bushidocougar Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) So far so good. Κάνα τρίωρο που έπαιξα έναν καινούριο noobα druid (δεν έχω ιδέα πως πρέπει να παίζει το class), τα νέα gems έχουν πολύ ενδιαφέρον με τα traits τους. Και το ίδιο το class έχει χαβαλε... Απογοητεύτηκα που δεν φτιάξανε ακόμα το gems tab... Είναι κάτι που πραγματικά σου γεμίζει άδικα το inventory στα helltides... Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από bushidocougar 3
silenoz66 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Και εγώ περιμενω να γυρίσω απο δουλεια να κανω Login επιτέλους. Druid pulverize casual θα παιξω, δν θελει κατι ιδιαιτερο. τον δοκίμασα πριν το S1, smooth ειναι. Βάλε και το σπελ με το poison κάτω και εισαι μια χαρά.
bushidocougar Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Θα το δοκιμάσω! Προς το παρόν τον έχω στήσει με λύκους γιατί ενα gem σου δίνει +3 στο rank τους και έχει chance να κάνει summon έναν επιπλέον και το διασκεδάζω. Δεν φαίνεται πολυυύ γρήγορο όμως στο καθάρισμα στο T2 so far. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από bushidocougar
suffocater Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Εχουμε κάνα καλό,τακτοποιημένο guide για speed leveling ?
silenoz66 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 https://maxroll.gg/d4/tierlists/leveling-tier-list @suffocater Εδω στα εχει αρκετα αναλυτικά. Σιγουρα δν ειναι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ αλλα κάνουν την δουλειά τους. 3 minutes ago, suffocater said: Εχουμε κάνα καλό,τακτοποιημένο guide για speed leveling ? Αν εννοεις με τι τρόπο να ανεβεις λβλ γρήγορα, εγω τι θα εκανα/κάνω : Waypoints explore & Strongholds να πάρω ολα τα εξτρα σκιλ ποιντς. Και μετά το καλύτερο μεχρ Τ3 ειναι Temple of Rot Stronghold σπαμ εαν δεν βαριέσαι. 1 1
cocous Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, silenoz66 είπε @suffocater Ξεκίνησα και εγώ με Rogue. Ενδιαφέρον πάντως υπάρχει. Για να δούμε. Πάντως ρε παιδιά υπάρχει prize για όταν φτάσεις 100 level τον χαρακτήρα. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο ή εκτός αν προχωράει πιό γρήγορα το level στην season. Στο κανονικό παιχνίδι με Necromancer είμαι 71lvl και έχει κολλήσει. Πολύ δύσκολα ανεβαίνεις. Τώρα όσο αφορά στον νέο χαρακτήρα της season έκανα skip το Story. Λάθος? σωστό? Θα φανεί στην πορεία. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από cocous
future81 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Kαλησπερα παιδια.WW Barb στο launch μου εβγαλε την πιστη στην αρχη μεχρι lvl 60 περιπου που πηρα μερικα συγκεκριμενα aspects.Ειμαι αναμεσα σε twisting blades rogue η druid (pulverize tornado).αν εχει καποιος εμπειρια απο druid ποιο build θα προτεινε σαν πιο γρηγορο γιατι δεν θελω να περασω παρομοια εμπειρια με τον barb;; (για rogue ξερω οτι ειναι δεδομενα γρηγορος).ευχαριστω! Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από future81 1
silenoz66 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 44 minutes ago, future81 said: Kαλησπερα παιδια.WW Barb στο launch μου εβγαλε την πιστη στην αρχη μεχρι lvl 60 περιπου που πηρα μερικα συγκεκριμενα aspects.Ειμαι αναμεσα σε twisting blades rogue η druid (pulverize tornado).αν εχει καποιος εμπειρια απο druid ποιο build θα προτεινε σαν πιο γρηγορο γιατι δεν θελω να περασω παρομοια εμπειρια με τον barb;; (για rogue ξερω οτι ειναι δεδομενα γρηγορος).ευχαριστω! Τσεκ pm
Mhlogiatros Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, silenoz66 said: Τι ησυχία είναι αυτή ρε παιδιά ? Τόσο καλό είναι το patch τελικά 😝 ? Πονάει αλλα αρέσει να υποφερουν γιαυτο και πεφτει τοσο σκ@το . Μαστίγιο και καρότο Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από Mhlogiatros
greekfragma Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μόνο η παρέα με μικρόφωνα κρατάει το ενδιαφέρον. Να περνάμε ευχάριστα την ώρα και τα νεύρα για την εταιρία που παίζει με τις αναμνήσεις μας και είμαστε τόσο ηλίθιοι και ρομαντικοί να ελπίζουμε. Σε λίγες ώρες 35αρίσαμε στο party (χωρίς campaign προφανώς αφού είχαμε ήδη κάνει τα πάντα σε eternal), και το λήξαμε ψιλοαργάμιση. Σήμερα είναι η 1η φορά από το launch που δε θέλω να λογκάρω πριν μπουν και οι υπόλοιποι ώστε να συνεχίσουμε παρέα έστω και αυτήν την εξερεύνηση του Malignant season+boss. Γενικά να πω οτι το game experience ξεφούσκωσε για μένα κατά πολύ σε σχέση με τις προσδοκίες αναμονής με όσα είχαν ακουστεί, με όσα υποσχέθηκαν και με όσα τελικώς δουλεύουν και με το ΤΡΟΠΟ που δουλεύουν. Αλλά ναι οκ πρέπει να αποδεχτούμε οτι όπως όλα γύρω μας αλλάζουν, και διαμορφώνονται από τους ανθρώπους που τα διαχειρίζονται ίσως πρεπει να χωνέψουμε οτι η νέα Blizz δε θα μοιάσει ποτέ στην παλιά και στο πως αντιμετωπίζει το παλιό της κοινό. Έχει τόσο νέο κοινό που ψάχνει άλλα πράγματα και με άλλη φιλοσοφία περί χρηματικών απολαβών και given effort.
starmanwarz Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 H φιλοσοφια της Blizzard αποτυπωνεται σε μια μικρη αλλαγη στο νεο patch- εβγαλαν τα πολυ ομορφα artwork απο τα loading screens και τα αντικατεστησαν με τους χαρακτηρες μας, μπας και ψησουν κανεναν να αγορασει skins. 1
gregpec2 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Πειράζει που δεν έχω καταλάβει Χριστό από το πως δουλευει όλο αυτό με το malignant; 😁
dalan2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 https://www.enternity.gr/Article/Games/News/diablo-iv-i-blizzard-tha-apantisei-sta-sxolia-ton-fans-meta-tis-antidraseis-sxetika-me-to-teleutaio-patch/82481.html Diablo IV: Η Blizzard θα απαντήσει στα σχόλια των fans, μετά τις αντιδράσεις σχετικά με το τελευταίο patch
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Live service at its finest. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από Fulgore
Sugizo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 8 minutes ago, Fulgore said: Αρα προς το season 2 τελειώνει το beta testing και μπορούμε να αγοράσουμε το game. Πάνω κάτω όπως το υπολόγιζα 6 μήνες μετά το release.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση