Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπήκα από το pc το απόγευμα λίγο ίσα ίσα να κάνω ένα χαρακτήρα και τώρα το ξεκίνησα στο ps5.

O χαρακτήρας υπήρχε και εκεί οπότε τραβά το save. 

Το ερώτημα είναι, αν το αγοράσω στο ps5 θα μου το ξεκλειδώσει στο pc ή αν το πάρω στο pc θα μπορώ να κατεβάσω τη digital του στο play;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Archantwn είπε

Μπήκα από το pc το απόγευμα λίγο ίσα ίσα να κάνω ένα χαρακτήρα και τώρα το ξεκίνησα στο ps5.

O χαρακτήρας υπήρχε και εκεί οπότε τραβά το save. 

Το ερώτημα είναι, αν το αγοράσω στο ps5 θα μου το ξεκλειδώσει στο pc ή αν το πάρω στο pc θα μπορώ να κατεβάσω τη digital του στο play;

Δε νομίζω. Θα πρέπει να το αγοράσεις για κάθε πλατφόρμα. Αλλά θα μπορείς να έχεις τους χαρακτήρες σου και το προφιλ σου και για στις δύο πλατφόρμες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Spoiler

ερώτηση, αν μπορεί να απαντήσει κάποιος μέχρι να σχολάσω ,γιατί είναι βάρδια.

έπαιζα μέχρι πριν κάνα 3μηνο μέσω κινητού ,αλλά κατέβασα αλλά παιχνίδια στο pc και το άφησα.

Αν μπω τώρα , θα έχω τον χαρακτήρα και ότι είχα ή πάω από την αρχή.

Και έχουν κάνει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με πριν ??

Ευχαριστώ.

-----

edit

Μήπως κατάλαβα λάθος και δεν μιλάτε για immortal ??😅

------

edit 2

Γράφω λάθος, my bad  😅

Επεξ/σία από SoullessRider
  • Confused 2
Δημοσ.

πέφτει πολύ DC....σε βαθμό παράνοιας ανά 5-10 λεπτά, ότι αρχίζεις να ζεσταίνεσαι και τρως μια μούτζα υπερδιαγαλαξιακή.

έχω προσπαθήσει να τελειώσω ένα dungeon και φτου και από την αρχή.

Δημοσ.

αν δε δώσουν παράταση στη beta τουλάχιστον για 3 μέρες ακόμα θα είναι μεγάλοι ξεφτίλες.

περίμενα οτι θα έχουν πάρει το μάθημά τους αλλά φαίνεται οτι θα έχουμε τρελό flame war για τους servers τους.

τραγική κατάσταση.

Δημοσ.
Στις 4/11/2019 στις 4:13 ΜΜ, Sugizo είπε

το 1o είχε γίνει reverse engineering, γίαυτό υπάρχει ως re-release.. αλλα δεν είναι official

Τι λες μωρέ δεν είναι official αχαχαχα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, insomniac01 είπε

Τι λες μωρέ δεν είναι official αχαχαχα 

Τι θες να πεις οτι ειναι official? Και το πουλαει το gog κι οχι η blizzard?

*για την επανεκδοση μιλαμε παντα

Επεξ/σία από Sugizo
Δημοσ.

Εχει κανεις αλλος θεματα stuttering?

Ενω πιανω φουλ fps (75)

ανα διαστηματα παταει κατι stutters και γινεται ανυποφορο

2560Χ1440

5700XT

5800X3D

δεν δικαιολογειται...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Εχει κανεις αλλος θεματα stuttering?

Ενω πιανω φουλ fps (75)

ανα διαστηματα παταει κατι stutters και γινεται ανυποφορο

2560Χ1440

5700XT

5800X3D

δεν δικαιολογειται...

Απο τι καταλαβαινω γινεται συχνα οταν μπαινοβγαινεις σε πολεις. Που σε πεταει σε αλλο channel με αλλους παιχτες κτλπ. Τουλαχιστον εμενα τοτε το κανει.

Επαιξα και σημερα ενα 2ωρο παντως  απο τις 10 και μεχρι πριν λιγο, χωρις queue το πρωι και κανενα DC. Απο χθες γενικα εχω φαει 1 dc στι 9 παρα το βραδυ. Οταν ξανα μπηκα στις 10 μεχρι τις 12μιση επαιξα ανετα και σημερα παλι μια χαρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαιξα καμια ωρα το πρωι , χωρις καμια αναμονη.. πολυ ομορφο μου φανηκε αν και δεν ειμαι φαν τοσο πολυ του ειδους.. μπορει να το σκεφτω για αγορα , εκτος αν η MS κανει τελικα συντομα  την εξαγορα και μπει gamepass  μετα απο λιγο καιρο

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Super Moderators
Δημοσ.

To missed equipment στο Stash είναι για Legendary που δεν πήραμε χαμπάρι ότι έπεσαν και δεν τα σηκώσαμε? Nice...

Δημοσ.

Αυτή την βλακεία που πέφτει gear πολύ χαμηλότερο από το level σου, ελπίζω να την αλλάξουν στο τελικό παιχνίδι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...