Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Επαιξες Classic D2 ;
Εκανες PvP;
Hξερες ανα πασα στιγμη τις τιμες για ολα τα items στο Market;
Δυσκολια δεν ειναι μονο να περασεις ενα Boss.
Kαποιοι δεν καταφεραν να φτιαξουν Enigma ή Infinity σε ενα Season και εγω ειχα Seasons με 30 Jah και φυσικα δεν ηταν απο drops.

Επαιξα classic D4. Εκανα αναγκαστικα pvp. Ξερω ολες τις τιμες στο market του D4 (μηδεν).

Αρα ειμαι εξπερ στο D4?

Με τα 30 Jah τσουτσουριασα λιγο να ξερεις. Η Pfizer διαβασα ψαχνει ατομο με πανω απο 20 Jah σε μια season με 6ψηφιο ετησιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Just now, Mitroglou7 said:

Επαιξα classic D4. Εκανα αναγκαστικα pvp. Ξερω ολες τις τιμες στο market του D4 (μηδεν).

Αρα ειμαι εξπερ στο D4?

Με τα 30 Jah τσουτσουριασα λιγο να ξερεις. Η Pfizer διαβασα ψαχνει ατομο με πανω απο 20 Jah σε μια season με 6ψηφιο ετησιο.

ρε φιλε μπορεις να μου μαθεις πως να βρισκω τιμες στα ιτεμς , λες να υπαρχουν τπτ forums που μπαινουν οι σκιλλατοι και βρισκουν ποσο πανε τα ιτεμς η λες να υπαρχουν και τπτ underground rmt sites για το d2 οπου καθοριζουν τις τιμες?

2 minutes ago, Odyss3us said:

κατσε ρε φιλε απο που εχει πεθανει; επειδη νερφαραν το fortify που με ενα imprint aspect και 2 passives αλλωνιζες σχεδον απεθαντος;

αυτη ειναι η σοβαρη κριτικη; με αυτα τα σχολια θελουμε να ξανακανουμε και το D4 pacman?

εγω μετα το patch κι εφοσον δεν εχει βγει ακομα guide εψαξα μονος και βρηκα εναλλακτικες (life per fury spent) και ο barb ρολαρει πολυ καλυτερα απο πριν..

η διαφορα μας ειναι στην αρχικη προθεση και προκαταληψη οπως λεει κι ο Bluray: 

- εσυ μπηκες να γκρινιαξεις
- εγω ψαχτηκα και βρηκα τη λυση και γουσταρω

Δεν παίζω barb οπότε δεν μιλάω από προσωπική εμπειρία, είδα όμως video post nerf που ο τύπος χτύπαγε με hota και τα Elites δεν πέφτανε ενώ πρίν έλιωναν, επίσης ίδια κατάσταση και σε uber Lilith, τωρα αν εσύ βρήκες την λύση στο build μπράβο σου!

5 minutes ago, bushidocougar said:

Τα battle passes είναι free βρε πονηρέ @Dether!!!

Δεν εχω δει χειροτερο τρολλ , αμα δεν μπορεις να κατανοησεις τι λεμε μην απαντας η απλα grindaris ποστς στο site?

Just now, Nek3d said:

Δεν παίζω barb οπότε δεν μιλάω από προσωπική εμπειρία, είδα όμως video post nerf που ο τύπος χτύπαγε με hota και τα Elites δεν πέφτανε ενώ πρίν έλιωναν, επίσης ίδια κατάσταση και σε uber Lilith, τωρα αν εσύ βρήκες την λύση στο build μπράβο σου!

Και μιλάω για γνωστό youtuber, οχι κανέναν casual 60 lvl...

2 λεπτά πριν, Dether είπε

Αν παιζει 3 ωρες την εβδομαδα ο αλλος μπορει να μην φτιαξει ποτε enigma δεν λεει κατι αυτο, και παλι μπερδευεις τον χρονο με το σκιλλ. Ολα αυτα που γραφεις απαιτούνταν χρονο και δεν χρειαζονται καποιο σκιλλ. Θες να μου πεις οτι για να βρς την τιμη ενος ιτεμ χρειαζεται σκιλλ ....
Τεσπα δεν υπαρχει λογο να το συζηταμε αλλο , αν εσύ θωρεις οτι εισαι skilled επειδη ψαχνεις τιμες   κανω πισω   μας νικησες εδω μεσα ολους .

Τιποτα δεν μπερδευω ξερω πολυ καλα τι λεω.
Το θεμα δεν ειναι ποσες ωρες παιζεις αλλα το κατα ποσο ειναι παραγωγικες αυτες οι ωρες.
Μπορει να παιζω 5 ωρες και να καταφερω πολυ περισσοτερα απο καποιον αλλο που επαιξε 15 ωρες και αμολουσε χαρταετο.
Οταν μπεις για τα καλα στο Market και ασχοληθεις θα καταλαβεις οτι το να ψαχνεις τιμες ειναι μια τρυπα στο νερο.
Το θεμα ειναι να μπορεις να διαμορφωσεις εσυ τις τιμες και να πανε εκει που θες, να καταφερεις trades που θα σε βγαλουν κερδισμενο και απο εκει που ξεκινησες με 2 PUL εφτασες να εχεις 4 IST σε 1 ωρα trades.
Nα φτασεις στο σημειο που να σε ρωτανε ποσο να το πουλησουν ή να σου λενε παρε αυτο και πουλατο οσο νομιζεις και κρατα οτι θες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, bushidocougar είπε

Εμένα μου αρέσουν τα NM dungeons. Ειδικά με κάνα φίλο μαζί πέφτει και γέλιο από τα fails μας.

Ολες οι fun στιγμες μου στο game απο fails σε NM dungeons ειναι. Εννοειται μονο με παρεα ( ημουν τυχερος και επαιζα παντα σε 4ο) γιατι μοναχος δεν την παλευα μετα τα 3-4 πρωτα runs (αρχιζαν τα χασμουρητα:unsure:). Βεβαια μετα το 70-75 NM tier τα γελια κοβονται σιγα σιγα η τουλαχιστον κοπηκαν σε εμας. Δεν θελω να σκεφτομαι τωρα που μειωθηκε το survivability 20-25% overall πως θα ειναι :fear:.

Επεξ/σία από CalaQuendiR

13 minutes ago, Odyss3us said:

κατσε ρε φιλε απο που εχει πεθανει; επειδη νερφαραν το fortify που με ενα imprint aspect και 2 passives αλλωνιζες σχεδον απεθαντος;

αυτη ειναι η σοβαρη κριτικη; με αυτα τα σχολια θελουμε να ξανακανουμε και το D4 pacman?

εγω μετα το patch κι εφοσον δεν εχει βγει ετσι κι αλλιως ακομα guides εψαξα μονος πειραματιστηκα και βρηκα εναλλακτικες (life per fury spent) κλπ. και ο barb ρολαρει πολυ καλυτερα απο πριν..

η διαφορα μας ειναι στην αρχικη προθεση και προκαταληψη οπως λεει κι ο Bluray: 

- εσυ μπηκες να γκρινιαξεις με τον οχλο
- εγω ψαχτηκα και βρηκα τη λυση και γουσταρω

Χωρίς καμία κακή πρόθεση, δεν νομίζω να ξέρεις το παιχνίδι καλύτερα απο τον Rob, αν δεν ξέρεις ποιός είναι, ψάξτο!

3 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Το θεμα δεν ειναι ποσες ωρες παιζεις αλλα το κατα ποσο ειναι παραγωγικες αυτες οι ωρες.
Μπορει να παιζω 5 ωρες και να καταφερω πολυ περισσοτερα απο καποιον αλλο που επαιξε 15 ωρες και αμολουσε χαρταετο.
Οταν μπεις για τα καλα στο Market και ασχοληθεις θα καταλαβεις οτι το να ψαχνεις τιμες ειναι μια τρυπα στο νερο.
Το θεμα ειναι να μπορεις να διαμορφωσεις εσυ τις τιμες και να πανε εκει που θες, να καταφερεις trades που θα σε βγαλουν κερδισμενο και απο εκει που ξεκινησες με 2 PUL εφτασες να εχεις 4 IST σε 1 ωρα trades.
Nα φτασεις στο σημειο που να σε ρωτανε ποσο να το πουλησουν ή να σου λενε παρε αυτο και πουλατο οσο νομιζεις και κρατα οτι θες.

Εγω συνεχιζω να μη καταλαβαινω τι λες οπως παντα.

Τι σχεση εχει το flipping με το skill στο d2? Αυτος που κανει flipping ειναι skilled και αυτος που δε κανει unskilled? Καπως περιεργα τα εχεις στο μυαλο σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, bushidocougar είπε

2 είναι όντως free και με λες και troll?

Λαθος το εθεσες. Εχει free και premium tier. Προφανως το premium ειναι 3-4 φορες πιο γεματο για προφανεις λογους.

Επεξ/σία από CalaQuendiR

1 minute ago, BlurayMoviesGreece said:

Παμε παλι, αλλο knowledge και χρονος που σπαταλας και αλλο σκιλλ, οτι εσυ flipparis ιτεμς η κανεις trade δεν κανει το d2 skilled game. Το d3 δλδ με το ah ηταν για super skilled payers δλδ.......  d3 proffesional flipperers οι ποιο Skilled players να πουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, Mitroglou7 said:

Εχει “bug fix” για το hota στο max range που ριχνει δραματικα το damage.

καλα ενταξει ποσοι εχουν προλαβει κι εχουν maxarei το damage να ειναι ενα 0.2% 

συνηθως εκει γινονται τα nerf γιατι βλεπουν τις δυνατοτητες των bis end game builds και αυτες διορθωνουν

οι υπολοιποι ουτε που θα δουν ποτε τη διαφορα

Επεξ/σία από Odyss3us

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελα νομίζω το βρήκαμε το πρόβλημα, ο άλλος έχει 500+ ώρες σε έναν μήνα και το θεωρεί και skill, κι εμείς είχαμε 30 BER σε ένα ladder, δεν κάναμε έτσι.

Εχω δει τύπους που χτυπούσαν 24/7 με 1 8ώρο ύπνο ενδιάμεσα κι είχαν σηκώσει τον ουρανό με τ’αστρα, και δεν μπορούσαν να πάνε 90 στο HC, τι λέμε τώρα.

Προφανώς ο @BlurayMoviesGreece δεν θα καταλάβει ποτέ πως η πλειοψηφία δεν έχει πάνω από 100 ώρες τον μήνα και το grind τους μοιάζει ανούσιο και ατελείωτο.

Επεξ/σία από Sugizo
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...