mphxths Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Η αλληλεγγυη ειναι συγκινητικη. Μπηκαν ολοι και παιζουν και δεν γραφει ενας οτι , ξερετε , ολα καλα πλεον Ρε δεν θα σας φαμε το bandwidth Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 6 minutes ago, mphxths said: Η αλληλεγγυη ειναι συγκινητικη. Μπηκαν ολοι και παιζουν και δεν γραφει ενας οτι , ξερετε , ολα καλα πλεον Ρε δεν θα σας φαμε το bandwidth Καλα θα ηταν αλλα σημερα δεν εχει diablo μιας και η blizz ακομη παιζει το Τόπι της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 6 minutes ago, dream21 said: Καλα θα ηταν αλλα σημερα δεν εχει diablo μιας και η blizz ακομη παιζει το Τόπι της. Παιζω καμμια ωρα τωρα χωρις προβλημα. Μου εβγαλε queue 22mins , κανω alt-tab να δω καμμια τσοντα , γυρναω στα 2 λεπτα και με ειχε βαλει. Μηδεν lag , μηδεν προβληματα. Δεν σας ενημερωσα νωριτερα για να μην μου φατε το bandwidth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Σε μένα ούτε authenticate δεν κάνει. Κάτι έχει να κάνει με το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών.🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 1 hour ago, mphxths said: Παιζω καμμια ωρα τωρα χωρις προβλημα. Μου εβγαλε queue 22mins , κανω alt-tab να δω καμμια τσοντα , γυρναω στα 2 λεπτα και με ειχε βαλει. Μηδεν lag , μηδεν προβληματα. Δεν σας ενημερωσα νωριτερα για να μην μου φατε το bandwidth Mε αφησε να μπω να επιλεξω παιχτη και ξανα εξω χα χα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Για σήμερα ξεχάστε το. Αύριο που θα δουλεύουν οι περισσότεροι ίσως.🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasithi12 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 DDoS ατάκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Ρε εχω λιωσει στα nightmare dungeons. Αλλο παιχνιδι πατε να παιξετε ?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasithi12 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 73 level τρέχωντας TI30 σχετικα οκ. γενικα μου την δεινουν αυτες οι φουσκες ή πέτρες που σε κυνηγάνε ειναι είδη που ειναι challenging σε αυτο το επίπεδο πρέπει να εχω το νου μου και σε αυτές τις παπαρίες. αν και το γκιαρ μου ειναι οκ δεν πέφτει κυριολεκτικά ΤΙΠΟΤΑ. η σαβουρας της σαβουρας ω σαβουρα. τωρα θα μου πεις τρέχεις τοση μεγάλη level διαφορα nighmare duneons μαλλον σου εχουν πέσει πολλά καλά. ναι δεν αντιλέγω απλως θα ηθελα περισσοτερη ποικιλία.... τα ιδια και τα ίδια. το inventory έπρεπε να το εχουν κάνει διπλάσιο. το paragon παρα ειναι περίπλοκο και θες διαβασμα τυπου διδακτορικου. κατιτελευταιο αυτα τα waypoint που χουν μεινει τι γινεται; εχει καταντησει κουραστικο νατρεχω μετο αλογο... Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2023 από lasithi12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 minutes ago, lasithi12 said: γενικα μου την δεινουν αυτες οι φουσκες ή πέτρες που σε κυνηγάνε ειναι είδη που ειναι challenging σε αυτο το επίπεδο πρέπει να εχω το νου μου και σε αυτές τις παπαρίες. Sigils με τετοιες παπαριες τρωνε salvage πιο γρηγορα και απο την σκια τους !! 26 minutes ago, lasithi12 said: αν και το γκιαρ μου ειναι οκ δεν πέφτει κυριολεκτικά ΤΙΠΟΤΑ. η σαβουρας της σαβουρας ω σαβουρα. τωρα θα μου πεις τρέχεις τοση μεγάλη level διαφορα nighmare duneons μαλλον σου εχουν πέσει πολλά καλά. ναι δεν αντιλέγω απλως θα ηθελα περισσοτερη ποικιλία.... τα ιδια και τα ίδια. Γενικως ποικιλια υπαρχει. Πεφτουν αντικειμενα με ο,τι μαλακια συνδυασμο attributes/passives/rolls μπορεις να φανταστεις και αυτο κανει ακομα πιο δυσκολο το να βρεις τα σωστα αντικειμενα με τα σωστα attributes/passives/rolls. Εκει που δεν βλεπω ποικιλια ειναι στα uniques. Δες το παρακατω σκρινσοτ. Οτι εχω σε πλαισιο ιδιου χρωματος ειναι ιδια uniques. Spoiler Δηλαδη καπου κατανταει αηδια ... 26 minutes ago, lasithi12 said: το paragon παρα ειναι περίπλοκο και θες διαβασμα τυπου διδακτορικου. Το paragon system δεν ειναι δυσνοητο. Απλα θελει μελετη τι να επιλεξεις αναλογως τι build παιζεις. Χεστηκες , δες κανα streamer / YT video , δες ποιο build σου αρεσει και ακολουθα το guide του. 26 minutes ago, lasithi12 said: κατιτελευταιο αυτα τα waypoint που χουν μεινει τι γινεται; εχει καταντησει κουραστικο νατρεχω μετο αλογο... Δεν λες παλι καλα που εχουμε και το αλογο Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2023 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Με τα ζόρια έφτασα lvl 45 τον δρυϊδη και τον παράτησα, μου είχε βγει η πίστη. Tier1 και άπειρο ξύλο έτρωγα, και ελάχιστο dmg έδινα. Ίσως είναι για πιο skilled players από εμένα, όμως δεν μπορούσα να ευχαριστηθώ το παιχνίδι έτσι. Για dungeons σε tier2 ούτε λόγος, που δοκίμασα. Έφτιαξα έναν βάρβαρο και παίζω με το καλημέρα tier2, χωρίς κάποια ουσιαστική δυσκολία και το ευχαριστιέμαι! Ακολουθώ αυτό το build https://fextralife.com/diablo-4-whirlwind-barbarian-build/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Με τα ζόρια έφτασα lvl 45 τον δρυϊδη και τον παράτησα, μου είχε βγει η πίστη. Tier1 και άπειρο ξύλο έτρωγα, και ελάχιστο dmg έδινα. Ίσως είναι για πιο skilled players από εμένα, όμως δεν μπορούσα να ευχαριστηθώ το παιχνίδι έτσι. Για dungeons σε tier2 ούτε λόγος, που δοκίμασα. Έφτιαξα έναν βάρβαρο και παίζω με το καλημέρα tier2, χωρίς κάποια ουσιαστική δυσκολία και το ευχαριστιέμαι! Aργοτερα ο Druid γινεται πολυ ΟP. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 12 hours ago, xtrmsnpr said: Με τα ζόρια έφτασα lvl 45 τον δρυϊδη και τον παράτησα, μου είχε βγει η πίστη. Tier1 και άπειρο ξύλο έτρωγα, και ελάχιστο dmg έδινα. Ίσως είναι για πιο skilled players από εμένα, όμως δεν μπορούσα να ευχαριστηθώ το παιχνίδι έτσι. Για dungeons σε tier2 ούτε λόγος, που δοκίμασα. Έφτιαξα έναν βάρβαρο και παίζω με το καλημέρα tier2, χωρίς κάποια ουσιαστική δυσκολία και το ευχαριστιέμαι! Ακολουθώ αυτό το build https://fextralife.com/diablo-4-whirlwind-barbarian-build/ δεν με ζόρισε,πήγα και τ4 στο 63... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δείτε το maxroll για builds και μην ψάχνεστε μόνοι σας αν δεν έχετε πολλές ώρες διαθέσιμες γιατί όντως δεν θα κόβει ο char σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση