lefteris210 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 παιζω ειδη στο pc , θελω να το δω στο series X , πως γινεται? στο ms store δεν εχει τπτ σχετικο με d4 ή battlenet.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agmourk Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 16 hours ago, lefteris210 said: παιζω ειδη στο pc , θελω να το δω στο series X , πως γινεται? στο ms store δεν εχει τπτ σχετικο με d4 ή battlenet.. Νομίζω πως στο αρχικό email που μας στείλανε για το invite έλεγε να διαλέξεις συσκευή: PC, XBOX ή PS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 16 ώρες πριν, Πέτρος είπε Δεν έχω λάβει ποτέ πρόσκληση για τις beta της Blizzard, ποτέ όμως! Τί κάνω λάθος? Δεν γνωρίζω τι ίσχυε στα προηγούμενα παιχνίδια στα οποία κι εγώ δεν είχα λάβει πρόσκληση, αλλά στην περίπτωση της beta του IV η Blizzard αναφέρει ότι τις έστειλε σε χρήστες που έχουν παίξει τα παιχνίδια της το τελευταίο διάστημα (δεν γνωρίζουμε πόσες ώρες παιχνιδιού έχει βάλει ως όριο). 16 ώρες πριν, lefteris210 είπε παιζω ειδη στο pc , θελω να το δω στο series X , πως γινεται? στο ms store δεν εχει τπτ σχετικο με d4 ή battlenet.. Όταν έκανες την αίτηση στο 1ο email που μας είχαν στείλει, αν ήθελες να έχεις τη δυνατότητα να παίξεις το παιχνίδι και σε κονσόλα έπρεπε εκτός από το pc να δηλώσεις ότι το battle.net account σου είναι συνδεδεμένο και με το account του series X (στην δική σου περίπτωση). Εγώ δήλωσα ότι έχω συνδεδεμένο το account μου με αυτό του PlayStation, οπότε προχτές στο email με την πρόσκληση υπήρχε και ένας redeem code για το PlayStation. Πήγα στο store του PlayStation, πρόσθεσα τον κωδικό που μου έστειλαν, και εμφανίστηκε το παιχνίδι ως επιλογή προς download. Υποθέτω ότι δεν το έκανες, οπότε δεν σου έστειλαν redeem code στο δικό σου email. Δεν γνωρίζω αν μπορείς να επικοινωνήσεις με κάποιον τρόπο μαζί τους και να τους ζητήσεις να σου στείλουν κωδικό. Εγώ από την πλευρά μου προσπάθησα να βρω πώς θα επικοινωνήσω μαζί τους για να τους δώσω feedback ότι το παιχνίδι δεν παίζει σε pc με τα specs που έχει το δικό μου, αλλά δεν βρήκα τρόπο !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo4sar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Θελει δουλεια ακομα το game. Εχει δρομο μπροστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 25 λεπτά πριν, manost είπε Δεν γνωρίζω τι ίσχυε στα προηγούμενα παιχνίδια στα οποία κι εγώ δεν είχα λάβει πρόσκληση, αλλά στην περίπτωση της beta του IV η Blizzard αναφέρει ότι τις έστειλε σε χρήστες που έχουν παίξει τα παιχνίδια της το τελευταίο διάστημα (δεν γνωρίζουμε πόσες ώρες παιχνιδιού έχει βάλει ως όριο). Έφτασα το immortal μέχρι Paragon30...μέχρι εκεί άντεξα τη μέρα της μαρμότας. Ε, οκ...ότι/αν κάτσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Diablo 4 will release on June 5th, 2023, according to Microsoft Store 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 46 minutes ago, Psycho_Warhead said: Diablo 4 will release on June 5th, 2023, according to Microsoft Store Eξαιρετικά νέα. Θα έχω τελειώσει με το Elden Ring έως τότε θαρρώ 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Diablo 4 will release on June 5th, 2023, according to Microsoft Store Καλή φάση. Απλά τα έχω συνδιάσει με gaming το χειμώνα για κάποιο λόγο... Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2022 από mordred Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μα που πήγε το post μου με την ημερομηνία κυκλοφορίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Μα που πήγε το post μου με την ημερομηνία κυκλοφορίας; Στον τίτλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Στον τίτλο. I feel honored. Μα είχε πλάκα γιατί λέω, θυμάμαι ότι το γραψα, και καθόμουν και έψαχνα μη το έριξα σε άλλο θέμα 😝. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 6.6.23... ΞΧΣ... I see what you did there blizzard... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, mordred είπε 6.6.23... ΞΧΣ... I see what you did there blizzard... 6.6..2*3 = 6.6.6? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε 6.6..2*3 = 6.6.6? Εξάκτλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση