Tmark Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Alastor192 είπε https://www.gamesradar.com/diablo-4-is-one-big-throwback-to-diablo-2-according-to-latest-blizzcon-2019-leak/ Αν δεν το δω με τα μάτια μου δεν πιστεύω τίποτα. Θέλω darkila επιπέδου Path of Exile. 1
KilliK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 στο περσινο αρθρο του Kotaku (RIP), ειχανε γραψει οτι το παιχνιδι θαναι ενας συνδυασμος D2/D3 aesthetics. νομιζω αυτο που θα μας δωσουν θα φερνει στυλιστικα κοντα στο mobile παιχνιδι.
suffocater Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Kανένα φιάσκο με το RMAH,το πιο εύκολο χιλιάρικο που έβγαλα με μηδενικό κόπο Eπίσης,ακριβώς λόγω του μεγάλου,και άκοπου κέρδους,σκεφτόμουν να αγοράσω ακόμα 2 αδειες,αποκλειστικά για botting. Eίμαι σίγουρος ότι το έκαναν πολλοί,τουλ. ετσι διάβαζα σε σχετικά φόρουμ.και μάλιστα θυμαμαι να βλέπω screenshots με 8-15 instances. Αυτό για την μπλιζαρντ σημαίνει χρήμα(και η αγορά αδειας,και το ποσοστό που κρατουσε η blizz απο κάθε πώληση),οπότε από άποψη κέρδους για την εταιρία,δε ξέρω πόσο φιάσκο ήταν. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από suffocater
iddqdiddqd Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Ως ζημιά στο όνομα και την εκτίμηση που είχε το game, η ζημιά ήταν φοβερή. Περάσανε πόσα χρόνια από τα seasons του DII και το core progression που έχουν είναι resets + power inflation, άντε και το themed bonus τον τελευταίο χρόνο. Φάγαμε πόσα χρόνια και πάλι στα ίδια (και αν) είμαστε. Αν το θες σε €€€, είναι ο βασικός λόγος που χάθηκε το δεύτερο expansion (άρα χαμένα πενηντόευρα από το PC base και από τις κονσόλες), αφού και φάγανε κάμποσο dev effort απλά και μόνο για να σουλουπώσουν το progression και το itemization, και "αναγκάστηκαν" να δώσουν features χώρια από το expansion (kanai's cube) για να μη τους μείνει το player base στο χέρι, και αναγκαστήκανε να διώξουν και τον Jay "FTL" Wilson από director αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι το τελευταίο είναι κακό. Τέσπα, ούτε 12ωρο ακόμα, για να δούμε!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Όχι άσχημο το trailer... PVP Zones. Barbarian, Sorceress, Druid. Και σε κονσόλες... 1
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 δεδομενου οτι το D3 κυκλοφορησε σε ολες τις κονσολες,ψιλο αναμενομενο
Tobajara Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Αν θέλω να θυμηθώ τα νιάτα μου, Diablo 1. Αν θέλω να δω το παρόν του είδους, Path of Exile. Ούτε καν θα ασχοληθώ μετά την κατάντια του 3 και τη στάση της Blizzard. 1 1
paularas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 και το official site του https://diablo.blizzard.com/en-us/
zeke Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Στα cinematics ειναι μανουλες,,,στα υπολοιπα πατος ως συνηθως. Εκτος ΑΝ μπορεσουν και copiaroun τα d2 classic mechanics/itemization. Τοτε ισως τους δωσω μια μικρηηηη ευκαιρια 😂😂 PoE all the way, ακομα και ετσι που εχει γινει, super προσιτο για τα noobs του ειδους.....
najinblue3 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 To gameplay trailer τραγικο, αυτο δεν ειναι diablo. Κινεζικο port ειναι. Kαταστρεψαν το αγαπημενο μου franchise -.- 1 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το 1ο παιχνιδι της blizzard εδω και 15 χρονια που δεν θα παω day 1.....κατι με φοβιζει πολυμετα το 3...και δεν ειναι ο diablo Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από GaGaS_Thess
Sethiros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Θα φανεί σύντομα αν το παιχνίδι θα είναι καλό ή όχι, δεν βλέπω το λόγο που το Day 1 έχει πρακτικό νόημα.
ADHD Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, najinblue3 είπε To gameplay trailer τραγικο, αυτο δεν ειναι diablo. Κινεζικο port ειναι. Kαταστρεψαν το αγαπημενο μου franchise -.- Same, ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ, σαν να βλέπω μια κινέζικη αντιγραφή.
Atallos1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Εκπληκτικό trailer , potato graphics κ gameplay . Θυμίζει λίγο grim dawn σε mobile port...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση