mordred Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά μέχρι στιγμής ότι έχω δει μου αρέσει πολύ. Σαν επιδόσεις στα 90 με 100 fps ειμαι σε 2k+ με 6700xt (το έχω κάνει cap στα 100) το οποίο το θεωρώ εντυπωσιακό σε σύγκριση με το οπτικό αποτέλεσμα. Γενικά είναι πολύ προσεγμένο, κυρίως στα γραφικά και στις λεπτομέρειες (πχ οι τύποι με τις βαλλίστρες τις γεμίζουν για να ρίξουν και άλλα τέτοια ωραία). Τονικά είναι εκεί που πρέπει το παιχνίδι. Καθόλου fantasy παπάτζες, προσγειωμένο medieval αίσθημα. Τα combat mechanics μέχρι στιγμής μου αρέσουν πολύ. Δηλαδή δεν είναι υπερφίαλα που συμβάλλει στο τόνο του παιχνιδιού (παίζω με βάρβαρο). Έχει παίξει κανείς με χειριστήριο; Αξίζει να το βάλω στο media center να παίζω couch σε 5.1? Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2023 από mordred Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 6 hours ago, Ntinaras said: Εχει κανεις αλλος θεματα stuttering? To σωστό ερώτημα, για οικονομία χρόνου/χώρου, είναι ποιος δεν έχει. 😛 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noble Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Κάτι γίνεται με την VRAM νομίζω και αυξάνεται διαρκώς…σε μένα με textures medium είναι ΟΚ αν και πάλι σιγά σιγά φτάνει 12GB σε usage από 8-9…rtx 4070 ti σε 4K παίζω… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Εγώ δεν έχω παρατηρήσει stutters πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Είχα πει δε θα δοκιμάσω γιατί το περίμενα ότι θα πάει κάπως έτσι! Είπα να με επιβεβαιώσω! Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2023 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
altair Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Ανεβείτε στο 20 ώστε να πάρετε τον Ιούνιο τους τίτλους της betα και ένα cosmetic wolf pack. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, altair είπε Ανεβείτε στο 20 ώστε να πάρετε τον Ιούνιο τους τίτλους της betα και ένα cosmetic wolf pack. Όντως; 10 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Είχα πει δε θα δοκιμάσω γιατί το περίμενα ότι θα πάει κάπως έτσι! Είπα να με επιβεβαιώσω! προσωπικά μπαίνω σε ένα λεπτό πλέον και σπάνια με πετάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ρε παίδες δε καταλαβαίνω το κράξιμο πραγματικά... Το παιχνίδι είναι τεράστιο για αρχη. Κατ δεύτερον έχει κάποια πολύ ωραία side stories. Ενα που μου έβγαλε κάποια στιγμή με τον feodor τον άντρα μιας τύπισσας και τον είχε η "γκομενα" ξεπετσιασμενο στις αλυσίδες πχ ήταν γανηστερό Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2023 από mordred Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Λοιπον να πω και εγω τις εντυπωσεις μου ... 1. Σαββατο ολη μερα συνδεομουν απευθειας , καθολου αναμονη , κανενα λαγκαρισμα. 2. Τεχνικα , θεωρω το παιχνιδι ειναι αρτιο. Cutscenes , γραφικα , ηχος , ομιλιες , κλπ ολα στο υψηλοτατο επιπεδο. Καποια στιγμη πηγα να δω τις ρυθμισεις γραφικων , να δω που με εριξε μιας και ηταν πολυ καλη η ποιοτητα που εβλεπα , και ημουν στο ... low. Δηλ, δεν θα μπω καν στον κοπο να ανεβασω το επιπεδο των γραφικων , μιας και ακομα και στο low , δειχνουν απιστευτα καλα. 3. Το παιχνιδι ειναι οντως τεραστιο. Πολλα quests , πολλα side-quests. Kαι παιζουμε υποτιθεται prologue + act1 μονο. 4. Θελει εξοικειωση με τις πολεις , τους vendors , τα items και τα stats/attributes κλπ. Γινεται ενα χαος. Πλεον τα παιχνιδια προσπαθουν να εξελιξουν το itemization και τα απλα ξερα primary stats και βαζουν ενα καρο ιδιοτητες στους chars/items και δημιουργειται το απειρο χαος να δεις πως αυτα λειτουργουν και τι synergies υπαρχουν. 5. Nεα προσθηκη τα αλογα που πιστευω οτι θα βολεψουν. Υπαρχει απειρο "περπατημα". Σε κατι dungeons/cellars , στο τελος αυτων δεν εχει καποιο teleport να σε πεταει πισω στην εισοδο και εκει ειτε πρεπει να περπατησεις το dungeon/cellar πισω μεχρι την εισοδο ή teleport στην πολη και περπατημα στον χαρτη ξανα... Λιγο μαλακια η φαση. 6. H ατμοσφαιρα , θυμιζει αρκετα τις παλιες καλες εποχες..καμμια σχεση με D3. Ακομα λιγο περισσοτερο dark feeling να υπηρχε , προσωπικα δεν θα με χαλουσε. 7. Πετυχα quests που ενεπλεκαν τα "emotes". Θα ναι και αυτα μερος της καθημερινοτητας μας φανταζομαι. 8. Skills , γνωριμα μου φανηκαν και σχετικα ευκολονοητα. Ενταξει θα περιμενω τιποτα quides να δω τι θα ειναι πιο optimal. Παντως μπορουν να παιχτουν αρκετες παραλλαγες. Οι μαχες εχουν ενδιαφερον. Δεν καθεσαι σε μια γωνια και σπαμαρεις..θελει κυνηγητο και να την ιδρωσεις την φανελα. 9. Drop rates , πρεπει να ειναι ανεβασμενα λογω beta , μιας και εχω ηδη ντυθει με legendaries στο lvl24. Aυτα μου ρχονται στο μυαλο προς το παρον... θα παιξω και σημερα λιγο ακομα να δω αν θα φτασω στην lilith Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από mphxths 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Η δυσκολία στο Βάρβαρο είναι αυτή που πρέπει να είναι. Είδα ότι στα άλλα classes είναι αρκετά πιο εύκολο. Εγώ σε κάτι μποσάκια ζορίστηκα και ψόφησα 2-3 φορές 16 λεπτά πριν, mphxths είπε 9. Drop rates , πρεπει να ειναι ανεβασμενα λογω beta , μιας και εχω ηδη ντυθει με legendaries στο lvl24. Aυτα μου ρχονται στο μυαλο προς το παρον... θα παιξω και σημερα λιγο ακομα να δω αν θα φτασω στην lilith μη ξαχνάμε πως υπάρχουν και τα uniques που είναι πάνω από legendary Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitroglou7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Και τωρα δηλαδη εμεις υποτιθεται σε 20αρια μερες θα πρεπει να παιξουμε το καινουριο league του Poe? Μαλιστα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 πάπαλα και η Beta για μένα. Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε το χαρακτήρα και τα ξαναλέμε Μετά τον Ιούνιο. Launch price 70άρι δε δίνω. αν πάει στα 40-50 ίσως το σκεφτώ πιο σοβαρά και προφανώς θα μετρήσω και τη φάση με τους servers αν θα έχουμε πάλι δράματα ή θα δείξουν μια σοβαρότητα. Οι γενικές εντυπώσεις ήταν πολύ καλές. Θεωρώ οτι ως παιχνίδι έχει όλα τα φόντα να κάνει θραύση, εκτός αν το καταστρέψουν σε server status / spam microtransactions / και τακτικές pay to win ανάλογα το market/auction house policy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Πλακίτσα ο Barbarian αλλά μπούχτισα από το D3 και του 4 δεν είναι τόσο διαφορετικός, οπότε στο κανονικό game, werewolf Druid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayatogr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Πόση ώρα σας πήρε να 20ρισετε? Το παιχνίδι πολύ καλό! Τι 60 τι 70 ευρώ... Το θέμα είναι να σου περισσεύουν.Εγω έχω βάλει αυτό σαν στόχο για φέτος και το Starfield. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Northen Lights Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Από χθες και εγώ μπαίνω κανονικά χωρίς καθυστερήσεις. Προσωπικά μου αρεσε αυτό που είδα καθώς το feeling είναι από τα παλιά... To gameplay ενδιαφέρον, τα bosses θέλουν λίγο παίδεμα για να ρίξεις και γενικά δεν έχει την αίσθηση του περαστε -σκουπίστε -τελειώσατε του diablo 3... To act φαίνεται αρκετά μεγάλο με αρκετά πράγματά για να ασχοληθείς πέραν του main quest... Ελπίζω βέβαια τα microtrancations να μην ακυρώσουν το game καθώς και να δούμε το end game πως θα είναι γιατί καλό το story αλλά εκεί φαίνεται η δουλειά... Γνωρίζει κανείς εάν θα έχει και άλλο free beta weekend ή μια και καλή στις 6.6.23? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση