greekfragma Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Ξέρει κάποιος ποιά μηχανή γραφικών χρησιμοποιεί το D4; Έκανα ένα ψάξιμο στο ίντερνετς και δε βρήκα κάποιον να αναφέρεται σε αυτό. Havoc? UE5? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, greekfragma είπε Ξέρει κάποιος ποιά μηχανή γραφικών χρησιμοποιεί το D4; Έκανα ένα ψάξιμο στο ίντερνετς και δε βρήκα κάποιον να αναφέρεται σε αυτό. Havoc? UE5? Η engine είναι in house νομίζω. ΥΓ. Βρε γατάκια πάρτε εδώ... Αν είναι για τη beta οκ δεν έχουμε δώσει φράγκο οπότε οκ. Στο launch όμως που θα γίνει της Πόπης τι θα κάνουν; Μήπως να φορτώνανε και τους servers του Immortal στο D4 μπας και γίνει δουλειά; Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2023 από mordred 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 7 minutes ago, mordred said: Η engine είναι in house νομίζω. ΥΓ. Βρε γατάκια πάρτε εδώ... Αν είναι για τη beta οκ δεν έχουμε δώσει φράγκο οπότε οκ. Στο launch όμως που θα γίνει της Πόπης τι θα κάνουν; Μήπως να φορτώνανε και τους servers του Immortal στο D4 μπας και γίνει δουλειά; Μολις δοκιμασα κ εγω αλλα πεφτει σχετικα γρηγορα,δεν ειναι για ριψασπιδες η φαση! 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 38 minutes ago, mordred said: Η engine είναι in house νομίζω. ΥΓ. Βρε γατάκια πάρτε εδώ... Αν είναι για τη beta οκ δεν έχουμε δώσει φράγκο οπότε οκ. Στο launch όμως που θα γίνει της Πόπης τι θα κάνουν; Μήπως να φορτώνανε και τους servers του Immortal στο D4 μπας και γίνει δουλειά; Θα έχει ΣΙΓΟΥΡΑ ουρές. Στην θέση σου θα το ξεκινούσα μετά από 2 εβδομάδες - 1 μήνα, να μην γίνεται το απροχώρητο και να έχουν βγεί και πατσάκια αλλά και οδηγοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Απο τις 7και που μπηκα παντως δεν με εχει πεταξει...Τωρα προσπαθω να βγω απο ενα dungeon ομως και κανει Loading κανα 2λεπτο-3λεπτο...αρνουμε να πατησω Alt+F4 xD @@ τελικα...επεσε Alt+F4...112 mins xD Πρωτες εντυπωσεις, αν εξαιρεσεις λιγο το lag και μη εχοντας παιξει το D3 αλλα οντας μεγαλος φαν του POE, μου αρεσει αρχικα αυτο που βλεπω. Τα γραφικα και τα cinema δηλ ειναι πολυ ομορφα. Δεν με ενοχλει που δεν εχει τα απειρα mobs απο την αρχη οπως στο POE, ισως scalαρει και στα επομενα World Tiers και αναλογως τα lvl, θα δειξει. Αυτο που μου κανει εντυπωσει ειναι που πεφτουν απο μικρα lvl ευκολα κιολας rares, legendary και uniques οπλα/πανοπλιες κτλπ. Ουσιαστικα τα common magic δεν εχουν κανενα απολυτως νοημα, απλα salvage? Εκτος αν εχουν boostαρει τα drops για την Beta... Το Skill tree ειναι θεμα συνηθειας αλλα απο τι καταλαβα δεν θα εχουμε την ποικιλια του POE που βαζεις οτι θες απο skills σε οτι class θες, ειναι λιγο πιο παραδοσιακα τα πραγματα. Δεν με ενοχλει απλα ειναι μια διαφορα που ισως παιζει ρολο στα builds. Σε 2-3 dungeons που μπηκα ηταν απλα Ok...Δεν εντυπωσιαστικα με κατι εκτος απο το οτι και στα 3 ειχε κατι διαφορετικο να κανεις για object. Τα World events που κανουν spawn randomly ειναι meh... Εφτασα 12 lvl σε περιπου 1μιση ωρα που επαιξα. Αρα θα εχουμε αρκετο χρονο να παιξουμε με ολα τα chars στην Beta. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2023 από Αλεξανδρος A.92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω εντυπωσιαστικα πραγματικα . Μετα τοσο downloading την εισαγωγη και το cutscene κρασαρε και με πεταξε σε παλι 2 hours que . Μου ειχαν στειλει και ενα σωρο διαφημισεις στο mail να το αγορασω .... Ετσι gamaei και το νεο Diablo παλι deja -vous .... Σε λιγο θα ειναι και σουπερ feature να περιμενεις καμια ωρα το λιγοτερο . Οπως ειχατε πει μην ακουτε τους καραγκιοζηδες youtubers δειτε μονοι σας αν λεει τοσο hype Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2023 από Mhlogiatros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Πρωτες εντυπωσεις, αν εξαιρεσεις λιγο το lag και μη εχοντας παιξει το D3 αλλα οντας μεγαλος φαν του POE, μου αρεσει αρχικα αυτο που βλεπω. Τα γραφικα και τα cinema δηλ ειναι πολυ ομορφα. Δεν με ενοχλει που δεν εχει τα απειρα mobs απο την αρχη οπως στο POE, ισως scalαρει και στα επομενα World Tiers και αναλογως τα lvl, θα δειξει. Αυτο που μου κανει εντυπωσει ειναι που πεφτουν απο μικρα lvl ευκολα κιολας rares, legendary και uniques οπλα/πανοπλιες κτλπ. Ουσιαστικα τα common magic δεν εχουν κανενα απολυτως νοημα, απλα salvage? Εκτος αν εχουν boostαρει τα drops για την Beta... Το Skill tree ειναι θεμα συνηθειας αλλα απο τι καταλαβα δεν θα εχουμε την ποικιλια του POE που βαζεις οτι θες απο skills σε οτι class θες, ειναι λιγο πιο παραδοσιακα τα πραγματα. Δεν με ενοχλει απλα ειναι μια διαφορα που ισως παιζει ρολο στα builds. Σε 2-3 dungeons που μπηκα ηταν απλα Ok...Δεν εντυπωσιαστικα με κατι εκτος απο το οτι και στα 3 ειχε κατι διαφορετικο να κανεις για object. Τα World events που κανουν spawn randomly ειναι meh... Εφτασα 12 lvl σε περιπου 1μιση ωρα που επαιξα. Αρα θα εχουμε αρκετο χρονο να παιξουμε με ολα τα chars στην Beta. Uniques δε νομίζω να σου πέταξε καθώς είναι διαθέσιμα σε μεγαλύτερα levels. Και ναι λογικά έχουν ανεβάσει τα drop rates. Εμένα μου αρέσει που δε γίνεται της κακομοίρας, το οποίο μου αρέσει πολύ. Το είχαν πει άλλωστε ότι δε θα είναι σαν το d3 που ώρες ώρες δε καταλάβαινες τι γινόταν από το πλήθος των mobs. Για τα skills έχω καταλάβει ότι το πάνε στο να υπάρχει ποικιλία στα διάφορα builds. 30 λεπτά που κατάφερα να παίξω (!!!) μου αρέσει αυτό που βλέπω και την κατεύθυνση του παιχνιδιού. Έχει τεράστια διαφορά από το να το βλέπεις σε youtube. Η μουσική φαίνεται πολλά υποσχόμενη και γενικά ο τόνος και η ατμόσφαιρα είναι diablo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Επαιξα 10 λεπτα,εβγαλα ενα ομολογουμενως ωραιο μποσακι και με πεταξε...kkthxbye!Γενικα αν ειχε βγει πριν 10 χρονια ιιιιισως να μου εκανε λιγο παραπανω εντυπωση μια και εχει το σωστο art direction αλλα νομιζω οτι το gameplay loop των arpg ειναι πια λιγο πιο βαρετο απο το να αραξεις να βλεπεις μπογια να στεγνωνει,το μποσακι ομως ηταν τιμιο.Σιγουρα θα θελα να παιξω λιγο παραπανω για να εχω σωστη εικονα αλλα νταξ μπλιζαρντ ασπρισαμε... 3 minutes ago, mordred said: Το είχαν πει άλλωστε ότι δε θα είναι σαν το d3 που ώρες ώρες δε καταλάβαινες τι γινόταν από το πλήθος των mobs. Αυτο για μενα θα ειναι το μονο κριτηριο για να μπω στη διαδικασια να το αγορασω,αν γινεται εκεινος ο μυλος του D3 που εκανες kite και σπαμαρες απλα οτι ειχες προχειρο ουτε απο το γκειμπας που λεει ο λογος θα το κατεβασω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 12 λεπτά πριν, Anastazio είπε Αυτο για μενα θα ειναι το μονο κριτηριο για να μπω στη διαδικασια να το αγορασω,αν γινεται εκεινος ο μυλος του D3 που εκανες kite και σπαμαρες απλα οτι ειχες προχειρο ουτε απο το γκειμπας που λεει ο λογος θα το κατεβασω... Ακριβώς. Το σπαμάρισμα θέλουν να αποφύγουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Πρόλαβα ένα Rogue lvl 6 να φτάσω στη 1η πόλη πριν με πετάξει. Η γενική εικόνα είναι πάρα πολύ καλή. Το απόλαυσα ειδικά αρτιστικά και στο κομμάτι του lore. Επιτέλους dark-ίλα. Το event που πέτυχα πολύ απλό και ελπίζω τα ανώτερου level να είναι πιο σύνθετα. Πιο κοντά στα γούστα μου από Path Of Exile, αν και κρατάω μια πισινή με το skill tree και items. Αν εξαιρέσουμε τα stutter-lags των server για beta δε μπορώ να κρίνω αρνητικά το παιχνίδι. Για το αν αξίζει να δώσει κάποιος το 70άρι από τώρα στη Μπλιζ πριν δούμε τη κατάσταση με τους σερβερς από μένα είναι ένα ξεκάθαρο όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Μπήκα περίπου στα 40' τελικά (κάτι λιγότερο για την ακρίβεια αλλά είχα βγει για μια δουλειά), με περίμενε, συγχίστηκα κάπως με τον αφροΐμο βάρβαρο, τον ίσιωσα κάπως (έχει κάτι ξεδιάντροπα presets...ο Κράτος και ο Μομοα του got ειδικά), ξαμοληθηκα. Δεν ξέρω...ειδικά οι εξωτερικοί χώροι νύχτα/μέρα είναι εντελώς σάπιοι, κόβεις βόλτες ολόκληρο λεπτό κάποιες φορές χωρίς να πετύχεις οχτρό, το 1ο μποσάκι είναι 30 lvl πάνω συγκριτικά με ότι είχες πετύχει μέχρι εκείνη τη στιγμή (καλά, όχι κάτι σπουδαίο, απλά ξενίζει), οι προσθήκες στη συγκομιδή χαζές (Geralt, εσύ?), κάτι υπογες και μπουντρούμια, απλά OK. Τα Randoms meh. Η ιστορία μια από τα γνωστά. Η συνοδευτική μουσική ελαφρά τραγική. Αντε, έφτασα στην πόλη (lvl7), το έκλεισα, ίσως το πιάσω λίγο Κυριακή. Τί παραπάνω από το immortal προσφέρει, δηλαδή? Εντάξει, όσοι ασχοληθούν με το online κομμάτι θα ψάξουν κάτι ώρες για οδηγό για το build που τους ενδιαφέρει... Α, μου λείπει και η κοτούλα μου από το 3. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2023 από Πέτρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν έχω παίξει πάνω απο 40 λεπτά με πετάει συνέχεια.... Τουλάχιστον μας έχουν ειδοποιήσει... Σαν το 112 ένα πράγμα 11 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Μπήκα περίπου στα 40' τελικά (κάτι λιγότερο για την ακρίβεια αλλά είχα βγει για μια δουλειά), με περίμενε, συγχίστηκα κάπως με τον αφροΐμο βάρβαρο, τον ίσιωσα κάπως (έχει κάτι ξεδιάντροπα presets...ο Κράτος και ο Μομοα του got ειδικά), ξαμοληθηκα. Δεν ξέρω...ειδικά οι εξωτερικοί χώροι νύχτα/μέρα είναι εντελώς σάπιοι, κόβεις βόλτες ολόκληρο λεπτό κάποιες φορές χωρίς να πετύχεις οχτρό, το 1ο μποσάκι είναι 30 lvl πάνω συγκριτικά με ότι είχες πετύχει μέχρι εκείνη τη στιγμή (καλά, όχι κάτι σπουδαίο, απλά ξενίζει), οι προσθήκες στη συγκομιδή χαζές (Geralt, εσύ?), κάτι υπογες και μπουντρούμια, απλά OK. Τα Randoms meh. Η ιστορία μια από τα γνωστά. Η συνοδευτική μουσική ελαφρά τραγική. Αντε, έφτασα στην πόλη (lvl7), το έκλεισα, ίσως το πιάσω λίγο Κυριακή. Τί παραπάνω από το immortal προσφέρει, δηλαδή? Εντάξει, όσοι ασχοληθούν με το online κομμάτι θα ψάξουν κάτι ώρες για οδηγό για το build που τους ενδιαφέρει... Α, μου λείπει και η κοτούλα μου από το 3. Νομίζω είσαι λίγο προκατειλημμένος... Μας βλέπω πάντως για μια βδομάδα μετά το launch να το ευχαριστιόμαστε. Τώρα παίζει και η Εθνική οπότε τσουλάει ο χρόνος αναμονής... Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2023 από mordred Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, mordred είπε Δεν έχω παίξει πάνω απο 40 λεπτά με πετάει συνέχεια.... Τουλάχιστον μας έχουν ειδοποιήσει... Σαν το 112 ένα πράγμα Νομίζω είσαι λίγο προκατειλημμένος... Μπορεί, δεν το αρνούμαι. Την απόλαυση του 1 τότε και τη λατρεία του 2, δεν βλέπω να τις ξαναζω. Έπαιξα πάντως 2+ ώρες χωρίς διακοπή, με μόνο θεματακι ότι για κανένα λεπτό δεν μπορούσα να μπω στην πόλη μετά τη γέφυρα, σας να πέτυχα αόρατο τοίχο. Lag δεν κατάλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Μπορεί, δεν το αρνούμαι. Την απόλαυση του 1 τότε και τη λατρεία του 2, δεν βλέπω να τις ξαναζω. Έπαιξα πάντως 2+ ώρες χωρίς διακοπή, με μόνο θεματακι ότι για κανένα λεπτό δεν μπορούσα να μπω στην πόλη μετά τη γέφυρα, σας να πέτυχα αόρατο τοίχο. Lag δεν κατάλαβα. Κοίτα συμφωνώ απλά μην παραβλέπεις το nostalgia factor. Πόσο ήμασταν τότε πόσο είμαστε τώρα. Τι είχαμε παίξει τότε και τι έχουμε παίξει τώρα. Έχοντας άπειρες ώρες στους προηγούμενους τίτλους (1 και 2 τα λατρεύω) Πάντως, το παιχνίδι με εκδικείται που δεν περίμενα μέχρι το launch... Περιμένω κανά μισάωρο και μετά μου βγάζει ότι είμαι locked. Αφού θα το αγοράσω έτσι κι αλλιώς τι με παιδεύει;! Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2023 από mordred Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Έχουν που έχουν προβλήματα, είναι και μικρής διάρκειας η beta. Δώστε ρε άλλη μια μέρα σαχλαμαριδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση