Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@mordredμια στιγμή, υπάρχει ένα μεγάλος χάρτης στο οποίο τριγυρνάει μαζί με εσένα κι άλλος κόσμος, έχει public boss τα οποία πρέπει να ρίξεις σε χρόνο που σου δίνει μαζί με άλλους, μόνο αυτό δεν το κάνει ένα ARPG MMO;

Δεν το λέω με ως κακή ιδέα, όλα προς τα εκεί έδειχναν ότι θα πήγαιναν.Ένα live service game θέλουν να φτιάξουν, εκεί είναι τα λεφτά.Θα έχει shop με διακοσμητικά, θα αγοράζεις επεκτάσεις με κομμάτια χάρτη, νέες κλάσεις π.χ. templar.

Εγώ θέλω να δω τα season πως θα τα στήσουν, τι έχουν στο μυαλό τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 minutes ago, klainmaingr said:

Πολύ μικρή. Δεν επαιξα ποτε end game PoE. Αλλα σιγουρα το skilltree και μονο ειναι ενα βήμα προς τα εκει. Εξαρτάται τι σε απογοητευσε στο 3.

Να σου πω την αλήθεια με ενα ρημαδοact και χωρις να δεις end game δε μπορείς να συγκρίνεις και πολλά. Δεν εχει παντως καραμπινατες παιδικές ασθένειες που ειχε το d3 στο launch και ειναι promising. Απο κει και περα με μια beta ακρη δεν βγάζεις. Πραγματική αποψη για την αξια του θα μπορεί να εχει καποιος μεσα προς τελη Ιουνίου.

στο poe μου άρεσε το skill tree synergies και item depth που δεν ήθελε απαραίτητα να έχεις τα top για να δουλέψει σωστά ένα build. κάτι που στο d3 ήταν απλά ανέφικτο.

συμφωνώ για το ότι είναι πολύ νωρίς. απλά έτσι σαν μια πρώτη γεύση ήθελα να δώσεις μερικά στοιχεία.

περιμένω πως και πως path of exile 2 αλλά κλειδώνει για πολύ μετά το Φθινόπωρο23 και ήδη έχω σταματήσει να παίζω PoE από το 21 μιας και είδα όλο το endgame και απλά βαρέθηκα τα season hunts.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, greekfragma said:

στο poe μου άρεσε το skill tree synergies και item depth που δεν ήθελε απαραίτητα να έχεις τα top για να δουλέψει σωστά ένα build. κάτι που στο d3 ήταν απλά ανέφικτο.

συμφωνώ για το ότι είναι πολύ νωρίς. απλά έτσι σαν μια πρώτη γεύση ήθελα να δώσεις μερικά στοιχεία.

περιμένω πως και πως path of exile 2 αλλά κλειδώνει για πολύ μετά το Φθινόπωρο23 και ήδη έχω σταματήσει να παίζω PoE από το 21 μιας και είδα όλο το endgame και απλά βαρέθηκα τα season hunts.

Στην ίδια κατάσταση ήμουν και εγώ.. Τρελό game με D2, μετά ήρθε το καρτουνίστικο D3 που το έπιασα όταν πια είχαν φτιάξει αρκετά πράγματα, οπότε ήταν λίγο meh! αλλά παιζόταν (μέχρι να μη μπορώ να περάσω το GR125 με τον χαρακτήρα που ήθελα 😛 ) και μετά.. here comes POE! Εκεί έπαιζα φουλ, χάθηκα με το skill tree και το endgame και θέλει τόσο πολύ χρόνο που πραγματικά κουραζόμουν και μόνο στη σκέψη ότι θα γυρίσω απο την δουλειά και έχω να παίξω maps για να φτάσω στα bosses. 

Ήμουν απο τους τυχερούς που παίξανε το D4 στην closed beta, και πραγματικά μου άρεσε, αφού είχε κάποια στοιχεία απο το D2R που μου άρεσαν (χαμήλωσαν λίγο την ταχύτητα στην μάχη, πρόσθεσαν κάποια skills στα όπλα, επανέφεραν skills κλπ) αλλά παρόλαυτα το gameplay είναι D3 feeling. Είχα δώσει αρκετά μεγάλο feedback τότε, αφού υπήρχαν πολλά bugs και επαναλαμβανόμενα σενάρια στα dungeons (Εάν δείς το review του MrLlamaSC θα καταλάβεις) καθώς και κάποια animations που δεν μου άρεσαν. 

Endgame δεν πρόλαβα να παίξω (>50level), αλλά δοκίμασα όλους τους χαρακτήρες. Λένε ότι με τα paragon boards είναι πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι. Αντιλαμβάνομαι ότι θα είναι κάτι σαν το νέο update που δώσανε στο D3. Μένει να το δούμε, και αυτό και το πως ξεδιπλώνεται το story arc. 

Σε καμμία περίπτωση πάντως δεν είναι κακό όπως το D3 όταν ξεκίνησε.

Επεξ/σία από Agmourk
  • Like 2

13 λεπτά πριν, mordred είπε

Η αλήθεια είναι ότι θα το πάρω. Ήμουν ήδη ψημένος έτσι κι αλλιώς. Και το d3 που το "κράζουμε" πόσες ώρες φάγαμε σε αυτό;

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ, ναι μεν ήταν gtpk το D3, αλλα το multiplayer με τα φιλαράκια είχε πλακα.

Κι από ότι φαίνεται, το D4 θα είναι τουλάχιστον καλύτερο στα ίδια aspects.

17 ώρες πριν, klainmaingr είπε

@Tobajaraπιστεύω θα σ'αρεσει αν εχεις όρεξη για builds και theorycrafting. Εχει σίγουρα και λιγο αργο pace alá d2 πανω του. Ανάλογα τις προσδοκίες.

Όρεξη για builds και theory crafting έχω, έχοντας λιώσει το Path of Exile. Δε μου άρεσε γενικά το gameplay του D3, οπότε για μένα πάσο.

Προσωπική συμβουλή, περιμένετε να δείτε οι ίδιοι το παιχνίδι μέσω της open beta.

Μην δίνετε τσάμπα κλικ σε youtubers/streamers οπως πχ οι παραπάνω(ε Kripp..) οι οποίοι το παιχνιδι ακόμα και μούφα να ειναι, θα το παίξουν(καποιοι από αυτούς ούτε καν θα το αγοράσουν)για κάποιο διάστημα, λόγω της δουλειάς τους.

Επίσης να υπενθυμίσω ότι η τιμή του παιχνιδιού ειναι 70ευρώ, 10 ευρώ ακριβότερα από Diablo 3 και έχει ήδη υπάρξει ανακοίνωση ότι το παιχνίδι θα έχει τουλάχιστον 2-3 έξτρα expansions(επιπλέον κόστος).

• Like 4

Η δίψα για ένα καλό Diablo είναι μεγάλη. Η απογοήτευση για το πως μας αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια η Blizzard έρχεται να μου πει ότι θα περιμένω το Path of Exile 2 και μάλλον θα προσπεράσω και το D4. Λυπάμαι αλλά έχοντας καλό δείγμα πολιτικής από την Grinding Gear, δε μπορώ να χωνέψω με τίποτα το απέναντι στρατόπεδο.

Ο Krip είπε τεράστιες αλήθειες και για το οικονομικό και για το τι δε του άρεσε σε UI mechanics και νομίζω οτι θα κατεβάσω πολύ τον πήχη για να αποφύγω μια ακόμα απογοήτευση σε έναν τίτλο με τον οποίο περάσαμε τις καλύτερες gaming ώρες μας δεκαετίες πίσω.

ίσως το τιμήσω στη beta να πάρω μια γεύση και να το αποκτήσω αργότερα ΑΝ και ΟΠΟΤΕ πέσουν οι τιμές.

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Προσωπική συμβουλή, περιμένετε να δείτε οι ίδιοι το παιχνίδι μέσω της open beta.

Μην δίνετε τσάμπα κλικ σε youtubers/streamers οπως πχ οι παραπάνω(ε Kripp..) οι οποίοι το παιχνιδι ακόμα και μούφα να ειναι, θα το παίξουν(καποιοι από αυτούς ούτε καν θα το αγοράσουν)για κάποιο διάστημα, λόγω της δουλειάς τους.

Επίσης να υπενθυμίσω ότι η τιμή του παιχνιδιού ειναι 70ευρώ, 10 ευρώ ακριβότερα από Diablo 3 και έχει ήδη υπάρξει ανακοίνωση ότι το παιχνίδι θα έχει τουλάχιστον 2-3 έξτρα expansions(επιπλέον κόστος).

Καλά κι εμείς από περιέργεια να περάσει η ώρα βλέπουμε όχι ότι θα βγάλουμε προσωπικό συμπέρασμα. Ναι το 70άρικο είναι λίγο τραγικό αλλά για τα expansions δε το βρίσκω εκτός λογικής. Αν το base game είναι μεγάλο δε νομίζω να υπάρχει ζήτημα. Δε νομίζω δηλαδή να έκοψαν από το αρχικό παιχνίδι για να βγάλουν σε expansion.

54 λεπτά πριν, mordred είπε

Αν το base game είναι μεγάλο

Παντως στο d3, προσωπικη γνωμη, αλλα το base game δεν ηταν μεγαλο. Τουλαχιστον στο lost ark που επαιξα τελευταιο, περα απο το main quest εχει και πολλα αλλα να κανεις. Στο d3 αλλαζε μονο το difficulty. Τα paragon lvls (και αυτα νομιζω με οριο 100 και μετα το αυξησανε), μπηκαν καθαρα για τους grinders.

Θα τα εδινα αν ειχε pvp, οπου και εκει θα ειχε νοημα το Infinite level/grind για να γινεις καλυτερος απο τους αλλους. Αλλα τωρα, δεν 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...