seithan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 6 hours ago, Sugizo said: Μένει να δούμε τι κάνανε με το endgame. Ελπίζω να μην είναι πάλι μια endless μούφα. Και τι αλλο θα μπορούσε να ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boombastik Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Αν κάνει κάποιος preorder μπορεί να παίζει την beta μέχρι τον Ιούλιο η είναι μόνο για τρεις μέρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, boombastik είπε Αν κάνει κάποιος preorder μπορεί να παίζει την beta μέχρι τον Ιούλιο η είναι μόνο για τρεις μέρες? Για τις τρεις μέρες που τρέχει η closed beta και στην ανοιχτή beta το επόμενο Σαββατοκύριακό που θα είναι ανοιχτή για όλους. Επίσης βγαίνει Ιούνιο και όχι Ιούλιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 36 λεπτά πριν, seithan είπε Και τι αλλο θα μπορούσε να ειναι; Κάτι σε στυλ ΠοΕ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Στις 18/3/2023 στις 9:27 ΠΜ, klainmaingr είπε Δοκίμασε κανένας αν τρέχει με bootcamp σε M1pro?? Δεν είχα συνειδητοποιήσει οτι δεν έχει mac client και δεν έχω access στο pc atm. aaaaaaaaaaaah FML Απαντάω στον εαυτό μου οτι δεν τρέχει ουτε σε mb15 bootcamp (unsupported gpu error) ούτε σε m1pro (δε δοκίμασα αλλα αν κρίνω απο τα σχόλια δεν έχει support το sip). Κατέληξα λοιπόν στα γεράματα σε... ίντερνετ καφέ. Είναι πραγματικά reskin του diablo 3 με πανομοιότυπο gameplay. Μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που κάνει interact το skill tree με το gear και οι άπειρες επιλογές που σου δίνονται για να κάνεις το build σου. Αυτό και μόνο είναι groundbreaking για το diablo (άσχετα αμα άλλα παιχνίδια το κάνουν δεκα χρόνια τώρα). Με όλες αυτές τις επιλογές κατέληξα να κάνω... demon hunter σχεδόν 1:1 γιατί you can't teach an old new tricks και γιατί έκανα ένα σπασμένο build που πήγαινε το veteran αέρα πατέρα. Οι επιλογές στην αρχή ήταν λίγο περιορισμένες (λογικό γιατί ακόμα κάνεις level up) οπότε δεν έζησα αυτό το κλασσικό power fantasy αλλα με κάποια pillars πήρα μια ιδέα του πως θα τρέχουν τα dungeons. Ψήθηκα. Gear. Τα drops είναι αρκετά class specific (δεν αλλάξανε κάτι απο το fixed d3) και τα attributes συνδέονται ωραία με gems/skills κτλ χωρίς να είναι υπερβολικά overwhelming. Σου δίνει και εδώ άπειρες επιλογές να προσαρμόσεις το παιχνίδι στα μέτρα σου και νομίζω έχουν κάνει καλή δουλειά. Είχα κάποια legendary drops που πραγματικά έδινα powerups που αλλάζουν τον τρόπο που παίζεις. Δεν ήταν απλα stat sticks. Απο δυσκολία, αν και σε άφηνε μόνο μέχρι veteran είναι... ΟΚ. Δε νομίζω να πέθανα ποτέ αλλα δεν ένιωθα οτι κατουράω και τα πάντα στο πέρασμα μου. Ήταν balanced και τα boss μου πήρανε αρκετή ώρα για να βγούνε. Ιδιαίτερα το τελευταίο του act 1. Πάνω σε αυτό... Δε ξέρω τι ακριβώς περίμενα αλλα τα boss ήταν περισσότερο bullet sponges παρα οτιδήποτε άλλο. Τα phase ήταν αδιάφορα (κάνω οτι κάνω αλλα πετάω ακόμα ένα projectile) και το μεγαλύτερο μου πρόβλημα ήταν οτι έπαιρνε πάρα πολύ ώρα να πέσει το health. Μόνο ένα fight ήταν αξιοπρεπές (το τελευταίο) και γενικά όλο εκείνο το μέρος είναι το highlight της beta. Κατα τα άλλα πολλές περιοχές ήταν copy paste απο d3 act3 και γενικά ένιωθα οτι τις έχω ξαναπαίξει. Το level design είναι εχ και δε μπορώ να πώ οτι βρήκα ιδιαίτερη αξία στα paths. Είναι ξεκάθαρα gimmick και τα χρησιμοποιούν στα quests για να ανοίγουν/κλείνουν δρόμους. Μου θύμισε πάρα πολύ lost ark. Το story υπεραδιάφορο αλλα για να είμαι ειλικρινής έκανα ff πολλά σημεία. Forgettable χαρακτήρες και μόνο 2-3 σημεία είναι κάπως αξιομνημόνευτα. Visually είναι εντελώς dark και έχει πολλά άρρωστα σκηνικά. Πήρανε το feedback απο τα d3 unicorns και το ανεβάσανε στο 12/10. Ωραίες σαπίλες. Ίσως και λίγο υπερβολικές και αχρείαστες. Νομίζω έκανα ένα πολύ μεγάλο μέρος αυτών που σε άφηνε να κάνεις η beta και είμαι σχετικά ικανοποιημένος. Περίπου 8 ώρες για lvl 20+ που θέλει για τα rewards. Εφόσον θα γίνουν wipe οι χαρακτήρες θα το παρατήσω τώρα και καλό... Ιούνιο που ελπίζω να έχω εδώ το pc μου και να μη χρειάζεται να τρέχω σε net. Αυτά. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, klainmaingr είπε Κατέληξα λοιπόν στα γεράματα σε... ίντερνετ καφέ. Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, klainmaingr είπε Είναι πραγματικά reskin του diablo 3 με πανομοιότυπο gameplay. Αυτό συν το σχόλιο για story καθώς και τα περί builds κλπ μου φτάνουν και μου περισσεύουν για να μην ασχοληθώ ούτε στη φυλακή. Πάλι καλά που μας τα είπες έτσι ωραία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tobajara είπε Αυτό συν το σχόλιο για story καθώς και τα περί builds κλπ μου φτάνουν και μου περισσεύουν για να μην ασχοληθώ ούτε στη φυλακή. Πάλι καλά που μας τα είπες έτσι ωραία. Καλά βέβαια αν έχεις δει κάποιο playthrough δε νομίζουν να στέκουν και πολύ αυτά που γράφονται... Οπτικά δεν έχουν καμία σχέση. Ειδικά ότι είναι copy paste απο act 3 του d3. Φαντάζομαι επειδή έχει χιόνι. Μοιάζουν σίγουρα d3 και d4 στην απόδοση των skills αλλά και πάλι. Αυτό που είδα εγώ είναι ότι δεν υπάρχει πλέον spamαρισμα όπως υπήρχε στο 3. Περισσότερο μια μίξη d2 με d3 θα το έλεγα καθότι είναι πιο αργές οι μάχες. Το story τώρα ενδιαφέρον φαίνεται σίγουρα τα περισσότερα cutscenes είναι προσεγμένα. Θα δείξει όταν βγει σαν σύνολο. Έχουν βγει αρκετά βίντεο με playthrough (χωρις να κανουν ff το story) για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα. Εμένα με χάλασε λίγο το soundtrack. Περίμενα κάτι πιο αξιομνημόνευτο παρά ένα background theme που απλά θα συνοδεύει το gameplay. Όπως και ότι τα dungeons δε μου φάνηκαν και ιδιαίτερα randomized Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2023 από mordred Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tecton Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Με λίγα λόγια έχουμε ένα Diablo MMO, αυτό καταλαβαίνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Tecton είπε Με λίγα λόγια έχουμε ένα Diablo MMO, αυτό καταλαβαίνω. Όχι. Δες το παραπάνω βίντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, mordred είπε Καλά βέβαια αν έχεις δει κάποιο playthrough δε νομίζουν να στέκουν και πολύ αυτά που γράφονται... Οπτικά δεν έχουν καμία σχέση. Ειδικά ότι είναι copy paste απο act 3 του d3. Φαντάζομαι επειδή έχει χιόνι. Μοιάζουν σίγουρα d3 και d4 στην απόδοση των skills αλλά και πάλι. Αυτό που είδα εγώ είναι ότι δεν υπάρχει πλέον spamαρισμα όπως υπήρχε στο 3. Περισσότερο μια μίξη d2 με d3 θα το έλεγα καθότι είναι πιο αργές οι μάχες. Το story τώρα ενδιαφέρον φαίνεται σίγουρα τα περισσότερα cutscenes είναι προσεγμένα. Θα δείξει όταν βγει σαν σύνολο. Έχουν βγει αρκετά βίντεο με playthrough (χωρις να κανουν ff το story) για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα. Εμένα με χάλασε λίγο το soundtrack. Περίμενα κάτι πιο αξιομνημόνευτο παρά ένα background theme που απλά θα συνοδεύει το gameplay. Όπως και ότι τα dungeons δε μου φάνηκαν και ιδιαίτερα randomized Εχω πανω απο 1200 ώρες played στο d3 και top leaderboards κτλ. Εχω μια μικρη ιδέα απο το παιχνίδι. Το gameplay ειναι παρομοιο/πανομοιότυπο με πολυ περισσότερη ποικιλία σε builds. Δλδ ένιωσα οτι ξαναπιασα το 3 μετα απο καιρό, όχι ότι παιζω αλλο game. Τα cgi cutscenes είναι πραγματικά πααααρα πολυ καλα. Τα in game ποικίλλουν αλλα ειναι ψιλοαδιαφορα. Το ff εγινε σε side quest διαλόγους. Στα βασικα δε μπορείς να κάνεις και να θες. Απο main story στο act 1 ειναι giga generic lost ark clone. Μετα μπορεί να φτιάχνει τι να σου πω. Δε το θεωρώ κακο παιχνίδι για κανένα λογο. Θα το παίξω και θα το λιώσω για το grind, τα skilltree και το gear, οχι για το story του(εκτός αν βελτιωνεται μετα). Απο κει και πέρα ο καθένας εχει την αποψη του και περιμένει διαφορετικά πράγματα. @Tobajaraπιστεύω θα σ'αρεσει αν εχεις όρεξη για builds και theorycrafting. Εχει σίγουρα και λιγο αργο pace alá d2 πανω του. Ανάλογα τις προσδοκίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 @klainmaingr έχεις επαφή με Path of Exile; αν ναι, και ήθελες να τα συγκρίνεις, παίζει να κάνεις ένα comparison; Είχα πορωθεί τρελα με D2 αλλά το D3 με απογοήτευσε πλήρως και τελικά με κέρδισε το PoE, εξού και το ερώτημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, greekfragma είπε @klainmaingr έχεις επαφή με Path of Exile; αν ναι, και ήθελες να τα συγκρίνεις, παίζει να κάνεις ένα comparison; Είχα πορωθεί τρελα με D2 αλλά το D3 με απογοήτευσε πλήρως και τελικά με κέρδισε το PoE, εξού και το ερώτημα Πολύ μικρή. Δεν επαιξα ποτε end game PoE. Αλλα σιγουρα το skilltree και μονο ειναι ενα βήμα προς τα εκει. Εξαρτάται τι σε απογοητευσε στο 3. Να σου πω την αλήθεια με ενα ρημαδοact και χωρις να δεις end game δε μπορείς να συγκρίνεις και πολλά. Δεν εχει παντως καραμπινατες παιδικές ασθένειες που ειχε το d3 στο launch και ειναι promising. Απο κει και περα με μια beta ακρη δεν βγάζεις. Πραγματική αποψη για την αξια του θα μπορεί να εχει καποιος μεσα προς τελη Ιουνίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση