Aztec Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 1 minute ago, gregpec2 said: Τρελό launch η season, renown skill points και potions δεν έχουν μεταφερθεί καν, τα teleports των πόλεων δεν έχουν περάσει καν, και τώρα είμαι κολλημένος στην queue 😁 Βρε κάντα claim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregpec2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Aztec είπε Βρε κάντα claim Πως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 3 minutes ago, gregpec2 said: Πως; Ανοίγεις χαρτη και W Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 12 λεπτά πριν, Aztec είπε Καλά εντάξει έβαλα να δω έναν streamer που πάει για world first . Εγώ είμαι στο queue και αυτός είναι 17 Μπορείς να μου αφήσεις το username του; Στο twitch? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Just now, sp3cial said: Μπορείς να μου αφήσεις το username του; Στο twitch? Wudijo πάει για world first hardcore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregpec2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Aztec είπε Ανοίγεις χαρτη και W Α thanx , δεν ήξερα οτι έπρεπε να το ξανακάνουμε. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να κάνω και πολλά γιατί κόλλησε, και τώρα που προσπάθησα να ξαναμπώ, είμαι κολλημένος στην ουρά 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Τι καναν με τα Loading screens και κανουν 100ωρες...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 8 minutes ago, gregpec2 said: Α thanx , δεν ήξερα οτι έπρεπε να το ξανακάνουμε. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να κάνω και πολλά γιατί κόλλησε, και τώρα που προσπάθησα να ξαναμπώ, είμαι κολλημένος στην ουρά 😁 Έχει θέματα σήμερα δεν ξέρω το παράτησα γιατί πήγα να μπω σε ένα dungeon και είχε μείνει πόση ώρα στην loading screen . Alt f4 και αύριο πάλι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dether Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Παιδιά δεν εχει θέμα το game ετσι πρέπει να ειναι τα seasons ειναι feature , δεν θυμάστε που τα κάναμε και play test στο beta και early access. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Westbaum Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Εγώ μπήκα,έφτασα lvl 5 αλλά γεμάτο bugs είναι,έχει invisible walls in game,μπαίνεις σε dungeon και κολλάς στο loading και σίγουρα θα βρω κι άλλα όταν μπω αύριο γιατί σήμερα δεν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Westbaum είπε Εγώ μπήκα,έφτασα lvl 5 αλλά γεμάτο bugs είναι,έχει invisible walls in game,μπαίνεις σε dungeon και κολλάς στο loading και σίγουρα θα βρω κι άλλα όταν μπω αύριο γιατί σήμερα δεν.. ευτυχως ειναι server related... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregpec2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Τα strongholds και τα waypoints των πόλεων θα πρέπει να τα ξανακάνουμε/πάρουμε ; Γιατί απ' ότι πρόλαβα να δω ήτανε κλειδωμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, gregpec2 είπε Τα strongholds και τα waypoints των πόλεων θα πρέπει να τα ξανακάνουμε/πάρουμε ; Γιατί απ' ότι πρόλαβα να δω ήτανε κλειδωμένα. Ναι ναι. Εχεις ξεκλειδωμενα των κεντρικων πολεων μονο 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bushidocougar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάει μια χαρά εμένα αλλά όταν μου πετάει το crossplay notice τρώει κάτι κολλήματα. Ίσως το απενεργοποιήσω για καμιά ώρα να δω διάφορα. Update: χωρίς το crossplay δεν τρώω κολλήματα, δοκιμάστε το για σήμερα τουλάχιστον που μπήκε όλη η υφήλιος για την αρχή της season. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2023 από bushidocougar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silenoz66 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Τι ησυχία είναι αυτή ρε παιδιά ? Τόσο καλό είναι το patch τελικά 😝 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση