Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ολο το main quest(άντε και κανένα dungeon )με έβγαλε περίπου μέχρι level 16 και μέχρι και 21 level που το άφησα πρέπει να μου πήρε κάτω από 8-9 ώρες.

Το θέμα δεν είναι τόσο τα 60 και 70ευρω αυτά καθαυτά.

Το θέμα είναι ότι

α)το Diablo 3 ήταν 60ευρώ ενώ το 4 είναι στα 70ευρώ

β)θα έχει battle pass με cosmetics(σε full price παιχνίδι πάντα)

γ)έχει ήδη επιβεβαιώσει η εταιρεία ότι θα βγουν πολλά(άρα φαντάζομαι τουλάχιστον 3) expansions για αυτό, τα οποία φυσικά θα κοστίζουν ανάλογα.

Για το ίδιο το παιχνίδι τώρα, προσωπικά μου άρεσε συνολικά ότι είδα αλλά

-η Lilith ως τώρα δεν μου βγάζει τίποτα για main κακός . Και τα bosses καθόλου memorable ως τώρα όπως και οι χαρακτήρες που έχουν δείξει στο Act1.

-είναι τέρμα broken τα loot σε αυτό(ελπίζω λόγω beta). Το τελευταίο legendary μου έπεσε όταν ήμουν level 21 και είχε requirements για..... level 10(ενώ τα mobs είναι κανονικά στο level μου).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα 70 ειναι πολλα για αρχη. Ερχεται το Poe2(free) και το Last epoch(30$) που βελτιωνεται συνεχεια. 

Το game φαινεται καλο. Εχοντας στο μυαλο την παλια Blizzard θα περιμενα κατι πολυ καλυτερο.
Το story και οι χαρακτηρες δεν ειναι memorable, ισως φτιαχνει μετα μιας και παιξαμε μονο το act1.
Τα builds εμενα μου φαινονται λιγα και πολυ linear και γνωριζοντας την blizzard τα "καλα" builds που θα κανουν καλο progress θα ειναι ακομα λιγοτερα. Το drop rate ηταν πολύ ανεβασμενο λογο μπετα.

Το θεμα ειναι οτι θα το λιωσουμε καποια στιγμη. Είτε τον Ιούνιο είτε αργότερα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Πλακίτσα ο Barbarian αλλά μπούχτισα από το D3 και του 4 δεν είναι τόσο διαφορετικός, οπότε στο κανονικό game, werewolf Druid. ^_^

Nαι αρχιζεις με το κακο class που νομιζες οτι θα ειναι οπως στο D3 και περνας στο απολυτως χειροτερο . 2 στα 2 zonk  - mazochist built αμα δεις τι damage κανουν necro και sorcerer :P

* Eφαγα 24 ωρες για να τεσταρω και να παω 25 slow but steady . Πως σκ@τα κανoυν lvl τοσο γρηγορα ?

Επεξ/σία από Mhlogiatros

• Moderators
4 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Nαι αρχιζεις με το κακο class που νομιζες οτι θα ειναι οπως στο D3 και περνας στο απολυτως χειροτερο . 2 στα 2 zonk  - mazochist built αμα δεις τι damage κανουν necro και sorcerer :P

Oh noes, δεν παίζω meta, τι θα κάνω; :P

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tιποτα θα σε τρωνε ολοι στο pvp και θα πεφτει του unbalanced class το καγκελο οπως στο wow shadowlands που το παρατησα και μετα δε μπηκα ουτε στο free weekend :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Καλημερα εχω παιξει μονο torchlight σε αυτο το ειδος.Χτες εκατσα και ειδα κανα 45 λεπτο stream απο το παιχνιδι για κανω μια συγκριση με last epoch.Η εικονα του παιχνιδιου ειναι ανωτερη σε σχεση με το last φαινεται ποιο ποιοτικη.Θα ηθελα ν ακουσω γνωμες σ αυτο.Αν γνωριζει καποιος μονο ψηφιακα θα μπορεις να το παρεις το παιχνιδι στο υπολογιστη η θα εχουν και καρτα με κωδικο στα μεγαλα καταστηματα;;φυσικη εκδοση γνωριζω οτι δε υα κυκλοφορησει.Σκεφτομουν να επαιρνα last αλλα μετα το χτεσινο που ειδα δεν με εμπνεει ως προς την εικονα.Diablo και 70 ευρια για πρωτη μερα οχι λογικα.Αν κυκλοφορησει και δεν εχει προβληματα και εχει αυτη την εικονα παντα για χαλαρο παιχνιδι το σκεφτομαι.Με gtx 950 και 16gb ram λογικα στα low παιζεται σωστα;;

Σκέψεις μετά τη τριήμερη δοκιμή, εμφανής η βελτίωση από το 3 στους περισσότερους τομείς (ήθελε προσπάθεια βέβαια να πετύχεις τα θέματα του 3 στο launch πριν 11 χρόνια). Art direction, κόσμος, side quests,  dungeons και world events πολύ καλά. Στα "προβλήματα" με εξαίρεση κάποια performance και networking bugs που ελπίζω να φτιαχτούν μέχρι το release θα βάλω το άναρχο loot (ελπίζω θέμα beta), το τεράστιο gap στο leveling των classes ( πήγα έναν necro lvl 25 και σιχάθηκα τον εαυτό μου από το cheese) και την εμμονή της blizzard με τα άθλια inventory και item cards. Preorder προφανώς δεν παίζει (μια φορά τη πατήσαμε με το 3) στα 70 αλλά με έψησε να ασχοληθώ ξανά με το genre είναι η αλήθεια. 

19 ώρες πριν, mphxths είπε

Σε κατι dungeons/cellars , στο τελος αυτων δεν εχει καποιο teleport να σε πεταει πισω στην εισοδο και εκει ειτε πρεπει να περπατησεις το dungeon/cellar πισω μεχρι την εισοδο ή teleport στην πολη και περπατημα στον χαρτη ξανα...

Απλα πατας στο map το εικονιδιο με τις σκαλες του Dungeon και σε παει στην αρχη του. Και εγω το ανακαλυψα αργουτσικα και περπαταγα... -.- 

14 ώρες πριν, hayatogr είπε

Πόση ώρα σας πήρε να 20ρισετε?

25αρησα στις 7-8 ωρες περιπου με μαγο. 

46 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Απλα πατας στο map το εικονιδιο με τις σκαλες του Dungeon και σε παει στην αρχη του. Και εγω το ανακαλυψα αργουτσικα και περπαταγα... -.- 

25αρησα στις 7-8 ωρες περιπου με μαγο. 

Ρε παίδες 7-8 ώρες πως; Μόνο main quest κάνατε; 

20 ώρες πριν, mordred είπε

Η δυσκολία στο Βάρβαρο είναι αυτή που πρέπει να είναι. Είδα ότι στα άλλα classes είναι αρκετά πιο εύκολο. Εγώ σε κάτι μποσάκια ζορίστηκα και ψόφησα 2-3 φορές

A, εντάξει, γιατί έφαγα βρωμόξυλο στο τελικό boss σε 2 μπουντρούμια (ένα όταν ήμουν 11ρης, το έβγαλα στη 2η κι ένα 14ρης, ότι κι αν έκανα κάτω από το 25% δεν τον κατέβασα, είχε ήδη περάσει η ώρα και το παράτησα) και αναρωτιόμουν γιατί έτσι (οκ, στο ανώτερο επίπεδο δυσκολίας, όχι στο ανώτατο).

Τα μπουντρούμια πανέμορφα ομολογουμένως, αλλά μέχρι εκεί. Εξωτερικοί χώροι και κάτι υπόγεια της συμφοράς/σπηλιές, πολύ κακή υλοποίηση (δεν καταλαβαίνω το λόγο να προχωράς 15 μέτρα, να σου κάνει ντου το mob, να το βγάζεις εκεί και τέλος).

Μέχρι 14έφτασα, σε κάπου 5-6 ώρες (ίσως και λιγότερες), έκατσε κουλό ΠΣΚ από υποχρεώσεις.

Από loot κλπ, οκ. Έσκασαν κάτι πορτοκαλιά, μέχρι εκεί, χωρίς να πω ότι ήταν κάτι απιστευτάμπλ (φαντάζομαι πιο μετά μπορεί και να γινόταν κάτι καλύτερο).

Τα random events στις βόλτες, τραγικά απλά.

Για "εμβάθυνση" στους μηχανισμούς, ούτε λόγος.

Όπως και με τα προηγούμενα δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με το αυστηρά online κομμάτι, οπότε αν/όταν πέσει αρκετά (30max) ίσως το πιάσω.

Δείχνει, πάντως, τεράστιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπαιξα μια ώρα, σκάρτα. Βέβαια το είχα λιώσει στην closed beta τον Νοέμβρη. 

Αυτά που μου άρεσαν είναι: 

- Ατμόσφαιρα. Σκοτεινιά, dungeons, mobs τόσο - όσο και γενικότερα ένα feeling ότι επικρατεί κάτι σκοτεινό. 

- Skill tree. Μου αρέσει που υπάρχουν, όχι πολλά, αλλά κάμποσα skills που έχουν synergies μεταξύ τους (κρυφά ή φανερά). Δεν είναι ιδιαίτερα πολύπλοκα, είναι σχετικά απλά. Μένει να δούμε το endgame. 

- Gameplay. Οι μάχες είναι εξαιρετικές μεν, επαναλαμβανόμενες δε. Έχουν καλό flow και η δυσκολία είναι εκθετική. Τα world boss είναι μια πολύ ευχάριστη πινελιά. 

- Tα abilities που έχει ο κάθε χαρακτήρας (necro, druid, barb κοκ). Προσφέρουν κάτι διαφορετικό και μοναδικό σε κάθε χαρακτήρα χαράσοντας μια διαφορετική στρατηγική. 

- Τα items φαίνεται να είναι διορθωμένα, και δεν λειτουργούν στην λογική "πράσινο +Χ, οπότε το αλλάζω". 

- Διορθώθηκαν κάποια πράγματα απο την closed beta, το οποίο το βλέπω λογικό.

Αυτά που δεν μου άρεσαν: 

- Animations. Υπήρχαν πρόβλήματα και στην closed beta. Εκεί ήταν λογικό. Εδώ όχι. Στην αρχή, μπήκα στο chapel και με ξαναπέταξε έξω γιατί φόρτωνε τα graphics εκείνη την ώρα. Με πέταξε έξω, οπότε και ξαναμπήκα για να αρχίσει το video sequence. Επίσης, σε πολλά σημεία, περνάνε οι χαρακτήρες μέσα απο τον άλλο. Γενικά, πανέμορφο περιβάλλον, αλλά και πολά προβλήματα στα animations. 

- Lilith. Πολύ Light ως boss. Καθόλου εντυπωσιακή, καθόλου "κακή", και φυσικά έχουν αποκρύψει το γεγονός ότι ήταν ζευγάρι με τον Inarius. Μπορεί να γίνεται λόγο πλοκής και να αλλάζει αργότερα, αλλά μου φαίνεται λίγο Hollywood φάση. 

- Μουσική. Απο το απίστευτο soundtrack του D2R, έχουμε πάει σε ένα soundtrack στο D4, που μας έχει πρήξει με τα βιολιά. Προσωπικά αναπολώ την μουσική που έπαιζε στο tristam όταν πήγαινες για τον Cain. 

- Διάλογοι / Φωνές. Φαίνεται ότι είναι μέσα απο booth και ακούγονται πολύ artificial και χωρίς συναίσθημα με περίεργη (αναττολικοευρωπαίοι?) προφορά. Μου έκανε άσχημη εντύπωση αφού ήταν και ένα απο τα πολλά bugs της closed beta και απο ότι έχω διαβάσει το είχαν σημειώσει αρκετοί στο feedback. 

- Σχετικά με την πλοκή, ξεκινάει εξαιρετικά γρήγορα η πλοκή. Δηλαδή, προχωράει κάποιος με άλογο, του επιτίθενται και ξαφνικά αναλαμβάνει να σώσει τον κόσμο απο την lilith. Στα προηγούμενα, υπήρχε μια διασύνδεση, ένα background του πως βρέθηκε εκεί ο χαρακτήρας. 

Όσο τα σκέφτομαι, δεν πρόκειται σε αυτή την κατάσταση να δώσω τα χρήματα που απαιτούνται για να το αγοράσω. Έχει πολλά πράγματα να διορθώσει. Εάν ήταν άλλη εταιρεία, θα έλεγα ότι είναι πολύ καλό και η βάση για κάτι φοβερό. Αλλά όταν είσαι η blizzard και έχεις πίσω το D2R, επιβάλλεται να έχεις στις λεπτομέρειες ένα πιο ολοκληρώμενο παιχνίδι. 

Επεξ/σία από Agmourk

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mordred είπε

Ρε παίδες 7-8 ώρες πως; Μόνο main quest κάνατε; 

Με side πηγα στα 25 και μετα συνεχισα το main. Γενικα εκανα οτι side και dungeon/cellar εβρισκα στον δρομο μου και το παρατησα το main για το τελος. 

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Με side πηγα στα 25 και μετα συνεχισα το main. Γενικα εκανα οτι side και dungeon/cellar εβρισκα στον δρομο μου και το παρατησα το main για το τελος. 

Η αλήθεια είναι ότι δε μετρούσα ώρες. Αλλά πρεέπ να μου πήρε όλο με τα side quest κανα 15ωρο. Εγώ βέβαια άκουγα όλους τους διαλόγους από όλα τα npc ακόμα κι εκτός των quest...

Επεξ/σία από mordred

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...