Dether Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Just now, CalaQuendiR said: Λαθος το εθεσε. Εχει free και premium tier. Προφανως το premium ειναι 3-4 φορες πιο γεματο για προφανεις λογους. Εισαι τρελος μονο free υπαρχει και θα στα δινει ολα δωρεαν η blizzard , εμενα μου εστειλαν και λεφτα για να μην χαλασω απο τα δικα μου για το battle pass . Ο κοσμος κραζει γιατι τα games εχουν καταντισει ετσι αλλα με αυτα που βλεπεις τελικα λες εχουν δικαιο και καλα κανουν , μας αξιζουν unfished games με full price tag και ας τα φτιαξουν μετα 1 minute ago, Sugizo said: Ελα νομίζω το βρήκαμε το πρόβλημα, ο άλλος έχει 500+ ώρες σε έναν μήνα και το θεωρεί και skill, κι εμείς είχαμε 30 BER σε ένα ladder, δεν κάναμε έτσι. Εχω δει τύπους που χτυπούσαν 24/7 με 1 8ώρο ύπνο ενδιάμεσα κι είχαν σηκώσει τον ουρανό με τ’αστρα, και δεν μπορούσαν να πάνε 90 στο HC, τι λέμε τώρα. Προφανώς ο @BluerayMoviesGreece δεν θα καταλάβει ποτέ πως η πλειοψηφία δεν έχει πάνω από 100 ώρες τον μήνα και το grind τους μοιάζει ανούσιο και ατελείωτο. Εσυ ξερεις να βρισκεις τιμες στα ιτεμς η εισαι τπτ casual noobas?
bushidocougar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Λοιπόν, σε άλλα νέα πιο σχετικά με το game, έχει κανείς καμιά ιδέα τι παίζει με το secret cow level? Παίζει να είναι όντως κάπου καλά κρυμμένο ή θα το εμφανίσουν σε κάνα expansion??
Sugizo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 3 minutes ago, Dether said: Εσυ ξερεις να βρισκεις τιμες στα ιτεμς η εισαι τπτ casual noobas? Noobas είμαι δεν τα ξέρω τα Ντ2τζεϊσπ η πως τα λέτε
CalaQuendiR Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, Dether είπε Εισαι τρελος μονο free υπαρχει και θα στα δινει ολα δωρεαν η blizzard , εμενα μου εστειλαν και λεφτα για να μην χαλασω απο τα δικα μου για το battle pass . Tο ειχαν αναφερει και στην παρουσιαση...
Dether Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Just now, CalaQuendiR said: Tο ειχαν αναφερει και στην παρουσιαση... Το ξερω, στην ουσια ολο το endgame του d4 ειναι το battle pass progress 2 minutes ago, bushidocougar said: Λοιπόν, σε άλλα νέα πιο σχετικά με το game, έχει κανείς καμιά ιδέα τι παίζει με το secret cow level? Παίζει να είναι όντως κάπου καλά κρυμμένο ή θα το εμφανίσουν σε κάνα expansion?? Ειμαι σιγουρος οτι ουτε στην blizzard δεν ξερουν , απλα βαλανε μερικα hints μεχρι να βγαλουν ακρη . Η απλα περιμενουν τον κοσμο να φτιαξει καμια θεωρια και να την κλεψουν
CalaQuendiR Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Dether είπε Το ξερω, στην ουσια ολο το endgame του d4 ειναι το battle pass progress Για την ωρα δυστυχως ναι πραγμα τραγικο.
Dether Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Just now, CalaQuendiR said: Για την ωρα δυστυχως ναι πραγμα τραγικο. Μην ειμαστε μονο αρνητικοι το battle pass γαμαει εχουν ριξει τρομερη δουλεια , σιγουρα περισσοτερη απο οτι θα επρεπε !
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Dether είπε Παμε παλι, αλλο knowledge και χρονος που σπαταλας και αλλο σκιλλ, οτι εσυ flipparis ιτεμς η κανεις trade δεν κανει το d2 skilled game. Το d3 δλδ με το ah ηταν για super skilled payers δλδ....... d3 proffesional flipperers οι ποιο Skilled players να πουμε Το D2 oσο και αν σου φαινεται παραξενο ηταν πιο δυσκολο απο το 3 και το 4 και αυτο γιατι δεν υπηρχε ετοιμη πληροφορια, ετοιμα builds, ετοιμα farming spots. Δοκιμαζες καποια skills και αν δεν δουλευαν καλα μεταξυ τους ή οπως νομιζες οτι θα δουλευουν επρεπε να κανεις νεο χαρακτηρα. Αν εβαζες λαθος τα stats επρεπε να κανεις νεο χαρακτηρα. Eβρισκες το superduper item και δεν μπορουσες να το φορεσεις για τα επομενα 15 level γιατι δεν ειχες STR. Το theorycrafting και Τesting ηταν υποχρεωση σου αν ηθελες farmαρεις σωστα και γρηγορα. Τωρα αν εσυ εμαθες το D2 το 2020 που τα βρηκες ολα ετοιμα απο τον MrLlamasC εκει αλλαζει το θεμα. Τοτε που λεω εγω ο MrlLamasC επινε το γαλα του και του αλλαζαν πανες. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2023 από BlurayMoviesGreece
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Εγω εδω να πω, καλη και ηρεμη season! Να διασκεδασουμε και ολα τα αλλα θα τα βρουμε 1 2
Mitroglou7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 26 λεπτά πριν, Sugizo είπε Προφανώς ο @BlurayMoviesGreece δεν θα καταλάβει ποτέ πως η πλειοψηφία δεν έχει πάνω από 100 ώρες τον μήνα και το grind τους μοιάζει ανούσιο και ατελείωτο. Ειμαι στη κατηγορια που αναφερεις και ακομη και το 100 ωρες gaming μαλλον ανεφικτο μου φαινεται. Το θεμα μου προσωπικα ειναι οτι αφου παιζω λιγοτερο θα επρεπε να ξεμεινω απο ορεξη να παιξω πιο αργα απο καποιον αλλο που παιζει το 4πλασιο. Αυτο ειναι το φυσιολογικο. Σταματησα να παιζω οχι επειδη καποιος αλλος ηταν πιο μπροστα απο μενα αλλα επειδη δε το εβρισκα fun και απλα αποφασισα αυτες τις ωρες να τις δαπανησω αρχικα στο ff16 που περναω πραγματικα καλα, επειτα μαλλον για κανα μηνα στο poe στο νεο league και μετα στο Armored Core 6. Ολα αυτα μου φαινονται πιο διασκεδαστικα απο το ανουσιο grind του d4. Και αυτο οχι δεν εχει να κανει με το grind σαν εννοια και οτι δε γουσταρω να grindαρω. Μια χαρα θα grindαρω στο poe σε κανα μηνα που και για κεινο αν ανοιξω το στομα μου δε θα σταματαω να κραζω αλλα τουλαχιστον το grind σαν grind το βρισκω πιο meaningful. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Ηρεμία με το in-topic PvP, παρακαλώ. 1
gxyp Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Για πείτε τώρα εγώ που δεν έχω τερματίσει το campaign να συνεχίσω και μετά να ξεκινήσω season? Αν με βάλει μέσα πότε γιατί όπως το βλέπω...
bushidocougar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Αξίζει να τερματίσεις για να δεις πως εξελίσσεται και το storyline. Ειδικά το τελευταίο (περίπου) βίντεο είναι επικό. Αν θες να κάνεις κάτι επίσης που θα σε βοηθήσει στο επόμενο season, μάζεψε όλα τα lilith statues από τον χάρτη! Το renown θα το κρατήσεις και θα ξεκινήσεις το season 01 με καλό boost! 1
Aztec Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Καλά εντάξει έβαλα να δω έναν streamer που πάει για world first . Εγώ είμαι στο queue και αυτός είναι 17
gregpec2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Τρελό launch η season, renown skill points και potions δεν έχουν μεταφερθεί καν, τα teleports των πόλεων δεν έχουν περάσει καν, και τώρα είμαι κολλημένος στην queue 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση