Aris_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 https://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=24007&game=Diablo 4 αυτά είναι mainstream παιχνίδια αν δεις στο steam ο μέσος ορος gpu που ειναι και το πρόβλημα είναι στα 1060-2060-1650 εκεί θα είναι τα medium 60fps 1080p το οποίο συμπίπτει με τα recommended που δίνει το site 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tak1kanesentra Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Ναι το ξερω οτι δεν εχει βγει κατι επισημο απλα επειδη αν κοιταξεις ετσι σε τυχαια site ο ενας λεει οτι θελει αυτα ο αλλος λεει θελεις τα αλλα,λογικα δεν ειναι και εμπιστοσυνης φανταζομαι..Ελπιζω να παιζει μαυτα που εχω το περιμενω πολλα χρονια..κακο παντως που ειναι ανοιχτο για pre-order και δεν εχουν ανακοινωσει επισημα το πιο βασικο. 9 λεπτά πριν, Aris_ είπε https://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=24007&game=Diablo 4 αυτά είναι mainstream παιχνίδια αν δεις στο steam ο μέσος ορος gpu που ειναι και το πρόβλημα είναι στα 1060-2060-1650 εκεί θα είναι τα medium 60fps 1080p το οποίο συμπίπτει με τα recommended που δίνει το site Καλα ναι μωρε δεν περιμενω να το παιζω και ultra ουτε ειναι fps game που να θες να το παιζει τερμα,αλλα καταλαβες να παιζει σε λογικα πλαισια να μην κολλαει κτλπ στο medium και γω αυτο πιστευω θα μπορω να το παιξω και να μην εχω προβληματα ''σοβαρα'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Στις 9/12/2022 στις 8:25 ΜΜ, dsi44 είπε ασε που θελουν να τα αρπαξουν απο τωρα.. δηλαδη 7 μηνες νωριτερα. και μετα να γινει και κανα delay https://gamerant.com/diablo-4-rumors-leaks-release-date-delay/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agmourk Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 3 hours ago, Tak1kanesentra said: DIABLO IV System reqs Καλημερα, μηπως καποιος εχει βρει τα system requirments του καινουριου Diablo IV που θα βγει? Εχω ψαξει ο ενας λεει ετσι ο αλλος λεει αλλιως Εχω ryzen 5 2600box 16gb ram 3200hz 1050ti palit..Θα παιζει σε μενα μαυτα τα specs η να μην κανω τον κοπο να το κανω pre order ? εγώ με τον 3600Χ και 1080ftw έπαιζα πολύ άνετα την beta. τα κολληματα ήταν θέμα optimization. πιστεύω σε high θα παίζεις καλά. Για 1080 πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Early Access: March 17-19 Open Beta: March 24-26 Ανακοινώθηκε πριν λίγο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, dalan2007 είπε Early Access: March 17-19 Open Beta: March 24-26 Ανακοινώθηκε πριν λίγο... Your Guide to the Diablo IV Open Beta 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Καλά το πάει το πράμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 70€ η απλή έκδοση 😶 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Μετά τη φόλα του Cyberpunk2077 με το preorder είπα στον εαυτό μου ποτέ ξανά.... Αλλά αυτό είναι διαβλο......γαμωτ γαμωτ γαμωτ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Στις 9/12/2022 στις 3:01 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Δεν μου μοιάζει με diablo - θυμίζει POE 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agmourk Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 1 hour ago, Herald said: Δεν μου μοιάζει με diablo - θυμίζει POE Περίπου. Το feeling και η αίσθηση του diablo υπάρχει. Καταλαβαίνεις ότι παίζεις diablo δηλαδή. Τα game mechanics (σε αυτά στάθηκα στην αξιόλογηση στην closed beta) είναι παρόμοια με του diablo 3, με κάποιες προσθήκες απο άλλα παιχνίδια (POE πχ). Γενικότερα, είναι καλό παιχνίδι, που όσο παίζεις σε τραβάει να ασχολήθεις. Endgame δεν πρόλαβα να φτάσω αλλά λένε ότι έχει ενδιαφέρον..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Το τραγικό είναι ότι η collectors δεν εχει το παιχνιδι... Δε θα βγει με το game? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, mordred είπε Το τραγικό είναι ότι η collectors δεν εχει το παιχνιδι... Δε θα βγει με το game? αυτο μολις ειδα. Πόσο τρόμπες εκει στη blizzard με πρωτότυπες λαλακίες! Κάποιος που θελει να πάρει σε physical copy, τι διάολο επιλέγει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Xorxhs! είπε αυτο μολις ειδα. Πόσο τρόμπες εκει στη blizzard με πρωτότυπες λαλακίες! Κάποιος που θελει να πάρει σε physical copy, τι διάολο επιλέγει? Ευελπιστώ πως θα βγει κανονική physical release και μία πιο "Light" collectors με το game. Του D3 ήταν πολύ όμορφες (είχα πάρει και του Vanilla και του Reaper of Souls) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, mordred είπε Ευελπιστώ πως θα βγει κανονική physical release και μία πιο "Light" collectors με το game. Του D3 ήταν πολύ όμορφες (είχα πάρει και του Vanilla και του Reaper of Souls) δεν πρόκεται να το κάνουν, ειμαστε ηδη 4 μηνες πριν το release Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση