάδα.

Εγω προσωπικά έχοντας αρκετά k ώρες σε d2&3 και μετά φουλ PoE ,
έχω να πω ότι έιμαι full hyped για το 4.

Δεν ξέρω εαν θα τα κάνουν όλα σωστά, αλλα πιστεύω ότι θα έχουμε κάποιους μήνες full fun gaming μπροστά μας.

Δλδη χτες ξεκίνησα πάλι PoE στο HC στο νεο λιγκ, και ήμουν ''' οκ , πάλια μια απο τα ίδια για χιλιοστή φορά''...

Μονο και μονο το διαφορετικό και το αρτwork θα με κρατήσει για κάποιους μήνες.

Μακάρι να έχει ενδιαφέρον endgame να παιζουμε χρόνια...

Δεν έχω δει επίτηδες πολλά βίντεο, γιατι θέλω να είναι όλα μια νέα εμπειρία !
(οπότε μπορεί να έχω τέρμα λάθος εικόνα)

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ δεν ήθελα να εμπλακώ πολύ για να είναι όπως έβαζα d2 ή d3 για πρώτη φορά... Αλλά δεν άντεξα. Παρόλα αυτά το hype είναι στο θεό. Δε το έχω πάρει ακόμα γιατί θέλω να πάρω retail εκδοση και ultimate αν βγει (το καλό που τους θέλω)

• Like 1
Δημοσ.
14 minutes ago, silenoz66 said:

Spoiler

Αυτό που πρέπει να τερματίζεις το παιχνίδι δύο φορές, είναι τέρμα ξενέρωτο. Και ας το κάνουν μερικοί σε 4 ώρες με τα speed potions. Βάλε ένα adventure mode και άσε να παίξει ο κόσμος..! :-D 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Agmourk είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Αυτό που πρέπει να τερματίζεις το παιχνίδι δύο φορές, είναι τέρμα ξενέρωτο. Και ας το κάνουν μερικοί σε 4 ώρες με τα speed potions. Βάλε ένα adventure mode και άσε να παίξει ο κόσμος..! :-D 

Καλά D4 αν το έχεις τερματίσει μία φορά με οποιοδήποτε χαρακτήρα μετά ξεκλειδώνει adventure mode. Η αλήθεια είναι ότι εγώ γουστάρω lore και δε θα παίξω campaign μια κι έξω. Και όσο είδα από τη beta οι διάλογοι είναι προσεγμένοι και τα side quest και lore αξίζουν

• Like 2
Δημοσ.
10 minutes ago, mordred said:

Καλά D4 αν το έχεις τερματίσει μία φορά με οποιοδήποτε χαρακτήρα μετά ξεκλειδώνει adventure mode. Η αλήθεια είναι ότι εγώ γουστάρω lore και δε θα παίξω campaign μια κι έξω. Και όσο είδα από τη beta οι διάλογοι είναι προσεγμένοι και τα side quest και lore αξίζουν

Και εμένα μου αρέσει το campaign και καμμιά φορά το ξαναπαίζω στο D3 και το D2R (walk). Αλλά αυτό που πρέπει να το κάνεις συνέχεια στο POE, με ξενερώνει πολύ..! 

Πάντως και εγώ δεν το έχω αγοράσει ακόμα το D4. Λογικά κανα μήνα μετά που θα βγεί, για να πέσει λίγο το hype και να βγούνε ότι bugs είναι να βγούνε..! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

retail εκδοση του παιχνιδιου για pc δε εχει αυτο ειναι ξεκαθαρο. Αυτο που δε ξερουμε ακομη ειναι αν τα καταστηματα θα εχουν ψηφιακες καρτες ωστε να μπορει καποιος να παρει το παιχνιδι χωρις χρεωστικη καρτα.

Επεξ/σία από johnmayson
Δημοσ.

retail εκδοση του παιχνιδιου για pc δε εχει αυτο ειναι ξεκαθαρο. Αυτο που δε ξερουμε ακομη ειναι αν τα καταστηματα θα εχουν ψηφιακες καρτες ωστε να μπορει καποιος να παρει το παιχνιδι χωρις χρεωστικη καρτα.

Battle.net gift cards? θες 4 x 20 ευρο, δεν λέει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σοβαρά δε θα βγει retail? Μας δουλεύουνε;

Πάντως γράφει

"The Diablo 4 Standard Edition is available both physically and digitally, whereas the Deluxe and Ultimate are digital only."

Επεξ/σία από mordred
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mordred είπε

Σοβαρά δε θα βγει retail? Μας δουλεύουνε;

Πάντως γράφει

"The Diablo 4 Standard Edition is available both physically and digitally, whereas the Deluxe and Ultimate are digital only."

Για Playstation την βρισκω παντως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...