Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, gregpec2 said:

Τρελό launch η season, renown skill points και potions δεν έχουν μεταφερθεί καν, τα teleports των πόλεων δεν έχουν περάσει καν, και τώρα είμαι κολλημένος στην queue 😁

Βρε κάντα  claim 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Aztec είπε

Καλά εντάξει έβαλα να δω έναν streamer που πάει για world first . Εγώ είμαι στο queue και αυτός είναι 17 :D 

Μπορείς να μου αφήσεις το username του; Στο twitch?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aztec είπε

Ανοίγεις χαρτη και W 

Α thanx , δεν ήξερα οτι έπρεπε να το ξανακάνουμε. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να κάνω και πολλά γιατί κόλλησε, και τώρα που προσπάθησα να ξαναμπώ, είμαι κολλημένος στην ουρά 😁

Δημοσ.
8 minutes ago, gregpec2 said:

Α thanx , δεν ήξερα οτι έπρεπε να το ξανακάνουμε. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να κάνω και πολλά γιατί κόλλησε, και τώρα που προσπάθησα να ξαναμπώ, είμαι κολλημένος στην ουρά 😁

Έχει θέματα σήμερα δεν ξέρω το παράτησα  γιατί πήγα να μπω σε ένα dungeon και είχε  μείνει πόση ώρα στην loading screen . Alt f4 και αύριο πάλι :D 

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά δεν εχει θέμα το game ετσι πρέπει να ειναι τα seasons ειναι feature , δεν θυμάστε που τα κάναμε και play test στο beta και early access.

• Confused 1
Δημοσ.

Εγώ μπήκα,έφτασα lvl 5 αλλά γεμάτο bugs είναι,έχει invisible walls in game,μπαίνεις σε dungeon και κολλάς στο loading και σίγουρα θα βρω κι άλλα όταν μπω αύριο γιατί σήμερα δεν..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Εγώ μπήκα,έφτασα lvl 5 αλλά γεμάτο bugs είναι,έχει invisible walls in game,μπαίνεις σε dungeon και κολλάς στο loading και σίγουρα θα βρω κι άλλα όταν μπω αύριο γιατί σήμερα δεν..

ευτυχως ειναι server related...

• Like 1
Δημοσ.

Τα strongholds και τα waypoints των πόλεων θα πρέπει να τα ξανακάνουμε/πάρουμε ; Γιατί απ' ότι πρόλαβα να δω ήτανε κλειδωμένα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gregpec2 είπε

Τα strongholds και τα waypoints των πόλεων θα πρέπει να τα ξανακάνουμε/πάρουμε ; Γιατί απ' ότι πρόλαβα να δω ήτανε κλειδωμένα.

Ναι ναι. Εχεις ξεκλειδωμενα των κεντρικων πολεων μονο

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάει μια χαρά εμένα αλλά όταν μου πετάει το crossplay notice τρώει κάτι κολλήματα. Ίσως το απενεργοποιήσω για καμιά ώρα να δω διάφορα.

Update: χωρίς το crossplay δεν τρώω κολλήματα, δοκιμάστε το για σήμερα τουλάχιστον που μπήκε όλη η υφήλιος για την αρχή της season.

Επεξ/σία από bushidocougar
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...